Endomondo Bewertungen 192

TrustScore 1.5 von 5

1.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har gennem flere år brugt Endomondo, de seneste år som Premium udgave. Har været meget tilfreds indtil for nogle uger siden. F.eks. går der 1½-2 døgn for mine aktiviteter bliver registreret. Stopper... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Endomondo er lukket med udgangen af 2020!! Måske men er lige blevet trukket 375 kr. For abonnement 2021/22.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvad går der galt? Får hele tiden fejl på hjemmeside og app på Android opdaterer kun "feed-tab" når man åbner den første gang. Man kan ikke uploade nye træningspas fra filer (.fit .gpx etc.). Vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De sidste tre uger er det bare blevet dårligere og dårligere... Kan læse Endomondo lukkede og slukkede i Danmark i efteråret 2018 og platformen rykkede Under Armour til USA. De må ha’ opgivet den her... Mehr ansehen

1.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bliver dårligere og dårligere desværre

Har brugt den fra 2013 - løber i gennemsnit 25-40km om ugen og går en del. Selv om der bliver proppet nye features på, så bliver udgivet for hurtigt, uden at være gennemtestet - det er min opfattelse. Jeg oplever: Dårlig performance på billede-upload (billeder er længe om at dukke op på iphonen og lige for tiden kan de ikke slettes+ at de kommer omvendt på mange gange), træningspas skydes afsted til de sociale medier MIDT i at jeg skriver en statusopdatering, træningsplan ikke optimalt; ALT for mange km uden hensyn af noget andet end hastighed, burde være mere dynamisk, alder, auto-pause reagerer for langsomt (selv om jeg klods-bremser, mv. Autotræner fortæller ikke hvor langt jeg er nået, km antal er cuttet væk mv. mv. Jeg har geninstalleret appen flere gange og sørger for at holde min tlf. uden støj og for meget data så årsagen ligger ikke der. Overvejer en anden app, hvis ikke det bliver bedre.

26. Januar 2017

Elendig app

Desværre er endomondo blevet rigtig dårlig efter det er blevet solgt. Jeg bruger den til mine cykelture, men det er da lidt en slatten oplevelse, når den gang på gang ikke måler afstanden, men kun tiden. Æv. Gider ikke bruge den mere.

12. September 2016

Ikke godt nok !

Bla kan jeg se min hastighed gentagende gange på samme tur falder under niveau selvom jeg hold jævn hastighed
Så kan ikke regne med de data jeg får !

Dropper den og går tilbage til cykel cpu igen

10. September 2016

Kigger efter noget andet

Siden Endomondo blev solgt er det blevet et ringe produkt med endnu dårligere support. Har brugt det i årevis både som gratis version og premium. Virker nu som viden blæser. Gider ikke mere.

6. September 2016

Forskellige målinger

Går stavgang med en gruppe, hvor målingerne ikke er ens. Der er op til 2 km forskel på min smartphone og en af de andre ved omkring 6 km stavgang. Det er utilfdsstillende, man ikke kan regne med målingerne.

18. Juli 2016

Mangler lyd fx mellemtider

Ok app, men må indrømme at jeg begynder at overveje at finde en ny app. Jeg får ikke lyd på gennem et træningspas. Har læst mig til andres svar på samme problem, at de skulle bøvle med noget serverværk. .. men det har jo stået på i månedsvis nu. .. ikke ok

18. Juni 2016

Kvaliteten er dalende

Jeg har brugt Endomondo i flere år og bruger den ofte.
Jeg har desværre måtte konstatere, at der er sket en væsentlig forringelse på det seneste.
Jeg har flere gang konstateret, at vi er tre cyklister, der cykler nøjagtig samme rute, og alligevel får tre ret forskellige resultater på vores Endonondo-. Prøvede derfor at køre med gps ur og har konstateret, at jeg ofte får kredit for længere distancer end jeg har cyklet/løbet.
Derudover kan jeg ofte slet ikke komme ind og læse feks notifikationer eller se venners træningspas.....hvilket er møj irriterende.
Faktisk er det rigtig ærgerligt, da jeg godt kan lide app'en - når den virker

9. Mai 2016

Urimelige forretningsmetoder

Købte premium app til Android og havde det fint med den app jeg havde. Pludselig fik jeg for længe siden besked på, at jeg skulle opdatere, fordi de havde lavet en ny, men at jeg - selvom den nye app ikke var premium - ville have de samme funktioner. Den app jeg fik mangler en del af de funktioner.

I dag spammer de mig så med tilbud om, at de gerne vil tilbyde mig 25% rabat, hvis jeg opgraderer!? Og på listen står så nogle af de funktioner, som de har fjernet ifht. tidligere.

Så nej, Endomondo, jeg vil ikke købe noget hos jer igen, når jeres forretningsmodel byder jeres kunder løgn og bedrag - ellers tak.

15. Dezember 2015

OK men

Hvorfor passer min og max højde ikke på android mobil når der gør på Iphone

6. September 2015

GPS virker ikke længere

Har brugt Endomondo i et års tid og har været yderst tilfreds, men nu er gps'en blevet så dårlig og langsom. Træls at stå udenfor (For det skal man, virker ikke indenfor) og vente i op mod 5 minutter på at gps'en er klar, og den så alligevel mister signalet på turen.
Jeg vælger derfor at skifte til Strava.

2. Juni 2015

Rimelig sær træningsplan

En ganske udmærket app. Kan have lidt udfordringer med GPS, men ikke væree end mange andre apps. Jeg har Premium, og havde bedt den lave en marathon træningsplan over 19 uger. Det ødelægger den ved f.eks. at lægge en 32 km tur en søndag, og så om trisdagen skal man løbe en cooper test (12-minutter max test). Jeg kender INGEN der ville anbefale den slags træning.
Generelt har jeg mest et problem med træningsplan-delen; den lægger RIGTGIG mange km på, op til 75 km på en uge. Det er en god opskrift på skader for de fleste normale mennesker.
Det virker meget "autopilot"-agtigt, og ikke ret gennemtænkt.

11. August 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Velfungerende og godt overblik

Jeg bruger Endomondo til at tracke min træning. Det fungerer rigtig godt - også uden premium membership. Jeg har haft begge dele i længere perioder, men nu har jeg uden premium membership. Det eneste væsentlige, jeg synes jeg skal undvære, er pulsmålingerne.
Endomondo giver et super godt overblik over træningerne og kontrollen men notifikationer, deling osv. er nem og overskuelig.

15. Juli 2014
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Udmærket formål, men virker ikke optimalt

Jeg har nu brugt Endomondo i ca. 1½ år. Og i de sidste 4-5 måneders tid er trackingen af mine løbeture simpelthen for ringe. Jeg tror at jeg kan tælle på én hånd, hvor mange gange, distancen og ruten er overensstemmende med den tilbagelagte rute. Jeg går meget op i mellemtider og fikspunkter, og det er bestemt ikke optimalt for mig, at rutemåleren springer fra den ene ende af byen til den anden og proklamerer, at jeg har løbet 16 km, når jeg kun er nået til 7 km. Tiden kan jeg bruge, men det kan et ur også.

Jeg var lige ved at opgradere til premium-versionen, men så opstod disse problemer, og det har været sådan siden. Nu leder jeg efter en anden app, der kan hjælpe. Og mine løbeture er 99% i København, så det burde ikke være dækningen, den er gal med.

11. Februar 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

God app, men manglende public API

For os der bruger mere end et system til at tracke vores dagligdag er det en kæmpe hæmsko, at Endomondo har valgt at skrinlægge deres planer om et Public API. Et Public API havde gjort mig i stand til at tracke data fra både Endomondo, Basis Band B1, Fitbit, madlogs, mv., men det er åbenbart Endomondos valg at være så brugerfjendske som muligt. Jeg havde egentligt tænkt mig at købe et Premium-abonnement (som de sjovt nok indførte kort efter at man var blevet lokket til at betale for et PRO-medlemskab som engangsbetaling), men de planer er sat helt og aldeles på standby. Indtil det går op for ledelsen i Endomondo at de eksisterer for brugernes skyld anvender jeg fra dags dato RunKeeper - som netop tilbyder åbenhed om ens egne data! Det kunne Endomondo dælme lære meget af!!

22. Januar 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super

Den er nem god og overskuelig sjov at bruge den måler meget nøjagtigt er bare en skam den ikke er dansk

22. Juli 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

fantastisk app, store og service

først og fremmest er appen en fed app der giver en rigtig meget motivation til at komme ud og dyrke noget sport.
og deres store, er også tip top, dog lavde de en fejl i min ordre, jeg manglede en ting, men skrev ind til dem, og samme dag blev varen sendt, så servicen er også helt i top.
alt i alt er de simpelthen fantastiske og vil helt klart anbefale dem.

26. September 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr