Cangoo Bewertungen 140

TrustScore 2 von 5

1.9

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wij hebben de cangoo buckle up nu 1.5 jaar en al een hoop problemen mee gehad. Eerst waren de remmen niet goed nadat we 4 keer waren terug geweest hebben ze alle remmen maar vervangen. Daarna waren de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik wil iedereen afraden een Cangoo Buckle Up te kopen. Alles wat er maar kapot kan gaan, gaat kapot en de fiets voelt totaal niet veilig. In het begin bleken er zelfs onveilige remmen op te zitten die... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dramatisch kwaliteit, Cangoo buckle gekocht, net 2 jaar oud. Alles wat kapot kan gaan gaat kapot. Terugroepactie gehad omdat het frame kan breken, ketting brak af bij aflevering, rubbers van display l... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Cangoo is een jong familiebedrijf waar innovatie, hart voor bakfietsen, luisteren naar de klant en oog voor stijl in het DNA gebakken zit. We zijn een jong team van enthousiaste techneuten, ontwerpers en verkopers die graag een ding willen bewijzen: comfort, veiligheid en uitstekende service kunnen wel degelijk hip en betaalbaar zijn!

1.9

1 Stern

Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele degelijke en mooie kinder-bakfiets!

Voor iemand die nooit fietsen in elkaar zet, best wel 'n lastige klus. Maar na 'n paar uur zat hij goed in elkaar. De fiets is uiterlijk natuurlijk een plaatje, iedereen vind 'm prachtig. En hij is van 'n hele goeie kwaliteit, gemaakt van goed materiaal. Ik denk dat wij, eigenlijk onze kleinkinderen, er jaren plezier van gaan krijgen.

8. April 2015

Lang wachten...

Fijn dat een onderdeeltje speciaal voor mij in de webshop is geplaatst! Helaas heb ik het echter nog steeds niet ontvangen.

30. März 2015

geen goede ervaring

Ik ging een proefrit maken op de cangoo met 2 wielen. De zeer ongeïnteresseerde man die de fietsen uitlaadde vond het erg lastig vragen te beantwoorden die ik had. Toen op de fiets zat deed de rem het niet. Na 2x bijstellen deed hij het nog niet en werd me verteld dat hij dan weer terug moest om nagekeken te worden. Waarom wordt dit van te voren niet nagekeken. Ik heb gebeld hierover en maandag word ik teruggebeld. Ben benieuwd hoe ze hier mee om gaan

29. März 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Rem defect leverde gevaarlijke situatie op.

Voor een elektrische bakfiets van ruim 1800 euro verwacht ik eigenlijk dat de fiets picobello in orde is. Bij het eerste ritje bleek dat de achterrem niet werkte, omdat deze verkeerd stond afgesteld. Dit leverde een levensgevaarlijke situatie op waarbij ik net op tijd kon voorkomen dat de bakfiets een drukke weg op schoot.
Gebeld met Cangoo en excuses zijn aangeboden. Ook de hydrolische voorrem werkt (nog) niet naar behoren, dus ik ga wederom contact opnemen.

20. März 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bakfiets fijn, service kan veel beter

Toen de bakfiets uiteindelijk goed functioneerde, waren we er erg blij mee!
Dus wanneer je de bakfiets koopt reken erop dat je bakfiets nog een keer terug moet ( bij ons voor vervanging kromme remblokken bij de nieuwe fiets). Vergeten van de koplampen, nasturen van kussentjes en nog een keer omdat het de verkeerde was. Slijtage aan de regenhoes na een maand gebruik.

Dus: een fijne bakfiets, maar zeer zeker nog veel verbetering mogelijk bij Cangoo

6. März 2015

Veel opstartproblemen

Na lang sparen eindelijk alles bij elkaar om de electrische driewiel bakfiets van Cangoo aan te schaffen. Helaas was de bakfiets net op dat moment uitverkocht, ik heb contact gehad met Cangoo en deze boden mij een (nieuw) showmodel aan. Ik ben akkoord gegaan en de bakfiets werd geleverd, helaas zonder accu, deze heb ik dus weer retour laten gaan. 2 weken later werd de bakfiets weer geleverd, dit maal zonder extra slot en zonder bakfietspyama. Ik ben toch akkoord gegaan en de artikelen zouden nagezonden worden.

Dit is ook wel gebeurd, maar je moet duidelijk geduld hebben, ik heb tot 2x toe het verkeerde slot ontvangen (Deze pastte niet op mijn fiets.) En een nieuwe bakfiets pyama gekregen omdat de eerste lekte.

Na nog geen maand toeren had ik de eerste lekke band, deze is geplakt. Een week later was weer dezelfde band lek, contact gehad met Cangoo en ze hebben mij kosteloos een nieuwe binnenband opgestuurd. Helaas kan ik zelf geen band plakken dus moest de fietsenmaker daarvoor komen.

Nu een dikke 1,5 maand later weer een band lek gehad. Bij de aanschaf van de fiets kreeg ik een jaar lang pechhulp van Fietsned, ik was kennelijk nog niet aangemeld dus er kon niet meteen een monteur komen. Gelijk contact gehad met Cangoo (na aanhoudend bellen) en deze hebben mij meteen netjes aangemeld bij fietsned, dezelfde middag kon er dus nog een monteur komen.

Tussen de lekke banden in is de ketting er ook nog een keer afgegaan.

Minpunten:
De accu maakt enorm veel lawaai.
De accu is er moeilijk uit te halen.
Het schakelen met de versnellingen gaat niet altijd goed.
Zeer onpraktische regenhuif omdat er geen rits o.i.d. inzit.
Persoonlijk vind ik de bakfiets erg onstabiel, je moet echt heel langzaam door de bocht.

Pluspunten:
Personeel van Cangoo wil echt wel meedenken/helpen. Helaas hebben ze mijns inziens de zaakjes niet allemaal voor elkaar waardoor er nogal wat fouten ontstaan.
De bakfiets is lekker ruim.
Trapt licht, maar dit komt natuurlijk ook door de ondersteuning.

Helaas vind ik dit echt een miskoop. Ik heb er lang voor gespaard en vind het een prachtig ding maar ik kan er gewoon niet op vertrouwen. In krap 3 maanden al 3 lekke banden gehad en de ketting er af. En dit terwijl ik er niet eens elke dag op fiets.

4. März 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Cangoo Downtown, nexus 7: Tevreden met de aankoop!

Pluspunten aan de fiets (2-wieler met kleine bak):
- Je stapt op en fietst er zó op weg!
Te vergelijken met een normale 2-wieler, alleen zit je voorwiel wat verder weg.
- Je kunt er met gemak 3 kinderen op vervoeren:
2 in de bak, 1 achterop.
- En het is natuurlijk een plaatje!! (Wij hebben de witte variant met cognackleurige accesoires.)

Minpunten fiets:
- De regenhuif!!! Hij is onbruikbaar! (Cangoo, dit kan beter! Ontwikkel alsjeblieft een nieuwe!)
Hij is te klein: de kids zitten met hun hoofd en gezicht tegen het zeil aan. (Ze zijn net 1 jaar; laat staan als ze een jaar of 3 zijn!?!)
En hij is totaal niet praktisch in gebruik (je moet hem er in z'n geheel, met stokken en al, steeds opzetten en afhalen.) Kom op met die handige flap, d.m.v. een rits of klittenband.

Positief over Cangoo:
- klantvriendelijk personeel
- eerlijk voorgelicht, ook over de mindere eigenschappen van de fiets (te kleine regenhuif zonder handige instap, rammeltjes bij de kettingkast).
- Na een telefoontje, met de vraag of er naar de handrem en versnelling gekeken kon worden, kwam er iemand langs. Dit probleem is naar tevredenheid opgelost.
- Bezorgen: we werden netjes van te voren gebeld dat de fiets tussen .. en .. uur bezorgd werd. Vervolgens werd hij ook keurig op tijd geleverd.

Tip:
- Voor mijn 2 dochters van net 1 jaar hadden we verkleiners nodig. Maar er kunnen in deze bakfiets geen 2 peuterzitjes naast elkaar staan.
Dit wisten we bij de aanschaf.
Aangezien ze wel wat stevigheid kunnen gebruik tijdens het fietsen, kocht ik bij Prenatal 2 stevige kinderstoelverkleiners (eigen merk). Deze passen goed naast elkaar in de bak. De gordeltjes bleven vervolgens niet goed over hun schouders hangen. Dit is opgelost door een sluitclip (voor broodzakken e.d.) van Ikea over de gordeltjes (op borsthoogte) heen te klikken.
- Mocht je een fietsstoeltje voor achterop nodig hebben: laat je even goed voorlichten. Een aantal passen er niet op (bijv. Bobike).

19. Februar 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

ok alleen niet volgens afspraak

Er was afgesproken dat de bakfiets bij ons thuis afgeleverd zou worden. Echter deze stond opeens op kantoor, zonder dat er volgens de mail eerst gebeld zou worden. Vervolgens zouden ze hem thuis afleveren en van te voren bellen of dit ging lukken en hoe laat. Ook niks gehoord en opeens was deze afgeleverd.
Helaas wel wat beschadigingen en onverklaarbare plekken. Nu voor reparatie terug.

15. Februar 2015

Goede snelle service

We zijn erg goed geholpen en hebben de fiets erg snel binnen gehad. Voordat de fiets werd geleverd werd netjes gebeld hoe laat hij zou worden geleverd. We zijn erg tevreden met de fiets!

3. Januar 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

bijna helemaal okee

De afhandeling is wat anoniem, het produkt prima en de gebruiksaanwijzing is er niet, dus zoek het zelf maar uit: engelse gebruiksaanwijzing van de accu en oplader die niet uitlegt waar het rode lampje groen wordt( er zijn n.l. 2 rode lampjes die groen worden....)
en wat dat betekent.
Nederlandse beschrijving graag van knopjes en lampjes!! Hoe goedkoop
kan het zijn.

31. Dezember 2014
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Regenkap goed materiaal maar zeer onpraktisch

Het pakket met de regenkap en de stokken voor onze Cangoo city die hiervoor nodig zijn werd zeer snel geleverd.
Zeer onhandig dat de kinderen niet in de bak kunnen als de kap erop zit. Je moet de kinderen er eerst in zetten en dan de kap er pas op zetten. Niet handig als je steeds ergens wilt stoppen!! Er zou een rits aan de zijkant moeten zitten. Ook niet fijn, onze kinderen zitten gebukt als de kap erop zit! Ze zijn twee en drie jaar oud en echt niet lang! Bij een lang afstand dus echt niet te doen. Ik wilde de kap gebruiken bij winderig koud weer maar doe het nu maar niet omdat ze kinderen dan in een ongemakkelijke houding moeten zitten. Wat jammer!
De kap zou dus hoger moeten zijn aan de kant waar de kinderen zitten. Zag dat de kappen van de gazelle en bakfiets.nl tweewielers dat wel hebben. En dus een rits aan de zijkant dat de kap kan blijven zitten als de kids in- en uitstappen.

23. Dezember 2014

goede service

in juli een cangoo aangeschaft. Wordt elke dag gebruikt. Onlangs scheurtje in regenhuid ontdenkt (bij de naden). Maandag opgebeld disndag nieuwe gekregen super van jullie cangoo

16. Dezember 2014

chaotisch.

Wij hadden een nieuwe huif nodig voor de bakfiets. Die was online uitverkocht. Mijn man heeft meerdere keren gemaild, maar d ehuif was steeds niet leverbaar. 'Als hij binnen is, mail ik wel', kreeg mijn man via de mail te horen. Diezelfde dag kijk ik online en staat de huif gewoon als beschikbaar.
Direct gekocht natuurlijk. Met dit winterse weer is een huif wel fijn over de bakfiets. In eerste instantie is de verkeerde huif bezorgd. Daarna nog wat verwarring omdat een stok miste.
Al met al geen hele geode indruk dus.

16. Dezember 2014

cangoo bakfiets niet tevreden

beste cangoo ik ben niet tevreden geweest met mijn aankoop daarom heb ik de fiets ook gecrediteerd veel dingen gingen niet goed krijg verkeerde producten toe gestuurd en twee keer een fiets waar van alles aan was dit was eens maar nooit weer ik koop nooit meer een fiets bij jullie

vrienderlijke groet b anbeek

10. Dezember 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heldere informatie en perfecte service!

Onlangs heb ik een Cangoo bakfiets besteld en ben zeer tevreden over de fiets en de service vanuit Cangoo. Ik was op zoek naar een bakfiets voor mijn 2 kinderen. Voor dat ik de keuze had gemaakt, ben ik gaan zoeken naar verschillende merken. Uiteindelijk ben ik bij Cangoo gekomen, omdat zij op de forums goed naar voren kwamen.

We hebben Cangoo benaderd en konden vrijwel direct terecht voor een testrit bij ons thuis, die ook nog eens gratis is als we de bakfiets zouden aanschaffen! De prettige verkoper van Cangoo heeft ons alles uitgelegd over de bakfiets en maakte daarmee een erg vriendelijke indruk op ons.

Na de testrit waren we eigenlijk direct erg enthousiast over de bakfiets en 2 dagen later hebben we er een besteld! De fiets werd 5 dagen later (GRATIS!!) netjes afgeleverd bij ons!!

Ik fiets nu al 3 weken met mijn 2 kinderen met veel plezier op de bakfiets. Zeker een aanrader!!

10. Dezember 2014

3 palettes met verkeerde goederen

Huif voor Cangoo downtown besteld. Eerste pakket waren zadel, stuurpen, trappers. Pakket 2 was een verkeerde huif en na 3 pakketjes nog steeds de verkeerde huif. Uit eindelijk maar besloten om Vanuit Limburg Meer dan 200 km naar Utrecht te rijden en zelf de juiste huif op te halen. Tot mijn verbazing krijg ik een paar dagen later weer een pakket met een huif. (Groovy)
Maw als wij geen 200 km hadden gereden hadden we nog steeds geen juiste huif gehad. Jullie verdienen echt en dan ook echt een koude douche. Wat een slechte service. Met vriendelijke groet, Rudy, Linda en Pim

4. Dezember 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr