Een monteur kwam voor een eerste onderhoudscontrolle. Nu bleek dat mijn ketel niet veilig genoeg was om een abonnement af te sluiten. Samen met de monteur besprak ik de opties om een nieuwe ke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het verbaast ons dat we geen antwoord krijgen op onze vraag: Hoe kan er een verschil ontstaan in de prijs per maand en het uiteindelijke bedrag per kwartaal op je bankrekening? (Wetende dat 3x het m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Al jaren klant voor onderhoud cv ketel en een paar aren geleden een nieuwe cv laten plaatsen naar volle tevredenheid. Echter nu al 2 maanden bezig om een offerte te ontvangen voor een hybride warmte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
In juni onderhoudscontract afgesloten voor onze CV ketel. Er zou een eerste afspraak ingepland worden. Dat is niet gebeurd, maar opeens staat er een monteur voor de deur, gelukkig waren we thuis. Hij... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.
Lippestraat 1, 8028 PS, Zwolle, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Update nog steeds problemen. op naar de 10 of 11 de afspraak.
nu lijkt het probleem verdwenen door een verdwenen chip op het de printplaat. tja wanneer deze weggeraakt is geen idee.
schade hebben we zeker van de energie wacht maar daat zijn ze doof voor
nmidels 8x een monteur gehad. probleem nog niet opgelost. we hopen dat morgen het probleem opgelost word. Hiervoor moesten we zo ongeveer ontploffen
Helaas huren wij en zijn we overgeleverd aan de energie wacht. Morgen staan we er boven op. ik kan het niet bewijzen maar vermoed dat er soms gezegd word dat onderdeel x vervangen word maar dit niet gebeurd

Antwort von Energiewacht
Update. Energiewacht heeft vlot contact gezocht en de situatie rechtgezet.
Al meer dan 10 jaar klant maar nu zijn we erg teleurgesteld. We kregen een aanmaning van een factuur van 25 euro met een boete van 40 euro terwijl we de eerste orginele factuur nooit ontvangen hebben. We hebben altijd automatische incasso en openstaande facturen inzien online is geen mogelijkheid bij energiewacht. Ben benieuwd naar wie dit nog meer heeft meegemaakt en hoe ze dit rechtzetten.

Antwort von Energiewacht
Al bijna 10 jaar klant...
Omdat ik via Klachtenbeheer geen gehoor krijg probeer ik het via deze manier.
Op 03-11-2025 gebeld met jullie via het storingsnummer.
Aan de hand daarvaan heb ik een email met foto's verstuurd naar Klachtenbeheer.
Op 23-09-2025 is hier een monteur geweest voor onderhoud en die heeft ook het systeem bijgevuld.
Ik heb helaas moeten vaststellen dat de condenswaterafvoerslang niet teruggemonteerd is in de afvoerpijp
Het condenswater heeft dus een goede 6 weken vrij spel gehad.
Ik heb nu zelf de zwarte condenswaterafvoerslang teruggemonteerd en de storing is verholpen.
Maar zoals te zien is op de foto's is er rondom de cv ketel waterschade ontstaan.
Zowel de muur als de vloer is doorweekt en het water is onder het laminaat doorgelopen.
Ook is het water over de mechanische ventilatie unit heen gelopen.
Tot op de dag van vandaag geen reactie van de Energiewacht groep.
Ik heb gevraagd om een status update ( 2 maal toe) en tot op heden geen andere reactie dan dat mijn klacht is doorgestuurd naar de juiste afdeling en dat daar ook een reminder naartoe is gestuurd.
Tot op heden (18-12-2025) nog steeds geen reactie ontvangen van de energiewacht.

Antwort von Energiewacht
ik word voor de tweede keer gebeld door Energiewacht klanten service dat de monteur ziek is,en weer op de vrijdag middag!
ik vind dit niet normaal, en heb al 2 keer via hun site mijn onderhoud abonnement op gezegd en 1 keer via mail, totaal geen reactie van hun!
waardeloze bedrijf is dit!!!

Antwort von Energiewacht
Energiewacht heeft een afspraak voor onderhoud een dag van te voren afgezegd wegens, en ik citeer:
'Vanwege te veel ingepland werk en het vele aantal storingen die binnenkomen zijn wij helaas genoodzaakt om onderhoudsafspraken te verzetten.'
Het is niet mijn probleem dat Energiewacht teveel werk inplant. Als zij teveel werk hebben aangenomen zullen ze moeten overwerken, of meer mensen aannemen, of aan mijn woningbouwvereniging laten weten dat zij niet in staat zijn om het werk uit te voeren. Of minimaal de afspraken die al ruim 6 week van te voren staan voorrang geven op nieuwe verzoeken.
Daarnaast het excuus dat afzeggen noodzakelijk is vanwege het vele aantal storingen, dat zou geen factor zijn als Energiewacht er niet zelf voor kiest om het onderhoud midden in de winter uit te voeren.

Antwort von Energiewacht
Inmiddels een hele kundige monteur langs geweest. Ketel anders ingesteld. Alles doet het weer naar behoren.

Antwort von Energiewacht
Snel en netjes gewerkt, duidelijke uitleg daarna nog gehad over de CV.
Bij de controle kwamen ze erachter dat het één en ander vervangen moest worden en uiteindelijk de hele CV ketel maar vervangen( beste oplossing).
Waar we eerst nog wel eens problemen hadden van het niet komen opdagen bij een afspraak of te laat in plannen. Was het nu allemaal goed geregeld en konden ze uiteindelijk zelfs een week eerder langskomen omdat onze CV er vaak mee ophield.

Antwort von Energiewacht
Ik wacht al weken voor het plaatsen van een nieuwe verwarmingsknop. Een controleur is wel geweest om te kijken wat er nodig is. Er zou een monteur komen voor het plaatsen van een nieuwe knop. Herhaaldelijk heb ik gemaild maar er komt niemand. Ik kan die verwarming niet uit/aan zetten. Een keer een antwoord gehad dat de magazijnvoorraad niet op orde zou zijn. Dat is toch niet mijn probleem ik betaal iedere maand keurig mijn abonnement. Waar blijven jullie????

Antwort von Energiewacht
DE MEDEWERSTER HEEFT MIJ HEEL ERG GOED GEHOLPEN.
En heeft sorry gezegd wat een andere afdeling
heel erg slecht heeft verwerkt.
ik kan niet een cijfer geven hoe slecht dat was.
Barbara Gorel verdien een PLUIM

Antwort von Energiewacht
Het is onmogelijk om contact te maken. Als je al iemand in aan de lijn krijgt, wordt je direct weer in de wacht gezet. De wachttijd zou 5 minuten bedragen, hang inmiddels al een uur aan de lijn en ben al drie keer in de wacht gezet, zonder dat ik mijn verhaal heb kunnen doen. De medewerkers nemen de telefoon al op met; een klein ogenblik alstublieft om vervolgens weer in een wachtrij te komen van meer dan 15 minuten. Waardeloos bedrijf.

Antwort von Energiewacht
Als ik NUL sterren kon geven, deed ik dat. Ik hoop van harte dat ze failliet gaan.
Elke stap in dit traject (nieuwe cv-ketel plaatsen) is een nachtmerrie. Ik zit al ruim een jaar in de problemen door dit bedrijf. Doe jezelf een plezier en bespaar je dezelfde ellende.
Dit is een extreem slecht functionerend bedrijf. De kwaliteit van het werk is onder de maat, de communicatie laat ernstig te wensen over, en er wordt regelmatig een verdraaid beeld van de werkelijkheid gegeven. Afspraken worden keer op keer niet nagekomen. De monteurs lijken totaal niet te weten waar ze mee bezig zijn. Het enige waar dit bedrijf wél goed in is, is factureren.
Zeer onbetrouwbare partij – ik raad dit bedrijf ten sterkste af. Neem hier absoluut geen cv-ketel en al helemaal geen servicecontract.
De service is slecht, het personeel onverschillig, en de hele ervaring is frustrerend van begin tot eind.

Antwort von Energiewacht
Afspraak online gemaakt, komt niet opdagen en bellen is erg druk

Antwort von Energiewacht
Aanvraag voor nieuwe boiler gevraagd en na duidelijk uitleg van vriendelijke accountmanager de offerte geaccepteerd. Na een paar weken kwamen 2 monteurs mijn oude boiler vervangen. Ze waren erg vriendelijk en werkten efficiënt en netjes. Mijn ervaring met Energiewacht is zeer positief.

Antwort von Energiewacht
Wij hebben een onderhoudscontract bij de energiewacht.tussen 12 en 24 maanden zou er onderhoud worden gepleegd.Zijn nu 30 maanden verder contact opgenomen kreeg telefoontje had zo niet gemoeten dus 7 maanden later komen ze langs 7 maanden a 13 euro teveel betaald niet de eerste keer.Dit bedrijf is onbetrouwbaar

Antwort von Energiewacht
Een en al ellende met dit bedrijf. Overal achteraan bellen en totaal niet te bereiken. Inmiddels zijn wij 1,5 jaar verder en nog niemand langs geweest. En zometeen wel weer dure nieuwe onderdelen betalen, want achterstallig onderhoud. Vreselijk

Antwort von Energiewacht
23 november een storing gemeld, nadat ik eerst 34 minuten in de wacht heb gestaan. Vervolgens storing gemeld en er zou een monteur komen, helaas ze moeten nu nog komen. Ook geen telefoontje dat we druk zijn of iets anders. Heel slecht. Maar wel elke maand incasseren voor onderhoudskosten, Waar betaal ik dan voor?
Ik moet een ster geven, maar eigenlijk is het 0 ster
Ron ter Beest

Antwort von Energiewacht
Ketel heeft lekkage, het water spuit eruit, maar hun storingsdienst is niet bereikbaar en de gewone klantenservice neemt niet op. Wat een bende daar.

Antwort von Energiewacht
Afgelopen zaterdag een storing gekregen in de cv-ketel waardoor het hele huis koud blijft, dus ook douche.
Heb zelf 2 kinderen waarvan 1 nog maar 1 jaar oud is en dus wel eens een ongelukje kan krijgen.
Snel energiewacht bellen en te horen krijgen dat op vrijdag een monteur langs kan komen.
Omdat ik en me vriendin beiden dan werken plaatsen wij een verzoek om van te voren te worden ingelicht zodat er iemand is.
Inmiddels waren we er achter gekomen dat de temperatuur sensor stuk was, dus dit melden wij alvast op donderdag zodat ze dit weten.
Ook nog controleren of de notificatie er nog bij staat, en ja hoor deze staat nog.
Vrijdag de monteur aan de deur en belt hij op om te zeggen dat er niemand thuis is en is hij direct doorgegaan naar ze volgende afspraak. (Volgens mij krijgt hij ook mede door ons ook ze salaris, maar dat zal hij zijn vergeten)
Na aan te geven dat we elk moment iemand kunnen regelen die er zal zijn was hij alweer weg.
Vervolgens de klantenservice gebeld en daarbij de melding dat ze het druk hebben en daardoor andere afspraken ook moeten afbellen. (Raar dat dit hun werkomschrijving is en dat ze afspraken moeten cancellen...)
De klantenservice meld nog wel doodleuk, bel maar andere keer op en geef aan dat het spoed is voor een nieuwe afspraak....
Hopelijk kunnen we hier nog een goede vergoeding voor krijgen omdat we in de zomer hetzelfde probleem hadden maar toen hadden ze een onderdeel niet op voorraad waardoor we weken moesten wachten en naar lang zeuren zeiden ze ineens, straks komt er iemand langs, die had TOEVALLIG nog een onderdeel in zijn bus liggen.
ALLE contact momenten MOESTEN van ons komen!
Inmiddels hun fout erkend en nog bloemetje gekregen, vandaar toch een ster erbij!

Antwort von Energiewacht
Komen afspraken niet, laten je uren wachten om last minute af te zeggen en vervolgens pas enkele weken later pas weer tijd te zeggen hebben. Treurige dienstverlening

Antwort von Energiewacht
Er stond een afspraak gepland voor vrijdag (vandaag). Deze is de maandag ervoor gemaakt. Tijdens het maken van de afspraak afgesproken dat zij van te voren zouden bellen, zodat ik iemand kon regelen die binnen 5 minuten er kon zijn.
Donderdag nog contact gehad of dat inderdaad klopte. Is nagekeken en dat klopte.
Stond de monteur vrijdag voor de deur, maar er was niemand en ik werd gebeld. Ik heb aangegeven dat ik gebeld zou worden. Dit doen we nooit kreeg ik te horen en de monteur ging weer weg. Ook al heb ik gezegd tegen hem dat er iemand binnen 5 minuten kon zijn.
Heb ik de klantenservice gebeld om het hierover te hebben. Maar zij konden dus niks doen. Die dag kon er niemand meer komen, want ze zitten al te vol en moesten mensen afzeggen. Dus omdat zij zich niet aan de afspraken/beloftes houden, word ik niet geholpen.
Ondertussen een week zonder warm water en verwarming (terwijl het vriest). Ik heb 2 jonge kinderen die ik dus niet eens kan opfrissen als ze zichzelf onder spugen. Nog nooit zo slecht behandeld als klant door een bedrijf. Zij komen ook niet met oplossingen en denken totaal niet mee.

Antwort von Energiewacht
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.