Very helpful getting a custum solution specifically tailored to my needs. Everything went very well from planning to installation. Extremely happy with the final result.
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte en skyvedørsgarderobe som skulle leveres i januar 2026. Da den endelig kom i mars, var den ene speildøren knust. Jeg sendte reklamasjon umiddelbart, og fikk beskjed om at de skulle best... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Genuint, jeg orker ikke å skrive så mye om min opplevelse med dem, fordi det var rett og slett det sykeste jeg noen gang har opplevd innen for salg og kundeservice. Gjør dere selv en tjeneste og hold... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Superhyggelige folk, flotte garderober. Montøren er veldig hyggelig og monteringen helt er perfekt Har kjøpt fra de flere ganger og er alltid fornøyd ingen tull her i gården, veldig ryddig fra bestil... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Garderobe-Mannen er Norges mest kjente på skreddersydde skyvedørsgarderober, walk-in og andre oppbevaringsløsninger. Bestill digital tegnetime på www.garderobemannen.no, enten du vil ha informasjon eller et konkret tilbud. Våre konsulenter hjelper deg med en god og effektiv planløsning. Vi leverer innredning, walk-in og skyvedørsgarderober, laget på dine mål. Vi tar gjerne hele jobben med oppmåling, tegning med priser, frakt og montering. Garderobe-Mannen ble etablert i 1996 og dekker i dag det meste av Norge. Tidligere konkurser har gitt oss mange gamle 1-stjernes anmeldelser. Ser man på nyere omtaler, er nesten alle 5-stjerners – noe som gjenspeiler dagens drift og kundetilfredshet.
Storhammeren 21, 5145, Fyllingsdalen, Norwegen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Tegnet-bestilte- fikk varen på avtalt tid- monterte selv. Enkelt og greit

Antwort von Garderobe-Mannen
Bestilte skyvedører i desember 2021 og har i skrivende stund akkurat hentet de på terminal etter flere måneders ventetid pga konkurs og dårlig kundeservice. Dørene og skinnene er total skadet etter at produktene ikke har vært pakket inn, kun plast!! Dette er noe av det værste jeg har vært borti, mer useriøs aktør skal du lete lenge etter!! Styr unna!!

Antwort von Garderobe-Mannen
Bestilte varene i februar 2022. Fikk flere mailer fra dem at det var forsinkelser pga krig og mangel på aluminium....måtte selfølgelig forhåndsbetale. Plutselig leste jeg på nett at de var konkurs...27 000,- tapt. Kjeltringer til fingerspissende...styr laaaangt unna denne karen og hans disipler. Elendig kundeservice og oppfølging. Løgn og bedrag fra A til Å!
Kjøpte skyvedører i fjor og for 2 år siden, og jeg er veldig fornøyd!

Vis du er ute etter
Enkel kommunikasjon
Så må du holde deg langt unna
Garderobemannen.
Betalte 2700 i forskudd
Som jeg aldri får se igjen
Etter 5 Mnd med venting
Med frustrerende dårlige svar
I kundeservice valgte jeg og
Hive denne tanken på sjøen.

Antwort von Garderobe-Mannen
Elendig kundebehandling. Fikk feil vare, reklamerte og noen dager etterpå gikk de konkurs. Vet ikke om vi får riktige skinner. Måtte vente i over 3 mndr på garderobeskapene.
STYR UNNA HVIS DISSE KJELTRINGENE SKULLE FÅ EN 3.MULIGHET!!!!’

Antwort von Garderobe-Mannen
Betalte inn et depositum i mars på en garderobe jeg ikke har sett noe til. Vært i kontakt med kundeservice MANGE ganger, fått til svar at garderoben er på vei osv, noe den helt klart ikke er da firmaet er konkurs!! Penger tapt! Styr så jævlig langt unna du kan og betal heller det dobbelte hos et seriøst firma!!
Og dere tar dere tid til å svare piss viser jo nok en gang at dere ikke har kontroll!!
Ordrenr: 20953. Har alt på Mail og kontoutskrifter.

Antwort von Garderobe-Mannen
Dette er et firma du bør styre unna🤬🤬Har selv blitt lurt for 20 000. Håper at de aldri får selge så mye som en flis igjen. Tragisk at de får holde på sånn🤬🤬

Antwort von Garderobe-Mannen
Da var de konk igjen og i bakhånd åpnet firma nr 3 og har satt igang igjen. Konkurs ryttere delux og Norge er vel landet alt tilrettelegges fir slike folk. Styr langt unna!!
Utrolig dyktige og hyggelige menn som snekret opp garderobeskapet vårt. Garderoben kom også til avtalt tid med forbehold om noe forsinkelse.
Vi er veldig fornøyde med både pris og kvalitet.

Antwort von Garderobe-Mannen
Dårligste kjøpeopplevelse noensinne. Ble oppfordret til å betale alt ved bestilling, så det gjorde jeg. Skulle få beskjed etter 5 uker, men da jeg etter 8 uker ikke hørte noe ringte jeg flere ganger, men fikk bare beskjed om at varen var på vei uten at de visste når den ville komme. Fikk aldri varen eller pengene tilbake. Kommer aldri til å handle der igjen og anbefaler ingen andre det heller.
Useriøs gjeng. Syns synd i alle ansatte som må jobbe under en så råtten mann på toppen. ALDRI kjøp noe herfra!
Bestilte garderobe til 23000 kroner, gjennom nettmøte med en "garderobeekspert". Rett før jeg skulle betale fikk jeg fra andre hold vite om at de nylig var begjært konkurs. Tok kontakt med "eksperten". Som sa at det ikke var noe problem og det var bare å betale. Det gjør jeg såklart ikke! Gjeng med kjeltringer!
Jævla svindlere! Hvis det hadde vært mulig å gi mindre enn 1 stjerne, eller minusstjerner, så hadde vi gjort det. Useriøst firma. Det eneste de er interessert i å følge opp er betaling og å få forskuddsbetaling fort nok inn på konto. Nå er de konkurs igjen, men har robbet flest mulig med maikampanjen sin på vei i konkurs. Ønsker de nord og ned.
Useriøs aktør og nok en gang konkurs! Anbefaler ingen å handle fra de!
Styr for all del unna Garderobemannen. Konkurs to ganger på drøye to år - og skylder skap for flere millioner til kundene sine. Var selv rammet av konkursen i 2020.
IKKE KJØP NOE HER!!!! Makan til drittbehandling skal du lete lenge etter!!!
Vi er 17 uker på overtid og enda ikke fått varene! Prøvde å kontakte selger for å spørre hva som har skjedd med ordren etter 1mnd forsinkelse. Hans svar: jeg jobber bare her for å få underskrifter så jeg bryr meg ikke om du får varen tidsnok eller ei.
Har prøvd å snakke med «alle» uten å komme noen vei, men når jeg etter mye styr har sagt jeg har snakket med forbrukerrådet får jeg beskjed om jeg kan hente varene om 2 dager…
Har idag Politianmeldt Garderobemannen for svindel av innbetalt forskudd på garderobe. De har lovet at pengene er satt inn på konto, men er sluttet å svare både på telefon, Mail og SMS. Etter MYE frem og tilbake med lovnader ang produksjon og levering så godtok Garderobemannen å kansellere ordren og tilbakebetale innskudd. Eg innser at mine penger mest sannsynlig er tapt, men håper at Politianmeldelsen kan være til hjelp for at slike firma ikke kan holde på å lure/svindle oss forbrukere fremover.
Bestilte i januar og er enda ikke kommet . Ble lovet 4 uker levering 😡 fikk dette svaret i mai :
Skal sette deg på prioriteringslisten også blir ordren din forhåpentligvis produsert fortløpende.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.