Very helpful getting a custum solution specifically tailored to my needs. Everything went very well from planning to installation. Extremely happy with the final result.
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte en skyvedørsgarderobe som skulle leveres i januar 2026. Da den endelig kom i mars, var den ene speildøren knust. Jeg sendte reklamasjon umiddelbart, og fikk beskjed om at de skulle best... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Genuint, jeg orker ikke å skrive så mye om min opplevelse med dem, fordi det var rett og slett det sykeste jeg noen gang har opplevd innen for salg og kundeservice. Gjør dere selv en tjeneste og hold... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Superhyggelige folk, flotte garderober. Montøren er veldig hyggelig og monteringen helt er perfekt Har kjøpt fra de flere ganger og er alltid fornøyd ingen tull her i gården, veldig ryddig fra bestil... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Garderobe-Mannen er Norges mest kjente på skreddersydde skyvedørsgarderober, walk-in og andre oppbevaringsløsninger. Bestill digital tegnetime på www.garderobemannen.no, enten du vil ha informasjon eller et konkret tilbud. Våre konsulenter hjelper deg med en god og effektiv planløsning. Vi leverer innredning, walk-in og skyvedørsgarderober, laget på dine mål. Vi tar gjerne hele jobben med oppmåling, tegning med priser, frakt og montering. Garderobe-Mannen ble etablert i 1996 og dekker i dag det meste av Norge. Tidligere konkurser har gitt oss mange gamle 1-stjernes anmeldelser. Ser man på nyere omtaler, er nesten alle 5-stjerners – noe som gjenspeiler dagens drift og kundetilfredshet.
Storhammeren 21, 5145, Fyllingsdalen, Norwegen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Ikke fått varene mine som jeg bestilte i mars, dessverre betalt for alt, løgner om at varene skal bli sendt x flere, å få tak i kundeservice er nesten samme odds som å vinne i lotto (les; umulig(!!!!) å få tak i). Elendig kundebehandling rett og slett.
Saken er servert videre til forbrukerrådet.
God pris, god hjelp og montøren var flink og profesjonell. Fra jeg bestilte til jeg fikk montering tok lenger tid en forventet, men alt i alt fornøyd 👍
Dette er et selskap som baserer hele sin virksomhet på svindel. De har gått konkurs gang på gang, og lever av å svindle sine kunder. Nå er heldigvis Økokrim på svindelsaken.
Ble lovet levering av garderobe uke 11 eller 14. Har ringt utallige ganger og blitt lovt ny leveringsdato, i dag uke 28 fikk vi nok en utsettelse til uke 34. Vil tro vi ikke får den da heller… Spesiallaget garderobe så ikke mulig å avbestille uten å må betale alt. Lang ventetid på kundeservice og lite hjelp å få. Styr unna!
Ordered and paid.
No answer from support.
No delivery date respected.
No follow up orders.
Send to inkasso without even inform about the delay of delivery.
Bad, bad, bad.
Almost like a scam!!!!
Garderobemannen.
Kan vi alle som er svindlet av dette firmaet gå sammen om advokat og anmeldelse for å forsøke å få pengene tilbake? Like viktig er det vel at vi kanskje kan sørge for at familien Bøckman kan få evigvarende karantene mot å drive forretningsvirksomhet.
Svært sjeldent jeg tyr til å legge en anmeldelse, men har aldri opplevd mer ræva og upålitelig selskap! For 8 måneder bestilte jeg skyvedører med softclose. Etter en stund kom dørene og montering. Da montør manglet både det ene og det andre, samt startet å ødelegge innmaten i skapet og skulle fikse dette for å flytte alt, så reiste han og skulle komme tilbake. Dette er et halvt år siden, og etter det har vi ikke fått hjelp. Jeg har sittet mange ganger over en time i kø for å komme gjennom til kundestøtte og etter en time legges det på. Jeg har sendt utallige mailer, og omsider fikk jeg for noen måneder siden svar fra en som het Fredrik. Han hadde et ønske om å hjelpe til, men hver gang en montør skal komme og vi er hjemme fra jobb, møter ikke montøren. Vi fikk beskjed om at Raimundas, som var første montør hadde slutta og at montør Romaldas skulle komme. Ved flere anledninger har vi fått en kalender invitasjon fra han som vi forholder oss til, men han kommer ikke. Har nå igjen prøvd å komme gjennom uten hell, og vi vurderer å kvitte oss med hele greia. Når man betaler for montering, og betaler for produkter og man ikke etter godt over et halvt år har mottatt det, blir det for sykt. styr unna og legg heller mer penger i noe seriøst, som faktisk man vet man kan stole på! Fysj..
Makan til useriøs bedrift. Vi bestilte garderobeskap tidlig i år. først nå i juni får vi beskjed om at skapet befinner seg i Fredrikstad, men for at vi skal få det ut må vi betale restbeløpet på forskudd. Vi har betalt et mindre forskudd, men det stod ingen steder at hele beløpet måtte betales før skapet fraktes. Nå trues det med inkasso og dagsleie av lagerplass. Etter å ha snakket med Forbrukerrådet var rådet krystallklart. Ikke betal 1 krone før våren er levert etter kjøpsloven. De får bare true med inkasso så mye de vil, denne saker vil også bli forfulgt helt til retten. Litt paradoks at GB selv er inkassoselskap - ingen andre som vil drive inn penger for dem? Men, dersom Garderobemannen lever skapet, skal de også få beløpet kontant eller på Vipps når vi ser at skapet faktisk finnes. Skjerp dere!
Styr unna denne virksomheten. Ekstremt dårlig kundebehandling. De tar seg betalt, men lever ikke varer. Alltid en ny unnskyldning. De informerer aldri selv om problemer. Man må ringe selv. Forvent store forsinkelser, mangelfull eller ingen informasjon. Du er advart. Ikke gi bort pengene til dette svindelfirmaet.
Jeg fikk beskjed 31/5 om at varene var på lager og at jeg måtte betale restbeløpet. Deretter hørte jeg ikke noe mer. Nå en måned etterpå sier de at varene fortsatt ligger på fabrikken. De kan ikke si noe om når det blir sendt. Det er svindel å informere om at varene er på lager og be om betaling hvis de en måned etterpå fortsatt er på fabrikken.
Vurderingen skulle vært på skala O!
Aldri fått varene vi bestilt og betalte for.....unngå å gå i samme fellen som oss
Garderoben ble bestilt for snart 4 mnd siden, skulle komme i midten av mai. Ingen svar hverken fra selger eller kundeservice. Føler vi blir lurt. Aldri igjen
Et problem med kundeservice og kommunikasjon hr dette firmaet. Jeg har vært veldig frustret over null respons på mail og telefon de siste uker. I begynnelsen av juni kom det endelig mail om at varene var på lager, men jeg måtte betale for å få vite når jeg kunne hente. Til slutt dro jeg til hovedkontoret i Fredrikstad, og da fikk jeg varene mine og forsåvidt god service. De skylder på sykdom. Så for de som venter er det håp. De hadde mange leveranser på lager kunne jeg se. Håper kundeservice skjerper seg. Folk må få beskjed. 2 stjerner fordi de behandlet meg greit på hovedkontoret.
Her sitter vi i nytt hus og bestilte 3 store garderober for 10 uker siden :( Ingen oppfølging da de ikke hadde riktige profiler igjen, så ny bestilling, og så har alle 3 forsvunnet på lageret ish!!! Er det mulig med så mye lureri og rett og slett svindel...skulle jo aldri ha bestilt og betalt kr.60.000,-. Nå har jeg hevet kjøpet, og krever å få pengene tilbake! Ellers blir det advokat!!!! Angrer som en hund, det er sikkert og visst:(
KJØP ALDRI HOS GARDEROBEMANNEN.!!!!
Jeg har samme opplevelse som de nedenfor her.
Restbeløpet ble purret nesten hver dag. Det ble bekreftet betalt 22 mai. Side har det ikke skjedd noe til tross for utallige mailer og ingen tar telefonen.
Det er den mest forferdelig kundeservice jeg har opplevd. Etter 5 mnd ventetid fikk vi mail om at varene er ankommet lageret, og at vi måtte betale resterende summen for å få hentet de. Den mailen fikk vi minst 3 ganger (med purring på de to siste) på en uke, og det virket som om det var hastverk, og at hvis vi ikke betaler så må vi betale leie av lagerplass som kostet noe for hver dag det går. Så vi har betalt hele summen med håp om å hente dørene snarest. Men nå får vi ikke tak i disse folka, og vi fikk aldri adresse hvor vi skulle hente dørene. De svarer ikke på enten mail, telefon eller sms. Hele opplegget virker uprofesjonelt. Vi føler at vi blir lurt...
Jeg fikk garderobeskapet levert etter 1 år og 2 mnd. Dette var etter å ha gått via forbrukerrådet, som fikk tvunget frem levering. Da fikk jeg levert 3 sidevegger for mye, en del skruer manglet, og jeg fikk ikke levert 4 skuffer. Jeg har senere kontaktet dem og sagt dette, de sier de har sendt dem og at det dermed ikke er deres problem lenger.
Jeg prøvde så tidlig som 2 mnd etter bestilling (april 2022) å avbestille garderoben, da de plutselig endret leveringstid fra 2 mnd til «uvisst». Da fikk jeg beskjed om at siden «visse deler allerede var produsert, måtte jeg betale hele prisen likevel». Hele firmaet er basert på svindel og den værste kundeservicen jeg noen sinne har vært med på.
Forteller alle som skal ha garderobe at dette er det dummeste selskapet å bestille fra.
Bestilte garderobe for 6 mnd siden. Etter alt for lang leveringstid, så har varene ankommet lageret. Men ingen til å montere pga sykdommer. Har betalt hele kjøpesummen, men GM ønsker ikke å komme med dato for montering. De nekter å returnere pengene jeg har betalt frem til de har en monteringsdato, og bryter kontrakten. Har sendt utallige mail, og ringt mange ganger. Brukt mye penger på en midlertidig garderobe også, pga forsinkelser. Anbefaler ingen å kjøpe fra Garderobemannen!
Fikk beskjed om å hente varene på lageret i Stavanger. Når jeg kommer dit er ikke alt på plass. Var dum nok til å gå me på å betale hele beløpet og ble fortalt at det ville blu levert så fort det kom.
Etter utallige mail frem og tilbake før nyttår fikk jeg noen av delene jeg manglet, men som sakt på mail var jeg usikker på hva som ikke var med. De ble bedt om å ta kontakt med han på lageret i Stavger..
Etter nyttår har det vært dårlig med respons eller ingen respons. Fikk til slutt mail for en måned siden om at det skulle bli levert, men når den avtalte uke kom var det ingen leveranse.
Purret igjen, men har ikke hørt noe siden da… Sender mail en gang i uken, for å holde trøkke oppe, men til ingen nytte.
Uten alle delene kan vi dessverre ikke ta i bruk garderoben…
Jeg har ventet noen mnd for å få varene mine levert, men har ikke fått de enda. Jeg får heller ikke kontakt med noen lengre på verken mail, telefon eller facebook. Jeg har sittet i «telefonkø» i 1 time pr dag i 3 dager uten å få svar. Kundebehandler som vi solgte oss garderobeskapet svarer heller ikke mer. Utrolig dårlig kundebehandling.
Jeg fikk også purring selv om vi hadde betalt hele summen for garderobeskapet..
Det ble fysisk sjekket at mine varer har ankommet lager. Jeg fikk også lovnad for to uker siden om at varene senest skulle sendes forrige uke mandag eller tirsdag og at jeg skulle få leveringsbekreftelse på mail.
Hadde ALDRI bestilt omdet var slik det skulle bli.. og håper garderobeskapet dukker opp en dag..
Vi bestilte garderobe til gang og tre soverom. Vi ble litt skeptiske i forhold til hva som stod i media angående konkurs osv, men alt ble levert som avtalt og resultatet ble veldig fint!
Prisen var også en av de mest fornuftige.

Antwort von Garderobe-Mannen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.