Pas på du bliver snydt
Pas på du bliver snydt
Kan kun advare på det kraftigste PAS PÅ DU BLIVER SNYDT af firmaet trinehedegaard dk yoginiyoga dk som ejes af Trine Hedegaard Bredahl CVR 32979157 ( Tårbæk ) firmaet har flere gange skiftet navn .Hun laver falsk markedsføring da hun ikke kan fylde sine hold op til Bali så annoncere hun gentagne gange med at der "kun " er en 1 plads tilbage skynd dig og stresser dig for at du hurtigt skal tilmelde dig og betale og så beholder hun pengene et depositum på 7000 Dkk .Jeg tilmeldte mig og betalte depositum og mindre end 12 timer senere måtte jeg aflyse jeg mit retreat med lægeerklæring , og hører intet fra hende tværtimod så bliver jeg blokeret på hendes sociale medier og telefonen bliver ikke svaret og pengene bliver trukket på mit kort 3 dage efter tiltrods for min aflysning og nu vil hun ikke refundere en en eneste krone , hun har ovenikøbet den frækhed at sende en ekstra email med et link og opfordring på restbetaling som hun også vil have betaling for !! dårlig kharma !! dagen efter annoncere hun med et nyt retreat som hedder "VÆR GRÅDIG " det må man sige at Trine Hedegaard Bredahl er STOR MESTER i så pas på derude I bliver snydt !! vI er efterhånden mange som har haft lign oplevelser en lidt mærkelig måde at drive forretning på !