Endomondo Bewertungen 192

TrustScore 1.5 von 5

1.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har gennem flere år brugt Endomondo, de seneste år som Premium udgave. Har været meget tilfreds indtil for nogle uger siden. F.eks. går der 1½-2 døgn for mine aktiviteter bliver registreret. Stopper... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Endomondo er lukket med udgangen af 2020!! Måske men er lige blevet trukket 375 kr. For abonnement 2021/22.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvad går der galt? Får hele tiden fejl på hjemmeside og app på Android opdaterer kun "feed-tab" når man åbner den første gang. Man kan ikke uploade nye træningspas fra filer (.fit .gpx etc.). Vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De sidste tre uger er det bare blevet dårligere og dårligere... Kan læse Endomondo lukkede og slukkede i Danmark i efteråret 2018 og platformen rykkede Under Armour til USA. De må ha’ opgivet den her... Mehr ansehen

1.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

PAS GODT PÅ

PAS GODT PÅ - og læs deres nye privatlivspolitik grundigt, inden du godkender.
Personligt kan jeg ikke acceptere at jeg skal give dem lov til frit at distribuere mine data over hele kloden og ukritisk bruge dem til at der lugter af at de kan tjene penge på det. Derfor har jeg valgt at droppe Endomondo helt - og heldigvis er der andre tilsvarende app's, der ikke har samme problem.
Jeg har skrevet nedenstående mail til dem og er spændt på at se, om de besvarer den tilfredsstillende:

Hej Endomondo,

Jeg har været glad for Endomondo app’en, men jeres nye privatlivspolitik er helt ud i hampen og jeg ønsker ikke længere at I opbevarer nogle data om mig overhovedet.

Jeg har forsøgt at logge på jeres hjemmeside for at slette selv, men jeg får ikke lov at logge ind uden at godkende jeres privatlivspolitik – og det vil jeg under ingen omstændigheder.

Under henvisning til EU’s Persondataforordning, som I er underlagt for mit vedkommende, idet jeg ikke har godkendt jeres utilstedelige privatlivsbetingelser, skal jeg bede jer:
1. Oplyse mig præcis hvilke data I har gemt om mig.
2. Oplyse mig alle de interessenter I har videregivet mine data til.
3. Slette alle mine data på alle jeres servere og at sikre en tilsvarende sletning hos alle de interessenter i måtte have videregivet mine data til. Jeg skal bede jer bekræfte skriftligt at det er sket.

Jeg tillader mig at forvente, at I bekræfter ovenstående snarest og oplyser mig, hvornår jeg kan forvente det er bragt i orden.

For en god orden skyld skal jeg oplyse, at jeg agter at indgive anmeldelse af jer, subsidiært Under Armour til Datatilsynet, som er EU DPA (Data Protection Agency) i Danmark, medmindre jeg får et tilfredsstillende svar inden 14. dage fra dags dato.

25. Mai 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har brugt Endomondo i rigtig lang…

Jeg har brugt Endomondo i rigtig lang tid, og er meget tilfreds - MEN nu er jeg blevet smidt af Endomondo på den enhed jeg træner med. Jeg har adgang fra min PC, men jeg kan ikke logge ind på Endomondo på min mobile enhed MED MINDRE jeg accepterer at dele mine private oplysninger med "Under Armour Inc" og 3. part i USA... Det ønsker jeg ikke at give tilladelse til, mine private oplysninger og hvor jeg befinder mig i verden når jeg motionerer vil jeg ikke dele med 3. part. Ergo - hvis jeg ikke "vinger af" at jeg giver samtykke og accepterer dette kan jeg ikke komme længere i forsøget på at bekræfte mit abonnement...Hej Hej endomondo - der er rigelig andre træningsapps, og jeg synes det er tyndt.

16. Mai 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg hentede appen og en måned senere…

Jeg hentede appen og en måned senere fik jeg en regning på 235,- og har åbenbart købt premium i et år. Det er sgu godt klaret når jeg ikke har brugt appen eller har intentioner om at gøre det.

12. April 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg har Endomondo på min telefon og det…

Jeg har Endomondo på min telefon, og det har min kæreste også,
vi gik for nogle dage siden en tur sammen,
Tændte samme tid, og slukkede samme tid (hånd i hånd)
min viste 6,0 km og hendes viste 6,6 km
Idag løb jeg en tur Endomondo viste 3,57 km
og mit løbeur fra TomTom viste 3,06 km
????????????????
Hvad skal man snart tro på ?

20. Februar 2018

Simpelthen for ringe!!!!

Simpelthen for dårligt at jeg åbner appen, starter ruten, og når jeg så kommer hjem og afslutter korrekt, at jeg ikke kan finde min rute NOGLE steder. Også skal jeg opgradere til premium for at kunne se det?!!! Og ikke nok med det så står der på deres hjemmeside, at hvis man skriver til dem via kontakt formularen bliver der ikke svare? Helt ærligt altså. Ringe kundeservice..

15. Februar 2018
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Træningsplan

Jeg har været meget glad for Endomondo Premium. Den fungerer optimalt, så længe man holder træningsplanen. Der er ikke plads til skader eller andre årsager, der gør man bliver nød til at holde pause.
Træningsplanen giver på ens planlagte løbedage en opdatering om ens kommende løb for dagen. Udfører du ikke det planlagte løb, vil der forekomme et minus. Udfører du løbet får du et fint flueben. Der er næsten altid plads til, at indhente det tabte. Det har personligt motiveret mig. Indhenter du det tabte får du et fint grøn flueben og man er igen på sporet.
Desværre fik jeg en skade, der gjorde at jeg var nødsaget til at tage en pause. Endomondos træningsplan tilbyder ikke en pausefunktion eller "bero". Det gør, at når man efter nogle uger er klar til løb igen er sat fuldstændig bagud.

Jeg har på nuværende tidspunkt tre valg - hvis jeg vil fortsætte med Endomondos træningsplan:
1. Enten starte helt forfra med en ny træningsplan (hvilket er demotiverende).
2. eller starte hvor jeg slap og leve med, at de daglige opdateringer om dagens løb ikke er i overensstemmelse med, at jeg starter hvor jeg slap - Planen er hele tiden nogle uger foran, og det virker uoverskueligt at indhente det tabte.
3. Se bort fra de tabte uger og starte i UGE 11, til trods for min skade og derfor mit niveau kom i UGE 6. - Jeg frygter at gøre mere skade end gavn ved denne løsning.

Det er super ærgerligt for træningsplanen fungerede optimalt og ud over mine forventninger, inden skaden kom.

Så min anbefaling lyder:
Er du ikke umiddelbar i risikozone for at få skader, er PREMIUM og træningsplanen en perfekt løsning til dig, som ønsker at træne motiverende og overkommerligt op til 5 kilometersløb!
- Har du derimod let til skader, eller ved du ikke altid kan overholde træningsplanen (løb 3-6 gange om ugen, du laver selv indstillingerne) bør du søge videre og finde en anden app.

4. Januar 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fungerer optimalt

Jeg har brugt endomondo i snart to år, og har været rigtig glad for det. Alt fungere for mig. Dog er det minimalt hvad man kan bruge af funktioner, hvis ikke man er premium. Samtidig er det også dyrt at blive premium, men tør man satse pengene er det, det hele værd.

30. Juni 2017

Elendig support

Egentlig ok produkt, men ingen - absolut ingen hjælp og support at hente. Prøv selv at finde brugbare kontaktoplysninger....
Den elendige support gør, at jeg er på vej væk fra Endomondo

7. Mai 2017

Simple funktioner koster betaling

Simple funktioner koster betaling.
Langt under forventet.

Ingen intelligente funktioner, f.eks. anbefalet løbepace baseret på puls og distance og hastighed.

Simpel app, som burde kunne mere uden betaling.

Funktioner, som man anno 2017 nemt kunne lave algoritmer for savnes.

25. April 2017

Har glemt mit Logon id

Har glemt mit Logon id - de har en "svar robot" til at besvare kundehenvendelser. Fuldstændig og aldeles komplet ubrugeligt. Jeg finder anden "App" til mit formål.

31. März 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr