Mega på DJ skaber virkelig en stemning…
Mega på DJ skaber virkelig en stemning der sætter gang i alle!
Hos DJ Rask handler det ikke bare om musik. Det handler om at skabe en stemning, der kan mærkes helt ind i kroppen. Når du booker DJ Rask, investerer du i mere end musik – du investerer i en oplevelse. Der bliver taget hånd om detaljerne, lyttet til dine ønsker og skabt en rød tråd gennem hele aftenen. Med stærk crowd-fornemmelse, nærvær bag mikrofonen og et sikkert greb om dansegulvet løftes festen fra god til uforglemmelig. Musikken vælges med omtanke, tempoet styres med erfaring, og stemningen bygges op med præcision. DJ Rask arbejder med én ambition: "Det starter som en fest – slutter som en oplevelse."
Dänemark
Mega på DJ skaber virkelig en stemning der sætter gang i alle!
Professionelt setup og god service. Havde DJ Rask ude og spille til en fødselsdag og det var en super god oplevelse. Kan klart anbefales!
Havde booket Marcus til min 30års fødselsdag. Alt spillede bare. Og han var så venlig og fortælle på forhånd at hvis man ønskede noget specielt musik/genre osv. Skulle vi bare skrive på forhånd og så matchede han på bedst muligvis. Så da vi kom til dagen spillede alt som det skulle. Og jeg var meget tilfreds. Kan 100% anbefale ham.
DJ Rask var opsøgende inden arrangementet og alle aftaler overholdt.
Super nærværende under hele arrangementet.
Kan kun anbefale DJ Rask
Fantastisk Dj-oplevelse.
Vi hyrede DJ Rask første gang til vores søns konfirmation for to år siden, og allerede dér imponerede han os fuldstændigt. Han leverede præcis den stemning, vi ønskede, med musik lige efter vores smag. Gæsterne kom hurtigt ud af stolene og fyldte dansegulvet, og DJ Rask var eminent til at fornemme energien i rummet og holde gang i festen både under og efter spisningen. Musikken ramte plet hos alle aldersgrupper, og det skabte en fantastisk fest.
Vi var så begejstrede, at vi efterfølgende bookede ham igen, både til en 40-års fødselsdag og til vores sommerfest. Hver gang mødte han op med et superflot setup, et festligt lysshow og samme professionelle tilgang. Alle gæster var glade, og stemningen var i top.
Som en ekstra og meget generøs gestus gav DJ Rask os et wellness og spaoplevelse på Hotel Marina i Grenå i forbindelse med det seneste arrangement som vi havde booket ham til. Opholdet var helt vidunderligt, et skønt sted med masser af forkælelse og afslapning. Vi nød blandt andet en lækker syvretters menu, dejlig morgenbuffet og hyggelig eftermiddagskaffe. Servicen var i særklasse, og personalet var både imødekommende og nærværende. Det blev nogle virkelig afslappende og mindeværdige dage.
Vi kan på det varmeste anbefale DJ Rask. Han skabte ikke bare god musik, han skabte hele oplevelsen og sørgede for, at festen blev til noget helt særligt. Vi booker ham uden tvivl igen
Super tilfreds efter DJ Rask har spillet til min 20 års fødselsdag, musikken var en fornøjelse og rigtig god service.
Kan anbefale!
God dialog i bookingfasen, var der i god tid på dagen og leverede et super stykke arbejde.
Følte mig i meget trygge hænder hele vejen.
Vil helt sikkert bruge Marcus igen, hvis behovet opstår.
DJ rask, kom til min 18 års fødselsdag, og gjorde festen til noget særligt! Det var den fedeste oplevelse! Og gør det meget gerne igen!
Jeg kan kun give den bedste anbefaling til DJ Rask. Jeg lejede et lyd- og musikanlæg til en forsamlingshusfest. Alt omkring opgaven forløb proffesionelt og gnidningsfrit.
-God kommunikation
-Overholdelse af aftaler
-Overbevisende opgaveløsning
-Fair pris
Fed DJ med god energi, og gode priser! Han gjorde alt hvad vi bad om, og vi fik sat alt på plads før han kom.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.