Very helpful getting a custum solution specifically tailored to my needs. Everything went very well from planning to installation. Extremely happy with the final result.
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte en skyvedørsgarderobe som skulle leveres i januar 2026. Da den endelig kom i mars, var den ene speildøren knust. Jeg sendte reklamasjon umiddelbart, og fikk beskjed om at de skulle best... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Genuint, jeg orker ikke å skrive så mye om min opplevelse med dem, fordi det var rett og slett det sykeste jeg noen gang har opplevd innen for salg og kundeservice. Gjør dere selv en tjeneste og hold... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Superhyggelige folk, flotte garderober. Montøren er veldig hyggelig og monteringen helt er perfekt Har kjøpt fra de flere ganger og er alltid fornøyd ingen tull her i gården, veldig ryddig fra bestil... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Garderobe-Mannen er Norges mest kjente på skreddersydde skyvedørsgarderober, walk-in og andre oppbevaringsløsninger. Bestill digital tegnetime på www.garderobemannen.no, enten du vil ha informasjon eller et konkret tilbud. Våre konsulenter hjelper deg med en god og effektiv planløsning. Vi leverer innredning, walk-in og skyvedørsgarderober, laget på dine mål. Vi tar gjerne hele jobben med oppmåling, tegning med priser, frakt og montering. Garderobe-Mannen ble etablert i 1996 og dekker i dag det meste av Norge. Tidligere konkurser har gitt oss mange gamle 1-stjernes anmeldelser. Ser man på nyere omtaler, er nesten alle 5-stjerners – noe som gjenspeiler dagens drift og kundetilfredshet.
Storhammeren 21, 5145, Fyllingsdalen, Norwegen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Hadde i dag besøk av montørene for montering av garderoben vi hadde bestilt. Meget god montering, pent og ryddig utført. Høflige og dyktige fagfolk. Kan anbefales.
Vi er ENNÅ uten garderober vi kan bruke, det siste nå er at vi har fått feil skuffefronter, feil skuffeskinner, mangler 15 til 20 hyller, har ikke fått noe stenger til å henge klær på, er HELT TRAGISK. Skjønne ikke at det er så vanskelig å få sende riktige deler, alle andre klarer det.
Har snart ikke noe valg enn å ta dette videre med TV 2 HJELPER DEG for å få Garederobemannen å ta sine kunder på alvor. Absolutt siste frist for å få ALT leverte riktige til oss er FREDAG 7 JANUAR og alt skal være riktige ! Hvis ikke så gå vi videre og det mener vi :( ********
Pene garderober, men utrolig lite service minded folk. Med unntak av selgeren som var hyggelig. Fikk dog ikke alle opplysninger ang montering, skapet var forsinka og kompensasjon var svært lite. Skulle tro at når man starter opp et firma etter konkurs så er man interesserte i å gi god kundebehandling, men det er ikke tilfelle. Vil heller handle fra elfa eller noe annet på neste handel. Utrolig lite langsiktig tenkt.
Veldig fornøyd og positiv opplevelse fra start til slutt. Fikk rask svar på henvendelser og ønske om justeringer i etterkant av bestilling. Montør kontaktet oss få dager etter info om varer på lager og de var veldig raske, flinke og profesjonelle under montering.
Forferdelig håndtering. Styr unna. Har innbetalt og ikke fått produkter. Bedriften sender feil info om at produkter er på lager, noe de ikke er - og nekter å utbetale summen etter innrømt systemfeil. Alle har forståelse for verdikjedeproblemer i verden, men disse lyver bare til deg gang på gang for å få deg til å legge på.
I forbindelse med innflytting i nytt hus, sto valget mellom Garderobemannen og Garderobemekka. Tilbudene var svært like, men vi landet på Garderobemannen pga at selger var tydelig på at levering innen en dato var uproblematisk. De tilbød seg å oppbevare varene og sende dem ut, slik at vi kunne hente dem ut den dagen vi overtok huset, slik at vi slapp å mellomlagre.
De siste 2 ukene har jeg vært i kontakt med Gardrobemannen 7-8 ganger (sentralbord) for å få bekreftet at varene blir levert på utleveringssted som avtalt. De første 4-5 gangene fikk jeg tilbakemelding om at alt var i rute. 5 dager før leveringsfrist tar jeg så igjen kontakt for å få bekreftet leveringstidspunktet. Da er plutselig hele leverensen 2-4 uker forsinket. Får kun opplyst at dørene er på vei fra Polen og at de ikke vet når de får det og i hvertfall ikke når vi får dem.
Jeg har brukt flere timer i telefonen med Garderobemannen. De lover tilbakemelding hver gang. En gang har jeg fått det.
Ettersom det kun er dørene som ikke er på lager, har jeg spurt om de kan sende ut innmaten i skapene, og at det ville hjulpet oss masse. Svaret jeg da får, er at de i utgangspunktet ikke gjør det. Kun ved store forsinkelser, og min forsinkelse var ikke stor nok... Jeg har fått telefonnr til lagret, som evt kan avgjøre om de kan sende ut innmaten. Har ringte lagret 10-15 ganger. De tar ikke telefonen. Jeg har ringt selger 10-15 ganger. Hun tar heller ikke telefonen.
Garderobemannen er noe av det mest useriøse firmaet jeg noen sinnet har vært borti. Aldre noen sinne har jeg opplevd så dårlig kundebehandling.
Kommer aldri til å benytte Garderobemannen igjen, og kommer heller ikke til å anbefale det til noen. Kommer tvert i mot til å fraråde folk jeg hører skal kjøpe garderobeløsninger å bruke Garderobemannen.
Vi bestilte garderobe fra Garderobemannen 1 september, med lovnad om at garderoben skulle komme innen 4-6 uker. Vi fikk første levering 17 Oktober, noe som er helt ok. Men, da leveransen først kom så manglet både skinnene for å feste dørene, samt topphylla til garderoben. Dette resulterer i at vi ikke kan montere garderoben og sitter med et soverom fullt av deler.
Nå, snart 2 mnd senere og bud som ikke leverer til lovet tid, 5 kundeservicesamtaler, samtale med lageret, utallige mailutvekslinger, samt chat på Facebook, har vi fortsatt ikke fått delene vi mangler. Hver gang vi snakker med dem har skinnene på mystisk vis blitt rotet bort, «men de vil komme veldig snart! Neste uke faktisk!» Men, så hører vi aldri noe og når vi ringer lover de oss nye skinner. Kundeservice gjør ikke stort annet enn å sende en mail til lageret som ingen svarer på. De siste gangene har vi fått dem til å ringe lageret også, men det har heller ikke hjulpet noe.
Første gang sa garderobemannens bud at han skulle komme med delene om noen få dager. Han kom aldri. Vi ringte mange ganger og fikk ikke kontakt. Etter hvert tok vi kontakt med kundeservice som sier at de ikke har fått noen informasjon om manglende levering. Etter mye fram og tilbake lovte de oss levering innen 1 november. 2 uker senere når vi ringer har skinnene blitt borte igjen. Ingen vet hvor. Vi ble på nytt lovet at disse var på lageret innen 1 uke. Fikk til og med telefon fra lageret med unnskyldninger og lovnader om at skinnene selvfølgelig ville komme så fort som mulig. Dette skjedde da ikke. Vi ringer igjen og får en lignende beskjed som tidligere om at nye skinner vil komme. Vi har fortsatt ikke hørt noe.
Jeg er gravid og vi bestilte garderobe i god tid (trodde vi) før babyen skulle komme. Nå rekker vi sannsynligvis ikke å få montert ny garderobe før babyen blir født om noen uker. Med andre ord har dette vært ekstremt frustrerende. IKKE BESTILL GARDEROBE FRA GARDEROBEMANNEN! Ekstremt useriøst og surrete.
Skriver en ny anmeldelse siden det å skrive slakt her åpenbart er den eneste måten man får svar på ting.
Da skapet vårt ble montert 6. november, omlag ti uker etter at det kom til landet, hadde dere ikke flere skinner til skuffene. Jeg etterlyste dem hos kundeservice 19. november, de visste ingenting, og skulle komme tilbake til meg når de hørte noe.
Kan dere vennligst komme og montere dette nå? Jeg ER så lei av å forholde meg til dere, og jeg regner med at dere også begynner å bli lei av meg. Kom og fiks, så blir vi ferdige med det.
En god kjøpsopplevelse! Vi har fått utrolig god hjelp og våre dører ble levert til forventet tid. Vi bestilte alt ferdig levert/montert, det angrer vi ikke på. Vi hadde bestilt kun dører/endevegg og skulle bruke skrogene som sto der fra før. Tanken var at vi skulle bruke de gamle dørene som topphylle, tilpasse gulvlister, garderobestang og fullføre garderoben selv, men det slapp vi. Montøren gjorde alt fix ferdig og forlot oss med en komplett ny garderobe. Tusen takk for fantastisk god service!!
Er alt annet enn fornøyd med Garderobemannen. Fikk beskjed i august at varene var kommet og jeg skulle/måtte betale resten. Gjorde så og avtalte montering 14 oktober. Dagen før fikk jeg en generisk epost som sikkert er sendt ut til x-antall andre. De beklaget, men nå var vist ikke alle varene på lager likevel.
Så hørte jeg ikke noe mer. Sendte to eposter og purret, men fikk aldri svar. Ringte så for 14 dager siden butikken i Drammen og fikk da beskjed om at de skulle komme dagen etter.
Det gjorde de ikke! En hyggelig montør måtte bare beklage, men de manglet masse deler. Han sa at dessverre var dette ikke noe nytt nå og det var mange som opplevde det samme.
Har ringt to ganger siden da og fikk beskjed om å sende epost til butikk.
Hadde jeg vist dette for 3 mnd siden så hadde jeg aldri handlet hos de.
En ting er at de ikke kan levere varene, men det e informasjonsflyten som er det verste. Når kan man forvente skapene?
Bruk pengene dine et annet sted.
Har kjøpt garderober av Garderobemann ved 3 anledninger 2 før konkursen og en gang etter.
Senest leveranse nå i høst. Har opplevd god service, korrekt levering til riktig tid. Meget hyggelig og hjelpsomme folk nede på lageret i Fredrikstad, alt var ferdig plukket og klart når jeg kom for å hente.
Ingen manko under montering.
Liten produksjonsfeil i platen på en av totalt 6 dører, reklamerte inn til kundeservice, og fikk dagen etter ordrebekreftelse på ny dør.
Etter vår 3 leveranser 2014, 2017 og 2021 aldri hatt problemer, forsinkelser eller noen dårlige opplevelser.
Anbefales.
Styr langt unna! Helt utrolig at de får starte opp igjen når de slår deg konkurs gang på gang..Kjøpte garderobe der for en liten stund tilbake. Betalte 70.000 kr. med en gang, så slår de seg konkurs noen få dager senere🤬 De pengene fikk vi aldri tilbake, ikke ble det noe garderobe heller. Noen måneder etterpå er firmaet oppe å går igjen!! Helt utrolig. Svindel!!!

Antwort von Garderobe-Mannen
For 4 uker og 3 dager siden sendte jeg prisforespørsel på skyvedører. 24timer seinere tikket det inn mail fra GM sin selger Abdul Rehman Butt, etter noen kjappe mailer frem og tilbake endte vi på en løsning som jeg og min kone var fornøyde med, betalte alt på forskudd og mail kjapt i retur om at ordren er sendt til produksjon og 3-4 ukers levering. NØYAKTIG 4 uker seinere kom det ny mail fra GM, ordren klar for avhenting. Kjører ut til lageret i Bergen, blir møtt av 2 hyggelige og oppegående ansatte for utlevering, alt stod klart til meg. Kjører hjem, pakker opp for å inspisere dørene, og kjempe fornøyd med GM sine produkter. Virker veldig solide og godt bygget. Vi kommer til å bruke GM når vi skal ha flere garderober. Tusen takk til GM.

Antwort von Garderobe-Mannen
Bestilte garderobedører i Mars som kom til lager i August og ble kontaktet av montør i Oktober men plutselig er det noe deler av døren som mangler. Så vi må vente mer. Jeg tror ikke at de dørene blir montert neste Mars også. Dårlig service, timing og koordinasjon mellom de avdelinger.

Antwort von Garderobe-Mannen
For all del, ikke betal forskudd!
Da kan det fort hende at pengene dine er tapt.

Antwort von Garderobe-Mannen
Vi bestilte og betalte en garderobeløsning ved årsskifte 2019/2020 og ble lovet leveringstid på 8 uker. Dette ble ikke overholdt, og vi fikk noen vage forklaringer på hvorfor det var forsinkelser. Ettersom tiden gikk ble vi bekymret og etterspurte status, uten å få noe svar. Da mediene begynte å skrive om konkursen i april 2020 forsto vi hva som hadde skjedd.
Situasjonen var nokså frustrerende da vi hadde forskuddsbetalt ett større beløp som så ut til å være tapt. Vi forstår i ettertid at lovnad om store rabatter ved rask beslutning og forskuddsbetaling i beste fall er ett resultat av villedende markedsføring (noe eier og daglig leder tidligere har blitt ilagt tvangsgebyr fra Forbrukerombudet for).
I etterkant av konkursen ble som kjent eiendeler kjøpt rimelig fra boet av tidligere eier og Garderobemannen startet opp igjen, uten brysom gjeld til tidligere kunder.
En del av kundene som forskuddsbetalte for garderober før konkursen ble tilbudt å kjøpe garderobe på nytt, dog til en rabattert pris (igjen).
Da vi anslo at vi totalt sett ville komme bedre ut ved å betale dette beløpet takket vi ja til tilbudet. Tenkte også Garderobemannen hadde lært fra tidligere rot og ville levere hva de hadde lovet denne gangen. Både av respekt for kunder som gav dem en ny sjanse, men også som følge av at eier/ledelse og merkevare har ett alvorlig tillitsproblem som en ville anta at de hadde interesse av å rette opp.
Så snart pengene var innbetalt ble det igjen en lang tid med uvisshet. Vi fikk inntrykk av at det er null kontroll og at ingen har noe nøyaktig informasjon om status. Totalt har vi hatt flere telefonsamtaler og mailer frem og tilbake for å komme i mål. Det virket som det meste av rutiner og prosesser som er nødvendig for å drive en slik virksomhet er fraværende. Opprinnelig ble vi lovet å få leveransen på plass etter 7-8 uker i andre bestilling, men det tok mer enn dobbelt så lang tid. Kvaliteten på håndverket er ikke bra. Det virker som det er tilfeldig hvem man sender for å montere garderobeløsningene og at de mangler nødvendig kompetanse. Videre hjelper det ikke å ringe for å klage i ettertid.
Det er også verdt å merke seg (offentlig kjent) at Garderobemannen burde stoppet driften lenge før noen hadde hørt om Covid-19. Egenkapitalen i selskapet var tapt flere år i forveien og man har sørget for finansiering ved hjelp av forskuddsbetaling fra kunder.
Det er bare ett råd å gi, styr for all del unna. Det er flere gode alternativer i markedet.
Jeg bestilte garderobe dører 28.april og har enda ikke fått de. Det er fryktelig dårlig kommunikasjon fra Garderobemannen, jeg har purret på mail og tlf flere ganger før jeg får tak i de. Synes dette er fryktelig dårlig service og holdning fra de. Ikke et seriøst firma og jeg vil ikke anbefale NOEN å bestille fra denne leverandøren. Har snakket med andre leverandører og de kan ikke forstå at det skal ta så lang tid å få levert produktene.
Vi er en av de som Garderobemannen har «hjulpet» etter konkursen. Vi bestilte altså varene på nytt fra «nye» Garderobemannen høsten 2020. Kort oppsummert; lange forsinkelser, varer som uteblir, dårlig med svar fra kundeservice og inntrykk av manglende kontroll. Vi angrer stort på at vi bestilte varene på nytt. Anbefaler ingen å bruke Garderobemannen - det koster mer enn det smaker selv med tilbudene de kjører non stop. Det eksisterer heldigvis alternativer her i landet.

Antwort von Garderobe-Mannen
Styr unna denne bedrift hvis du ikke vill bli lurt. Lange leveranstider og krever forhåndabetaling og då er man ikke garantert produktene. Tapte 10 000;- på å handle med G.M. Aldrig igjen.
Styr unna!

Antwort von Garderobe-Mannen
Fått en garderobeløsning til en fin pris og egentlig grei utstyrt. Men var blant annet ikke utstyrt med softclose, som jeg utrykkelig bad om ved tilbud. Dette gjør at dørende sklir fra hverandre og i prinsippet hadde gjort det bedre uten noen skapsdør(er)! Når jeg da tar kontakt omkring dette, så skal jeg etterbetale for ekstra produkter, som da ved levering viser seg ikke kan monteres min garderobe. Da får jeg enda et "tilbud" om ekstra produkter/beskjæring mm., på tross av dette er noe jeg har forespurt spesifikt om!
Svartid på over en uke, hver gang man klager til selger mm. gjør ikke likefrem opplevelsen mye bedre!
**svar: det er jo litt morsomt at dere skriver mine vegge er skjeve? Hva er det basert på? Dere har ikke vært å måle opp noe hos meg og iflg målinger jeg selv har gjort, samt konkurrenter til dere så er det ikke noe som er målt.
I forhold til soft-close så var det et tydelig krav fra oss. Ja prisen ble forhandlet ned, men soft-close var fortsatt et krav og selger sa ikke fra at “nye” tilbud ikke inkluderte dette.
Det stemmer at der er behandling på gang, men mangler fortsatt tilbakemelding på siste henvendelse!

Antwort von Garderobe-Mannen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.