Energiewacht Bewertungen

2'928
TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Een monteur kwam voor een eerste onderhoudscontrolle. Nu bleek dat mijn ketel niet veilig genoeg was om een abonnement af te sluiten. Samen met de monteur besprak ik de opties om een nieuwe ke... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het verbaast ons dat we geen antwoord krijgen op onze vraag: Hoe kan er een verschil ontstaan in de prijs per maand en het uiteindelijke bedrag per kwartaal op je bankrekening? (Wetende dat 3x het m... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Al jaren klant voor onderhoud cv ketel en een paar aren geleden een nieuwe cv laten plaatsen naar volle tevredenheid. Echter nu al 2 maanden bezig om een offerte te ontvangen voor een hybride warmte... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In juni onderhoudscontract afgesloten voor onze CV ketel. Er zou een eerste afspraak ingepland worden. Dat is niet gebeurd, maar opeens staat er een monteur voor de deur, gelukkig waren we thuis. Hij... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Akzeptabel

(2'928)

228 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Irene was zeer behulpzaam en…

Irene was zeer behulpzaam en vriendelijk goed geholpen

20. November 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling over onze medewerkster, fijn om te lezen dat u tevreden bent over haar manier van werken en vriendelijkheid.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het bedrijf heeft in mijn ogen

Het bedrijf heeft in mijn ogen een macht positie vooral als je het huis huurt en het contact is afgesloten bij een woningbouw vereniging.lange wachttijd bij telefonisch contact luisteren niet naar het problemen schakelen je door met weer een lange wachttijd
telefoon, in mijn ogen een slecht bedrijf

19. November 2025

Dank u wel voor uw review.

Er is een verzoek gestuurd met de vraag uw gegevens door te geven. Hierop hebben wij helaas geen reactie ontvangen. Wilt u toch in contact willen komen zodat wij het voor u uit kunnen zoeken, vragen wij u om uw verhaal met uw postcode en huisnummer door te geven via webcare@energiewacht.nl.

Slechte medewerker

Na storing gemeld te hebben en het niet nakomen vanaf afspraken van het bedrijf opnieuw gebeld met Jarno hij wilde geen nieuwe monteur sturen en ik moest morgen maar opnieuw bellen. Hij liet me in de kou zitten met 2 kleine kinderen. Legde de fout bij mij neer en niet bij het bedrijf. Onvriendelijk, niet behulpzaam, iemand die niet op de klantenservice hoort.

14. November 2025

Dank u wel voor uw review.

Het spijt ons te vernemen dat de dienstverlening anders is ervaren dan u van ons gewend bent. Er is een verzoek gestuurd met de vraag uw gegevens door te geven. Hierop hebben wij helaas geen reactie ontvangen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hou de rekening in de gaten

Hou de rekening in de gaten, Vriendelijke monteurs die volgens afspraak komen. Echter de rekening die je krijgt een (vermoedelijk technisch probleem na onderhoud van hun) verschilt nogal met de door hun geinvesteerde tijd. Ik heb de laatste twee keer een in mijn ogen veel te hoge rekening gekregen, De eerste keer werd deze na een mail van mij met 30 % verminderd. Voor de tweede heb ik weer een mail gestuurd. Ik wacht nu al weer een tijdje op antwoord. Heb het idee dat de financhiele afdeling erg gek is op veel declaren wat de service in mijn ogen behoorlijk afbreuk doet.

14. November 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het doorgeven van uw gegevens. Wij hebben uw reactie intern teruggekoppeld om het voor u uit te zoeken.

1 ster is al te veel…

1 ster is al te veel…. Al maanden problemen met de mechanische ventilatie, de eerste keer kwam de monteur niet opdagen, de 2de keer had de monteur het verkeerde onderdeel bij zich en de 3de kwamen ze wederom niet opdagen! Als je belt wordt je 9 van de 10 heel onbeschoft behandeld nadat je al ruim 15/20 minuten in de wacht hebt gehangen. Het probleem moet nu nog steeds opgelost worden maar dat laat wederom op zich wachten! Ik heb er geen goed woord voor over, heel ver bij weg blijven!

17. November 2025

Antwort von Energiewacht

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat u beschrijft is absoluut niet de service die wij willen bieden, en wij begrijpen volledig hoe frustrerend dit voor u moet zijn. Dat u meerdere keren voor niets heeft gewacht op een monteur en daarnaast onvriendelijk bent behandeld aan de telefoon, is onacceptabel. Onze excuses daarvoor.

Wij willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Zou u, als dat nog niet is gebeurd, uw gegevens (postcode/huisnummer) willen doorgeven? Dan zorgen wij dat uw melding met voorrang wordt opgepakt en dat de juiste monteur met het correcte onderdeel langskomt.

Dank u wel voor uw eerlijkheid. Uw feedback helpt ons onze dienstverlening te verbeteren, en we willen graag laten zien dat het wél beter kan.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Het leek heel wat, tót het op service aankwam!

Afspraak met een adviseur gemaakt om een nieuwe cv-ketel te laten plaatsen. Het adviesgesprek en het opmaken van de offerte ging soepel. Wat me wel al opviel was dat het onderhoudscontract dat aangeboden werd nogal duur was. Het hield in dat je na 24 maanden 1 beurt kreeg. En in de tussentijd hulp bij storingen. Echter, als de nieuwe ketel geplaatst is vallen storingen in feite nog onder de garantie en 24 maanden abonnement komt op grofweg €400. Wat me dan behoorlijk veel lijkt voor 1 standaard beurtje. Na contact werd voornoemde beaamd, waarna ik gekozen heb voor plaatsing zonder abonnement.

CV is inmiddels geplaatst. Helaas bleek er op enkele punten iets niet in orde te zijn. Daar kwam ik achter nadat de monteurs weg waren. Energiewacht gebeld en die gaf aan dat dit niet zo gehoord had. Normaal gesproken waren ze dat ook niet gewend op deze manier van het installatiebedrijf dat voor hen de klus uitvoerde. Ze zouden er meteen achteraan gaan.

Nou, meerdere weken verder: NIETS gehoord. Staat op zijn zachtst gezegd in schril contrast met de adequate manier van herinneringen sturen op de offertes die ik nog niet getekend had. Kennelijk is dat proces prima ingeregeld, maar het omgaan met punten achteraf interesseert ze kennelijk niets als er niets meer aan te verdienen is. Valt me eerlijk gezegd nogal tegen. Als ik het nu zou moeten zeggen, dan was ik naar een ander bedrijf gegaan.

Een tip aan een ieder: je kunt ook een offerte vragen en tekenen. Daarna krijg je de bevestiging welk lokaal installatiebedrijf de klus komt doen. En dan heb je nog herroepingsrecht binnen de daarvoor geldende termijn. Je kunt dan als je wilt in feite een offerte bij de lokale installateur opvragen (vaak binnen 30km) en die bij Energiewacht afzeggen. Dan ben je waarschijnlijk veel goedkoper uit, want het enige dat Energiewacht doet is de opdracht uitzetten onder flinke winstmarges. Op zich niet erg, maar als je dan zulke slechte service achteraf krijgt is dat het natuurlijk niet waard.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw uitgebreide terugkoppeling. Wat jammer om te lezen dat uw ervaring na de plaatsing van de cv-ketel niet is verlopen zoals u, en ook wij, zouden mogen verwachten. We begrijpen goed dat dit teleurstellend is, zeker na een soepel adviesgesprek en offerteproces.

Het spijt ons te horen dat er na installatie punten niet in orde waren en dat u, ondanks eerdere toezeggingen, geen terugkoppeling heeft ontvangen. Dit is absoluut niet de service waar wij voor staan. Uw signaal nemen we daarom serieus en we willen dit graag voor u rechtzetten.

Zou u, als dit nog niet is gebeurd, uw gegevens willen doorgeven? Dan kunnen we dit direct oppakken en zorgen dat de openstaande punten alsnog worden opgelost.

Daarnaast danken wij u voor uw feedback over het onderhoudsabonnement en onze werkwijze. We nemen uw opmerkingen mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen.

2 weken zonder warm water

Mijn vriendin en ik huren een appartement via Nijestee, waar het onderhoud van de cv-ketel wordt gedaan door de Energiewacht. Sinds oktober krijgen we regelmatig de storing “F.28”. Tot begin november konden we de ketel nog resetten om tijdelijk weer warm water te krijgen.

Op 3 november kwam de derde monteur langs. Hij verving de ontstekingspen en bestelde een nieuw gasblok. Sinds dat bezoek staat de ketel echter constant in storing en werkt zelfs een reset niet meer. Daardoor zitten mijn vriendin en ik nu al twee weken zonder warm water.

In die periode heb ik minstens zes keer gebeld met de Energiewacht. Elke keer krijg ik een telefoniste aan de lijn die zegt dat de planners niet bereikbaar zijn, maar dat ik “met urgentie” word doorgezet en dezelfde dag nog teruggebeld zou worden. Ik ben welgeteld 0 keer teruggebeld door de planners. Ook zijn mij meerdere keren spoedafspraken beloofd, waarbij er die avond of de volgende dag een monteur zou langskomen. Deze afspraken werden achteraf steeds zonder enige uitleg geannuleerd.

Het enige wat ik vervolgens hoor, is dat er “gewacht wordt op een onderdeel” en dat er verder niets gedaan kan worden. Geen tijdelijke oplossing, geen bezoek om te kijken of de fout van de vorige monteur tijdelijk teruggedraaid kan worden, en vooral: geen informatie over hoe lang het nog gaat duren.

Het resultaat: twee weken zonder warm water, geen enkele update, geen terugbelacties en totaal geen gevoel dat er moeite wordt gedaan om het probleem op te lossen.

Voor iedereen die afhankelijk is van de Energiewacht: wees gewaarschuwd. Als je cv-ketel in storing gaat, kun je blijkbaar zomaar weken zonder warm water zitten, terwijl je van hen geen enkel teken van service of communicatie ontvangt.

Update: Ondertussen zijn we een week verder. Dus 3 weken geen warm water en verwarming in de warme november maand. Op verzoek heb ik de energiewacht aanvullende informatie gemaild waarop ik natuurlijk geen reactie heb ontvangen. En als ik dan maar zelf weer contact opneem om een update te krijgen, is de juiste afdeling/persoon weer niet bereikbaar en kan mij alleen verteld worden dat er wordt gewacht op een onderdeel. Dus na 3 weken nog steeds geen warm water, geen updates en geen uitzicht op wat voor oplossing dan ook.

15. November 2025

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor uw feedback. Wij begrijpen uit uw reactie dat het contact met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. Onze excuses voor het ongemak.

Wij zijn nu niet in het bezit van uw contactgegevens. Om dit voor u uit te zoeken verzoeken wij u uw postcode en huisnummer en uw verhaal te mailen naar webcare@energiewacht.nl

Team Webcare, Energiewacht.

Hartelijk dank voor het doorgeven van uw contactgegevens. Uw reactie is intern teruggekoppeld om het voor u uit te zoeken.

Geen duidelijke annulering

Erg behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon. Maar.. de mail vind ik eruit zien als spam en ik neem geen risico. Uiteindelijk maar gebeld of het echt was.. was dus echt. Afspraak gemaakt voor onderhoud. Heb een halve dag voor niets op de bank gezeten.. wachten. Weggegooide dag! Bleek dat er een de dag ervoor een mail was gestuurd voor annulering die ik nooit heb gehad! Via een link in die mail moest ik maar een nieuwe afspraak maken maar ik klik niet op links in mails. Had ook verwacht dat als ik telefonisch een afspraak maak ik dan ook wel telefonisch bericht zou krijgen. Ik heb geen nieuwe afspraak gemaakt want weer een dag weggooien kan ik echt niet gebruiken en er was ook geen mogelijkheid om telefonisch op de hoogte gehouden worden.

Update: nu een reactie dat mijn email niet bekend is. Wauw! Telefonisch mij vertellen dat er toch echt een mail is gestuurd.

13. November 2025

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor het doorgeven van uw e-mailadres. Deze is echter niet bekend binnen onze regio.

Om het voor u uit te kunnen zoeken vragen wij u om uw verhaal met uw postcode en huisnummer door te geven via webcare@energiewacht.nl. zodat wij het door kunnen zetten naar de juiste Vestiging.

Nare situatie

Nare situatie. Ketel is al 7 jaar geplaatst en in onderhoud bij de Energiewacht zonder problemen en netjes. Na een scheiding kan de achterblijvende ex-partner het contract niet overnemen en moet zelf een nieuwe afsluiten. Die moet worden voorzien van een intake vanwege het nieuwe contract? Vreemd maar op zich prima, de ketel is 4 weken geleden nog voorzien van onderhoud/nieuwe pakkingen dus je verwacht geen probleem.

Installateur ziet de ketel (en alle Energiewacht keurstickers) en keurt hem af!! Vanwege exp.vat op verkeerde plek en verkeerde beugels (die ze zelf hebben aangebracht!). Kosten minimaal €450. Wat?? Niet akkoord uiteraard! Vervolgens wordt het contract direct ontbonden en mag je ook nog eens €82 voorrijkosten ophoesten. Schandalig! Criminele praktijken bij de Energiewacht!

3. November 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het doorgeven van uw gegevens. Wij hebben uw review doorgezet naar de betreffende vestiging om het verder voor u uit te zoeken. Er wordt contact met u opgenomen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kosten wat voorkomen had kunnen worden.

Ik heb bij Energiewacht een onderhoudscontract afgesloten voor mijn luchtwarmtepomp. Er werd mij verteld dat er een intake zou worden gedaan om de staat van de warmtepomp te beoordelen (niet de locatie...).

Na weken wachten kwam er eindelijk een monteur langs, maar die besloot ter plekke dat het toestel niet in onderhoud kon worden genomen omdat de buitenunit aan de muur boven de schuur hangt.

Dat is prima als dat hun beleid is, maar dit had makkelijk vooraf gevraagd of beoordeeld kunnen worden door foto's van de inrichting te vragen— ik heb bij aanmelding alle gegevens netjes ingevuld en aangegeven dat het toestel een lucht/water-warmtepomp betreft.

Ondanks dat er geen onderhoud uitgevoerd is of er uberhaupt is gekeken naar iets zoals de watermeter of error codes, moet ik wél €82 voorrijkosten betalen én betaal ik inmiddels al twee maanden abonnementskosten voor een contract dat ze zelf niet kunnen nakomen. De monteur was serieus binnen 10 minuten weg.

Energiewacht had dit vooraf kunnen weten en voorkomen, maar schuift de kosten af op de klant.

Ik vind dit uiterrst onprofessioneel en klantonvriendelijk. Ik kan hun daarom ook niet aanraden als betrouwbare partner.

Reactie op antwoord Energiewacht:
Dank voor jullie reactie. Ik begrijp dat veiligheid voorop staat. Mijn punt is echter dat dit vooraf beter getoetst had kunnen worden (bijv. met een korte checklist en een foto van de buitenunit). Dat had mij én jullie tijd en geld gescheeld. Nu krijg ik het grvoel dat jullie maar mooi iemand naar de locatie sturen om zsm geld te vangen. Daarnaast: de abonnementskosten zijn níet van de factuur afgehaald zoals in jullie reactie staat, en ik moest binnen 14 dagen €82 voorrijkosten betalen volgens het factuur. Willen jullie je reactie corrigeren en dit netjes afhandelen?

Beste heer/mevrouw,

Wij begrijpen uw teleurstelling, echter u bent middels het aanvinken van de Algemene Voorwaarden akkoord gegaan met de vereiste dat een toestel goed toegankelijk dient te zijn voor de medewerker van de Energiewacht. Dat was helaas niet het geval en reden waarom er voorrijkosten in rekening worden gebracht. Ook dit staat vermeld in de Algemene Voorwaarden.

Het is voor onze medewerkers van belang dat hun veiligheid kan worden gewaarborgd. Toestellen die moeilijk toegankelijk zijn kunnen die veiligheid ondermijnen. Het zijn regels waar installatiebedrijven volgens de ARBO wet aan dienen te voldoen.

Nogmaals wij begrijpen uw teleurstelling, echter hopen op uw begrip dat veiligheid van onze medewerkers zeer belangrijk is.
Daarnaast zijn er aan ieder bezoek voor ons als organisatie kosten verbonden. Wij rekenen die kosten door aan de klant indien er niet aan de voorwaarden is voldaan.

Wat betreft de al betaalde abonnementskosten worden deze in mindering gebracht op de voorrijkosten. Uiteraard vervallen de abonnementskosten als een toestel bij nader inzien niet in onderhoud kan worden genomen.

Correctie op het eerdere antwoord. de incasso voor de voorrijkosten en het crediteren van de abonnementskosten zijn twee verschillende disciplines binnen onze organisatie. De voorrijkosten dienen in zijn geheel te worden betaald, de al betaalde abonnementsvormen worden u vervolgens gecrediteerd. Onze excuses voor het ongemak m.b.t. de onjuiste eerdere informatie.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze laten je letterlijk in de kou staan, midden in de winter.

Ik zou niemand aanraden om op hun onderhoudsservice te vertrouwen – ze laten je letterlijk in de kou staan, midden in de winter.

Onze cv-ketel werkt al weken niet goed, waardoor wij regelmatig zonder verwarming en warm water zitten. De temperatuur in huis is soms gedaald tot 13°C, wat volstrekt onacceptabel is.

Ondanks meerdere telefoontjes naar de 24/7 noodlijn en gesprekken met verschillende medewerkers, heeft EnergieWacht niets ondernomen om het probleem op te lossen. Er wordt telkens beloofd dat er een monteur langskomt of dat we worden teruggebeld, maar dat gebeurt nooit.

De gebrekkige opvolging en verantwoordelijkheid in zo’n ernstige situatie zijn werkelijk teleurstellend.

6. November 2025

Dank u wel voor uw review.

Wilt u toch in contact willen komen zodat wij het voor u uit kunnen zoeken vragen wij u om uw verhaal met uw postcode en huisnummer door te geven per e-mail, via webcare@energiewacht.nl.

Onderhoud en nasleep van CV-ketelservice door Energiewacht

Onze CV-ketel kreeg onlangs de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Voorafgaand aan dit onderhoud functioneerde de ketel naar behoren. Tijdens de beurt heeft de monteur een rubberen pakking vervangen, die volgens hem aan vervanging toe was. Dat leek op zich logisch.
De volgende dag ontdekten we echter een waterlekkage onder de ketel. We hebben direct contact opgenomen met Energiewacht. Een tweede monteur kwam langs en constateerde een rookgaslekkage. Volgens hem moest de ketel vervangen worden. We werden gevraagd een formulier te ondertekenen waarin stond dat de situatie onveilig was (vanwege het risico op koolmonoxidevergiftiging) en dat Energiewacht ons hiervoor had gewaarschuwd. Desondanks stelde deze monteur de ketel opnieuw in bedrijf.
De dag erna werden we gebeld door Energiewacht met het aanbod om een offerte op te stellen voor een nieuwe ketel. Ik heb aangegeven dat dit niet nodig was, omdat wij dit liever via onze eigen installateur wilden regelen. Deze kent ons huis goed en heeft eerder werkzaamheden uitgevoerd, zoals het aanleggen van vloerverwarming.
Ondertussen bleef de ketel water lekken, wat ons een onveilig gevoel gaf. We hebben daarom onze installateur gebeld om z.s.m. een offerte op te maken voor een nieuwe ketel. Hij kwam direct langs, mede omdat hij het vreemd vond dat een ketel met rookgaslekkage opnieuw in bedrijf was gesteld. Na inspectie bleek dat de eerder vervangen rubberen pakking niet goed was aangebracht. Hij heeft deze correct geplaatst en de ketel opnieuw in bedrijf gesteld. Sindsdien is de lekkage verdwenen.
Op 4 november werd ik opnieuw gebeld door Energiewacht met de vraag of we inmiddels een nieuwe ketel hadden of dat zij nog iets voor ons konden betekenen. Toen ik aangaf dat we het niet via hen zouden doen, werd mij verteld dat het onderhoudscontract beëindigd zou worden vanwege de onveilige status van de ketel. Ik legde de situatie uit, maar de medewerkster kon mij niet verder helpen. Vervolgens kreeg ik de manager aan de lijn.
De manager gaf aan dat het feit dat wij een externe installateur hadden ingeschakeld, zonder Energiewacht opnieuw te bellen, reden was om het contract te beëindigen. Ik stelde voor dat zij alsnog een monteur konden sturen om de huidige status van de ketel te controleren. Dat was mogelijk, maar alleen als ik zelf de voorrijkosten en het arbeidsloon zou betalen. Dit vond ik erg klantonvriendelijk, zeker gezien het feit dat ik maandelijks €17,02 betaal voor het onderhoudscontract.
Tijdens het gesprek begon de manager steeds luider tegen mij te praten, wat ik als intimiderend en onveilig heb ervaren. Mijn vertrouwen in Energiewacht nam hierdoor sterk af. Uiteindelijk heb ik besloten het contract per direct op te zeggen, omdat ik geen vertrouwen meer heb in hun dienstverlening.

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor uw uitgebreide reactie. Wij hebben deze intern teruggekoppeld om het voor uw uit te zoeken. Uw klacht is in behandeling.

Geen communicatie

Geen communicatie.
Geen enkele reactie op mijn klachten.
Totaal heeft de storing 2 maanden geduurd.
Bellen is zinloos, de dames hebben een goede communicatiecursus gehad maw hoe wimpel ik klanten en klachten af.

8. Oktober 2025

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor het doorgeven van uw gegevens. Wij hebben uw review intern teruggekoppeld naar de betreffende vestiging/regio om het voor u uit te zoeken.

Team Webcare, Energiewacht.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

In Oktober 2023 onderhoudsabonnement…

In Oktober 2023 onderhoudsabonnement afgesloten. Hierin staat dat eenmaal per 24 maand een controle plaats vind. Vandaag gebeld omdat dit nog niet is gebeurd krijg ik het antwoord dat ik in december een uitnodiging krijg. Dus 24 maand + 2 maand extra voordat het onderhoud gepleegd wordt. Wat is hier de bedoeling van?

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Onbetrouwbaar en slechte communicatie - niet aan te raden

Helaas een erg teleurstellende ervaring met dit bedrijf. Twee keer een afspraak gemaakt voor onderhoud van mijn cv-ketel, beide keren ging het mis:

Afspraak 1: Hele middag thuisgebleven, maar er kwam niemand opdagen. Achteraf bleek dat ze hadden gebeld om de afspraak af te zeggen - een gemiste oproep die ik niet had gezien. Er was echter geen voicemail ingesproken en geen sms of ander bericht gestuurd. Bij een afzegging zou je verwachten dat een bedrijf ervoor zorgt dat de boodschap ook daadwerkelijk aankomt.

Afspraak 2: Opnieuw een afspraak ingepland. Geen bevestiging vooraf dat de monteur onderweg was. Ik was 10 minuten weg om mijn kind van school te halen, en in die tijd is er blijkbaar iemand langs geweest - zonder sms bericht achter te laten of te bellen.

Het personeel aan de telefoon is vriendelijk en behulpzaam, maar ze hebben helaas geen ruimte om problemen op te lossen. Het enige aanbod was om weer een nieuwe afspraak te maken en opnieuw een halve dag thuis te blijven, zonder garantie dat het nu wel goed gaat.

Dit is geen werkbare oplossing. Twee keer een halve dag vrijhouden zonder resultaat kost me gewoon te veel tijd. Ik had graag meer flexibiliteit of een concrete oplossing gezien.

Conclusie: Zoek een bedrijf met betere planning en communicatie.

31. Oktober 2025

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor het doorgeven van uw gegevens. Wij koppelen uw reactie intern naar de betreffende vestiging en/of afdeling terug om het uit te zoeken.

4 keer bagger

Tot 4 keer ! ! toe in paar weken onjuist cv-onderhoud door drie diverse monteurs EN zeer onheuse klant bejegening door klanten service/planning.

Veel beloftes /afspraken en geen enkele oplossing.....

Eigenlijk is 1 ster nog te positief.

Advies: sluit NOOIT een contract af bij dit falende bedrijf.

31. Oktober 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het doorgeven van uw contactgegevens. Helaas vinden wij in onze regio geen klantgegevens van u in het bestand. Om uw review door te zetten naar de juiste regio/vestiging verzoeken wij u om uw postcode en huisnummer met uw verhaal door te mailen naar Webcare@energiewacht.nl zodat wij het voor u uit kunnen zoeken.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht het onderhoud aan je CV…

Zeer slecht het onderhoud aan je CV wordt niet gedaan tot de CV lekt of stuk is en komt er een monteur en zegt dit had de vorige x al opgelost moeten worden zolang is uw CV al lek..
Nu kunnen we er niks meer mee.
Een nieuwe CV dus.
Voordat ze komen offerte duurt een week en dan ….. dit en dat ja komen veel kosten overheen 4 A 5 K maar al bijna 2 week geen water en ……drama

1. Mai 2025

Dank u wel voor uw review.

Het spijt ons te vernemen dat de dienstverlening anders is ervaren dan dat u van ons gewend bent. Er is u een verzoek gestuurd met de vraag uw gegevens door te geven zodat wij het voor u kunnen uitzoeken. Helaas hebben wij hierop geen reactie ontvangen.

Wij verzoeken u middels deze weg om uw contactgegevens zoals postcode en huisnummer, e-mailadres en uw verhaal te mailen naar webcare@energiewacht.nl

Racisme Energiewacht

Racisme Energiewacht
Aan alle Mensen met een islamitisch of buitenlands afkomst zou ik sterk afraden
Om via energiewacht iets te regelen het is algemeen ook hun collegas geven dit toe dat er extra wachttijden zijn voor allochtonen of je word niet serieus genomen mocht je een marokaanse, turkse, of een andere buitenlandse achternaam hebben en als je de nederlandse taal niet zou spreken als een oudere dan nemen ze je te pakken en regelen ze niks en houden ze je aan het lijntje en vertellen ze je aan het telefoon dat ze gaan terugbellen voor een afspraak.

20. Oktober 2025

Beste heer/mevrouw,

Wij hebben u een verzoek gestuurd om uw gegevens door te geven zodat wij het voor u kunnen uitzoeken. Helaas hebben wij hierop geen reactie ontvangen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Monteur maakt per ongeluk schade, maar Energiewacht wil deze niet vergoeden

Bij de laatste onderhoudsbeurt was er schade gemaakt. Dat was helemaal per ongeluk. De afhandeling daarvan heeft wat voeten in de aarde gehad, maar uiteindelijk is er een voorstel gedaan waarmee we de zaak kunnen sluiten.

3. September 2025

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor uw review. Wij begrijpen uit uw reactie dat het contact met Energiewacht niet naar uw verwachting is verlopen. Wij koppelen uw reactie intern terug en gaan dit voor u uitzoeken.

Donderdag een storing in de CV Ketel

Donderdag een storing in de CV Ketel. 2 telefoonnummers gebeld welke op de CV ketel staan van Energiewacht. Ze zijn 24/7 bereikbaar echter helaas krijg ik niemand aan de telefoon. Na wat speurwerk op internet kwam ik terecht bij Warmteservice. Deze namen de telefoon wel netjes op maar konden niets voor mij betekenen. Echter de laatste vraag van deze mevrouw. Welke merk heeft uw CV Ketel?? Intergas ...ooo dan moeten wij u wel helpen. Ik heb uw nummer genoteerd en u wordt teruggebeld.... 10 minuten later iemand aan de telefoon van Warmteservice..... Nee sorry u staat niet in het systeem en kunnen niets voor uw doen. Met telefonische hulp van de plaatselijke installateur heb ik de storing opgelost. De volgende dag met Energiewacht contact gehad deze wisten te melden dat de registratie van Warmteservice inderdaad niet goed is en er staat ook niets geregistreerd. Helaas komt dit vaker voor. Ik heb een onderhoudscontract van 16 euro per maand maar waarvoor? Heb het onderhoudscontract dan ook per direct opgezegd echter de bevestiging deze moet nog steeds binnenkomen bij. Het is pas een week later ;-) dus het kan nog...... maar mensen sluit geen onderhoudscontract af bij Energiewacht.

23. Oktober 2025

Energiewacht, Team Webcare

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr