Eclipsbrillen Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vorige week zondag eclipsbrillen besteld (bestel nr: C000CN75K0) met verwachte levering 12-8. Geen brillen aangekomen , dus eclips niet gezien. Zojuist vaag bericht van Bol.com dat depot is afgebrand... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling 29929 van 8 augustus. Zou maandag of dinsdag geleverd worden maar helaas niets gezien. Op DHL website staat een foutmelding van 11 augustus dat bestelling verhinderd is en 1-2 dagen ver... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoals sommige wel herkennen, heb ik net iets te laat mijn bestelling voor de eclipsebrillen geplaatst. Eclipsebrillen.nl had alsnog optijd de brillen naar DHL verzonden. Ik heb helaas nooit de b... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelnummer 22098 Voor mij zijn er inmiddels echt te veel rode vlaggen. Brillen niet ontvangen, geen reactie op mails en WhatsApp en veel klanten melden hetzelfde. Instagram is inmiddels nie... Mehr ansehen

Mangelhaft

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

189 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niets ontvangen, en geen enkele reactie

Beste,

Zoals zovelen al beschreven hebben, is ook onze bestelling niet geleverd. Ik begrijp dat het druk is, echter heb ik al ruim een week geleden een mail gestuurd en nog altijd geen reactie. Dus ook nu via een review, gezien daar wel op gereageerd wordt.

Ik verwacht dat mijn geld retour wordt gestort, inclusief verzendkosten.
ordernummer: 22639

Leonie

8. August 2026

Antwort von Eclipsbrillen

Hoi Leonie, inmiddels is jouw email verwerkt en is het geld terug overgemaakt. Dat zal vandaag of morgen op jouw rekening staan. Onze welgemeende excuses dat de zending niet is aangekomen!

goedemorgen,

goedemorgen,
na lezen van reactie,s ook van mij maar een review.
jammer dat de brillen nooit zijn gekomen.
gelukkig hebben we van andere mensen kunnen gebruiken!
op 6aug besteld: ordernummer 23191.
begrijp dat het via de mail erg druk is, dus probeer ik ook maar op de manier.

17. August 2026

Antwort von Eclipsbrillen

Beste Richard, jammer dat jouw bestelling niet is aangekomen. Onze welgemeende excuses daarvoor. Inmiddels hebben we jouw mail verwerkt en is het geld teruggestort. Dat zal vandaag of morgen op jouw rekening verschijnen.

Verzoek tot terugbetaling

Ooknwij 4 brillen besteld. ordernummer 28368 hebben wij eclipsbrillen bij u besteld. Tot op heden zijn de beloofde eclipsbrillen echter niet geleverd, waardoor u niet aan uw leveringsverplichting heeft voldaan.

Ook ons geld is netjes teruggestort.

16. August 2026

Beste Hans-Peter,

Wat ontzettend vervelend dat de brillen niet zijn geleverd en dat jullie hierdoor met een teleurstellend gevoel zijn achtergebleven. Onze oprechte excuses hiervoor.

Ik heb je bestelling (ordernummer 28368) in ons systeem teruggevonden en inmiddels is het volledige aankoopbedrag aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten, zodat verdere stappen gelukkig niet nodig zijn.

Nogmaals onze excuses voor de gang van zaken.

Bestelling tijdig gedaan

Bestelling tijdig gedaan, hangt nu nog steeds bij dhl. Al meerdere mails gestuurd maar geen reactie…
Word wel gereageerd op de reviews?

11. August 2026

Beste Hdb,

Wat ontzettend vervelend dat je bestelling nog steeds bij DHL hangt en dat je tot nu toe geen reactie op je mails hebt gekregen. Onze oprechte excuses hiervoor; door de enorme drukte lopen we helaas achter in onze mailbox.

Omdat we je bestelling op basis van de naam 'Hdb' niet direct in ons systeem kunnen terugvinden, willen we je vriendelijk vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. Zodra we dat binnen hebben, zoeken we het direct voor je uit en zorgen we voor een passende afhandeling of terugbetaling.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zit al 10 dagen te wachten op de…

Bedankt voor de feedback en de snelle terugbetaling!

Gr Bianca

6. August 2026

Beste Bianca,

Wat ontzettend vervelend dat je al zo lang op je bestelling wacht en dat je onze communicatie als afwezig hebt ervaren. Onze oprechte excuses hiervoor.

We begrijpen je vraag over hoe we dit gaan aanpakken volkomen. We zijn momenteel hard aan het werk om alle gevallen stuk voor stuk te bekijken en op te lossen. Omdat we dit uiterst zorgvuldig willen doen en er simpelweg ontzettend veel tijd in gaat zitten om iedereen goed te helpen, vraagt dat helaas de nodige tijd.

Ik heb je bestelling in ons systeem teruggevonden en inmiddels is het volledige aankoopbedrag aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas ook hier een probleem met de…

Helaas ook hier een probleem met de verzending via DHL. Staat al een week op verzending vertraagd. Op het automatische antwoord op mijn emails na, nog helemaal niks gehoord van dit bedrijf om een onderzoek bij DHL op te laten starten.

Laat in ieder geval merken dat je je klanten waardeert als er problemen zijn. Neem contact met ze op.

Beste Jan,

Wat ontzettend vervelend dat de verzending via DHL zo is blijven hangen en dat je het gevoel hebt gehad dat we onvoldoende contact met je hebben gezocht. Onze oprechte excuses hiervoor.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de trage communicatie.

Contact met rechtsbijstand

Ook ik heb nooit wat ontvangen. Ik heb jullie 0.5 week geleden gemaild dat ik mijn koopcontract ontbind en mijn geld terug eis maar hier niets op gehoord. Daarom hierbij nogmaals. Indien het geld niet voor 26 augustus op mijn rekening staat neem ik het op met mijn rechtsbijstand en zal het jullie nog wat meer geld gaan kosten. Hopelijk hoeft het niet zo ver te komen.

Order 30465

Beste Melina,

Wat ontzettend vervelend dat de bestelling niet is aangekomen en dat je geen reactie op je eerdere bericht hebt ontvangen. Onze oprechte excuses hiervoor; door de enorme drukte van de afgelopen dagen loopt onze communicatie helaas achter.

We begrijpen je frustratie en we willen voorkomen dat het zover hoeft te komen. Ik heb je bestelling (ordernummer 30465) in ons systeem teruggevonden en inmiddels het volledige aankoopbedrag aan je teruggestort. Je kunt dit bedrag binnenkort op je rekening verwachten.

Teleurgesteld door eclipsbrillen.nl

Ook ik heb een zeer slechte ervaring met dit bedrijf! Ze beloven de brillen te versturen echter niks ontvangen. Bij DHL staat de levering nog steeds op 1 a 2 dagen vertraging. Op de mail wordt niet meer gereageerd.
Wat een lef om zoveel mensen te duperen en zoveel geld op te strijken en vervolgens niks meer te laten horen!!
Dit is mijn ordernummer; 16275
Ik wil graag mijn geld teruggestort krijgen.
Vriendelijke groet Ida Knops

Ik kreeg gisteravond laat nog een mail met excuses en dat ik het geld terugkrijg. Dat laatste is inmiddels ook gebeurd! Hier ben ik natuurlijk blij mee vandaar dat ik nu 3 sterren geef. Neemt niet weg dat er een review op dit platform voor nodig was wat niet nodig had moeten zijn.
Ik neem terug dat ik opgelicht ben, alhoewel mij de kans om de eclips te zien ontnomen is door een bedrijf waar ik vertrouwen in had maar wat zijn beloftes niet waar kon maken.

Vriendelijke groet Ida Knops

5. August 2026

Beste Ida,

Wat ontzettend vervelend dat de brillen niet zijn aangekomen en dat je teleurgesteld bent in de communicatie. Onze oprechte excuses hiervoor.

Wel willen we graag reageren op de term 'oplichting': daar is absoluut geen sprake van. We zijn een legitiem bedrijf en door de enorme drukte rondom de zonsverduistering liep onze antwoordtijd helaas ernstig achter, maar we handelen alle openstaande kwesties zorgvuldig af.

Ik heb je bestelling (ordernummer 16275) in ons systeem teruggevonden en inmiddels is het volledige aankoopbedrag aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Order 27269 nog steeds niet ontvangen

Update: ik heb bericht ontvangen van de klantenservice en het volledige bedrag teruggekregen. Ik vermoed een vervelende samenkomst van omstandigheden voor de webshop: overspoeld met orders en een probleem met DHL, waardoor ook reacties traag waren.

Order 27269, besteld op 7 augustus, verzendbevestiging op 8 augustus en nog steeds dezelfde melding van DHL als iedereen hier: 'Bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 à 2 dagen vertraging'. Kan inderdaad zijn dat dut aan DHL ligt, maar ik krijg er geen vinger achter. Ook geen reactie op de mail tot dusver.

16. August 2026

Antwort von Eclipsbrillen

Beste, dat klopt helemaal. We hebben keihard gewerkt om alles te versturen, maar ondanks gemaakte afspraken is een deel van de zendingen helaas niet aangekomen. Toch betreuren wij het zeer dat je nu de brillen inet op tijd had. Onze excuses daarvoor!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ook ik ben opgelicht door…

Ook ik ben opgelicht door eclipsbrillen.nl
Aangezien hier wel reactie komt: mijn ordernummer is 29347. Indien ik het geld niet retour krijg ga ik aangifte doen en schakel ik de rechtsbijstand in.

14. August 2026

Beste Simons,

Wat ontzettend vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten en je toevlucht tot een review hebt moeten nemen. Onze oprechte excuses hiervoor.

Om te beginnen: er is absoluut geen sprake van oplichting. We zijn een legitiem bedrijf en handelen alle zaken momenteel zo zorgvuldig mogelijk af, al liep de communicatie door de extreme drukte inderdaad ernstig achter.

Ik heb je bestelling (ordernummer 29347) in ons systeem teruggevonden en ik zie dat om 14:59 het volledige aankoopbedrag aan je is teruggestort. Als het goed is heb je daar ook al een mailtje van ons over ontvangen. Mocht dat niet zo zijn dan hoor ik dat graag. Je kunt het bedrag binnenkort op je rekening verwachten, zodat aangifte doen of rechtsbijstand inschakelen gelukkig niet nodig is.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Order nooit geleverd en kan geen contact krijgen

Op 5 augustus besteld, order 16086, op 6 augustus track&trace ontvangen maar die bleef continu hangen op vertraging 1 a 2 dagen, tot op heden zelfs hetzelfde bericht en nog altijd geen levering. DHL kan geen onderzoek starten omdat dat vanuit de verzender moet gebeuren. Eclipsbrillen.nl is echter niet bereikbaar. Telefoon doet het niet, geen enkele reactie op mails, geen reactie op social media, bericht op de website wordt verwijderd. Erg teleurstellend en frustrerend.

5. August 2026

Beste CJ,

Wat ontzettend frustrerend dat de bestelling niet is aangekomen en dat je onze klantenservice door de enorme drukte niet hebt kunnen bereiken. Onze oprechte excuses hiervoor.

We begrijpen je teleurstelling volledig, zeker omdat je zelf geen onderzoek kon starten bij de vervoerder en je berichten leken te verdwijnen. Ik heb je bestelling (ordernummer 16086) direct in ons systeem teruggevonden en inmiddels is het volledige aankoopbedrag aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten.

Zeer teleurstellend

Zeer teleurstellend
Besteld en betaald …voor het weekend met de belofte maandag of dinsdag geleverd.
Niets ontvangen
Ordernummer :29891

Mail gestuurd en gevraagd om het betaalde bedrag terug te storten. Kreeg netjes een mail terug en paar dagen later geld terug gekregen. Heel fijn! Dank hiervoor 👍🏽

Beste Kem,

Wat ontzettend teleurstellend dat je de bestelling niet hebt ontvangen, zeker nadat was toegezegd dat het voor het weekend of begin van de week geleverd zou worden. Onze oprechte excuses hiervoor.

Ik heb je bestelling (ordernummer 29891) in ons systeem teruggevonden en inmiddels is het volledige aankoopbedrag aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Net als bijna iedereen hier heb ik ook…

Net als bijna iedereen hier heb ik ook de brillen ruim op tijd besteld (6 augustus) en zijn ze nooit binnengekomen. Ook op mijn 3 emails nog geen enkele reactie gekregen. Nu toch maar via hier want dat lijkt meer reactie op te komen. Ordernr 15531, ook ik zie graag zsm mijn geld terug.

Beste Renske,

Wat ontzettend vervelend dat je de brillen nooit hebt ontvangen en dat je geen reactie op je eerdere mails hebt gekregen. Onze oprechte excuses hiervoor.

We begrijpen je teleurstelling volledig. We werken momenteel echter het liefst al onze mails stuk voor stuk af, omdat dat voor ons de meest efficiënte manier is om iedereen zorgvuldig te helpen. We zijn hier achter de schermen dan ook keihard mee bezig om iedereen die nog niet geholpen is zo snel mogelijk van een oplossing te voorzien.

Ik heb je bestelling (ordernummer 15531) in ons systeem teruggevonden en inmiddels is het volledige aankoopbedrag aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten.

22098

Bestelnummer 22098
Voor mij zijn er inmiddels echt te veel rode vlaggen. Brillen niet ontvangen, geen reactie op mails en WhatsApp en veel klanten melden hetzelfde. Instagram is inmiddels niet meer vindbaar. Op Trustpilot wordt op anderen nu ineens wél gereageerd. Ik wacht nog steeds op mijn geld.

We reageren al weken netjes op alle inkomende vragen.”
Dat is bij mij echt niet zo.

Margot

Update 17 augustus: het volledige bedrag is inmiddels terugbetaald. Fijn dat dit uiteindelijk is opgelost.

Beste Margot,

Wat ontzettend vervelend dat je de indruk hebt gekregen dat het mis zit en dat je zolang op je geld hebt moeten wachten. Onze oprechte excuses hiervoor.

We willen wel graag rechtzetten dat van oplichting absoluut geen sprake is. We reageren al weken netjes op alle inkomende vragen, maar onze communicatie loopt door de extreme drukte inderdaad achter. Dat ons Instagram-account tijdelijk niet vindbaar was, kwam door een technische storing en had niets te maken met het ontlopen van klanten.

Ik heb je bestelling (ordernummer 22098) in ons systeem teruggevonden en inmiddels is het volledige aankoopbedrag aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten.

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Brillen vroeg besteld zodat ik zeker wist dat ik en mijn kinderen konden kijken. Garantie dat het voor het weekend bezorgd zou zijn. Niet dus, en ook nooit een reactie op de vele mails gekregen. Maar wel continu updates op de site dat ze echt bezorgd zouden worden. Door dit walgelijke bedrijf niet kunnen genieten van wat iets moois zou moeten zijn.

Ook op verzoek tot terugbetaling geen reactie. Ik zie dat ze hier wel reageren met een zielig verhaal over dat ze het zo jammer vinden; blijkbaar vinden ze het oppoetsen van hun imago belangrijker dan gewoon mails beantwoorden. Als ze vorig weekend nou zoveel energie erin hadden gestoken, dan hadden ze niet zoveel ontevreden klanten gehad. En ook alleen de schuld bij DHL neerleggen, maar geen enkele hand in eigen boezem. Alsof ze zelf niet al weken totaal niet reageren op berichten. Toen ze wisten dat er iets mis was bij DHL hadden ze al die klanten vorig weekend alsnog een nieuwe bestelling kunnen sturen. Niks van dat alles, ze waren te druk met nieuwe orders. En vervolgens van al het geld lekker naar Mallorca.

Edit: ook in de duidelijke AI-reactie hieronder totaal geen zelfreflectie. En vrijwel iedere review hier noemt dat jullie totaal niet reageren op mails. Ik heb ook 7 keer gemaild zonder dat er ook maar een enkele reactie is gekomen. En dan doodleuk liegen dat jullie dat wel doen. Behalve charlatans en oplichters zijn jullie dus ook leugenaars.

Beste Nancy,

We begrijpen je teleurstelling en frustratie dat de brillen niet op tijd zijn aangekomen, maar we willen wel graag wat feiten rechtzetten.

Onze tijd en energie gaan noodgedwongen naar dit soort publieke reacties omdat ze een eenzijdig en onterecht beeld schetsen, wat ten koste gaat van de tijd die we liever in andere klantvragen steken. We reageren al weken netjes op alle inkomende vragen. Op het moment dat het misloopt bij de vervoerder, zijn nieuwe zendingen opsturen in die laatste dagen logistiek simpelweg niet meer haalbaar. Dat we druk waren met nieuwe orders, komt omdat ons doel is om zoveel mogelijk mensen van brillen te voorzien; dat is precies waar we voor staan.

We hebben tienduizenden mensen wél op tijd blij kunnen maken voor dit bijzondere moment. Het is jammer dat het op deze manier wordt neergezet.

Omdat we je bestelling op basis van je naam niet direct kunnen terugvinden, willen we je alsnog vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl, zodat we de aankoop netjes voor je kunnen afhandelen.

Teleurstelling...

Teleurstelling....
Besteld, betaald, niet ontvangen.
Ordernummer 19870

Beste Kristin,

Wat ontzettend teleurstellend dat je de bestelling niet hebt ontvangen en dat je daardoor met lege handen hebt gestaan. Onze oprechte excuses hiervoor.

Ik heb je bestelling (ordernummer 19870) in ons systeem teruggevonden en inmiddels is het volledige aankoopbedrag aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

niet optijd geleverd maar klantenservice is TOP!

Helaas niet optijd geleverd maar klantenservice verdient een dikke pluim! Duidelijke en snelle communicatie. Toppers!

Beste Sanne,

Wat ontzettend fijn om te lezen! Hartelijk dank voor deze positieve woorden en de dikke pluim.

Ook al is het jammer dat de levering niet op tijd was, we zijn heel blij dat we je goed hebben kunnen helpen met de communicatie.

Nogmaals dank en heel veel plezier alsnog!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zoals velen met mij niets ontvangen

Zoals velen met mij, nooit een bril mogen ontvangen. En ook geen enkele reactie op de verstuurde mails🥴

Op 9 augustus besteld en betaald, staat de track&trace al die tijd op "Bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 tot 2 dagen vertraging". Net zoals bij velen...

9. August 2026

Beste Jaap,

Wat ontzettend vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen en dat je tot nu toe nog geen reactie van ons hebt gekregen op je mails. Onze oprechte excuses hiervoor; we zijn door de enorme hoeveelheid berichten momenteel helaas niet zo snel als je van ons mag verwachten.

Omdat we je bestelling onder de naam 'Jaap de Ruijter' niet direct in ons systeem kunnen terugvinden, wil ik je vriendelijk vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. Met deze gegevens kunnen we direct voor je uitzoeken wat er is misgegaan en zorgen we er direct voor dat je aankoopbedrag wordt teruggestort.

Nogmaals onze excuses voor deze teleurstellende ervaring.

Opgelicht !!!

Op 4 augustus 4 brillen besteld en betaald bij eclipsbrillen.nl met ordernummer 14149. Op de site stond aangegeven dat het voor 10 augustus geleverd zou worden.
Op de track&trace van DHL stond al aangegeven 1 tot 2 dagen vertraging.
Mail gestuurd naar de leverancier, die vermeldde dat het 12 augustus in huis zou zijn. Niets was minder waar,
de zonsverduistering is inmiddels voorbij en de brillen volledig nutteloos geworden.
Zeer teleurgesteld hoe Eclipsbrillen.nl met betalende klanten omgaat.
Heb nog een mail gestuurd om het bedrag ad € 25,45 terug te storten, geen antwoord daarop.

Beste Hans,

Wat ontzettend jammer en frustrerend dat de brillen niet op tijd zijn aangekomen en dat hiermee de zonsverduistering aan je voorbij is gegaan. Onze oprechte excuses hiervoor.

We begrijpen je teleurstelling volledig, zeker na de eerdere toezegging en het uitblijven van een snelle reactie op je mail door de enorme drukte.

Ik heb je bestelling (ordernummer 14149) in ons systeem teruggevonden en inmiddels is het volledige aankoopbedrag van € 25,45 aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten.

Nogmaals onze excuses voor deze teleurstellende ervaring.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Uiteindelijk prima opgelost.

Door ongeduld en de meerdere negatieve reviews had ik uiteindelijk aangiften gedaan bij de politie. Misschien nog geen 3 uur later kreeg ik meteen een mailtje vanuit Eclipsbrillen.nl dat het zo niet de bedoeling was geweest en dat het geld per direct teruggestort zou worden.
Voor de zekerheid afgewacht tot maandag en het geld is inderdaad netjes teruggestort.

Ik heb mijn aangiften ingetrokken, en ik wil mijn excuses aanbieden voor hoe ik gehandeld heb met de situatie.

Daarintegen heb ik helaas nogsteeds geen product ontvangen om netjes terug te sturen. Ik vrees dat DHL ons uiteindelijk opgelicht heeft inplaats van deze 3 broers.

Ik hoop dat het voor alle andere ook goed opgelost wordt, en dat de negatieve reviews bewerkt worden.

Antwort von Eclipsbrillen

Beste Chris, nogmaals onze excuses dat de levering niet goed is gegaan. We hadden dat heel anders voor ogen!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr