BUKI | Korepetycje w Polsce  Bewertungen 304

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jestem zarejestrowana na tej stronie już dwa lata. Dobre zgłoszenie otrzymać prawie nie ma szansy, menedżery sami kontaktują się k klientem. Po takim kontakte już nie możliwe pracować z uczniami. Częs... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Platformę BUKI znalazłam, kiedy szukałam korepetytora dla syna. Zdecydowaliśmy się na dodatkowe lekcje z matematyki i języka angielskiego. Kontakt z nauczycielem był bardzo dobry, a syn uzyskał wysoki... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Buki to wyjątkowa platforma korepetycyjna, która zasługuje na moją gorącą rekomendację. Korzystając z jej usług, doświadczyłam znakomitego poziomu profesjonalizmu, zarówno jeśli chodzi o szybki kontak... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jestem korepetytorem w tej firmie od ponad roku. Bardzo odpowiada mi system poszukiwania i przydzielania uczniów dla korepetytora. Poza tym bez problemu uzyskuję szybkie i wyczerpujące odpowiedzi na... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Privatlehrer

Vom Unternehmen geschrieben

BUKI międzynarodowy serwis wyszukiwania korepetytorów z ponad 10.000 prywatnych nauczycieli z całej Polski. Na stronie znajdziesz profesjonalnych korepetytorów, którzy pomogą odrobić zadania domowe, przygotować się do matury czy egzaminu 8 - klasisty, nauczą języków obcych lub pomogą opanować nowe hobby. Pracujemy od 2014 roku oraz 95 % naszych klientów wystawili pozytywną opinię o współpracy z serwisem.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thanks to BUKI I found my first…

Thanks to BUKI I found my first students who stayed with me for long. It’s very convenient for both sides , students and teachers.

26. Februar 2024

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Thank you for your feedback!

Shows students that you support them

Shows students that you support them
Encourages learning and growth
Motivates students to progress
Indicates that you're proud of your students
Solidifies a positive relationship or connection with your students

30. Juli 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Świetna strona dla nauczycieli i uczniów

Współpracuję z BUKI od roku i jestem bardzo zadowolona. Na każdej płaszczyźnie kontakt jest bardzo profesjonalny, managerowie są pomocni i zleceń wpada co raz więcej. Jasne zasady i przyjazny interfejs na stronie to dodatkowe atuty. Bardzo polecam!

23. Februar 2024

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Bardzo dziękujemy za współpracę i pozytywną opinię.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Odkąd się znamy, firma Buki znacznie ulepszyła swoją strukturę i metody zarządzania. Nauczyciel może liczyć na wsparcie menadżera, a jeszcze wcześniej ma możliwość pozyskania pracy. Uczeń ma szeroki wybór, gdyż grono sprawdzonych korepetytorów jest duże. Dla obu stron, platforma spełnia oczekiwania.

23. Februar 2024

Great page with tutors

Great page with tutors. Always helpful and very good quality of the teachers.

12. Oktober 2023

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

We appreciate you sending us your feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I'm very glad to cooperate with BUKI

I'm very glad to cooperate with BUKI - they always work quickly and efficiently. Thanks to them, I have more time to study while they help me find new students. I highly recommend them.😊

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

We appreciate you sending us your feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I honestly recommend this platform

I honestly recommend this platform! It is much easier to find students through it than on your own. People always choose more reliable sources.

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Thank you for your feedback and recommendation!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo pomocna platforma jaki chcesz…

Bardzo pomocna platforma jaki chcesz zacząć przygodę z nauczaniem. Menadżerowie zawsze pomocni. Polecam :)

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za opinię oraz polecenie!

BUKI to profesjonaliści

Współpraca z BUKI jest dla mnie bardzo dobrym doświadczeniem. Nigdy nie zawodzą i wyrobili sobie moje zaufanie.

18. Februar 2024

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Drugi rok dobrej i miłej współpracy z BUKI.

Już drugi rok współpracuję z firmą BUKI i jestem z tej współpracy bardzo zadowolony. Jedynym "ale" jest brak zabezpieczenia korepetytora i firmy związanego z wycofaniem zgłoszenia jeszcze przed pierwszymi zajęciami. Sugeruję pobieranie przez BUKI bezzwrotnej opłaty za pierwsze zajęcia w momencie akceptacji zgłoszenia przez Zleceniodawcę. Opłatę za drugą godzinę, tak jak dotychczas, płaciłby korepetytor po odbyciu drugich zajęć.
Dzięki jasnym i prostym zasadom i ogromnego zaangażowania managerów, a także ich wielkiej życzliwości, nasza współpraca układa się wspaniale.

16. Februar 2024

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za udzielenie opinii!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I’d like to strongly recommend BUKI to…

I’d like to strongly recommend BUKI to people who want to begin their adventure with tutoring. Thanks to this site I found my students in a very short time. Principles of cooperation are clear, fee per student is affordable and managers help a lot.

15. Februar 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

This platform brings many students

This platform brings many students. As a tutor I'm glad I can use this site to teach.

15. Februar 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Od kilku lat współpracuję z firmą Buki…

Od kilku lat współpracuję z firmą Buki jako korepetytor języka rosyjskiego i matematyki. Jestem zadowolona ze współpracy. Firma Buki podesłała mi wielu nowych uczniów. Kontakt z menedżerem zajmującym się moim zleceniem jest zawsze dobry. Zawsze można zaradzić ewentualnym problemom czy nieporozumieniom.

14. Februar 2024

BUKI - cooperation experience

I've had a good experience working with the company. I received quite a few courses from Buki and they usually take a year. Sometimes it happens that for a while I'm not getting any courses, but to be honest, I don't know what it depends on. I also have no influence on students' decision concerning continuing the course and sometimes they give up earlier. Unfortunately, it may results (as I'm being informed on my profile site) in "current blocking my profile due to losing students who had been assigned to me". That's not totally clear to me.

11. Februar 2024

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Thank you for your feedback. In case of questions, please contact info@buki.org.pl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Отвратительный сервис с мошенниками вместо преподавателей

Тут должна быть оценка 0! Репетитор с данной платформы провела пробное занятие длинной в 10 минут и потребовала за него 50зл. Я оплатила 4 занятия в абонементе, и при этом условии пробное становится "бесплатным" (по 60 минут), и здесь началось самое интересное: преподаватель стала регулярно опаздывать на уроки, писать за 10 минут до начала урока что ее не будет, при опоздании на 10 минут-занятие заканчивалось как обычно, то есть она самовольно сокращала длительность занятий. Однажды она позволила себе не явиться на урок и не предупредила что ее не будет. Такое неуважение и наплевательское отношение к учебе терпеть дальше было невозможно и я потребовала возврат средств за оставшиеся 2 занятия. Она наотрез отказалась, потребовала оплату за пробное (напомню, длилось оно 10 минут, из заявленных 60). Платформа проявила себя НИКАК в этой ситуации (будьте готовы к тому, что при таких вопросах вы будете решать проблемы сами). В итоге вернула только 50зл (из 100 положенных). Никому не платите заранее! И не пользуйтесь услугами данной платформы - они никак не отслеживают длительность уроков, оплаты, и не помогают решать конфликтные ситуации

6. Februar 2024

Добрый день Анастасия,
Нам жаль, что у вас произошла такая ситуация с репетитором.

Согласно условиям сотрудничества, мы работаем исключительно как информационная платформа. Компания или консультант не участвует в предоставлении услуг репетитором. Услуги считаются предоставленными компанией или консультантом, когда студент и репетитор обменялись контактной информацией. Любые другие услуги предоставляются студенту на основе отдельного договора о предоставлении услуг (при необходимости), заключаемого между студентом и репетитором. Компания или консультант не выступает стороной таких договоров, поэтому не несет ответственности за дальнейшее предоставление услуг репетитором. Любая оплата услуг репетитора производится исключительно между репетитором и студентом и не предусматривается функционалом вебсайта.
В процессе заключения и выполнения таких договоров компания не выступает агентом или работником студента или репетитора и не имеет полномочий действовать от имени студента или репетитора.

Мы учтем негативный отзыв о данном преподавателе. В случае необходимости мы можем заменить преподавателя, учесть Ваши пожелания и подыскать другого репетитора.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr