Unternehmen hat geantwortet
Vi kunne ikke have ønsket os en bedre DJ til vores bryllup! René leverede en helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut. Musikken var perfekt tilpasset stemningen hele aftenen. Derudo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
DJ René formåede at få stemningen helt i top hos vores gæster til vores 2 x 60 års fødselsdag, og han havde god fornemmelse for hvilken musikgenre der passede til selskabet, så dansegulvet var fyldt f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi bookede en jazz-kvartet via Jesper Pedersen hos Jazz-band.dk (en del af MusikDJ). Det var et trygt forløb, og da vi til vores bryllup nød fem timers jazz fra “Søren Ballegaard Jazz Kwartet”, va... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
MusikDJ er et landsdækkende mobildiskotek, der leverer DJs, lys og lyd til fest og event. Vi har en lang række erfaringer med drift af mobildiskotek til mange forskellige fester og events, alt fra bryllupper, firmafester, temafester, reception, sodavandsdiskotek, julefrokoster, konfirmationer, fødselsdage og mange flere. Det vigtigste for os er i en tidlig fase at tale med dig om dine ønsker og behov for festen. Ud fra dette sender vi et skriftligt oplæg hvor lyd, lys, DJ og alle praktikaliteter er listet. Her vil du få et komplet overblik over de services vi medbringer til din fest så du kan læne dig tilbage og nyde musikken og dine gæsters nærvær. En nævneværdig detalje er at du altid hos MusikDJ får en erfaren og stadig spillende DJ (konsulent) i røret på telefonen eller direkte på mailen med over minimum 15 års erfaring i branchen og mere end 300 arrangementer i bagagen . Dette er med til at gøre vi 100% kan sætte os ind i jeres behov til ønsker og eventuelle spørgsmål der måtte være. Hvilket vi mener gør MusikDJ til en kompetent og erfaren partner. Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om din fest og tanker til denne. Vi glæder os til at høre fra dig!
Refshalevej 163A 1. th, 1432, København K., Dänemark
*SUPREME * Jeg gik med deres anbefalet DJ og hold da fast hvor han var god! Især efter en super god danseband som spillede før han, kunne han holde gæsterne på floor ;-) Det var ikke første gang jeg har brugt MusikDJ og det bliver bestemt ikke den sidste :-)

Antwort von MusikDJ.dk - DJ til fest & Event
Rigtig dygtig og inspirerende DJ. Kom til tiden og gav sig fuldt ud

Antwort von MusikDJ.dk - DJ til fest & Event
Der var godt service og rare at snakke med og det som vi aftalt i telefon
Var lige det sammen der skete de 10 dage efter hvor festen skulle være
Det var bare super og jeg ville til en hver tid anbefale dem til andre
Og en rigtig rigtigt stor tak til Michael som var DJ Han ramte musikken så alle var med til at skabe en dejlige fest

Antwort von MusikDJ.dk - DJ til fest & Event
The DJ made our Christmas party even more fun and energetic. He did a great job reading the room, playing a mix of music that kept everyone on the dancefloor. The sound and lights were great as well. Thank you for a great night!

Antwort von MusikDJ.dk - DJ til fest & Event
Alt var lige som det skulle være, der blev danset til det sidste og vi havde en fantastisk aften.

Antwort von MusikDJ.dk - DJ til fest & Event
Lars vores Dj var rigtig god vores bedste anbefaling

Antwort von MusikDJ.dk - DJ til fest & Event
Vi havde en virkelig god fest, og DJ Oscar var i høj grad med til at sætte stemningen. Der blev danset hele aftenen, og han ramte plet med musikvalget.
Opsætningen med både lyd og lys levede fuldt op til vores forventninger – især at han kunne sætte lys op i hele lokalet og ikke kun ved DJ-pulten. Det gav en superfed atmosfære.
Vi hørte også fra gæsterne, at han var rigtig god til at opfylde musikønsker. Alt i alt en rigtig god oplevelse – tak til MusikDJ for at sætte os i kontakt med DJ Oscar🙌

Antwort von MusikDJ.dk - DJ til fest & Event
It was a great pleasure working with MusikDJ from the very first contact and until and including the event itself.
Will definitely return when/if the need arises and can highly recommend.
Special thanks to Mie P.

Antwort von MusikDJ.dk - DJ til fest & Event
Støttede godt op under vores fest og fik rekord mange ud på dansegulvet, - inklusiv spillede og lagde linien for vores pre-valgte musik forslag.

Antwort von MusikDJ.dk - DJ til fest & Event
Fantastisk god DJ til vores Bryllup. Han var god til at læse rummet og spillede den musik der passede til os. Tak for en helt fantastisk aften!

Antwort von MusikDJ.dk - DJ til fest & Event
Super forløb i forbindelse med min 60 års fødselsdag/oktoberfest. Alt fungerede perfekt. Det er service af høj klasse.

Antwort von MusikDJ.dk - DJ til fest & Event
DJ Henning gjorde et udmærket arbejd i vores bryllup. Han lavede god musik,
god stemning, selv med blot nogle få gæster tilbage.
Vi er meget fornøyd med den indsats DJ Henning gav vores bryllupsfest. Han
er super hyggelig, og kan virkelig flette sammen musik der giver gæsterne
en oplevelse af at musikken hænger sammen.

Antwort von MusikDJ.dk - DJ til fest & Event
Alt fungerede bare fra start til slut, kommunikationen igennem hele forløbet har været nem og lige til. Perfekt valgt DJ, han kunne sit kram, kunne læse festen og gulvet.
Så alt i alt en god oplevelse.

Antwort von MusikDJ.dk - DJ til fest & Event
Fantastisk stemning hele aftenen, perfekt afstemt til vores arrangement!
En super venlig DJ, der også opfordrede folk til at ønske sange, så der var noget for alle gæsterne!
Tak for en skøn aften!

Antwort von MusikDJ.dk - DJ til fest & Event
Rasmus er en fantastisk saxofonist med både sjæl og teknik. Han skabte stemning fra første tone og leverede en professionel og nærværende oplevelse. Kan varmt anbefales!🎷✨

Antwort von MusikDJ.dk - DJ til fest & Event
Levede helt op til vores forventninger og var med til festen blev virkelig god og en masse danser på gulvet.
Det var så godt at noget lignende bliver lavet til næste år og vi håber DJ Morten også kan være med.
Tak
Lene

Antwort von MusikDJ.dk - DJ til fest & Event
Vi havde en fantastisk oplevelse med Musikdj til vores bryllup. Alt fra kommunikation igennem vores proces og selve dj på aftenen var super.
Vi benytter gerne musik dj igen.
Vi havde en dj der læste publikum super godt..

Antwort von MusikDJ.dk - DJ til fest & Event
Vi havde et helt fantastisk bryllup og Kristian gjorde et fremragende stykke dj-arbejde. På den helt gode måde, bemærkede vi ikke, at han var der. Han fik stillet op uden problemer, afviklet hele festen uden problemer og var lynhurtig og dygtig til nedlukning. Musikken var helt som aftalt - det kørte som smurt.

Antwort von MusikDJ.dk - DJ til fest & Event
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.