Har gennem flere år brugt Endomondo, de seneste år som Premium udgave. Har været meget tilfreds indtil for nogle uger siden. F.eks. går der 1½-2 døgn for mine aktiviteter bliver registreret. Stopper... Mehr ansehen
Endomondo er lukket med udgangen af 2020!! Måske men er lige blevet trukket 375 kr. For abonnement 2021/22.
Hvad går der galt? Får hele tiden fejl på hjemmeside og app på Android opdaterer kun "feed-tab" når man åbner den første gang. Man kan ikke uploade nye træningspas fra filer (.fit .gpx etc.). Vi... Mehr ansehen
De sidste tre uger er det bare blevet dårligere og dårligere... Kan læse Endomondo lukkede og slukkede i Danmark i efteråret 2018 og platformen rykkede Under Armour til USA. De må ha’ opgivet den her... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
fantastisk app intet mindre
Endomondo er den bedste løbe partner jeg nogensinde har haft. Havde først den gratis udgave, men har senere opgraderet til betalings versionen, som har lidt flere muligheder.
App'en er en stor motivation, specielt når man træner frem til forskellige løb, hvor det er råt at kunne følge éns fremgang. Også muligheden for at indtaste egne interval træning, synes jeg er rigtig god.
Det værste ved Endomondo er at man bliver afhængig af app'en;-)
Dejlig app
Virkelig motiverende app, men mange muligheder - du kan også logge ind på deres hjemmeside og hente statstikker mv. hvor den bl.a. fortæller dig hvor mange burger du har forbrændt, hvor meget CO2 du har sparet mv. det er lidt sjovt! Har den gratis udgave og kan være jeg opgraderer til betalingsversion, ligesom jeg overvejer at købe pulsmåler til den :-)
Fantastisk app
Det er bare en fantastisk opfindelse. Jeg bruger gratis versionen, men der findes en pro med flere funktioner, måske køber jeg den senere.
Nu behøver man ikke gps ure, cykelkm tællere osv. Man bruger bare endomondo. Den er bare genial.
I dag har jeg cyklet frem og tilbage til job, 11km hver vej. Jeg får middeltider,ruten, højdeforskelle, gennemsnitshastighed min og max.
Jeg tror jeg bliver afhængig ;)
Fed app og hjemmeside
Endomondo findes i to versioner til mobilen - En gratis version "Endomondo Sports Tracker" og, "Endomondo Sports Tracker PRO" som man betaler for.
Personligt har jeg valgt gratis-versionen da den kan, hvad den skal.
App'en bruges til at tracke ens træning - hvad enten det er løb, gang, cykling (som inddeles i to kategorier -sport og transport) og en hulens masse andre muligheder. Efter træningen, uploader den ens info til hjemmesiden, hvorefter man kan analysere sin træning, skrive noter til, gemme en bestemt rute og lignende.
Derudover kan man melde sig ind i forskellige grupper og, deltage i forskellige udfordringer, hvilket kun er med til at øge ens motivation.
En anden lille detalje, der er med til at øge ens motivation er de såkaldte "pep talks" - Endomondo har simpelthen lavet en funktion der gør, at dine venner kan se når du tracker din træning live og, giver dem derefter mulighed for at sende dig en peptalk.
Med andre ord; mens du er ude at løbe/cykle/gå/snowboarde/ride (you name it), kan dine venner skrive en peptalk, som din telefon læser op til - hvis man har slået funktionen til.
Desuden kan man købe en pulsmåler og forbinde den til ens app, for derved at tracke ens puls mens man træner.
Grunden til, at Endomondo kun for 4/5 stjerner herfra, er, at GPS'en er upræcis. En løbetur kan sagtens blive 4-500meter længere på kortet, end den var i virkeligheden, da GPS'en laver krumspring nogle gange, og enten forkorter din rute eller forlænger den - som oftest går det op, men det burde ikke være sådan.
Hvis man, som nogle gør, vælger at uploade ens træning til hjemmesiden fra ens løbeur (hvilket også er en mulighed), kan man analysere informationen på præcist samme måde som, hvis man havde tracket det gennem Endomondo's app og, i mange tilfælde, få en mere præcis rute på kortet.
Til sidst skal nævnes, at man kan forbinde sin Endomondo-konto med en Twitter og/eller Facebook konto men, at intet bliver offentliggjort på disse sider med mindre, man selv giver tilladelse til dette.
så kom dog i gang...
Fantastisk motiverende koncept og ide. Den gratis version er alt riligt, men har købt, for at de kan få lidt for deres arbejde.
Der er på det sidste dukket en members lounge op, ved ikke helt hvad den kan, men syntes den er dyr. Derfor mister de den 5 stjerne.
Så kom dog igang med at løbe!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.