40 års.
DJ Stone er en Super cool person, sætter en ære i at gøre festen endnu mere uforglemmelig og læser publikum og stemningen sang for sang.
Skal man have en DJ til sin fest, vil jeg til hver en tid anbefale ham.
Det er alle pengene værd.!
Professionel DJ, med mere end 15 års kluberfaring, og over 1.000 jobs i rygsækken. Siden begyndelsen i 2006 har jeg været så beæret at være rundt i hele landet for at afvikle alt fra små private jobs, til helt store events med mere end 10.000 besøgende. Om det er lounge-jobbet på caféen, Late Night open i byens centrum, en 30 års fødselsdag, eller en nat på natklubben - for mig er det vigtigt at sætte mig ind i hvert enkelt individuelt event, og sørge for at det bliver afviklet på bedst mulige måde.
4700, Næstved, Dänemark
Skal man have en DJ til sin fest, vil jeg til hver en tid anbefale ham.
Det er alle pengene værd.!
Vi brugte Steen til vores bryllupsfest. Han var super god til at tilpasse sang-udvalget efter de gæster som var til festen, således at alle kom på gulvet. Super professionelt ift. lysudstyr og guidance i mikrofon osv. Steen og hans hold forlader absolut ikke festen (eller opsætningen for den sags skyld) før at det hele virker og alle er glade og tilfredse. Vores gæster har også rost vores valg af DJ meget efterfølgende. Han gør sit job til UG, og er fuldt nærværende i arrangementet. Klart en stor anbefaling herfra. :-)

Antwort von DJ Stone
DJ stone spillede til vores bryllup og vi kan kun komme med de varmeste anbefalinger! Meget venlig, nem at kommunikere med og hurtig til at svare. Har totalt styr på det hele, og meget professionel. Spillede fra brudevalsen og resten af natten, og havde gode forslag ift overgang fra brudevals til dance floor ;-)
Kender sit publikum og mixer fedt mellem sange.

Antwort von DJ Stone
Vi havde hyret DJ Stone til vores bryllup på Sørup Herregaard og hold da op en god oplevelse. Det var trygt og godt fra start til slut! Steen svarede enormt hurtigt på mails, var til rådighed hele tiden op til og gav den MAKS gas på dagen! Der var gang i dansgulvet hele natten og Steen var fuldkommen fantastisk! Intet kunne være bedre han var ekstrem dygtig og professionel! I kan trygt vælge Steen til jeres store dag, det gjorde vi og det har vi aldrig fortrudt👏🏻
Mvh. en meget lykkelig brud.
Ps. mange gæster har også rost Steen enormt🙏🏻

Antwort von DJ Stone
Jeg var dommer til legosoace hvor Stone var Dj og der var så meget gang i ham og han havde bare den samme energi som børnene og fik skabt en fed fest for børnene superfed oplevelse 👌🥳🪩

Antwort von DJ Stone
Steen har lige fra første mailkorrespondance været virkelig hjælpsom og opmærksom på hvad vi havde af ønsker til vores 2x40 års fødselsdag. Steens lydmand var fleksibel og virkelig dygtig til at fortælle hvad vi kunne gøre for at bruge udstyret indtil Steen kom om aftenen.
Om aftenen kommer Steen i god tid og fra start til slut læser han selskabet 100% og spiller noget virkelig god musik som fylder dansegulvet.
Jeg vil gerne give Steen mine aller varmeste anbefalinger og vil til hver en tid booke ham igen til fremtidige arrangementer.
Tak til Steen for at gøre vores fest til noget helt specielt.

Antwort von DJ Stone
Vi bookede DJ Stone til vores bryllup, og det viste sig at blive den bedste beslutning overhovedet. Steen er super professionel og hurtig ved tasterne. Han stiller alle de rigtige spørgsmål og har fuldstændig styr på hvad der er brug for til et bryllup. Han har en fantastisk evne til at læse sit publikum, og han formår at samle flere generationer på dansegulvet. Steen er nærværende, pisse dygtig og virkelig behageligt selskab. Han har så meget erfaring i rygsækken og det er tydeligt at mærke, at han sætter en ære i at skabe den bedst mulige fest. Steen får mine varmeste anbefalinger. Tak for at fuldende vores store dag. 😊

Antwort von DJ Stone
Jeg har tit arbejdet sammen med DJ Stone, når han fungerer som fast DJ på Daisy Næstved.
Han er altid super professionel og utrolig erfaren - det betyder at når jeg kommer som artist og har nogle ønsker, så kan han oversætte de ønsker til hvordan musikken, lysshowet og røgmaskinerne skal køre på klubben, hvilket giver en langt federe oplevelse for mig som artist men også for publikum. Det er den efterhånden lange erfaring, man betaler for når man booker en DJ med talentet iorden og mange år bag pulten!
Derudover så hører jeg en del af hans mixes han smider op på soundcloud. Her vil jeg fremhæve mixet:
Nephew // Igen & Igen & (STONE Did it Again Mix) - Dette vidner om hans kvalitet!
5/5!

Antwort von DJ Stone
Jeg er kommet en del på den lokale hvor man er så heldig at møde Steen. Både som person og dj er han enestående. Han læser gulvet og er ej hellere bleg for at sætte en banger på, på request! Tak for dit gode humør og festglade væsen!
Lalandia.

Antwort von DJ Stone
Vanvittigt dygtig dj, som virkelig formår at læse sit dansegulv og klientel. super flotte overgange mellem sangene og rigtig godt, bredt sangvalg!

Antwort von DJ Stone
Skaber altid en fest! Og rammer altid plet med musikken! “Sten” sikker fest hver gang 😜

Antwort von DJ Stone
Jeg benyttede mig engang af DJ Stone til en privat fest. Han fangede hvad gæsterne ville høre og skabte en fantastisk fest og god stemning.
Varmeste anbefalinger herfra.
En skam man "kun" kan give 5 stjerner :)

Antwort von DJ Stone
Vi havde en kæmpe bryllupsfest med Steen som DJ. Alt spillede; lige fra meget hjælpsom kommunikation op til brylluppet, og perfekt musik til brylluppet.
Steen læste hurtigt gæsternes musiksmag, og sørgede for et fyldt dansegulv natten lang.
Tusind tak!

Antwort von DJ Stone
STONE er fast DJ på Crazy Daisy Næstved, og har været det i en lang årrække. Ligemeget hvilken hits som trender, formår STONE at være med på beatet samtidig med at holde sin egen festlige-stil. På trods for vores mange åbningsdage om året, bidrager STONE med en legende og seriøst tilgang, til at gøre hver åbningsaften til en unik oplevelse.
Udover hans evner bag pulten, er hans engagement og passion out-standing. STONE er ikke blot et produkt af det som kommer ud af højtalerne, men skaber en energi og passion indenfor såvel som udenfor pulten.
Hvis jeg skulle beskrive STONE kort, så er han en musiknørd, med hjertet på det rette sted, som kan finde ud af at holde en fest. What not to like ;)

Antwort von DJ Stone
Det er en tillidssag, at arrangere andres fester og events, så derfor er det vigtigt, at have nogen samarbejdspartnere som levere hver gang og som er med til at skabe en god stemning. Alt dette og mere til formår DJ Stone at gøre. Derfor er Stone altid mit fortrukne valg, når jeg skal brug en DJ uanset om det er fødselsdag, efterskolefest, studentergilde eller fx firmafest.

Antwort von DJ Stone
DJ Stone var med til at gøre min søns studenterfest til en super fed oplevelse. Han er bare den bedste. Hvis man vil have kvalitet, så er DJ Stone et godt valg.

Antwort von DJ Stone
DJ Stone er mit foretrukne valg når vi arrangerer firmafest. Stone formår, at skabe en fantastisk stemning og dansegulvet bliver hurtigt fyldt op.

Antwort von DJ Stone
Vi bookede Steen til en 25 års fødselsdag.
Det var virkelig en så fantastisk! Han er så professionelt men samtidig helt nede på jorden. Musikken var spot on. Der blev også spurgt ind til vores ønsker, aldersgrupper og genere inden, så det blev sammensat præcis til os.
Alt i alt super!!

Antwort von DJ Stone
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.