Garderobe-Mannen Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very helpful getting a custum solution specifically tailored to my needs. Everything went very well from planning to installation. Extremely happy with the final result.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en skyvedørsgarderobe som skulle leveres i januar 2026. Da den endelig kom i mars, var den ene speildøren knust. Jeg sendte reklamasjon umiddelbart, og fikk beskjed om at de skulle best... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Genuint, jeg orker ikke å skrive så mye om min opplevelse med dem, fordi det var rett og slett det sykeste jeg noen gang har opplevd innen for salg og kundeservice. Gjør dere selv en tjeneste og hold... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superhyggelige folk, flotte garderober. Montøren er veldig hyggelig og monteringen helt er perfekt Har kjøpt fra de flere ganger og er alltid fornøyd ingen tull her i gården, veldig ryddig fra bestil... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Möbeltischler

Vom Unternehmen geschrieben

Garderobe-Mannen er Norges mest kjente på skreddersydde skyvedørsgarderober, walk-in og andre oppbevaringsløsninger. Bestill digital tegnetime på www.garderobemannen.no, enten du vil ha informasjon eller et konkret tilbud. Våre konsulenter hjelper deg med en god og effektiv planløsning. Vi leverer innredning, walk-in og skyvedørsgarderober, laget på dine mål. Vi tar gjerne hele jobben med oppmåling, tegning med priser, frakt og montering. Garderobe-Mannen ble etablert i 1996 og dekker i dag det meste av Norge. Tidligere konkurser har gitt oss mange gamle 1-stjernes anmeldelser. Ser man på nyere omtaler, er nesten alle 5-stjerners – noe som gjenspeiler dagens drift og kundetilfredshet.

Kontaktinformationen

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

301 Bewertungen

Alle Bewertungen

32 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Totalt useriøst!

Dette er et ekstremt useriøst firma. Jeg bestilte skyvedører for ETT ÅR SIDEN!! Betalte dessverre alt og har ikke fått noe enda. Har ringt annenhver måned for å høre hva som skjer. Får ny leveringsdato hver eneste gang jeg ringer og nå har de sluttet å ta tlf. STYR UNNA!!

30. Mai 2023

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Mari. Har sjekket din ordre, og vi har ventet veldig lenge (siden januar) på profilene i din ordre. Nå kom de forrige uke, og i løpet av juni vil de være på lager i Norge. Og da vil vi sende dem ut til deg.
Vi har hatt litt for mange henvendelser de siste ukene, noe som har påvirket vår evne til å betjene telefon og e-post i normalt tempo.
Vi beklager at det har tatt alt for lang tid.

Garderobemannen er svindel

Garderobemannen er svindel, ventet over 1 år på garderobene. De holder oss ikke oppdaterte med ordren. Tidligere fikk vi siste oppdaterte unnskyldning for forsinkelser ved å ringe til kundeservice , men nå har de sluttet å svare på telefon samt mail. De vil gå konkurs i nærmeste fremtid igjen !

Nå sier dere vi får varene i Juni. Får vi en bekreftelse på dette via mail?

Okt 23: Fortsatt ingen oppdatering! Umulig å få kontakt og ingen svar å få!

28. Mai 2023

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Stine. Vi beklager at du har måtte vente så lang tid. Men du vil få dine varer i løpet av juni måned.

Svindel

Svindel. Leverer ikke varer, svarer ikke på mail eller telefon. 7mnd siden bestilling. Eneste beskjed jeg har fått er en trussel om inkasso og dagbøter om varen ikke betales i sin helhet, dette ble betalt for en stund tilbake. Etter dette er intet hørt.

24. Mai 2023

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Hans. Da fikk vi avklart hvem du er gjennom Trustpilot.
Vi driver overhode ikke med svindel og du kommer til å motta dine varer innen kort tid. Da varene kom til oss like etter påske, så tok det noen uker før du betalte (og ja, da starter info om at din ordre kan bli sendt til inkasso). Litt usikker på hvorfor varene ikke gikk ut før 17. mai uken, men skal sjekke det i morgen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette er andre gangen vi kjøper…

Dette er andre gangen vi kjøper garderobe.
Bestillte 20 januar 2023.
Betalte litt på forhånd.
Skulle komme etter 45 arbeidsdager, men fikk melding av lager etter ca 60 arb dager.
Hentet varene i går og betalte rest beløpet på plassen. Hyggelige folk på lager Bergen.

27. April 2023

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Daniell. Takk for god tilbakemelding. Og vi hjelper deg gjerne mer i fremtiden :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi fikk aldri varene vi betalte for.

Vi fikk aldri varene vi betalte for.

Svar til garderobemannen:
Jeg har en kvittering på innbetalt depositum dere gjerne kan få se. Dette kjøpet er for 1 år siden, og jeg har vært i kontinuerlig kontakt med kundeservice frem til dere bare sluttet å svare for 3 måneder siden.
Men useriøse som dere er så må man vel bare forvente at dere vil prøve å sno dere unna virkeligheten også her på Trustpilot.

Til andre: HOLD DERE UNNA!

3. Oktober 2022

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Therese, Vi har ingen kunder med ditt navn, så det blir vanskelig å vite hva som har skjedd deg som vi har skyld i.

Mulig din erfaring er for over 3 år siden? At du var en av de få som ikke ønsket å få hjelp i ettertid. Vi hjelper fortsatt kunder som ønsker det, så send oss gjerne en e-post til mail@garderobemannen.no

Bestilte i januar 23

Bestilte i januar 23. Ble lovet kjapp levering i slutten av februar23. Nå går vi mot slutten av april og jeg har ikke hørt et pip om levering. Styr unna!!

23. April 2023

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Thomas Rudi. Du har nå bekreftet hvem du er og vi fant deg i våre systemer. Du fikk dine varer levert første uken i Mai. Vi fikk varene til vårt hovedlager til avtalt tid, men det ble gjort interne feil, som gjorde at du fikk varene for sent. Beklager dette!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilt skyvedører 2/2/23

Bestilt skkyvedører 2/2/23, kontaktpersonen jobber tydeligvis ikke der lengre siden han slutter å svare på mail. Visstnok «på ferie» ifølge kundeservice. En ved navn Zeqir / Zediq (?) svarte på tlf og garanterte at jeg ville få produktene til tiden, altså før påske. De har ikke svart på mail siden 5/4 tross lovnader om å følge opp. Lukter lunta lang vei.

Som svar til Garderobemannens respons;
Så rart:) vi fikk endelig produktene våre etter lenge om langt, så jo. Jeg er kunde av dere.
Trist at fabrikken deres ikke klarer å legge sprosser kant i kant, men til gjengjeld var den super enkel å montere selv. Men fortsatt, svaret deres beviser at dere har lite kontroll, og holder ikke ord på leveringstider.

Tilogmed deres ansatte som leverte varene fortalte om kaoset.

La dog på en stjerne for at produktene faktisk kom.

16. April 2023

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Karoline L. Da fikk vi bekreftet ditt navn, og ja, du er en kunde.
Beklager at frakten spesielt tok såpass lang tid, og takker for oppdatert rating.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

bestilte i desember 2022 skulle få…

bestilte i desember 2022 skulle få varen innen 2 måneder kjempe bra på spesielle mål.
får varen nå 24.04.2023

kundeservice er ikke noe der. du kan ringe og vente i 1 time før du kommer til noen som så legger på.

håper produktet er bedre en opplevelsen.

28. Dezember 2022

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei SR, Håper du fikk dine varer og ble fornøyd med produktet. Vi beklager at din opplevelse med kundeservice ikke var som forventet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betale før vi har fått varene?

Vi bestilte skap 08.09.22, bare forsinkelser. Har mottatt faktura 31.03.23 hvor de vil vi skal betale hele beløpet på forhånd. Er det noen som har fått varer i år, som ble bestilt i fjor høst?

1. April 2023

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Marlin Meling, Vi har ingen kunder med ditt navn. Men på generelt grunnlag, så har ALLE som har betalt når varene har kommet, eller hvis nylig betalt, har fått dem eller vil få dem nå innen rimelig tid.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hentet skyvedører hos Garderobemannen…

Hentet skyvedører hos Garderobemannen ved Pick up point i Drammen🙂Vi var litt tidligere ute enn avtalt , men alt var klart. God service og hyggelig person som møtte oss.

2. März 2023

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Line, Takk for hyggelig tilbakemelding :-)

Overraskende fornøyd

Vi bestilte skyvedører med montering fra Garderobemannen uten å ha fått med oss hvor mange dårlige anmeldelser de hadde fått. Heldigvis fikk vi det vi betalte for og det ble veldig fint.

20. Februar 2023

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Ingrid, Takk for god tilbakemelding :-)
Men overraskende! Vi har de siste 27 årene levert ekstremt mange skap til veldig fornøyde kunder.

Garderobemannen er ren svindel

Garderobemannen er ren svindel. Vi bestilte en garderobe i april som fortsatt ikke er kommer. De krevde 5500 i depositum up front som vi aldri kommer til å få igjen.
STYR UNNA!!!!!

12. Februar 2023

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Therese Oppegaard. Det du skriver er vel ikke riktig. Ja du bestilte og betalte 5.500 i depositum. Men du ønsket IKKE at vi leverte deg varene, uten å tape en eneste krone. Så tapet er 100% ditt eget valg. Og din overskift faller vel på sin egen urimelighet.

Men vi hjelper fortsatt kunder som ønsker det, så send oss gjerne en e-post til mail@garderobemannen.no

Styr unna!!!

Garderobemannen er så useriøst som det får blitt. I mai 2022 bestilte vi, ennå ikke sett snurten av fronten vi forhåndbetalte med frakt. Svindle surt oppsparte penger fra to uføretrygdede håper jeg ender på karmakontoen til bøchmann (med liten b) og co.
NB! I dag morges (28.02.2023) dukket faktisk garderobefronten opp etter endeløse, tomme dialoger. Ikke slik at jeg anbefaler garderobemannen allikevel.

10. April 2022

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Rune. Vi beklager selvsagt at det tok for lang tid å levere deg din garderobe. Men dere tapte ingen penger, og fikk deres varer 100% gratis fra vårt nye driftsselskap. Dette har vi gjort til samtlige kunder. Du kan vi spørre deg HVEM andre i verden som hadde gjort dette. Vi tror INGEN. Så litt kreditt burde vi vel få?

Og vi håper at du ble veldig fornøyd med dine skyvedører.

Bestilte en garderobe september 2022

Bestilte en garderobe september 2022, kom iflg. Garderobemannen på lager i midten av desember. Måtte betale fullt ut hele ordren før den ble sendt videre, noe jeg gjorde. Skulle iflg. salgsbetingelser ta 10 dager - fremdeles ikke hørt noe nå 31.01.23.

Sikkert gode produkter når de først kommer.. Men ikke verdt de få kronene man evt. sparer. Håper nå bare vi får garderoben... Vi skal bestille en større garderobe, og den blir aldri bestilt hos dette firmaet.

31. Januar 2023

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Sondre. Vi bekrefter at dine varer ble sendt fra oss 17. februar. Og vi beklager at det tok for lang tid. Håper at dere ble fornøyd med produktene i etterkant.

Elendig service

Bestilte skyvedører 19. oktober 2022, i dag 27. januar 2023 er de enda ikke mottatt. Ha betalt de fult ut.

Har vært i kontakt med kundeservice ved flere anledninger, og de har gitt elendige svar og hjelp, ingen form for beklagelse og det er ingen sjans for reduksjon av pris som kompensasjon for sjanseløs lang leveringstid. Kommer aldri til å handle her igjen.

26. Januar 2023

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Anne. Vi bekrefter herved at varene er levert. Og det har vært utrolig mye rundt selve frakten. Dette skal ikke skje, og vi beklager dette på det sterkeste. Det er ikke normalt for å si det slik.

Styr unna!!

Skal du ha garderobe og vil som oss spare penger på en litt billigere garderobe enn konkurrentene?

Ikke gjør det!

Har selv bestilt garderobefronter i jan 22 som fremdeles ikke er levert. Forventet levering er nå mars 2023...
Forskudd er tapt som følge av konkurs, og det står klart at GM ikke har for intensjon å levere orderen. Forventet levering blir stadig forskjøvet én måned ut i tid ved hver henvendelse.
På telefon og mail er de "forståelsesfulle", men presenterer aldri en løsning for hvordan dette skal løses uten videre ulempe for kjøper.

Har meldt saken videre og mener bestemt at drivere av GM må ilegges karantene nå!

Nok er nok!

22. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

LIVETS DUMMESTE VALG ER DERE!!!

LIVETS DUMMESTE VALG ER DERE!!!

Bestilte garderobeskap i god tid slik at jeg skulle få det i November og god tid før jul! fikk ikke beskjed om forsinkelser. JEG måtte ringe noen dager før jul å spørre om hvor skapet er, fikk da beskjed om at det skulle komme i januar. jeg ringte nå i januar og får beskjed om at den er forsinket til etter Mars.

Når jeg ringer så legger de på. ingen svarer mitt nummer så jeg må ringe fra andres telefonnummer for å kunne snakke med dem. spurt om jeg kan kansellere skapet og det nekter dem for at jeg kan. Kundeservice er på høyt nivå RÆVA når det kommer til kundebehandling. ikke gir dem noe beskjed om skapet er forsinket. JEG ANGRER ANGRER ANGRER PÅ AT JEG LA IGJEN KRONER HOS DERE!

la oss ikke glemme kundesenteret som legger på når dem ikke er enige med svaret de får fra deg, og da er det bare å glemme å ringe tilbake FOR DA SVARER DEM ALDRI IGJEN!!!!!!!

Jeg anbefaler ingen å ta det dumme valget å handle garderobeskap der.
Hvis du ønsker dårlig kundeservice / miste dine penger / sitt igjen uten garderobeskap / hvis du har god tid som du kan bruke på å prøve å komme i kontakt med dem uten hell så kan jeg fint anbefale garderobemannen.

hvis jeg kunne gi minus 100 stjerner, hadde dere fått det!!

5. Januar 2023

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Anita, Takk for at du gav oss mer info gjennom Trustpilot.
Kan se at du fikk montering i starten av februar. Vi beklager at du synes opplevelsen med kundeservice var av dårlig kvalitet.

Hvor skal jeg begynne. STYR UNNA

Hvor skal jeg begynne.
Det har rett og slett vært et rent helvete siden 03.august. Dette er den værste opplevelsen i mitt liv når det gjelder kundeservice, pålitelighet og ansvarlighet. De er altså en gjeng med svindlere, helt enkelt svindlet de meg ikke bare for penger - men for utallige timer og krefter brukt på noe så unødvendig som et skap.
Her kommer 1 % av min dårlige opplevelse med, såpass elendig er de.
For det første var selgeren helt utilgjengelig etter at hun lovde at jeg ville få varene innen 20 dager om jeg betalte med en gang. Hun svarte aldri og kunne aldri snakke.
For det andre så har jeg ringt kundeservice nummeret over 100 ganger og snakket med den i snitt over 10 minutter! De har aldri hjulpet meg, de suer de skal gjøre det jeg ber den om - men de gjør aldri det. Det er helt utrolig hvor elendig det er, det er ikke til å begripe.
For det tredje så er de altså så lite pålitelig med leveranse og tid. Jeg skulle fått skap og fronter etter 20 dager +-, nå er det gått over 4 måneder siden jeg bestilte skapet og de har ikke levert. Jeg sitter akkurat nå og venter på skapet når jeg skriver denne og de ba meg være klar hjemme ved 14:00 tiden, nå er klokken 19:00 og de tar f*** meg ikke telefonen og svarer ikke på meldinger, det er helt sykt…
For det fjerde så har jeg prøvd å heve kjøpet flere ganger, men det er ikke mulig sier de og nekter å være behjelpelig selv når jeg har ventet så lenge og i tillegg vært ute på lagret dems som er over 1,5 time i bil for å hente noen deler - ikke alt engang. Også når jeg kommer dit er ikke frontene klare, ikke skinnene og de klarer å prestere med å ha en ung kar der ute på lagret som ikke hadde noe peiling. Jeg og flere andre kunder sto der å ventet i f*** meg 1 time +++ selv om vi hadde booket tid.
Det er helt jævlig å skrive dette, jeg har sikkert brukt en hel arbeidsuke i tid på dette og i tillegg er det en stor byrde for meg og samboer som må irritere oss i senk over dette forbanna skapet. Det har kostet oss 17000kr, og pengene er ikke engang det verste med denne opplevelsen -og vi har enda ikke fått det skapet…
Styr langt unna, her skulle jeg ønske at vi kunne saksøkt hele driten. Men de legger bare ned driften og starter opp igjen. Dette er skurker, ekte skurker. De som jobber der har ikke et snev av kundeservice gen i kroppen.

4. Januar 2023

Antwort von Garderobe-Mannen

Hei Johann, Vi har for mange med ditt navn, så jeg klarer ikke å identifisere deg. Men vi beklager på det sterkest at du føler det slik som du gjør. Håper dere ble fornøyd med skapene nå i ettertid.

Ikke bruk Garderobemannen, bare problem

Bestillte garderobe i januar 2022 og skulle få den levert til påske. Men fikk beskjed om at den ikke kunne leveres før i mai/juni men leste i mai at dem var konkurs. Fikk rett etter en mail der dem sa at nytt driftselskap kunne levere bestillingen min. Var så dum jeg sa ja til dette… da de kunne levere den i juni. Hadde kun betalt forskudd.. heldigvis! Hørte ikke mere fra de før i august og da at jeg måtte betale hele beløpet før jeg fikk garderoben. Sendte mail at jeg ikke betalte noe før jeg hadde varen og godkjente den! Hørte selvfølgelig ingen ting mer før de begynte å sende mail at dette ville gå til inkasso… og de har sendt samme mail to ganger i uka fra august til idag i desember 🥹gikk til banken min og sjekket om jeg kunne få igjen forskuddet jeg hadde betalt inn og jeg var så heldig at jeg hadde betalt med kredittkort og fikk da igjen forskuddet.
Har nå fått et innkassovarsel fra inkasso bedrift så får se hvordan det går, men begynner å bli irritert ja!!! Synd jeg ikke leste her før vi bestillte!!

18. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr