Wij hebben de cangoo buckle up nu 1.5 jaar en al een hoop problemen mee gehad. Eerst waren de remmen niet goed nadat we 4 keer waren terug geweest hebben ze alle remmen maar vervangen. Daarna waren de... Mehr ansehen
Ik wil iedereen afraden een Cangoo Buckle Up te kopen. Alles wat er maar kapot kan gaan, gaat kapot en de fiets voelt totaal niet veilig. In het begin bleken er zelfs onveilige remmen op te zitten die... Mehr ansehen
Dramatisch kwaliteit, Cangoo buckle gekocht, net 2 jaar oud. Alles wat kapot kan gaan gaat kapot. Terugroepactie gehad omdat het frame kan breken, ketting brak af bij aflevering, rubbers van display l... Mehr ansehen
Er was afgesproken dat de bakfiets bij ons thuis afgeleverd zou worden. Echter deze stond opeens op kantoor, zonder dat er volgens de mail eerst gebeld zou worden. Vervolgens zouden ze hem thuis afle... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Cangoo is een jong familiebedrijf waar innovatie, hart voor bakfietsen, luisteren naar de klant en oog voor stijl in het DNA gebakken zit. We zijn een jong team van enthousiaste techneuten, ontwerpers en verkopers die graag een ding willen bewijzen: comfort, veiligheid en uitstekende service kunnen wel degelijk hip en betaalbaar zijn!
Huub van Doorneweg 2, 5151 DT , Drunen, Niederlande
- 0416 205 205
- info@cangoo.nl
- cangoo.nl
Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Slechte service!
Vorig jaar een bakfiets gekocht.. op een paar punten na een prima fiets (motor maakte veel lawaai en de remmen waren niet helemaal goed)
Klantenservice echter spant de kroon! Rustig 3 weken wachten op een reactie, als je er al 1 krijgt.. Informatie ontoereikend.. doen niet wat ze beloven.. Jammer als je zo'n leuk product hebt..
cangoo scoobi
vorige week vrijdag de fiets gekregen. De fiets ziet er mooi en strak uit!
De versnellingen trappen alleen meteen al door. Hierover gebeld. Ze konden de bakfiets ophalen, maar dan was ik hem drie dagen kwijt en ik kan niet zonder fiets! Ik mocht hem ook naar een fietsenmaker brengen, maar dan moest ik eerst doorgeven wat het ging kosten. Toen ik aangaf dat dat geen service was, zouden hun laten weten die dag of ik hem weg kon brengen. Tot op heden nog niets vernomen. Na de tweede fietstocht zakte het zadel naar achter(zat los op de zadelpen). Deze heb ik zelf maar vast gezet. De regenhuif ziet er mooi uit, maar staat niet strak, waardoor deze lekt na een regenbui. (het water blijft erop staan, kan er niet aflopen). Ook de lampen voor doen het niet altijd. Je moet er dan eerst een klap op geven, anders wil hij niet aan de gang. Voor de prijs van de bakfiets mag je verwachten dat alles het goed doet! en dat er goede service bijzit, dit mis ik echt. Verder rijdt de bakfiets volgens mij wel lekker als de versnellingen het zouden doen!
Tevreden over testrit service en bankfiets Cangoo Travel E
Het is even wennen, zeker in het maken van bochten.....Maar heel blij met mijn Cangoo Travel E - zonder ondersteuning prima te doen zonder belading. Met trapondersteuning 1-5 heerlijk ontspannen fietsen met belading.
duurt lang
Ik heb 3 dingen besteld.
Hoesbeschermer was binnen 3 dagen
Verf na 2 weken niks ontvangen
Handgrepen na 2 weken niks ontvangen
Slecht
2 keer dezelfde niet gevraagde spullen gekregen, ook na telefonisch contact kreeg ik de verkeerde spullen.
Moest gelijk de verkeerde spullen retour sturen, anders kreeg ik mijn bestelde spullen niet
Uitstekend
Alles volgens afspraak uitgevoerd
Een tevreden klant
Teleurstellend
Kabelslot en pyjama niet geleverd, kapotte regenhuif, beschadigingen op de fiets, remkabel die uitsteekt, website niet duidelijk, service laat wat te wensen over. Eerst heel erg medelevend zijn en vervolgens met een habbekrats laten afschepen.
Ik heb de bakfiets weer laten ophalen. Erg jammer aangezien het een droom was om er één te hebben. Nu hopen dat mijn geld snel terug gestort word zodat ik bij de concurrent een bakfiets kan bestellen! Met hopelijk een betere service.
SLECHT HEEEL SLECHT
Dinsdag heb ik mijn bakfiets ontvangen. De chauffeur die hem bracht heeft amper 2 woorden gesproken. Ik controleerde of alles erbij zat en dat bleek niet het geval. De bakfietspyjama was niet aanwezig. Pas toen zei de chauffeur dat die later kwam. Hier baal ik enorm van omdat nu de bakfiets dus in de regen buiten staat... ook van cangoo komt hiervoor geen oplossing.
Donderdag heb ik mijn eerste rondje op de fiets gedaan en gelijk trapt de 2e en 4e versnelling door. Hierover met Cangoo contact gehad en ik zou vandaag terug gebeld worden, dit is niet gebeurd......
DUS KORT GEZEGD KOOP GEEEEEEN BAKFIETS BIJ CANGOO
niet te Vreden
ik heb een zitkussen gekocht voor mijn bakfiets , was te klein niet Goei maat , en achter kant zit een schuur in .
vreemd
Ik had een proefrit besteld, met de downtown en de comfort. Ik zou spoedig bericht krijgen wanneer de proefrit zou plaatsvinden, het werd mij verzekerd op zeer korte termijn. Affijn een week later ben ik gaan bellen. De Telefoniste reageerde ongeintresseerd en lakoniek.
' u word vanzelluf wel gemaild der overrr'
Ok. Weer afgewacht. Nog geen mail. Nog x bellen. 'Wie ben u dan?' zei ze nu. Ik uitgelegd: proefrit betaald/ afspraak/zou mail ontvangen etc. 'Waar woon u dan' ik: in Rijswijk. ' oooooo in Rijswijk...daar komme we enkel op dinsdag en en donderdag' ik Dinsdag is prima, hoe laat ongv? 'Wee nie, hij gaat u belle'
Affijn. Dag later mail in mn inbox dat ik tussen 9 en 11u een telefoontje kon verwachten van de chauffeur.
11.10u.......niets vernomen. Opnieuw bellen.
'Hij kom opzeker hoor vandaag' ik: ja prima, maar ik zou gebeld worden, ik moet verjaardagsboodschappen gaan doen, kun jij niet zien wanneer ik ingepland op de rit sta?
'Jawel'.........(verder niks) ik: ok, wil je dat dan even doen? (Klik....in de wacht.....)
'Ja Hallo, hij kom hoor, tussen en 13/15u staat u ingepland'
Ok affijn.....15.30 weer niks....16u bellen ...zelfde riedel weer....nu zou hij 16.30/17u komen......eindelijk ging om 17.45 de bel. Chauffeur was vriendelijk. Na de proefrit besloten dat ik de downtown wilde. In de beschrijving op de site stond dat je m gelijk kon betalen. Oh....hij had geen factuur....dan moest ik ff via site nog x de fiets bestellen maar dan onder rembours.....de bakfiets pyama was niet meegeleverd, die word later nog x bezocht.....tot op heden nog niets vernomen....ook niet over de info en lidmaatschap van fietsned.
Hier moet ik dus zelf achteraan.
Prima fiets. Maar jammer van de rommelige klant benadering.
Echt zonde.
De chauffeur was vriendelijk. Maar het administratieve gedeelte en de telefonische benadering was niet ok. Plus het tig verkeerd doorgeven van tijden is niet ok.
Maar de fiets is prima.
redelijk tevreden
De fiets werd vlot bezorgd. Op het frame zat een klein krasje en het beschermkapje van het voorlicht ontbrak. De fietspyama werd ook niet meteen mee bezorgd. De fiets zelf fiets wel prima!
Mooi design, fijne bakfiets en goed te manouvreren
We hebben de Cangoo Downtown met 7 versnellingen sinds een week. De bezorging verliep geheel volgens afspraak. We werden van tevoren gebeld en de fiets werd bezorgd op de afgelopen tijd.
Aangezien we 2 kinderen hebben (1,5 en bijna 4 jaar oud), is het ideaal om ze met de bakfiets te vervoeren. Zowel mijn man als ik vonden het nogal wiebelig met 2 kinderen op een gewone fiets, dit is de reden dat we de bakfiets gekocht hebben. De kinderen vinden het geweldig. Onze voorkeur ging uit naar een zo kort mogelijke bakfiets en een 2-wieler. De reden is dat een 2-wieler minder zwaar fietst en veel wendbaarder is. Van mensen in mijn omgeving had ik gehoord dat een 3-wieler veel zwaarder fietst en je dan al snel trapondersteuning nodig hebt. Daarnaast is deze korte fiets prima bij ons op de stoep voor het huis te parkeren en in onze schuur (wij wonen in de stad).
Je kunt met deze fiets ook prima langere afstanden afleggen, dit hebben we al gedaan.
Bij de voeten van onze kinderen is nog wel ruimte voor een tas en ook onder het bankje. Bij een verlengde versie kun je wel meer boodschappen kwijt dan in deze. Wij hebben er fietstassen aangehangen voor het geval dat we meer spullen mee willen nemen. De echte boodschappen doen we toch met de auto.
We hebben ook naar de Cangoo Downtown Plus en de Babboe City gekeken. Dit zijn ook mooie fietsen, maar wij vonden ze nogal lang (circa een halve meter langer, waardoor je wiel ook een halve meter verder van je af is).
Het enige nadeel vinden wij de regenhuif, deze is te laag. Het model is niet handig. Op internet heb ik ook de Popal Paris/London regenhuif gezien en ik zou deze ook aanraden voor de Cangoo.
Verder tot nu toe heel tevreden.
snel en meedenkende service
Wij hebben een bakfiets opgeknapt (type onbekend) na wat mailtjes en foto's over en weer (na de 1e levering, die helaas verkeerd bleek) is dit perfect gelukt met de juiste benodigdheden.
Wij kregen snel reactie op de mail terug met een duidelijke omschrijving van het hoe en wat.... waarvoor dank!
Tevreden
De Woensdag besteld en de volgende week dinsdag afgeleverd. Helemaal top. Het rijden is ff wennen. Was de 3wielerbakfiets van de concurrent gewend.
Vertrouwd, goed en snel
Goede service, zowel telefonisch als de levering. Woord bij daat
1e en laatste ervaring met Cangoo
Moest erg lang op de bestelling wachten.. Dus heb de telefoon gepakt.. Waar het pakketje is? Geen idee was het antwoord.. Waar word het afgeleverd? Weet ik niet zeker was het antwoord..Waarom bieden jullie de mogelijkheid op een alternatief aflever adres te leveren als je de spullen toch naar het factuur adres verstuurd? Gemiste kans!
goed prijs/kwaliteit verhouding Cangoo Groovy E
Mooie fiets en inderdaad fiets klaar afgeleverd. Pluspunten: fiets voelt degelijk en stabiel, kinderen vinden het fantastisch, ondersteuning springt vlot bij, wat erg fijn is als je optrekt op hobbelig wegdek. Huif is snel opgezet. Minpunten: motor maakt echt herrie, klinkt als een verkouden bromvlieg, afdekzeiltje is te groot en van erg kwetsbaar materiaal. Riempjes kunnen net niet kort genoeg voor stevige 1,5 jarige, maar dat hebben we opgelost met 3cm kussentje in de rug. Ook jammer was de afleverdag: dit was op woensdag domweg niet mogelijk.
Te bedenken dat andere merken rustig bijna het dubbele vragen voor een vergelijkbare fiets, krijg je bij Cangoo zeker waar voor je geld!
Goede fiets en goede service
Ik heb een Cangoo Downtown E. Superleuk fietsje. Ook zonder elektrische aansturing trapt deze ook fijn. Alleen vind ik het wel jammer dat de regentent te laag is. Mijn dochter moet er gebukt onder. Een paar dagen na levering kwam ik erachter dat een van de veiligheidsgordeltjes stuk was en van de dopjes op de stander miste 1 en was 1 kapot gegaan. Ik heb een mail gestuurd hierover en 2 dagen later had ik een nieuwe veiligheidsgordel en nieuwe dopjes in huis.
Mooi materiaal, assemblage best moeilijk
Wij kochten recent, tijdens de actie, de Cangoo Mini. Het duurde even voor het bedrag van onze BE naar de NL rekening van Cangoo was overgeschreven (±7wd). Eens geprocessed stond UPS er de dag nadien al met de doos.
Aan de slag met de onderdelen. Groot minpunt vind ik de handleiding. Over het algemeen is het assembleren zeer straight forward en een no-brainer. Enkel het ineen steken van het scharnierpunt en de rest van het frame was echt moeilijk. De handleiding is gewoon niet duidelijk. Ik vermoed dat als je ooit al rollagers geassembleerd hebt, dat dit niet moeilijk is. Na veel prutsen en passen en echt wel kracht gebruiken om het ding ineen te krijgen, bleek dat ik de juiste moersleutel niet had. De bout die je moet vastvijzen is behoorlijk groot. Zelfs mijn "ik heb alle tools binnen handbereik"-vader had max een 30. Dan maar naar de doe-het-zelf een gigantische moersleutel (34-36) gaan halen om zeker te zijn dat het allemaal goed in elkaar zat.
Gigantisch pluspunt. De kinderen vinden het geweldig. En het is supermooi!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.