Energiewacht Bewertungen

2'928
TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Een monteur kwam voor een eerste onderhoudscontrolle. Nu bleek dat mijn ketel niet veilig genoeg was om een abonnement af te sluiten. Samen met de monteur besprak ik de opties om een nieuwe ke... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het verbaast ons dat we geen antwoord krijgen op onze vraag: Hoe kan er een verschil ontstaan in de prijs per maand en het uiteindelijke bedrag per kwartaal op je bankrekening? (Wetende dat 3x het m... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In juni onderhoudscontract afgesloten voor onze CV ketel. Er zou een eerste afspraak ingepland worden. Dat is niet gebeurd, maar opeens staat er een monteur voor de deur, gelukkig waren we thuis. Hij... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Akzeptabel

(2'928)

228 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Waardeloos en klantonvriendelijk bedrijf

Deze ervaring dateert van vorige winter:

Mijn cv-ketel had lekkage. Een snelle afspraak maken was niet mogelijk, er ging bijna een week overheen. Dus klooien met een emmer. In de tussentijd nog een storing erbij waardoor warm water soms uitbleef.
Erg vervelend, want ik was aan het revalideren en persoonlijke hygiëne was erg belangrijk.
Op de dag van de afspraak zie ik iets voor 17h de monteur de straat uitrijden. Ik bellen, hij zou hebben aangebeld. Niet dus. Ze wilden de monteur ook niet terug laten komen.
De 2e keer is de monteur wederom niet op komen dagen. De dame bij de klantenservice heeft me daarbij echt schandalig behandeld.
Na 3x was het eindelijk scheepsrecht en was het opgelost.
Maar heb nog steeds een bittere nasmaak van dit voorval.

29. Dezember 2024

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor uw review.

Het spijt ons te vernemen dat de dienstverlening anders is ervaren dan dat u van ons gewend bent. Er is u een verzoek gestuurd met de vraag uw gegevens door te geven zodat wij het voor u kunnen uitzoeken. Helaas hebben wij hierop geen reactie ontvangen.

Wij verzoeken u middels deze weg om uw contactgegevens zoals postcode en huisnummer, e-mailadres en uw verhaal te mailen naar webcare@energiewacht.nl

Slechte wergever

Slechte wergever, geeft niets om personeel, alleen om cijfers en geld!

13. März 2025

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor uw review.

Er is u een verzoek gestuurd met de vraag uw gegevens door te geven. Helaas hebben wij hierop geen reactie ontvangen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ze willen mijn cv niet vervangen omdat…

ze willen mijn cv niet vervangen omdat het rookvoer gas te dicht bij ventilatie rooster zit . oplossing was makkelijk gewoon rooster weg halen . heb nu verschillende loodgieter bedrijven een offerte gekregen . niets aan de hand . energie wacht komt niet met oplossing ze laten je gewoon in de kou zitten

22. September 2025

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor uw feedback.

Om misverstand te voorkomen laten wij u weten dat zowel het plaatsen van een rookgasafvoer dicht bij een ventilatierooster, alsmede het verwijderen van een ventilatierooster in de ruimte waar de rookgasafvoer zich bevindt, beiden kunnen leiden tot levensgevaarlijke situaties; rookgas kan onder andere koolmonoxide veroorzaken.

Wij begrijpen uw teleurstelling, echter willen u niet in gevaar brengen, en zijn daarnaast gehouden aan wettelijke voorschriften hiervoor, net als ieder ander installatiebedrijf.

Wij hopen dat u met deze informatie beter begrip heeft voor onze beslissing en met zorg uitkijkt naar een ander gecertificeerd installatiebedrijf die uw veiligheid kan waarborgen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op zondag 26 en maandag 27 oktober…

Op zondag 26 en maandag 27 oktober urenlang geprobeerd om telefonisch contact te krijgen met Energiewacht 24/7 bereikbaarheid. Helaas. Geen contact. Need i say more?

26. Oktober 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Door capaciteitsproblemen is het op dit moment helaas drukker dan normaal, waardoor het kan voorkomen dat u ons telefonisch minder snel kunt bereiken. Onze medewerkers doen hun uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te woord te staan en te helpen. Onze excuses voor het ongemak.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Is er in het weekend iets mis met de…

Is er in het weekend iets mis met de verwarmingsketel , dan kan je bellen wat je wilt , maar je krijgt niemand aan de lijn !! Hele slechte service .
Je toets een 1 voor noodgevallen en dat is het dan , niemand die opneemt !!

25. Oktober 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback.

I.v.m. capaciteitsproblemen kunnen minder medewerkers de telefoon aannemen, en omdat het erg druk is proberen onze medewerkers toch iedereen te woord te staan en te helpen. Onze excuses voor het ongemak.

U kunt naast ons telefonisch ook per e-mail, sociale media of per contactformulier op onze site bereiken. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alleen de agenda van Energiewacht is belangrijk!

Brief ontvangen om een afspraak voor onderhoud te maken.
In de brief staat letterlijk het volgende:". Samen met u plannen we graag een afspraak voor het onderhoud op een moment dat het u schikt".
Wanneer ik dan aangeef dat het mij aan het eind van de middag schikt kan dat niet.
Ik ben 'verplicht' om een gehele morgen of middag thuis te zijn om te wachten op de monteur.
Hoezo 'op een moment dat het u schikt'?
Schijnbaar lijken jullie totaal geen rekening te houden met mensen die óók overdag moeten werken, het kost mij een halve dag.
Een planning die meer op de huidige tijd is afgestemd zou zéér wenselijk zijn!!

22. Oktober 2025

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor uw feedback.

Wij zijn ons bewust dat de afspraak in een dagdeel voor de ene klant langer kan duren dan voor de andere. Echter, om zoveel mogelijk klanten van dienst te zijn zit de efficiëntie in de korte routes tussen het ene en andere adres. Als planning heb je dagelijks te maken met korte termijn afzeggingen, adressen waar niemand aanwezig blijkt, of een onderdeel dat vervangen moet worden en juist extra tijd in beslag neemt.

Omdat de klant van ons mag verwachten dat het onderhoud wordt uitgevoerd overeenkomstig het contract om de 12, 18 of 24 maanden ondervinden wij bij de planning middels een dagdeel vooral ook het begrip hiervoor.

Wellicht is het mogelijk dat iemand u in uw huis kan vervangen voor een deel van de ochtend of middag.

Geldwolven

Ik heb een zeer slechte ervaring gehad met Energiewacht BV. Na mijn klacht over hun dienstverlening kreeg ik geen passende oplossing, maar wel het verzoek om alsnog €82 aan voorrijkosten te betalen,terwijl ik dit onterecht vind. Er was geen begrip of bereidheid om mee te denken over een redelijke oplossing. De communicatie was stroef en klantvriendelijkheid lijkt hier ver te zoeken.
Ik had verwacht dat een bedrijf als Energiewacht service en klanttevredenheid hoog in het vaandel zou hebben, maar helaas is dat niet het geval. Voor mij geen Energiewacht meer, en ik raad anderen aan goed na te denken voordat ze met dit bedrijf in zee gaan.

20. Oktober 2025

Beste heer Yankaya,

Bedankt voor uw review. We vinden het jammer om te horen dat u ontevreden bent over de gang van zaken.

Naar aanleiding van uw melding is er inmiddels contact met u opgenomen. Tijdens dit gesprek hebben wij uitgelegd waarom de monteur de werkzaamheden niet kon uitvoeren: de situatie op locatie werd door hem als onveilig beoordeeld. Onze monteurs zijn verplicht om in alle gevallen de veiligheidsrichtlijnen te volgen.

We begrijpen dat dit voor u teleurstellend is. Tegelijkertijd vertrouwen wij op de professionele inschatting van onze medewerkers ter plaatse. Zoals besproken is het voorrijkostenbedrag in rekening gebracht voor de gemaakte afspraak en de tijdsinvestering van de monteur.

We vinden het uiteraard vervelend dat dit tot onvrede heeft geleid, maar hopen dat u desondanks begrip heeft voor onze werkwijze en uitgangspunten.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Communicatie offerte (geen)

Al jaren klant voor onderhoud cv ketel en een paar aren geleden een nieuwe cv laten plaatsen naar volle tevredenheid. Echter nu al 2 maanden bezig om een offerte te ontvangen voor een hybride warmtepomp. Adviseur langs geweest, zou een week duren. 2 maanden later nog niks ontvangen. Meerdere malen gebeld, adviseur zou een herinnering ontvangen, helaas.... Zwaar teleurgesteld in de manier waarop er dus niet gecommuniceerd wordt.

Update: na reactie van webcare team alsnog de offerte binnen een dag ontvangen. We gaan voor de 4 sterren!

14. Oktober 2025

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor het doorgeven van uw gegevens. Wij koppelen uw bevindingen intern terug om dit voor u uitzoeken.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Uitnodiging voor onderhoud was in de…

Uitnodiging voor onderhoud was in de spam gekomen,telefonisch een afspraak gemaakt dit ging vrij makkelijk .Gevraagd of ze wilden bellen voor dat ze bij ons zouden komen.Dit is helaas niet gebeurd waar dus zo de monteur al voor de deur stond.Het tijdspad van een hele ochtend of middag vind ik vrij ruim.Aardige monteur maar afspraken die met receptie gemaakt zijn komen niet bij de monteur.

17. Oktober 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Twee keer werd de afspraak op het…

Twee keer werd de afspraak op het laatst afgezegd.Eerder nooit klachten gehad,het is daar nu op alle fronten een grote puinhoop

16. Oktober 2025

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor uw reactie. Wij begrijpen uit uw reactie dat het contact met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen.

Wij hebben u een verzoek gestuurd om uw contactgegevens, helaas hebben wij geen reactie mogen ontvangen.

Om het alsnog voor u uit te zoeken verzoeken wij u uw postcode en huisnummer, e-mailadres en uw verhaal te mailen naar webcare@energiewacht.nl

Team Webcare, Energiewacht.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat wij u zo goed van dienst zijn geweest, en de monteurs netjes en keurig hun werk hebben gedaan.

1 grote schandalige organisatie

1 grote schandalige organisatie! Niet betrouw en al helemaal niet bereikbaar! Al 8 weken bezig om een simpel contract op te zeggen, er wordt sinds 1 oktober niet meer gereageerd op mailtjes waarin wordt verzocht tot uitleg hoe ze aan bepaalde bedragen komen!

Niks transparantie over hoe een afkoopbedrag tot stand komt. Nergens vermelding dat je van je maandbedrag van ruim 40 euro maar 13,75 aan de ketel betaalt. Nergens wordt benoemd dat de ketel na 12 jaar pas volledig "afgekocht" is.

Wij wachten op reacties, om de paar dagen maar weer mail of telefoon erachteraan maar geen reactie. Telefonisch kunnen ze niet verder helpen want ze verbinden niet door naar de backoffice.

Wij zitten met een ketel in een huis die niet meer van ons is! Schandaligheid 1ste klas!!!

10. Oktober 2025

Beste Saskia,

Wat vervelend om te lezen dat u zo’n negatieve ervaring heeft gehad. Wij begrijpen dat dit erg frustrerend voor u moet zijn. We hebben echter uw gegevens nagekeken en kunnen uw naam of contract helaas niet terugvinden in ons systeem. Het lijkt erop dat u mogelijk klant bent bij ons zusterbedrijf Energiewacht West. Ik heb uw klacht naar hen doorgezet zodat zij dit kunnen nakijken.

Helaas hebben wij een reactie terugontvangen van West dat u ook bij hen niet bekend bent. Wij ontvangen graag uw postcode en huisnummer via Webcare@energiewacht.nl zodat wij uw review en klacht kunnen doorgeven naar de juiste vestiging om het voor u uit te zoeken.

Zeer slechte service

Zeer slecht, klacht ingediend over een zeer onkundige monteur die behoorlijke schade heeft aangericht. Wordt afgewimpeld met dat het gebruikersschade zou zijn en monteur ontkent wat er gebeurd is.
Klacht wordt dus afgewezen. Meerdere mails, nieuwe klacht, slechte review hier geschreven. Wordt beloofd n.a.v. de vorige review dat ze contact opnemen maar niks gebeurd. Ze zwijgen je gewoon dood…

1. September 2025

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor uw reactie. Wij begrijpen uw teleurstelling met betrekking tot de beslissing naar aanleiding van uw klacht. In verband met de privacy wetgeving kunnen wij niet inhoudelijk op uw reactie ingaan.

Wij verwijzen u echter naar de weloverwogen onderbouwing van de beslissing die u van ons heeft ontvangen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service van Irene

Goede service van Irene, goed geholpen, prettige telefoonstem en ze kwam sympathiek over.

10. Oktober 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en feedback. Heel fijn om te lezen dat u zo enthousiast bent over onze medewerkster Irene. Wij stellen uw reactie zeer op prijs.

Ervaring energiewacht

Had offerte voor een nieuwe cv ketel aangevraagd. Er kwam een aardige man langs om de boel te inspecteren, maar hij keek al enigszins moeilijk toen hij zag dat ik ook een warmtepomp had. De volgende dag een telefoontje, ze konden wel een nieuwe ketel installeren, maar een onderhoudscontract zou er niet in zitten vanwege de warmtepomp die ze niet kenden, maar ik had alleen een onderhoudscontract voor de cv ketel aangevraagd en niet voor de warmtepomp want daar heb ik al een onderhoudscontract voor. Maar goed de redenering was dat bij problemen de een naar de ander zou wijzen. Kortom slecht geholpen, en ga natuurlijk geen cv ketel kopen zonder onderhoudscontract. Na googelen bij Hoppenbrouwers in Almelo terecht gekomen en direct goed geholpen. Binnen twee weken een nieuwe ketel en geen enkel probleem met de warmtepomp die bij een ander in onderhoud is en ook een servicecontract erbij.

7. Oktober 2025

Beste heer/mevrouw,

Dank uw wel voor uw review en feedback. Het is inderdaad zo dat er op één toestel geen onderhoudsabonnement kan worden afgesloten.

Bij een eventuele storing ligt de oorzaak voor 90& bij een warmtepomp. Zit er geen onderhoudsabonnement op een warmtepomp i.p.v. de Cv ketel wordt de klant voorrijkosten in rekening gebracht. Omdat daarnaast de leverancier van de warmtepomp moet worden ingeschakeld ontstaat er een complexe situatie die wij bij voorkeur willen voorkomen.

Maar erg fijn om te lezen dat u terecht kon bij een andere installateur, en u snel voorzien bent in een nieuwe Cv ketel met bijbehorend onderhoudscontract.

Diep teleurgesteld

Diep teleurgesteld – gebrek aan zorgplicht, geen erkenning of excuus

Reviewtekst:

Mijn ervaring met Energiewacht is helaas ronduit teleurstellend. Sinds 2022 heb ik een slepend geschil over mijn CV-installatie, waarbij ernstige fouten zijn gemaakt in het onderhoud en de plaatsing van het rookgaskanaal en het expansievat.

Ondanks herhaalde meldingen van storingen werd ik telkens verwezen naar het zelf bijvullen van mijn ketel. Pas maanden later werd vastgesteld dat er sprake was van lekkages in het rookgaskanaal, waardoor ik langdurig in een onveilige woonsituatie heb geleefd.

De gevolgen waren groot: ik kampte maandenlang met extreme vermoeidheid, concentratieproblemen en ademhalingsklachten. Omdat de oorzaak toen niet werd herkend, ben ik zelfs bij een psycholoog terechtgekomen – men dacht dat ik overspannen was.
Pas nadat de lekkages door monteur Jeroen zijn verholpen, verdwenen mijn klachten vrijwel direct. Een uitdraai van het gesprek met psycholoog dat de klachten waren verdwenen na herstel zijn naar Energiewacht verstuurd.

Wat de situatie nog schrijnender maakte, is dat Energiewacht mij nadien aanmaningen en incassokosten stuurde voor een oude factuur van jaren geleden, die ik destijds gewoon had betaald.
Die factuur betrof de vervanging van de RVS afvoeren naar het dak, uitgevoerd door hun eigen monteurs.
Achteraf bleken ook die afvoeren ondeugdelijk en lekkend aangelegd, wat opnieuw tot schade heeft geleid.
Toen ik hierover contact opnam, gaf Energiewacht aan geen historie meer te kunnen vinden vanwege een nieuw computersysteem. Toch werd de rekening later opnieuw verzonden — ditmaal ten onrechte als een huurcontract — terwijl ik altijd een onderhoudscontract bij hen heb gehad.

De materiële schade aan mijn woning is uiteindelijk via rechtsbijstand vergoed, maar Energiewacht weigert tot op heden aansprakelijkheid te erkennen of zelfs maar excuses aan te bieden. Sterker nog, ze bleven volhouden dat de schade “buiten het contract” viel.

Dat een onderhoudsbedrijf – dat juist veiligheid en zorgvuldigheid hoort te garanderen – op deze manier met klachten, administratie en de gezondheid van klanten omgaat, vind ik ronduit schokkend.
Mijn vertrouwen in Energiewacht is hierdoor volledig verdwenen en is het contract reeds ontbonden. Door het niet erkennen van aansprakelijkheid ben ik helaas tot deze keuze en stap overgegaan.
Datum van ervaring is vanuit het verleden. Deze klacht ligt bij Energiewacht en is bekend.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het doorgeven van uw gegevens, en het delen van uw verhaal. Het spijt ons te lezen dan uw bevindingen niet zijn zoals u had verwacht en gewenst.

U valt echter niet onder ons postcode gebied, reden waarom wij uw review hebben doorgezet naar de juiste vestiging. Zij pakken het verder op.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Probelmen met mijn nieuwe CV ketel

Na de installatie van mijn nieuwe CV-ketel had ik meteen problemen. Vijf monteurs later was hij nog steeds stuk. Ik moest smeken om een nieuwe ketel te laten installeren. Eindelijk hebben ze het gedaan. Maar niet voor mijn gasrekening drie keer zo hoog was als normaal. Ze zeiden dat de ketel er niets mee te maken had. Moeilijk te begrijpen, aangezien ik ging van drie inwoners naar één en de winter vrij zacht was.
En nu is mijn nieuwe ketel alweer stuk. Vandaag kwam een monteur langs, die zei dat ik niet thuis was, terwijl ik meer dan een uur had zitten wachten. Morgen moet ik opnieuw bellen om een nieuwe afspraak te maken.
Ik ben klaar met Energiewacht. Als er niets aan de hand is, is alles hartstikke goed. Maar zodra er iets misloopt, heb je juist een probleem. Elke monteur heeft een andere theorie en niemand weet het probleem op te lossen. Mijn CV-ketel voor energiewacht deed 20 jaar mee, met slechts één reparatie.

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor uw reactie.

Het spijt ons te vernemen dat de dienstverlening anders is ervaren dan u van ons gewend bent. Er is een verzoek gestuurd met de vraag uw gegevens door te geven. Hierop hebben wij geen reactie ontvangen. Wilt u toch in contact willen komen? Dan verzoeken wij u om uw verhaal met uw postcode en huisnummer door te geven per e-mail, via webcare@energiewacht.nl.

Bij voorbaat dank.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vandaag zou de monteur komen,nou hij…

Vandaag zou de monteur komen,nou hij kwam,trok de stekker er in en uit,probleem verholpen volgens hem,nou ben het er niet mee eens en zeg wat er aan de hand is en herhaal de klachten,begon hij u MOET naar mij luisteren,ik zei ik moet helemaal niks maak de kachel maar nou wou hij niet want hij was klaar,heb hem eruit gezet en opnieuw gebeld,nou ook zo een vrolijke man(niet dus),hij heeft niks opengemaakt,de bar niet bekeken was volgens de 2e monteur die kwam veel te hoog,alles zat vol met water en bende,en er lekte ook wat,nou toen kwam hij met er moet onderhoud gedaan worden,ik zei wat bedoel je,nou pakkingen kapot enz.ik zei maak je dat niet nu dan....nee zei hij,en weg was hij.....ik heb nog nooit zo een beroerd bedrijf meegemaakt,ik ben ernstig ziek en heb warmte ect nodig,hij vond het te warm in huis,nou ja zeg....mag ik toch zelf uitmaken,maar het fluitende,bonkende en knallen geluid is niet verholpen,Hoe kan een bedrijf zulk onbeschoft personeel in dienst hebben,daar zou ik toch wat aan gaan doen @Energiewacht,zo respectloos,flikken ze dat ook bij hun ouders,ik ben nog niet klaar met jullie ik ga ook Woonwaard hiervan op de hoogte brengen,jullie zijn een diensverlenend bedrijf maar daar gedragen jullie je niet naar...

Beste Nellie,

Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring met onze monteurs niet naar wens is verlopen. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Uw klacht is doorgezet naar de betreffende afdeling zodat dit verder onderzocht en opgepakt kan worden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In het weekeind stopte onze een jaar…

In het weekeind stopte onze een jaar oude combiketel met functioneren. Ik probeerde in contact te komen met energiewacht die adverteert met 24/7 bereikbaarheid, een slechte beurt voor energiewacht.. Dat lukte niet, we moesten wachten tot maandagmiddag alvorens er een monteur zou komen.
In de reaktie gaat energiewacht niet in op het feit dat ik gebeld heb naar hun telefoonnummer en vervolgens geen verebinding kreeg met een monteur

5. Oktober 2025

Goedemiddag meneer Schrik,

Bedankt voor uw review. Helaas kunnen wij geen klantgegevens vinden in ons systeem. Wij zijn inderdaad altijd 24/7 bereikbaar en proberen de storing binnen 24 uur te verhelpen. Als u geen contract heeft bij ons, dan klopt het dat u na het weekend pas geholpen kan worden door ons. Dit staat ook duidelijk bij ons op de website vermeld.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eigenlijk hebben jullie nu helemaal…

Eigenlijk hebben jullie nu helemaal geen ster verdient!!!!!
Ik kan de verwarming niet op de gewenste temperatuur krijgen het staat standaard op gewenste temperatuur van 21.6
Dit is voor mij te koud door gezondheidsproblemen.
Ik heb net gebeld moest al ruim 3 minuten wachten en toen kreeg ik te horen dat ik door verbonden werd ook toen moest ik nog lang wachten!!
Uiteindelijk is het nu zo dat de monteur niet eerder kon dan morgenochtend.
Ik vind het ronduit frustrerend omdat Jullie ook weten van mijn gezondheidsklachten , heb ik ook nog weer doorgegeven!!!!

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor het doorgeven van uw gegevens. Wij begrijpen uw teleurstelling, echter nu het stookseizoen, en de drukte, weer begint hebben wij te maken met langere wachttijden aan de telefoon Wij proberen deze zoveel mogelijk te voorkomen. Onze excuses voor het ongemak.

Volgens onze gegevens is er inmiddels een monteur bij u langs geweest, en is de fabrikant ingeschakeld naar aanleiding van een software update dat de storing zou hebben veroorzaakt.

Wij vertrouwen erop dat u snel mogelijk weer beschikt over voldoende warmte in uw woning.

Team Webcare Energiewacht.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr