Wij hebben de cangoo buckle up nu 1.5 jaar en al een hoop problemen mee gehad. Eerst waren de remmen niet goed nadat we 4 keer waren terug geweest hebben ze alle remmen maar vervangen. Daarna waren de... Mehr ansehen
Ik wil iedereen afraden een Cangoo Buckle Up te kopen. Alles wat er maar kapot kan gaan, gaat kapot en de fiets voelt totaal niet veilig. In het begin bleken er zelfs onveilige remmen op te zitten die... Mehr ansehen
Dramatisch kwaliteit, Cangoo buckle gekocht, net 2 jaar oud. Alles wat kapot kan gaan gaat kapot. Terugroepactie gehad omdat het frame kan breken, ketting brak af bij aflevering, rubbers van display l... Mehr ansehen
Er was afgesproken dat de bakfiets bij ons thuis afgeleverd zou worden. Echter deze stond opeens op kantoor, zonder dat er volgens de mail eerst gebeld zou worden. Vervolgens zouden ze hem thuis afle... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Cangoo is een jong familiebedrijf waar innovatie, hart voor bakfietsen, luisteren naar de klant en oog voor stijl in het DNA gebakken zit. We zijn een jong team van enthousiaste techneuten, ontwerpers en verkopers die graag een ding willen bewijzen: comfort, veiligheid en uitstekende service kunnen wel degelijk hip en betaalbaar zijn!
Huub van Doorneweg 2, 5151 DT , Drunen, Niederlande
- 0416 205 205
- info@cangoo.nl
- cangoo.nl
Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Cangoo keewee, dure bakfiets, waardeloze garantie service
Wij kochten een cangoo keewee bakfiets, de duurste uit modellenreeks. Binnen een 1/2jaar problemen met de accu, bleek een software/hardware probleem te zijn. Kan gebeuren en een van de zijpanelen was aan het delamineren. Door de wereldwijde malaise ivm corona zou een nieuwe accu en een zijpaneel lang op zich laten wachten. Begrijpelijk. De bakfiets was nog bruikbaar en wij geduldig. Echter werd ons geduld erg op de proef gesteld.. Nieuwe bakfietsen waren alweer enige tijd leverbaar, maar een goede accu kwam maar niet. Wat er naar de fietsenmaker werd gestuurd had onvoldoende vermogen of was zelfs kapot. Onze fietsenmaker heeft na veel inspanning uiteindelijk een nieuwe vervangende accu kunnen regelen. Het paneel is overigens nog steeds niet opgelost! Dus klantenservice van cangoo, ik lees graag jullie reactie en oplossingsrichting, want hier lijken jullie wel te reageren.

Antwort von Cangoo
Bij ons net zoveel problemen met de…
Bij ons net zo tal van problemen met de fiets en de reparaties lopen hoog op en met een normale fiets heb ik nooit wat gehad en nog eens zonder onderhoudsbeurt. Fiets gekocht in 2020. De fiets gaat elk jaar weg voor een beurt.
Dan zeggen ze dat ik naar de dealer moet gaan en die kan me niet helpen. Problemen zoals: Roest aan alle kanten (het staat onder een dak), de spaken van de achterwiel breken en overigens vervangen + band, 2 maal regenhuif gekocht, moeren trillen los, waarbij de zitplanken en gordels losraken en de elastiekhouders zijn weg voor de regenhuif. 2 maal accu vervangen (terwijl we dit naar binnen doen). Nu waarschijnlijk de trapsensor stuk en remmen meerdere keren vervangen. Alleen maar mankementen. Dit binnen 3 jaar. Ik vind dit echt heel bizar!! Hoe onvriendelijk ze zijn.

Zeer slecht
Wat een slechte, slechte service. Wij hebben in november 2021 een Cangoo Groovy E gekocht via Aktiebikes. Het ene na het andere probleem deed zich voor. (Goedkope buitenbanden waardoor lekke banden, slecht afgestelde spaken waardoor x-aantal keer spaken los, roestvorming ondanks een regenhoes, “schade” aan de bak terwijl we er heel zuinig op zijn, voorlampjes die na 1 keer vallen kapot zijn, regenhuif die lek is geleverd en waarvan al 2 ritsen vervangen zijn, piepende remmen die continu gesmeerd moeten worden, een continue tik waarvan niet kan worden achterhaald waar het vandaan komt, motor die veel herrie maakt...) Vaak werd de fiets na lang wachten wel weer opgehaald door Aktiebikes, maar het grootste probleem (het getik in de fiets/motor) niet verholpen. Op eigen kosten bij fietsenmaker in de buurt al nieuwe achterband erop laten zitten van betere kwaliteit. Gezien het nu wel lang genoeg duurt, maar eens contact gezocht met Popal zelf en die trekken overal hun handen van af. Sturen je weer terug naar de dealer, ook wanneer je aangeeft dat de dealer niets doet. Zeer onvriendelijk meneer aan de telefoon die tegen me sprak alsof ik een kleuter was (ben ik uiteraard niet van gediend) en totaal geen begrip of enige vorm van empathie toonde. Nu zegt de dealer dus dat ze de fiets weer willen halen om ‘m te maken, maar dat het geen garantie is. Ongelooflijk… Ik schrijf nooit negatieve reviews eigenlijk, maar ben hier echt klaar mee. Goedkope troep, terwijl je wel een hoop geld betaalt. Iedereen moet het uiteindelijk voor zich weten, maar ik zou je echt aanraden hier in ieder geval geen elektrische bakfiets van te kopen.
—————————————
Beste Hajar,
Er is al mailcontact met jullie geweest, waarbij mijn man al alles gestuurd heeft en dit resulteerde in de nieuwe mail van de dealer waarbij wij dus zouden moeten betalen om het probleem op te lossen… Ik krijg zowel van jullie als de dealer geen gehoor waarom het probleem niet onder garantie zou vallen, gezien het probleem er al die tijd al is geweest. :-(

Waardeloze service
Sinds 3 maanden zijn wij in bezit van een Cangoo Keewee. Op dit moment staat er nog geen 100km op de teller en doet zich, helaas, een technisch probleem voor. De fiets valt steeds volledig uit na enkele meter fietsen.
Omdat de fiets niet direct naast de deur is aangekocht (175 km) hebben wij telefonisch contact gehad om het probleem vast te stellen. Helaas hebben we niet kunnen vaststellen wat het probleem en de oplossing zou kunnnen zijn, daarbij werd eerlijk aangegeven dat ze meedere merken fietsen verkopen en niet gespecialiseerd zijn in 1 model en daarom beter contact opgenomen kan worden met Cangoo zelf omdat zij over het algemeen bekender zijn met de problemen die zich voort doen bij de producten die zij leveren. (logisch toch?)
Vervolgens loop je tegen de uitdaging aan hoe contact te krijgen met Cangoo, dit blijkt een behoorlijke opgave (zelfs op het telefoonummer dat op deze pagina staat aangegeven is het bedrijf niet bereikbaar).
Uiteindelijk is het gelukt om contact te krijgen met via Popal. Het gesprek dat hierop volgde kan wat mij betreft de boeken in als een van de meeste starre en klant onvriendelijke ervaringen die ik de afgelopen jaren heb meegemaakt.
Na het probleem kenbaar gemaakt te hebben werd ik terug gestuurd naar de verkopende partij. Vervolgens aangegeven dat langs gaan geen optie is en dat mij het logisch lijkt dat zij op de hoogte van eventuele problemen met de fietsen van Cangoo.
Volgende de beste meneer weten zij niks van problemen (toch apart dat je niks van je eigen product weet) en dat terug gaan naar de verkopende partij beleid van hun is, ondanks dat het in dit geval niet realisitisch is (gezien de afstand) en totaal klant onvriendelijke is. Want zo zegt de beste meneer; als de verkopende partij er niet uit komt nemen zij contact met ons op en dan helpen wij hen verder (dan val je toch van je stoel af, als men eerst zegt niks te weten van hun producten blijkbaar onzin) en men eigenlijk in staat is je direct te helpen maar dit weigert omdat dit beleid is)).
Feit is nu dat je een fiets van net geen 4000 euro gekocht hebt , en dat je na nog geen 100km rijden en fiets hebt die totaal geen dienst meer doet en Cangoo niet thuis geeft wanneer je aanspraakt probeert te maken op de garantie. Het feit dat je midden in de zomer geen gebruik kunt maken van een gloednieuwe bakfiets is al erg genoeg, en dan wil je snel weer de weg op kunnen en zit je niet te wachten op dit "gezeik".
update: inmiddels is er een antwoord hier onder aan de pagina geplaatst door Cangoo. Hieruit blijkt dat er zeer waarschijnlijk meer Keewee klanten zijn met hetzelfde probleem want ons verkooppunt heeft geen contact met jullie en is niet Transportfiets-Online.
Update 06-07-2022; Gaan we weer. Inmiddels een mail gestuurd naar het email adres dat popal hier heeft weergegeven, in het antwoord daarop wordt je doodleuk terug gestuurd naar verkopende partij. Men stuurt je dus gewoon van het kastje naar de muur en weigert je te helpen, de verkopende partij zou een garantieaanvraag kunnen indienen, ik kan zelf klaarblijkelijk, volgens Popal, geen aanspraak maken op de garantie zo blijkt.

Keewee cangoo
Binnen een week vielen de schroeven eruit door de trillingen , elke week dus nakijken of ze niet los zitten ,ook zag ik al slijtage van hoe de schroeven er in gedraaid waren , als reactie van het verkooppunt kreeg ik via de mail dat ik het wel met een lakje kon verbergen , ,, omdat je kind maar aan 1 kant kan instappen als de huif erop zit , krijg je snel lak/verf schade aan 1 kant , ook is de huif berekent op kleine kinderen , want hij is vrij laag , na 6 maanden deed hij overslaan in z'n 5 en 7 , bleek het in de naaf te zitten , binnen een half jaar na aankoop dus een nieuwe naaf moeten laten zetten twv 240 euro . Helaas
Hij ziet er mooi uit verder en de verlichting is mooi , maar het knipperlicht gebruik je amper , want automobilisten verwachten een uitgestoken hand IPV een knipperlicht op een bakfiets .
Hij rijd verder nu goed maar goed bijhouden en regelmatig controleren is wel belangrijk

de Cangoo Buckle..
In oktober de Cangoo Buckle aangeschaft en bijna alleen maar ellende gehad. Hij rijdt weliswaar prima en de kinderen zitten er lekker in, maar daar houdt het wel bij op.
Het begon met een accu die niet goed was, waar we vervolgens een maand op moesten wachten, toen was er een veer kapot, die na 3 keer verkeerde levering toch niet leverbaar was, nu fietste ik gisteren deed opeens het display raar waardoor ik allemaal rare tekens zie… daarnaast ook nog kleine problemen gehad die de fietsenmaker gelukkig snel kon oplossen. Heel erg veel spijt van de aankoop want met al deze problemen nog weinig plezier gehad van de bakfiets. De fietsenmaker doet zijn best, hij heeft zelfs een veer voor ons uit een andere bakfiets gehaald in een ander filiaal, het is gewoon absurd dat een bakfiets die nog geen half jaar oud is al zoveel problemen heeft.
Ik schrijf bijna nooit een review en wil graag alles een kans geven, soms kan je pech hebben, maar dit is te bizar voor woorden.

Koop hier geen fiets!
Eind september 2021 hebben wij de Cangoo Groovy mogen ontvangen. Fijne fiets en 2 maanden heel fijn gebruik van kunnen maken. Totdat de accu geen aansluiting meer gaf met de motor. Door de lockdown en drukte hebben we de fiets pas 1-2-2022 naar een service partner kunnen brengen. Die kunnen niet achterhalen wat het probleem is waardoor de fiets naar de Fietsenwinkel in Utrecht is gebracht. Echter komen ze hier er ook niet uit wat het probleem is. Ik zit nu al 3 maanden zonder bakfiets terwijl ik deze nodig heb voor mijn kinderen en werk. Elke dag met de bus alles doen met 2 baby’s is niet erg fijn. De service is ronduit slecht. Niemand weet iets en ben al helemaal niet te spreken over hun communicatie. Ik heb al 5 maanden een bakfiets waarvan hij is 3 maanden stuk is en waarschijnlijk gaat dit nog maanden duren aangezien alle onderdelen een leveringsprobleem hebben. Ik wil mijn geld terug en raad jullie allemaal aan hier zeker GEEN fiets te kopen. De service is goed totdat je hebt betaald daarna is de service weg!

Antwort von Cangoo
Top service vrouwtje heb er veel…
Top service vrouwtje heb er veel plezier van

Aanrader!
Heel blij met mijn nieuwe Cangoo Tour, ik kan niet meer zonder!

Antwort von Cangoo
Super tevreden alles perfect op onze…
Super tevreden alles perfect op onze bakfiets.

Een topper..
Afgelopen maandag onze Cangoo bakfiets opgehaald en wat rijdt deze heerlijk. Mijn dochter wilt de hele week al niets anders dan rondjes rijden en van het uitzicht genieten en zelf is het geen straf om dit te kunnen doen samen met haar.

Antwort von Cangoo
Zeer tevreden met mn nieuwe Buckle…
Zeer tevreden met mn nieuwe Buckle Bakfiets!!

Antwort von Cangoo
Vorige week een nieuwe bakfiets gekocht…
Vorige week een nieuwe bakfiets gekocht bij dit bedrijf. Deze werd de volgende dag al rijklaar geleverd!

Antwort von Cangoo
Ik ben heel blij met de nieuwe Buckle…
Ik ben heel blij met de nieuwe Buckle bakfietsen. Perfect om zaterdag lekker de auto te laten staan en lekker op de fiets de stad in te gaan.

Wind door je haren
Na aankoop van de fiets hebben we heerlijk kunnen fietsen.
Heel erg makkelijk in gebruik, zeker een aanrader als je net zoals ik met de kids op pad wil gaan.

Cangoo Downtown 2 wheel, 3 child seats
I bought a Cangoo Downtown 2 wheel, 3 child seat bike nearly 2 years ago. I was worried at buying a cheap model and hearing scare stories but it has been great value for money. I've ridden it 70+miles per week and can easily do 20+miles per day with no e-assist. The accessories it comes with are good and it is compatible with babboe baby seats etc. The kids love it.
Trage, heel slechte service
We hebben een Cangoo Groovy elektrische bakfiets en naar tevredenheid veel gebruik van gemaakt. Alles was ok, totdat de eerste mankementen kwamen. Net omdat we er veel gebruik van maakten, kan ik begrijpen dat er zaken hersteld moeten worden, dat is bij een auto ook zo.
De reden dat ik 'slecht' geef, is omdat ze énorm trage service hebben. Hun bewering "Wij beantwoorden alle mails binnen 24 uur" is een lachertje.
De problemen waren het breken van spaken. Vanaf mijn eerste mail tot het leveren van de spaken zaten meer dan 9 maanden!!! En toen bleek dat de spaken niet lang genoeg waren! Dan nog wat mails gestuurd, maar ondertussen heb ik bij mijn eigen fietsenmaker spaken op maat laten maken, waardoor we de bakfiets op zijn minst terug kunnen gebruiken. Nog eens 3,5 maanden later een mailtje gehad "we zullen zien wat we nog kunnen betekenen voor jou", maar tot op heden niets van financiële compensatie gehad.
Ondertussen is de as van de bakfiets gebroken (net waar de bak draait) en dus heb ik geïnformeerd of ze zo'n as kunnen leveren. Die mail is op 2/7/17 verstuurd en ik heb nog niets teruggehad.
Conclusie? Ik zou geen Cangoo-bakfiets meer aankopen! En hoop nog steeds dat ze de problemen kunnen oplossen.
Na 2 jaar bak verrot
Wij hebben een electrische bakfiets gekocht 2.5 jaar geleden. Wat kleine strubbelingen gehad in het begin maar netjes opgelost. Vervolgens nu 2.5 jaar later is de bak verrot. Dit terwijl hij altijd onder het zeil heeft gestaan. Superzonde! De lak/verf laat aan de binnenkant onderzijde los. Hierdoor lijkt het echt op een miskoop uit te draaien...
Slechte service en bereikbaarheid
Tevreden over de fiets, maar zeer moeizaam contact over garantie/reparaties (pas na vele keren bellen een enigszins bevredigend antwoord). Een aantal gebreken zouden volgens de fietsenmaker onder de garantie moeten vallen, maar Cangoo geeft aan dat we maar moeten afwachten of dat zo is, en bovendien zit er dan sowieso een onderhoudsbeurt van 120 Euro aan vast.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.