Cangoo Bewertungen 140

TrustScore 2 von 5

1.9

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wij hebben de cangoo buckle up nu 1.5 jaar en al een hoop problemen mee gehad. Eerst waren de remmen niet goed nadat we 4 keer waren terug geweest hebben ze alle remmen maar vervangen. Daarna waren de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik wil iedereen afraden een Cangoo Buckle Up te kopen. Alles wat er maar kapot kan gaan, gaat kapot en de fiets voelt totaal niet veilig. In het begin bleken er zelfs onveilige remmen op te zitten die... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dramatisch kwaliteit, Cangoo buckle gekocht, net 2 jaar oud. Alles wat kapot kan gaan gaat kapot. Terugroepactie gehad omdat het frame kan breken, ketting brak af bij aflevering, rubbers van display l... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Er was afgesproken dat de bakfiets bij ons thuis afgeleverd zou worden. Echter deze stond opeens op kantoor, zonder dat er volgens de mail eerst gebeld zou worden. Vervolgens zouden ze hem thuis afle... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Cangoo is een jong familiebedrijf waar innovatie, hart voor bakfietsen, luisteren naar de klant en oog voor stijl in het DNA gebakken zit. We zijn een jong team van enthousiaste techneuten, ontwerpers en verkopers die graag een ding willen bewijzen: comfort, veiligheid en uitstekende service kunnen wel degelijk hip en betaalbaar zijn!

1.9

1 Stern

Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

niet erg te spreken

Ik zou niet zo snel weer bestellen.
De mails die wij kregen waren zeer informeel.
Eerst werd het pakket heel erg laat geleverd, en daarbij was het een verkeerde bestelling.
Daar werd compensatie voor gegeven.
Daarna hebben wij weer hetzelfde besteld en kregen wij weer wat anders binnen.

13. November 2014
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Goed maar niet afspraak met tijd is onhandig

Beste Cangoo medewerkers,
De bakfiets werd compleet en snel geleverd; dat vond ik goed. Minder goed vond ik het feit dat de afsprask voor levering niet een tijd werd doorgegeven, ik werd ook niet v tevoren gebeld. Ook was de fiets niet gecontroleerd op afstelling; stuur scheef en te laag en zadel ook veel ste laag. Dank u.

12. November 2014

goede service matig product

Bij levering misten een aantal onderdelen, deze werden direct nagestuurd en waren de volgende dag aanwezig, goede service. De kwaliteit van de bijgeleverde onderdelen valt wel erg tegen. De regenoverkapping is heel onpraktisch ( moeilijk te installeren en als hij geinstalleerd is kan kind er eigenlijk niet meer in). Overkapping moet met stokken geinstalleerd worden, stokken zijn echter te dik. Moesten volgens klantenservice afgeschaafd worden. Na enkele uren schaven paste het dan uiteindelijk maar koppelstuk alsnog niet. Fiets zelf fietst goed!

25. Oktober 2014

Beste Kim,

Bedankt voor uw feedback, we zullen deze meenemen en hiermee onze product verbeteren.
Wij zullen kijken of de huif voor de tweewieler aangepast kan worden met een rits of een andere optie, zodat u uw kinderen makkelijker er in en uit kan halen.
Tevens hebben wij gezien bij de nieuwe huif stokken dat deze iets te dik zijn, ook deze zullen wij laten aanpassen.

Volgende week hebben wij met u een afspraak staan en wij hopen dat u dan naar alle tevredenheid bent geholpen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen aflevering op gemaakte afspraak; zonder bericht.

Vandaag gewacht op nieuwe fiets die geleverd zou worden. Tussen 9.00 en 11.00 zou er gebeld worden; niet gebeurd. Zelf gebeld; antwoord vandaag tussen 16.00 en 18.00. Niks gehoord. Dit kan beter. Ik heb ze gevraagd het goed te maken; kijken wat ze doen.

24. Oktober 2014

Beste Niels,

Bedankt voor uw feedback, we zullen deze meenemen en hiermee onze service verbeteren.
Wij hebben in overleg met u, direct de volgende ochtend de bakfiets bij u thuis bezorgt.

Wij hopen alsnog dat u naar alle tevredenheid bent geholpen. Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij het graag.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Travel E was 2 keer niet goed, geld teruggekregen.

We hebben twee keer een slechte fiets gekregen waardoor we ons vertrouwen in Cangoo verloren. Gelukkig hebben we wel ons geld terug gekregen.

6. Oktober 2014

Beste Irene en Nelleke,

Bedankt voor uw feedback, we zullen deze meenemen en hiermee onze producten en service verbeteren.

Wij vinden het erg vervelend dat er problemen waren bij jullie bakfiets en hebben binnen onze mogelijkheden geprobeerd u zo goed mogelijk te helpen. Bij het retourneren van een producten zullen we het aankoopbedrag zo snel mogelijk weer terugstorten en dit uiterlijk binnen tien werkdagen. Het kan daarom voorkomen dat bij de ene klant de betaling eerder op de rekening staat dan bij de andere klant.

Wat betreft de vraag van Nelleke; we hebben uw fiets 28 oktober opgehaald en de betaling op woensdag 5 november doorgezet naar uw rekening. Waarschijnlijk staat dit inmiddels op uw bankrekening.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Duidelijke informatie, prettige verkoper, goede service vooralsnog

Heb nu 1 week de Cangoo en ben vooralsnog heel tevreden over aflevering en nalevering. Alle bekende bakfietsen uitgeprobeerd en op die ervaring voor de Cangoo gekozen. Deze deed voor ons zeker niet onder tov de meest bekende standaard elektrische bakfiets die men bij veel scholen tegen komt. Sterker nog: prijs- EN kwaliteitsverhouding sprongen er bij de Cangoo voor ons uit, zeker met de vele in de prijs begrepen accessoires EN GRATIS aflevering! Ook de keuze voor een niet-standaard kleur heeft een laatste rol gespeeld, omdat dit in mijn ogen zeker diefstalpreventief werkt. Klein puntje van kritiek is dat ik zou willen zien dat alle 3-wielge modellen in ELKE leur verkrijgbaar moeten zijn! De frames worden toch tevoren gespoten en later as in lekaar gezet. Over service kan ik nog niet oordelen. Krijg over 3mnd gratisd servicebeurt.

24. September 2014

Slecht begin

Wij hebben een applicatie besteld om het babyzitje vast te zetten in de bak. Binnen 3-5 werkdagen zou dit binnen zijn. Na een week geen reactie zelf gebeld. Bleek dat transport niet goed was gegaan. Jammer dat we hier niets over hoorden. Want het gevoel was dat als wij niet belden we nog niets hadden vernomen.

21. September 2014
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

fiets is ok maar de service trekt op niets

Normaal ging onze bakfiets de woensdag geleverd worden maar dinsdag belden ze ons om de leveringsdag te verleggen naar vrijdag .
Vrijdag gingen ze ons bellen tussen 9 en 11 ivm de levering maar dat hebben ze niet gedaan dan hebben we zelf maar gebeld en zo kwamen we te weten dat de levering tussen 16 en 18u ging zijn maar dat was niet zo , dus 1 dag verlof kwijt en 1 dag gewacht voor niets.
De maandag hebben we terug gebeld en dan zeiden ze dat hij de dinsdag ging geleverd worden en gelukkig was dit ook zo maar de meegeleverde huif was te groot, via mail zeiden ze dat ze een kleinere huif gingen opsturen.
Na een paar dagen kregen we een heel grote doos met een buisje in van ongeveer 1 Meter lang , dan hebben we terug gebeld en dan zijden ze dat er voor de zoveelste keer iets misgegaan was. en ze gingen zo snel mogelijk de kleinere huif opsturen dat hebben ze dan ook gedaan en de volgende dag hebben we eindelijk de juiste huif.
En nu zijn we nog aan het wachten op de pyjama.
Blijkbaar is leveren in Belgie een probleem…..

16. September 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fiets en prima service.

We hebben nu al twee weken de Cangoo Downtown Plus in ons bezit.
Hebben al vele plezierige ritten gemaakt.
Hij rijdt prima.
De kinderen vinden het ook geweldig om er in te zitten.
Hadden hiervoor van een ander merk een driewiel bakfiets, deze was veel minder stabiel.

Door een storing bij de bank kwam onze betaling later binnen.
Echter heeft Cangoo er toch voor gezorgd dat wij onze bakfiets snel thuisbezorgd kregen, zelfs buiten de normale bezorgdag om.
Wat een goede service!

9. September 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Na moeizame mailwisseling, vlotte service.

Ik had twee nieuwe wielen nodig voor onze bakfiets, maar het juiste model stond op de website niet vermeld. Na wat e-mails over en weer belde ik. Wat bleek? Het wiel was - naar aanleiding van mijn vraag - toegevoegd aan de webshop. Ik heb gelijk besteld, binnen drie dagen had ik ze in huis en konden we met het hele gezin weer op pad!

5. September 2014

Cool bike - great function

The downtown plus E is a great bike for a great price. The whole family enjoys now riding the bike and the excellent motor makes it also great for the "driver". Some small limitation is the front brake, which could be stronger in relation to the higher weight of the bakfiets. We have chanced (very simple job) to an hydraulic brake (~60€). Now everything is perfect!

4. September 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne bakfiets en zeer goede service.

We hebben sinds een kleine maand een Cangoo groovy en wat bevalt dat goed! We zijn voorafgaand aan de koop via internet eerst eens wezen proefrijden in Utrecht. Gelukkig dat we dat hebben gedaan want we kwamen dankzij het advies van de verkoper uit op een ander model dan we in gedachten hadden. De Groovy ziet er leuk uit, rijdt heerlijk licht in vergelijking met andere driewieler bakfietsen en prijs/kwaliteit is dik in orde, zeker als je ziet wat er allemaal bij geleverd wordt. De service van Cangoo is in één woord prima te noemen! In de showroom werd alle tijd voor ons genomen, de bakfiets is netjes en op tijd bezorgd, en de vragen die ik had werden snel per mail of telefoon beantwoord. Kortom, tot nu toe dus zeer tevreden met onze aankoop.

3. September 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

supper gezellig en handig de cangoo groovy E

We hebben sinds 2 weken de cangoo groovy E, en het is echt genieten.
De service is goed, wanneer ik bel heb ik steeds dezelfde aan de telefoon, zonder lang te wachten. Je wordt serieus genomen en goed geholpen, zowel via telefoon als mail.

Hier alle voor en nadelen van de fiets:
Voordelen:
ideaal en gezellig. In 2 weken staat er al ruim 100 km op.

Ik las als nadeel dat er geen rits in de regenhoes zit. Dit heb ik nog niet als een groot nadeel ervaren, de hoes zit vrij ruim, en kun je met gemak wat optillen, de kids kruipen er met gemak onderdoor.

nadelen:

De 40 km met accu red ik niet.

De versnellingen in combinatie met de ondersteuning zijn de versnellingen te licht. Er zijn 6 versnellingen en 6 standen in de ondersteuning. In de 5e en 6e ondersteuningsstand kom je versnellingen te kort. De 1e en 2e versnelling is veel te licht, zelfs het wegrijden kan met gemak in de 3e versnelling. Een groter voor of kleiner achter tandwiel zou hier op zijn plaats zijn. Of meerdere versnellingen.
Maar dit mag de pret niet drukken, zeker in de bebouwde kom en de niet geasfalteerde wegen is de 6e ondersteuningsstand veel te hard, en heb je dus minder last van de wat lichte versnellingen.

De km/per uur klopt niet. Deze zegt 11 km/h en het moet dan ongeveer 18 km/h zijn.

De elektrische ondersteuningsbediening zit midden op het stuur, een plek waar je hem minder makkelijk kunt bedienen.
Deze is door ons omgewisseld met de bel.

Onze noodstop is nog geen feestje, de bakfiets trekt erg naar rechts, dit wordt als het goed is zeer spoedig afgesteld.

Ook al zijn er wat min puntjes, deze bakfiets zou ik zo weer kopen.

28. August 2014

Snel en betrouwbaar

Cangoo elektrische bakfiets besteld op dinsdag en de dag erna al een mail met de bezorgdatum erin dit was al de vrijdags en dat ik tussen 8 en 11 gebeld zou worden over de bezorgtijd. Op de vrijdagochtend om 9 uur gebeld dat de fiets tussen 5 en 7 uur bezorgd zou worden. Om 6 uur bezorgd. Keurig afgeleverd helemaal rijklaar, vriendelijke chauffeur en behulpzaam. Helemaal top.

20. August 2014

Fantasties

Goed zonder beschadigd thuis geleverd.
Na 2uurtjes regen zijn we daarna pas hem kunnen testen wel zonder batterij want deze moest nog opgeladen zijn.
Wel een kleine dingetje vergeten maar deze zal wel direct in orde komen.
Voor de rest kortom heel tevreden.

15. August 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr