Vorige week zondag eclipsbrillen besteld (bestel nr: C000CN75K0) met verwachte levering 12-8. Geen brillen aangekomen , dus eclips niet gezien. Zojuist vaag bericht van Bol.com dat depot is afgebrand... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestelling 29929 van 8 augustus. Zou maandag of dinsdag geleverd worden maar helaas niets gezien. Op DHL website staat een foutmelding van 11 augustus dat bestelling verhinderd is en 1-2 dagen ver... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zoals sommige wel herkennen, heb ik net iets te laat mijn bestelling voor de eclipsebrillen geplaatst. Eclipsebrillen.nl had alsnog optijd de brillen naar DHL verzonden. Ik heb helaas nooit de b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestelnummer 22098 Voor mij zijn er inmiddels echt te veel rode vlaggen. Brillen niet ontvangen, geen reactie op mails en WhatsApp en veel klanten melden hetzelfde. Instagram is inmiddels nie... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Beste,
Zoals zovelen al beschreven hebben, is ook onze bestelling niet geleverd. Ik begrijp dat het druk is, echter heb ik al ruim een week geleden een mail gestuurd en nog altijd geen reactie. Dus ook nu via een review, gezien daar wel op gereageerd wordt.
Ik verwacht dat mijn geld retour wordt gestort, inclusief verzendkosten.
ordernummer: 22639
Groet,
Leonie

goedemorgen,
na lezen van reactie,s ook van mij maar een review.
jammer dat de brillen nooit zijn gekomen.
gelukkig hebben we van andere mensen kunnen gebruiken!
op 6aug besteld: ordernummer 23191.
begrijp dat het via de mail erg druk is, dus probeer ik ook maar op de manier.

Antwort von Eclipsbrillen
Ooknwij 4 brillen besteld. ordernummer 28368 hebben wij eclipsbrillen bij u besteld. Tot op heden zijn de beloofde eclipsbrillen echter niet geleverd, waardoor u niet aan uw leveringsverplichting heeft voldaan.
Ook ons geld is netjes teruggestort.

Antwort von Eclipsbrillen
Bestelling tijdig gedaan, hangt nu nog steeds bij dhl. Al meerdere mails gestuurd maar geen reactie…
Word wel gereageerd op de reviews?

Antwort von Eclipsbrillen
Bedankt voor de feedback en de snelle terugbetaling!
Gr Bianca

Antwort von Eclipsbrillen
Helaas ook hier een probleem met de verzending via DHL. Staat al een week op verzending vertraagd. Op het automatische antwoord op mijn emails na, nog helemaal niks gehoord van dit bedrijf om een onderzoek bij DHL op te laten starten.
Laat in ieder geval merken dat je je klanten waardeert als er problemen zijn. Neem contact met ze op.

Antwort von Eclipsbrillen
Ook ik heb nooit wat ontvangen. Ik heb jullie 0.5 week geleden gemaild dat ik mijn koopcontract ontbind en mijn geld terug eis maar hier niets op gehoord. Daarom hierbij nogmaals. Indien het geld niet voor 26 augustus op mijn rekening staat neem ik het op met mijn rechtsbijstand en zal het jullie nog wat meer geld gaan kosten. Hopelijk hoeft het niet zo ver te komen.
Order 30465

Antwort von Eclipsbrillen
Ook ik heb een zeer slechte ervaring met dit bedrijf! Ze beloven de brillen te versturen echter niks ontvangen. Bij DHL staat de levering nog steeds op 1 a 2 dagen vertraging. Op de mail wordt niet meer gereageerd.
Wat een lef om zoveel mensen te duperen en zoveel geld op te strijken en vervolgens niks meer te laten horen!!
Dit is mijn ordernummer; 16275
Ik wil graag mijn geld teruggestort krijgen.
Vriendelijke groet Ida Knops
Ik kreeg gisteravond laat nog een mail met excuses en dat ik het geld terugkrijg. Dat laatste is inmiddels ook gebeurd! Hier ben ik natuurlijk blij mee vandaar dat ik nu 3 sterren geef. Neemt niet weg dat er een review op dit platform voor nodig was wat niet nodig had moeten zijn.
Ik neem terug dat ik opgelicht ben, alhoewel mij de kans om de eclips te zien ontnomen is door een bedrijf waar ik vertrouwen in had maar wat zijn beloftes niet waar kon maken.
Vriendelijke groet Ida Knops

Antwort von Eclipsbrillen
Update: ik heb bericht ontvangen van de klantenservice en het volledige bedrag teruggekregen. Ik vermoed een vervelende samenkomst van omstandigheden voor de webshop: overspoeld met orders en een probleem met DHL, waardoor ook reacties traag waren.
Order 27269, besteld op 7 augustus, verzendbevestiging op 8 augustus en nog steeds dezelfde melding van DHL als iedereen hier: 'Bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 à 2 dagen vertraging'. Kan inderdaad zijn dat dut aan DHL ligt, maar ik krijg er geen vinger achter. Ook geen reactie op de mail tot dusver.

Antwort von Eclipsbrillen
Ook ik ben opgelicht door eclipsbrillen.nl
Aangezien hier wel reactie komt: mijn ordernummer is 29347. Indien ik het geld niet retour krijg ga ik aangifte doen en schakel ik de rechtsbijstand in.

Antwort von Eclipsbrillen
Op 5 augustus besteld, order 16086, op 6 augustus track&trace ontvangen maar die bleef continu hangen op vertraging 1 a 2 dagen, tot op heden zelfs hetzelfde bericht en nog altijd geen levering. DHL kan geen onderzoek starten omdat dat vanuit de verzender moet gebeuren. Eclipsbrillen.nl is echter niet bereikbaar. Telefoon doet het niet, geen enkele reactie op mails, geen reactie op social media, bericht op de website wordt verwijderd. Erg teleurstellend en frustrerend.

Zeer teleurstellend
Besteld en betaald …voor het weekend met de belofte maandag of dinsdag geleverd.
Niets ontvangen
Ordernummer :29891
…
Mail gestuurd en gevraagd om het betaalde bedrag terug te storten. Kreeg netjes een mail terug en paar dagen later geld terug gekregen. Heel fijn! Dank hiervoor 👍🏽

Antwort von Eclipsbrillen
Net als bijna iedereen hier heb ik ook de brillen ruim op tijd besteld (6 augustus) en zijn ze nooit binnengekomen. Ook op mijn 3 emails nog geen enkele reactie gekregen. Nu toch maar via hier want dat lijkt meer reactie op te komen. Ordernr 15531, ook ik zie graag zsm mijn geld terug.

Bestelnummer 22098
Voor mij zijn er inmiddels echt te veel rode vlaggen. Brillen niet ontvangen, geen reactie op mails en WhatsApp en veel klanten melden hetzelfde. Instagram is inmiddels niet meer vindbaar. Op Trustpilot wordt op anderen nu ineens wél gereageerd. Ik wacht nog steeds op mijn geld.
We reageren al weken netjes op alle inkomende vragen.”
Dat is bij mij echt niet zo.
Margot
Update 17 augustus: het volledige bedrag is inmiddels terugbetaald. Fijn dat dit uiteindelijk is opgelost.

Antwort von Eclipsbrillen
Waardeloos bedrijf. Brillen vroeg besteld zodat ik zeker wist dat ik en mijn kinderen konden kijken. Garantie dat het voor het weekend bezorgd zou zijn. Niet dus, en ook nooit een reactie op de vele mails gekregen. Maar wel continu updates op de site dat ze echt bezorgd zouden worden. Door dit walgelijke bedrijf niet kunnen genieten van wat iets moois zou moeten zijn.
Ook op verzoek tot terugbetaling geen reactie. Ik zie dat ze hier wel reageren met een zielig verhaal over dat ze het zo jammer vinden; blijkbaar vinden ze het oppoetsen van hun imago belangrijker dan gewoon mails beantwoorden. Als ze vorig weekend nou zoveel energie erin hadden gestoken, dan hadden ze niet zoveel ontevreden klanten gehad. En ook alleen de schuld bij DHL neerleggen, maar geen enkele hand in eigen boezem. Alsof ze zelf niet al weken totaal niet reageren op berichten. Toen ze wisten dat er iets mis was bij DHL hadden ze al die klanten vorig weekend alsnog een nieuwe bestelling kunnen sturen. Niks van dat alles, ze waren te druk met nieuwe orders. En vervolgens van al het geld lekker naar Mallorca.
Edit: ook in de duidelijke AI-reactie hieronder totaal geen zelfreflectie. En vrijwel iedere review hier noemt dat jullie totaal niet reageren op mails. Ik heb ook 7 keer gemaild zonder dat er ook maar een enkele reactie is gekomen. En dan doodleuk liegen dat jullie dat wel doen. Behalve charlatans en oplichters zijn jullie dus ook leugenaars.

Teleurstelling....
Besteld, betaald, niet ontvangen.
Ordernummer 19870

Antwort von Eclipsbrillen
Helaas niet optijd geleverd maar klantenservice verdient een dikke pluim! Duidelijke en snelle communicatie. Toppers!

Antwort von Eclipsbrillen
Zoals velen met mij, nooit een bril mogen ontvangen. En ook geen enkele reactie op de verstuurde mails🥴
Op 9 augustus besteld en betaald, staat de track&trace al die tijd op "Bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 tot 2 dagen vertraging". Net zoals bij velen...

Antwort von Eclipsbrillen
Op 4 augustus 4 brillen besteld en betaald bij eclipsbrillen.nl met ordernummer 14149. Op de site stond aangegeven dat het voor 10 augustus geleverd zou worden.
Op de track&trace van DHL stond al aangegeven 1 tot 2 dagen vertraging.
Mail gestuurd naar de leverancier, die vermeldde dat het 12 augustus in huis zou zijn. Niets was minder waar,
de zonsverduistering is inmiddels voorbij en de brillen volledig nutteloos geworden.
Zeer teleurgesteld hoe Eclipsbrillen.nl met betalende klanten omgaat.
Heb nog een mail gestuurd om het bedrag ad € 25,45 terug te storten, geen antwoord daarop.

Antwort von Eclipsbrillen
Door ongeduld en de meerdere negatieve reviews had ik uiteindelijk aangiften gedaan bij de politie. Misschien nog geen 3 uur later kreeg ik meteen een mailtje vanuit Eclipsbrillen.nl dat het zo niet de bedoeling was geweest en dat het geld per direct teruggestort zou worden.
Voor de zekerheid afgewacht tot maandag en het geld is inderdaad netjes teruggestort.
Ik heb mijn aangiften ingetrokken, en ik wil mijn excuses aanbieden voor hoe ik gehandeld heb met de situatie.
Daarintegen heb ik helaas nogsteeds geen product ontvangen om netjes terug te sturen. Ik vrees dat DHL ons uiteindelijk opgelicht heeft inplaats van deze 3 broers.
Ik hoop dat het voor alle andere ook goed opgelost wordt, en dat de negatieve reviews bewerkt worden.

Antwort von Eclipsbrillen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.