Garderobe-Mannen Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very helpful getting a custum solution specifically tailored to my needs. Everything went very well from planning to installation. Extremely happy with the final result.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en skyvedørsgarderobe som skulle leveres i januar 2026. Da den endelig kom i mars, var den ene speildøren knust. Jeg sendte reklamasjon umiddelbart, og fikk beskjed om at de skulle best... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Genuint, jeg orker ikke å skrive så mye om min opplevelse med dem, fordi det var rett og slett det sykeste jeg noen gang har opplevd innen for salg og kundeservice. Gjør dere selv en tjeneste og hold... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superhyggelige folk, flotte garderober. Montøren er veldig hyggelig og monteringen helt er perfekt Har kjøpt fra de flere ganger og er alltid fornøyd ingen tull her i gården, veldig ryddig fra bestil... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Möbeltischler

Vom Unternehmen geschrieben

Garderobe-Mannen er Norges mest kjente på skreddersydde skyvedørsgarderober, walk-in og andre oppbevaringsløsninger. Bestill digital tegnetime på www.garderobemannen.no, enten du vil ha informasjon eller et konkret tilbud. Våre konsulenter hjelper deg med en god og effektiv planløsning. Vi leverer innredning, walk-in og skyvedørsgarderober, laget på dine mål. Vi tar gjerne hele jobben med oppmåling, tegning med priser, frakt og montering. Garderobe-Mannen ble etablert i 1996 og dekker i dag det meste av Norge. Tidligere konkurser har gitt oss mange gamle 1-stjernes anmeldelser. Ser man på nyere omtaler, er nesten alle 5-stjerners – noe som gjenspeiler dagens drift og kundetilfredshet.

Kontaktinformationen

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

301 Bewertungen

Alle Bewertungen

32 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Gode produkter men lang levering

Gode produkter, men tar alt for lang tid før lovet produkt er på lager. Skulle hatt produktet sent vår, men det kom ikke før nå i november. Veldig vanskelig å finne lageret ved hjelp av Goggle map. Vanskelig å måtte velge en bestemt dato og klokkeslett for å hente varen

20. November 2022

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Ola, Takk for din tilbakemelding :-)

Styr unna!! Svindel!!!

Kjøpte av dem i 2016 og var så fornøyd. Bestilte igjen i april 2022 etter å ha kjøpt nytt hus. Enda ikke fått bestillingen, ringt dem hver mnd etter august og får bare beskjed om at varen ikke er begynt på fabrikken i Polen ennå. Pr 1.desember var ny beskjed på tlf at vi kanskje kan få i februar. Helt håpløst og anser pengene som tapt.

30. November 2022

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei. Vi beklager at du føler det slik. Men ønsker dere fortsatt varene, så kan de produseres nå i løpet av 3 uker. Bare send en mail til post@garderobemannen.no

HOLD DERE UNNA!!!

Anbefaler å holde seg langt unna garderobemannen! Det er alt for dyrt for så elendig service. Det har gått SYV månder og vi har enda ikke fått satt opp hele garderoben da garderobemannen ikke sender de delene vi trenger. Kvaliteten er god, men for det første måtte jeg sage til hyllene selv da jeg bestilte uten montering, i tillegg er det masse som har vært feil. Garderoben ble spesiallaget av en ansatt, og hun lagde den slik at vi ikke fikk opp skuffene når vi åpnet skapet. Altså måtte vi fjerne dørene igjen. Vi har klaget på dette og de skal sende en ny skinne, men vi har fortsatt ikke fått den. Vi mottok også en skuff som var ødelagt, denne tok også et par måneder minst før de sendte.

Dette er helt ELENDIG! Folk må ikke finne på å bestille herfra. Jeg angrer veldig på at jeg gjorde det...

29. November 2022

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei, Vi har ingen kunder med ditt navn, så vi har spurt deg, gjennom Trustpilot, om dette. Vi ønsker å vite mer om din ordre/erfaring.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dørene kom til lager etter 6 uker ca

Dørene kom til lager etter 6 uker ca, bestilte tid for henting kl 15 på en fredag, ringte når klokken var 1503 og sa det var kø så vi ikke rakk og være der før 7-8 minutter over 1500. Da vi kom frem var lageret stengt og de hadde dratt siden vi var 8 minutter forsinket. Syns dette var utrolig dårlig kundeservice når vi hadde kjørt i en time for å hente skyvedørene og vi ringte og sa vi var forsinket. Etter 5 samtaler med kundeservice på mandagen og en samtale tirsdag med lagersjefen som var veldig hyggelig ble dørene levert kostnadsfritt i dag onsdag på døren. Dørene stod til forventning og er nå på plass. Virker som det er lite eller dårlig kommunikasjon på kundeservice de var ikke så hjelpsomme og henviste meg videre og skyldte på lagersjefen. Alt i alt en litt ubehagelig opplevelse. Lite service vennlig bedrift. + for bra lagersjef som var hyggelig og fikset problemet uten diskusjon på kort tid.

9. November 2022

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Andrea. Takk for ærlig tilbakemelding. Tror nok ikke det var noen bevist handling fra første henting, men det var godt at det ordnet seg uken etter.

Bestilte skyvedører i mars

Bestilte skyvedører i mars, ennå ikke fått noe... tragisk selskap

30. Oktober 2022

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei. Ser at du avbestilte varene. Men om du ønsker å ombestemme deg, så kan vi produsere de nå på 3 uker, og til samme pris.

HOLD DERE UNNA GARDEROBEMANNEN / Eier: ERIK BØCHMANN

Kjøpte garderober for over 50.000 kr. Nå etter knapt et år begynte ting å falle fra hverandre og skinnesystem virker ikke som det skal. Dører går ikke igjen. De går konkurs gang på gang og nekter nå å ta reklamasjon. Nå er de oppe å går (for tredje gang) men ønsker fortsatt ikke gjøre opp for seg. Her er det dårlig kvalitet OG dårlig service. En skuffelse!! Bare å holde seg langt unna!!

25. Oktober 2022

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Styr unna garderobemannen skikkelig…

Styr unna garderobemannen skikkelig møkkabedrift fra A til Å. De holder ikke noe av det de lover og har elendig kundebehandling!

13. Oktober 2022

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Bente. Du fikk din garderobe og det ble vel brukt mest tid på betalingen fra din side.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fraråder alle å benytte seg av dette elendige selskapet

Bestilte garderobeskap i begynnelsen av mars i år. Vi fikk da beskjed om at det skulle ta maks 45 dager til varene var klart til henting.
Ca 2 måneder senere fikk jeg en telefon fra garderobe mannen, der de sa at garderoben var klar for henting. Vi kom til lageret for å hente og da får vi beskjed om at det bare er innredningen som er komt og ikke skyvedørene og skinner til skuffer. Men dette skulle komme uken etter. Vi får ingen beskjed uken etter at resten av varene er ankommet lager. Så vi prøver å ringe han som hjalp oss da vi kjøpte skapet. Men han var ikke å få tak i.
Etter mange forsøk på å få tak i garderobe mannen Stavanger igjennom telefon og Mail så ringer vi hovedkontoret. Der får vi beskjed om at skyvedørene ikke er produsert og de hadde ikke noe svar på når disse ville være klar.
Etter mange unnskyldninger om det ene og det andre så sender vi en lang Mail der vi truer om å gå til avisen og Forbrukerrådet så får vi raskt svar at de resterende varene er på lager.
8 måneder tok det før vi fikk varene.
Elendig firma som ikke burde hatt lov til å drive butikk.
For all del styr unna!!

12. Oktober 2022

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Tord. Du fikk dine varer og vi håper at du er fornøyd med dem. Vi beklager at det ble mye frem og tilbake før alt kom på plass.

Ikke fått varene

Ikke fått varene. Har betalt depositum. Får IKKE svar på mail fra de. Skurker.

5. Oktober 2022

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Lise. Du fikk dine varer den 18.10.2022.
Håper du er fornøyd med dem.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

skyvedører og manglende deler.

bestillt skyvedører til vår garderobe i januar 2022. fikk kontrolltime til målinger med selvste markus hoffmann selv som er lagesjef i bergen. Han gjorde ingen endringer og la inn bestillingen. når alt kom, hadde selveste hoffmann selv ikke ordnet slik at vi fikk 3 skinner til våre 3 skyvedører. Når vi fikk alt utenom den siste skinnen til gulv og tak så måtte den bestilles på nytt. Vi har nå ventet på den siste delen for å kunne ta i bruk vårt garderobeskap siden januar 2022. altså 9 !!! månder!! vi kan ikke bruke skyvedørene uten den siste skinnen da vi ikke får opp innmaten i skapet vårt uten. de vil si 18 tusen kroner står og støver ned på soverommet og kan ikke brukes. har ringt utallige ganger og bedt om å få fikset opp i dette. det er ikke blitt gjort! har forsøkt og ringe lageret i bergen kunderservice hoffmann selv, dagligleder erik bøckmann, og INGEN har noen svar og komme med. så 18 tusen står til ingen nytte.

19. September 2022

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Adele. Vi beklager at denne skinnen tydeligvis tok altfor lang tid. Håper at garderoben fungerer fint nå i ettertid.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kjempeflink montør, men elendig selskap!

Bestilte skyvedørgarderobe til gang, og garderobe inne på soverom oktober 2021. Ble lovet at det skulle komme først i februar, deretter april og så juni/juli. Garderobene ble ferdig montert i dag, 13. september 2022. Kundeservice måtte vi kontakte om og om igjen, hver gang skyldte de forsinkelsene pga. konkurs og covid, mangel på materialer grunnet situasjonen uti verden. Kontaktet dessuten forbrukerrådet om hjelp. Garderobene var vi heldige med, det var hverken mangler eller skade på dem. Monteringen ble utført av flink montør (Darius)! Satt sammen to garderober alene. Alt i alt, ikke særlig god opplevelse mtp. kundeservice og forsinkelser, dårlig eierskap som nevnt av andre, men selve monteringen og garderobene var vi fornøyde med. Tommel opp til montør (Darius)! Tommel ned til garderobemannen, anbefales ikke!

13. September 2022

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei. Vi er glad for at du er fornøyd med produkt og montør.
Og vi beklager at resten ikke var som det skulle.

100% skurkebedrift

100% skurkebedrift! De truer deg til å betale for å slippe inkassoer (som er helt ulegitime) før du har fått noe varer, for så å stikke av med pengene dine og du står igjen uten garderobe. Eieren håper jeg havner i fengsel, dette er svindel.

20. August 2022

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Maciek. Det var en merkelig tilbakemelding, som ikke gjenspeiler virkeligheten.
Du har ikke blitt lurt eller svindlet, du har fått alle varene dine, og du har overhode ikke tapt en eneste krone.
Hvorfor noen skal i fengsel pga dette, virker veldig merkelig.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Supert produkt og montering, shady eierskap

Veldig godt fornøyd med garderoben vi fikk levert, selv om prosessen kunne vært mer ryddig.

I mars bestilte vi garderobe med forventet levering i august. Få dager senere kom nyheten om at garderobemannen var konkurs for andre gang. Vi ble oppfordret om å la nytt selskap overta leveransen, noe vi takket ja til. Etter dette har alt gått etter planen. Garderoben ble levert og montert i dag av veldig hyggelige og flinke håndverkere. De tilpasset topplaten og skinnene på stedet til å passe perfekt mellom sikringsskap og andre mindre hindringer, strålende resultat :)

Når det er sakt er eieren i selskapet under etterforskning av økokrim, og jeg vil oppfordre alle som handler hos garderobemannen til å tenke seg nøye om og bruke kredittkort med forsikring.

11. August 2022

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei. Takk for relevant og god informasjon.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi bestilte og betalte på nyåret i 2022, og har fortsatt ikke fått varene (juni 2023). De svarer oss ikke lenger. Styr unna!!

Vi bestilte garderobe i mars, og skulle få levert varene i juni. Meeen så gikk de konkurs nasjonalt også, og vi fikk beskjed om forsinkelser. Kom aldri til estimert tid. De sluttet å gi lyd fra seg og hver gang vi tar kontakt får vi de samme svarene: tar litt lenger tid, vet ikke, har ikke oversikt, alle skal få, vet ikke, befinner seg fortsatt i forretningen og skal snart produseres...og nå kanskje tidligst i september. Dette er så lite holdbart. Vi har et tonn med klær som skulle vært plassert i en garderobe nå. Dessverre ser det ut som vi har betalt for noe vi ikke får, som mange andre. Dårlig service og uprofesjonelt. Vi angrer så innmari mye på kjøpet hos Garderobemannen. Hadde vi bare visst. Svindel og lureri hele sjappa

Nå, 2.juni 2023: vi har fortsatt ikke fått varene, som var forventet for godt over 1 år siden. Som regel svarer de ikke når vi forsøker å få tak i de, men rett før jul sa de plutselig at årsaken var at de ikke hadde dørene på fabrikken, så hvis vi valgte noen andre kunne de produsere med en gang og få det sendt før påsken. Det har ikke skjedd, og nå svarer de ikke lenger på tlf når vi ringer.

Vi kunne ikke vært mer misfornøyd.

Ordrene. 914
Eirik A.Eidskrem & Veronica Berg

3. August 2022

Fantastiske garderobeløsninger og resultat

Må bare formidle vår utrolig positive opplevelse med Garderobemannen. Oppmålingen av skapene ble gjort profesjonelt og med gode råd underveis fra Paal. De utrolig koselige, flinke og effektive monteringsgutta kom til avtalt tid og leverte fantastiske sluttresultater. Vi er SÅ fornøyde. Vet at Garderobemannen har fått mye pepper, men vi kan iallefall være motbeviset. Helt prima 👏👏

3. August 2022

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Ane. Tusen takk for gode tilbakemeldinger. De fleste er nok enig meg dere :-)

Useriøst

Useriøst, jeg bestilte to ganger time, det ene gangen de se at vi har mistet nøkler å det andre gangen jeg ventet i over en time og de kom ikke. Jeg tok fri fra jobb begge gangene.

25. Juli 2022

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Sadiq. Det hørtes ikke helt normalt ut, og vi beklager at du har vært så uheldig.

ELENDIG KVALITET OG KUNDESERVICE

Styr unna. Gjentagende konkurser og tar ikke ansvar for skadet/ødelagt leveranse.

Kjøpte en garderobe som har fått skader under transport, ikke så rart tenker jeg da det må være den dårligste innpakningen jeg noensinne har opplevd. Garderobemannen nekter å refundere, og nekter også å kjøre sak mot transportør (Bring). Bring sier at det er avsender som må kjøre sak men Garderobemannen nekter.

Ville ikke anbefalt Garderobemannen til noen og håper denne cowboy-bedriften blir stanset en gang for alle.

12. Juli 2022

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tragisk firma - STYR UNNA!

Tragisk firma! Konkursryttere! Lang leveringstid og dårlige produkter. STYR UNNA!

7. Juli 2022

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei, Vi har ingen kunder med ditt navn, så vi har spurt deg, gjennom Trustpilot, om dette. Vi ønsker å vite mer om din ordre eller erfaring.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr