DJona ApS Bewertungen 55

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jonathan er en meget professionel DJ, som er nem og kommikere/planlegge med og som sørger for at alt går som det skal fra A til Å. Han er god til at tilpasse musikken til det publikuym han spiller f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

DJona spillede til vores bryllup og gjorde det helt igennem fremragende! Han havde super fornemmelse for stemningen blandt gæsterne og sørgede for fuldt dansegulv fra start til slut. Igenn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu engang klarede DJona et event til UG. DJona var prikken over i'et til sommerens firmaevent, hvor han med egen opsætning af lyd og lys, åbnede op for lounge musikken med et mix af bløde beats,... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. DJ-Service

Vom Unternehmen geschrieben

DJona tilbyde DJ service til flere typer af events, hvor der sørges for lyd, lys, opsætning og transport.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Vi havde DJona som DJ til vores Bryllup

Vi havde DJona som DJ til vores bryllup, og det var en fuldstændig kanon oplevelse fra start til slut! Han forstod stemningen perfekt og formåede at holde dansegulvet fyldt hele aftenen. Musikken ramte spot on i forhold til både os og vores gæster. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre DJ. kæmpe anbefaling herfra! 5/5

28. Februar 2026

Kanon DJ til SimCorps årlige julefest

Vi hyrede DJona til vores årlige julefrokost for SimCorp med 350+ deltagere, og det spillede bare! Vi havde aftalt, at han skulle komme og sætte op før festen, herunder en mikrofon til talerne. Derudover var der en playliste, som kunne spilles under maden og lidt loungemusik, inden DJona selv ankom og satte gang i festen. Dansegulvet var fyldt hele aftenen og natten!

Vi hyrede også en af DJonas samarbejdspartnere, saxofonisten Daniel, og det var en 10/10 oplevelse. Vi har udelukkende fået positiv feedback på festen. Tak

28. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en fantastisk oplevelse med DJona

Vi har brugt DJona flere gange til både sommerfester, julefrokoster og en reception, og hver gang har det været en fornøjelse. De møder altid i god tid, sætter professionelt op og er meget imødekommende og pålidelige. Man kan sende en playliste på forhånd, men ellers er de fremragende til at læse stemningen og spille musik, der passer perfekt til lejligheden. Afviklingen er smidig, og dansegulvet kommer i gang hver gang. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger og kommer helt sikkert til at bruge DJona igen og igen.

12. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den dårligste dj hvis man ellers kan…

Den dårligste dj hvis man ellers kan kalde ham det. Var t en 70 års fødselsdage d. 30/8 og det nyeste han spillede var ABBA. Han havde fået en spilleliste af værten og på tros af gentagende opfordringer på at spille noget fra den blev værten ignoreret. Piv ringe oplevelse han bruge mere tid på sin mobil i stedet for at læse hvad gæsterne ville feste til.

30. August 2025
DJona ApS-Logo

Antwort von DJona ApS

Hej Boye
Vi er kede af at høre, at du ikke synes om DJ'en til Steen's 70 års, men vores DJ forsøgte sit bedste på at imødekomme musikønsker undervejs samt at tilpasse musikken til jer

I DJona spiller vi hits for at få flest mulige på dansegulvet, og tager i mod ønsker før og under festen. Dermed kigger vi på vores publikum og tilpasser musikken løbende. Denne DJ stil plejer at fungere rigtig godt, men der kan komme udfordringer, når kunden (Steen) har musikønsker i en vis retning, som gæsterne måske ikke er med på.

Man kan desværre ikke vedhæfte billeder her på Trustpilot, men ud fra DJ USB'ets historik kan jeg sige, at størstedelen af sangene var fra Steen's tilsendte inspirationsliste. Derudover var der også nyere sange end ABBA, men da det var en 70 års, var musikken selvfølgelig præget af 60'er, 70'er, og 80'er hits efter Steens ønske.

DJ'en brugte rigtig nok sin telefon den aften, men det var for at spille musikønsker (især tyske sange), som vi ikke havde på vores USB, fordi de ikke var på Steens liste. Steen ønskede flere tyske sange på aftenen, hvilket krævede, at DJ'en måtte have telefonen fremme. Vi forstår godt, at det som publikum kan fremstå fraværende, hvis DJ'en kigger i sin telefon, men DJ'en forsøgte at imødekomme hans ønsker undervejs.

Jeg håber, at dette giver afklaring om, hvorfor musikken var, som den var. Husk at man som gæst altid kan ønske sange til vores DJ's eller komme op til os og spørge, hvorfor en vis musikstil spilles. Måske har vi fået sat en vis retning fra kunden, eller spiller en anden gæsts musikønske, som man som gæst nødvendigivs ikke er med på.

Mvh Jonathan Kirknel
Direktør | DJona ApS

En DJ som læser rummet

Vi havde en super aften med veloplagt DJ (Christian) som holdt dansegulvet fyldt fra først til sidst. Han var god til at læse rummet.
Vi havde forinden haft en god dialog om smag og stil og havde derfor haft god tovejs forventningsafstemning.

26. Juli 2025

DJ til bryllup

Jeg vil gerne sige tusind tak til både Jonathan og Christian for deres imødekommenhed, den gode kommunikation og ikke mindst for at være med til at skabe en fantastisk bryllupsfest.

Christian gjorde det virkelig godt. Han formåede at holde dansegulvet i gang, selv når mange lige skulle ud og have lidt luft. Han var både smilende og dygtig til at læse stemningen i rummet.

Vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem, hvilket betød meget for os på en så vigtig dag.

Endnu en gang tak for deres indsats. Vi vil varmt anbefale dem til andre! 👏🏼

7. Juni 2025

Cadeau til Jonathan!

Jeg har nu hyret Jonathan til to forskellige arrangementer, begge gange har han formået at sørge for rigtig god stemning på dansegulvet. Han er teknisk dygtig som DJ og også rigtig nem at arbejde sammen med.

Stor anbefaling herfra

24. Mai 2025

Fantastisk!

Fantastisk!! vi vil 100% vælge Jonathan igen, til vores næste fest

Til vores bryllup, havde vi fornøjelsen af Jonathan, og det var vi mega glade for. Fra start til slut var der gang i festen og Jonathan sørgede for, at dansegulvet aldrig stod tomt, med det helt rigtige musik.

Derudover, var der styr på det hele – fra lydudstyr til afvikling – hvilket gav os ro, til at nyde vores dag uden bekymringer

27. Juli 2024

De varmeste anbefalinger!

Jonathan får vores varmeste anbefalinger. Vi brugte ham til et firmaarrangement for 250 mand. Han var nem at kommunikere med, overholdte alle aftaler og satte i den grad gang i dansegulvet. Han var god til at lytte til folks ønsker og tilpassede sig målgruppen. Ham kommer vi helt sikkert til at bruge igen!

15. Dezember 2023

Festlig aften

Tak til Jonathan for en rigtig festlig aften. Musikken var god og det satte gang i dansegulvet. Jonathan var nem at kommunikere med og alt fungerede perfekt.

9. Dezember 2023

D-Jona leverer hver gang

D-Jona leverer hver gang, og han formår virkelig at anpasse musikken til sit publikum og få folk ud på dansegulvet! Til arrangementer er han god til at lytte til ønskemål og anpasse sig indslag mm., og han får altid det hele med sig.
En sand fornøjelse at have ham som DJ - hver gang!

23. November 2023

God bryllups-dj

Jonathan spillede til vores bryllup, og vi havde en rigtig god oplevelse! Han var effektiv og fleksibel ift. pludselige ændringer i planerne, og kommunikationen var hurtig og upåklagelig. Musikken var god og dansabel, uden at være kitsch, og der blev virkelig holdt gang i festen. Det var desuden rart, at man kunne fornemme, at han er vant til at spille til bryllupper, og der var en god balance mellem det mere formelle, afdæmpede og det festlige. Bedste anbefalinger herfra.

28. Oktober 2023

Super dygtig og professionel

Havde booket Jonathan til min 50 års fest. Udover at Jonathan er en utrolig sød og behagelig type, så leverede han også bare varen. Dansegulvet var fyldt hele aftenen - og han var god til at tage imod ønsker. Varmeste anbefalinger herfra.

4. November 2023

Super professionel & god stemning

Stort TAK for super fed musik til min 60 års. Dansegulvet var fyldt fra start af og fortsatte non-stop hele natten igennem, ligesom vi gerne ville ha’ det. Der blev også taget godt imod ønsker fra gæsterne. Der blev svaret hurtigt på min henvendelse og alt fungerede gnidningsfrit. Vi kommer hel sikkert til at bruge DJona igen.
Vores absolut varmeste anbefalinger herfra

19. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel og super dygtig!

Jonathan har hele vejen igennem været enormt professionel og overholdt alle aftaler. Vi havde Jonathan til vores bryllup og der er ikke andet at sige en det gik helt perfekt, og at dansegulvet i den grad blev tændt op, under kyndig styring af Djona. Fantastisk oplevelse og kæmpe anbefaling herfra.

26. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr