FruStrue.dk Bewertungen 137

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er netop kommet hjem efter den mest fantastiske rejse til Maldiverne med Fru Strue. Jeg har oplevet en yderst velforberedt og professionel rejseleder i Bettina, som udover det også er en meget s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som Nordjyde der stort set aldrig giver 5/5 stjerner, ville jeg i dette tilfælde ønske jeg kunne give 10 ⭐️ Frustrue.dk skaber det perfekte rammer og Instruktøren (i mit tilfælde vidunderlige Kirstine... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Du vil ikke fortryde det! Det er alle pengene værd!! Rejsen til Maldiverne i januar var ikke mindre end fantastisk på flere måder! Alt lige fra vores skønne rejseleder Kirstine, hotellet, træningen, b... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

1. Life Coach

Vom Unternehmen geschrieben

Vægttab, vaneændring, overspisning og mindre madstress gennem 1:1 coaching forløb, fysiske Bootcamps og retreats til Maldiverne er det jeg brænder for at hjælpe kvinder med. Farvel til kontrol og restreaktive slankekure, og ind med at finde balance mellem krop og sind i den hverdag du befinder dig i.

4.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Skønne oplevelser i rygsækken

Skønne oplevelser i rygsækken

Maldiveren er et fantastisk sted.
Har du lyst til at opleve dette, møde lokalbefolkningen, være aktiv og udfordre dig selv så skulle du forære dig selv en rejse med Bettina. Jeg har lige været afsted sammen med Bettina og 16 fantastiske kvinder❤️ Vi var aktive, udfordrede os selv, der var plads til at være sig selv men også masser af hygge og gode snakke. Vi svømmede med hajer, havskildpadder og oplevede en fantastisk verden under vand. I alt hvad vi foretog os havde vi Bettina som en fantastisk vejleder, hun lytter og skubber os lidt men ikke mere end vi selv ønsker.
Jeg rejste ud alene med masser af sommerfugle i maven og kom hjem med et hold og en fantastisk oplevelse som jeg ikke havde fået hvis det ikke havde været for frustrue.dk

28. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En investering i sig selv

Jeg er netop hjemvendt fra retreat på Maldiverne. Det er anden gang jeg har været afsted.
Endnu engang har Bettina lagt et fantastisk program for dagene. Gåture, yin yoga, meditation, styrketræning og bådture - det hele har været fantastisk. Det er en total investering i sig selv - og noget man ikke vil fortryde.
Bettina er det mest fantastiske, søde og varme menneske. Hun er omkring os hele dagen. Sørger for fællesspisning, dans om aftenen og meget mere.
Pengene er SÅ godt givet ud. Man rejser hjem med en masse fantastiske oplevelser i “kufferten”. Jeg skal helt sikkert med igen en anden gang!

28. November 2023

Maldiverne og Fru Strue kan noget

Maldiverne er et skønt sted, der er varmt, der er palmer, hvide sandstrande, masser at opleve i og over vandet og der er en hjælpsom lokalbefolkning.
Hotel Arena som vi boede på er et dejligt hotel med en fantastisk beliggenhed, gode senge, god service og dejlig mad.
Hver dag er dagen startet med en gåtur øen rundt, skøn måde at komme igang på. Bagefter yoga, reflektionsøvelser og meditation.
2 dage har vi været på udflugt med speedbåd, mega fede oplevelser fra start til slut, og er begge dage kommet hjem men en ægte følelse af taknemmelighed og af, at være en lille meget heldig kvinde, i en kæmpestor verden❤️
Kl. 5 hver eftermiddag har vi trænet, der har været fokus på at alle kunne deltage, og vi er blevet præsenterer for mange forskellige måder at træne på, så vi kan tage inspirationen med hjem👍🏻
Vi er blevet holdt i hånden gennem hele forløbet, når vi havde brug for det, men har også fået lov at stå på egne ben, og er blevet udfordret på det som har været svært eller grænseoverskridende.
Mit mål med rejsen, var først og fremmest selvudvikling, det har jeg fået med mig hjem, sammen med en masse inspiration og en masse fantastisk oplevelser, som jeg har delt med kvinder jeg ikke kendte, men som har givet mig meget glæde undervejs. Jeg er rejst alene, og det kan man roligt springe ud i, det har været en dejlig oplevelse❤️🌴

19. November 2023

Jeg kan varmt anbefale Betina

Jeg kan varmt anbefale Betina, hun har hjulpet mig igennem en svær periode og guidet mig til at finde vejen tilbage til den jeg er/var/ønsker at være. Samtalerne med Betina har givet mig energi og motivationen til at gøre arbejdet med mig selv som har gjort mig stærkere og givet mig lysten samt troen på mine egne evner til at gå nye veje. Hun er motiverende, lydhør og meget nemt og tale med. Jeg har følt mig meget tryg i Betinas hænder og hun har min fulde tillid.

12. September 2023

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️KÆMPE STJERNER

🏝️🤪… Så tager tøserne hjem efter en helt igennem fantastisk tur med Maldiverne for kvinder🏝️🔆🙏🏻

Er du tosset det har været godt. Flere nye venskaber er opstået.. 🙏🏻
Vi har råhygget.

Kæmpet med og imod solen i håbet om at finde solcreme, der virker til en vinter dansker nær Ækvator med en sindsyg intens sol … vi taler om mindst faktor +50… solcreme 🤪❤️🙏🏻…

Så er du en QVINDE, der har lyst til at udvikle dig selv. Se og mærke hvad din sjæl forsøger at fortælle dig, så har du en fantastisk chance for dette med Bettina Skov Strue og hendes Retreats 🔆😘🙏🏻

12. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk uge på Maldiverne 🏖 er…

En fantastisk uge på Maldiverne 🏖 er slut og de mange oplevelser og indtryk skal stadig bearbejdes. Det var med hjertet i halsen at snorkle 🥽med hajerne 🦈, at se djævlerokkene svømme forbi ens fødder, men samtidig taknemlighed 🙏🏻 for at kunne have mulighed for at opleve dette smukke hav univers 🐠de hvide sandstrande🐚 og svømme i det flotte turkisfarvet vand. Den daglig træning🤸‍♀️som Fruestrue fik os til gennemgå, var skam hårdt - selv for mig som træner regelmæssigt 😅, men sammenholdet og opbakning mellem os kvinder, gjorde oplevelsen helt unikt - tak for det skønne kvinder!🙏🏻Refleksionsøvelserne 🧘‍♀️ var både spændende utrolig givende for sjælen ☯️ Sådan en spændende eventyr kan varmt anbefales hvis du føler du har brug for at trykke på “reset” knappen i dit liv.
Tusinde tak den fedeste oplevelse, Bettina Skov Strue 🙏🥰

4. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Træning i helt vidunderlige smukke omgivelser

Træning i helt vidunderlige smukke omgivelser kan noget noget 🏝🌞Trods, at jeg er hæmmet af ømhed og smerter i hoften, ryg og skulder 🤯, så har det været vildt godt.
Gåture øen rundt efterfulgt af reflektionsøvelser for én selv og af livet som helhed med en afslutning af meditation i forskellige varianter - det har været mine morgener i forrige uge❤️ Hold op det har været skønt.
Hver dag har vi trænet med øvelser ala circletræning, som jeg er vant til.
Vi har sågar trænet i et udendørs “træningscenter” med maskiner ala SATS meeeen en hel del mere rust og slidte 😅 Men de blev flittigt brugt af lokale, og ingen brok over kvalitet 😉
At træne i 30+ grader til solnedgang, smuk udsigt udover det indiske Ocean er bare noget andet end Danmark 😉
En rejse og oplevelse for livet, som 200% kan anbefales 🌟
Af hjertet tak Bettina Skov Strue for en helt unik oplevelse ❤️

11. März 2023

På Maldiverne med Fru Strue

Netop kommet retur fra en uge på Maldiverne med Fru Strue / aka Bettina / Fru squat 😊

Tusind tak for en meget veltilrettelagt tur - men allermest for dit engagement i os alle - Bettina du er en ener 🙏🏻

13. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk tur og oplevelse

Helt fantastisk tur og oplevelse! Hvis du ønsker at forkæle dig selv, opleve de bedste sider af Maldiverne, samt træne, så er dette retreat med Bettina alle pengene værd! Du får hotel, 2 bådture hvor man dykker/snorkler med fisk, hajer, skildpadder og delfiner hvis man er heldig... morgenmad, gode spisesteder og arrangementer. Alt dette for 7.000 kr og så betaler du selv flyet.
I vil ikke fortryde at tage med på denne tur, så hvad venter du på?! Ind og skriv dig på venteliste 🫶🌺

3. März 2023

Bootcamp med Bettina

Bootcamp med Bettina, er super godt, der er cardio og vi kommer igennem alle musklerne, 1 time der flyver afsted, med sved på panden.
Det er godt at gå hos Bettina, hvis man har nogen skavanker, for hun er godt til at finde øvelser, lige præcis til dig 😊
Det er bare skønt at komme hos Bettina 🥰 og være sammen med andre kvinder.

Jeg skal helt sikkert afsted igen 😊

5. März 2023

Retreat på Maldiverne

Jeg er hjemvendt efter det mest fantastiske retreat på Maldiverne arrangeret af skønne Bettina.♥️ Bettina er den sødeste, smukkeste og mest fantastiske (power)kvinde, som på helt naturlig vis formår at bringe det allerbedste frem i alle hun er omkring. Hendes livssyn og tilgang til livet smitter. Hendes træning er så godt tilrettelagt og hun formår at få alle med trods forskelligheder og skavanker. En kvinde jeg har den største respekt for. Og så er hun bare så dygtig fagligt, at man lære utrolig meget og får en masse gode værktøjer med sig

Retreat på Maldiverne var en uge med daglig walk and talk gåture omkring øen, refleksion, meditation og træning. Private udflugter, der bød på dykning med både delfiner, hajer, nemofisk, skildpadder og i det smukkeste koralrev efterfulgt at frokost på sandbanker. Den sødeste lokalbefolkning som bare tog imod os med åbne arme, smil og kram.

Det har været en uge med 14 andre kvinder, som hver især rummer SÅ meget skønhed både indvendig og udvendig. Som hver især har sat spor i mig og som jeg er evig taknemmelig over at have delt denne oplevelse med og som jeg kan tænke tilbage på og glædes over resten af livet.
Tak for dig Bettina!

13. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er lige kommet hjem fra den mest…

Er lige kommet hjem fra den mest fantastiske tur til Maldiverne. 14 kvinder, hvor jeg ikke kendte en eneste. Men det kom jeg til. ❤️Vi havde den skønneste tur og den fedeste træning, meditation og reflektion. Kan varmt anbefale det!! Og Bettina er bare skøn og dygtig.

3. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvinderetreat på Maldiverne med Bettina…

Kvinderetreat på Maldiverne med Bettina - det var vidunderligt!!! Skønne kvinder, daglig gåtur+meditation+reflektion hver morgen og alsidig aftentræning. Lækker morgenbuffet, hotellets beliggenhed, havudsigt, strandstole og top-sød service både af Bettina og alle de lokale. Jeg har oplevet skønhed - også min egen! 2 heldags ture med skønne guider, hvor vi snorklede med delfiner, hajer, skildpadder, stingrays, nemofisk, piratfisk og koraler - og fået smukke undervandsbilleder og videoer med hjem. Alt sammen inkluderet i prisen - hver en krone værd. Spar op og tag med på drømmerejse ❤️
Af hjertet, tusind tak Bettina ❤️

4. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er lige landet efter 1 uge med bootcamp…

Er lige landet efter 1 uge med bootcamp på Maldiverne som Bettina arrangerer.
Og sikke en på opleveren man får. Træning, udflugter, hygge og fantastisk samvær med 14 skønne kvinder.
Kan leve højt og længe på denne tur. Bettina gør virkelig så alle føler sig velkommen, lige meget hvor i livet man er mht træning.
Vil man gøre noget godt for sig selv, så anbefaler jeg det virkelig. Jeg skal helt sikkert afsted igen.

Tusind tak Bettina, du er virkelig et fantastisk mennesker der har fået dit retreat til at ligge i topklasse. Og du er virkelig imødekommende og tager godt imod mig da jeg mødte dig i lufthavnen da vi sgu afsted

3. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Retreat på Maldiverne december…

Retreat på Maldiverne december 2022😍☀️🍹🎉🍉

-Hvis du er en kvinde der har stået stille i lang tid
- Hvis du har løbet tør for energi og glæde,
- Hvis du mangler overskud og din kvindelighed er ved at forsvinde...
Så er Retreat på Maldiverne sammen med Fru Bettina Strue noget for dig!!👍🤩🤩🎊
Du får en uforglemmelig oplevelse!En energi booster og ren forkælelse!Du vil føler dig lækker og glad igen. Bettina har skabt et fantastisk koncept til kvinder som dig og mig og det kan kun anbefales!
Tusind tak for denne gang Bettina Strue og de andre 12 fantastiske piger!

Kh.Vesna🙏❤️

2. Dezember 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

På Maldiverne med Fru Strue

Jeg har været med Fru Strue på den skønneste aktive ferie, hvor vi har oplevede naturen i og under havet. Vi har gået morgen tur, øen rundt og lavet meditation samt trænet ca 1 time hver aften. Jeg har fået oplevelser jeg ikke selv havde opsøgt. Som at svømme med hajer, Rokker og skildpadder, set koralrev og farvestrålende fisk. Vi har fået massage og blevet forkælet med lækker mad og juicer. ❣️
Vil du gerne opleve Maldiverne kan det varmt anbefales at tage med Frustrue❣️

11. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil helt klart anbefale fru strue.

Jeg vil helt klart anbefale fru strue.
Jeg har lige haft et 8 ugers bootcamp forløb hos hende. Fantastisk forløb. Jeg har fået en hel anden tro på mig selv. Blevet fysisk stærkere. Psykisk har det også påvirket mig i den positive retning. Jeg har været mere glad og haft mere overskud i hverdagen. Jeg troede ikke jeg kunne det jeg kunne, men det fandt fru strue frem i mig. De bedste 8 uger jeg LÆNGE har gjort for mig selv ❤️

1. Dezember 2022

Bettina er fantastisk…..

Fantastisk oplevelse at være på Bettina bootcamp hold ❤️ Fantastisk opbakning og et kærligt spark bagi ❤️
Min absolut beste anbefalinger herfra og glæder mig til Januar, hvor det går løs igen 🥰

29. November 2022

Vane og overspisning

Store roser til fruStrue som hjælper mig til bedre vaner og at forholde mig til min overspisning.
Pt. Har jeg tabt 10 kg. måske mere, da jeg kun vejer mig 1x i md. For at få mindre fokus på vægten. Jeg får hjælp til at holde spejlet op, så jeg kan arbejde målrettet med mig selv og mine vaner, uden skyld og skam og mad der er forbudt, får hjælp til at udvikle en positiv strategi til varigt vægttab, jeg har fået større selvværd og mindre smerter i knæ hvilket er en kæmp motivationsfaktor i mit forløb. Jeg kan varmt anbefale fru Strue som en kompetent og dygtig vane og overspisning coach. Mvh. Lone Thomsen

25. Oktober 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr