BUKI | Korepetycje w Polsce  Bewertungen 304

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jestem zarejestrowana na tej stronie już dwa lata. Dobre zgłoszenie otrzymać prawie nie ma szansy, menedżery sami kontaktują się k klientem. Po takim kontakte już nie możliwe pracować z uczniami. Częs... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Platformę BUKI znalazłam, kiedy szukałam korepetytora dla syna. Zdecydowaliśmy się na dodatkowe lekcje z matematyki i języka angielskiego. Kontakt z nauczycielem był bardzo dobry, a syn uzyskał wysoki... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Buki to wyjątkowa platforma korepetycyjna, która zasługuje na moją gorącą rekomendację. Korzystając z jej usług, doświadczyłam znakomitego poziomu profesjonalizmu, zarówno jeśli chodzi o szybki kontak... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jestem korepetytorem w tej firmie od ponad roku. Bardzo odpowiada mi system poszukiwania i przydzielania uczniów dla korepetytora. Poza tym bez problemu uzyskuję szybkie i wyczerpujące odpowiedzi na... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Privatlehrer

Vom Unternehmen geschrieben

BUKI międzynarodowy serwis wyszukiwania korepetytorów z ponad 10.000 prywatnych nauczycieli z całej Polski. Na stronie znajdziesz profesjonalnych korepetytorów, którzy pomogą odrobić zadania domowe, przygotować się do matury czy egzaminu 8 - klasisty, nauczą języków obcych lub pomogą opanować nowe hobby. Pracujemy od 2014 roku oraz 95 % naszych klientów wystawili pozytywną opinię o współpracy z serwisem.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Nieaktualne oferty

Wystawiają na stronie oferty, które nie są aktualne, a potem kiedy okazuje się, że "wybrany korepetytor nie odpowiedział na zgłoszenie", to przekazują numer telefonu klienta innym korepetytorom, których sami wybrali. Nie polecam, strata czasu i energii.

5. Oktober 2024

Dzień dobry Panie Marcinie,
Każde zlecenie jest rozpatrywane indywidualnie. Jeśli klient oczekuję na odpowiedź wybranego korepetytora, to próbujemy się skontaktować z tą osobą. Jeśli klient zlecił nam wyszukiwanie korepetytora, to do zgłoszenia zostaję przydzielony korepetytor, który najbardziej odpowiada klientowi wg. zaznaczonych kryteriów.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Współpraca z tą platformą układa się…

Współpraca z tą platformą układa się bez żadnych zgrzytów. Jest elastyczna i efektywna.

4. September 2024

Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza praca jest pomocna.☺

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dobre miejsce do pozyskania nowych uczniów

Jeżeli chodzi o pozyskanie nowych uczniów to jest to idealna platforma. Potencjalne zgłoszenia faktycznie pojawiają się bardzo często i jest możliwość nawiązać stałą współpracę z nowymi uczniami. Mogłabym się jedynie przyczepić do wysokości opłat za zgłoszenia oraz czasami problem systemowy w pozyskiwaniu klientów tzn. uczeń wysyła zgłoszenie do wielu korepetytorów lub nawet na innych portalach i często zgłoszenie w chwili kontaktu jest już nieaktualne lub niezgodne z tym co było w nim umieszczone. Sama współpraca układa się pomyślnie :)

22. August 2024

Dzień dobry Pani Kamilo,

Dziękujemy za pozytywną opinię! Nasz zespół zawsze dokłada wszelkich starań, aby zapewnić jak najlepsze warunki współpracy. 🙌💚

Opinia o firmie

Firma w sposób płynny oraz natychmiastowy realizuje wszelkie działania odnośnie do współpracy z uczniem.

22. August 2024

Dzień dobry Panie Marku,

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że nasza praca jest doceniana.🌟

Witam

Witam, wszystkie zamówienia, na które odpowiedziałem były skierowane do kogoś innego. To jakiś żart. Co zamówienie zaakceptowane to wysyłają kilka razy dziennie przypomnienie o zapłacie natomiast studenci szukają kogoś innego. 5 gwiazdek to chyba dają ci co pracują w buki bo inaczej tego nie tłumaczę. Nie polecam.
Odpowiadam buki: nie chodzi o mój profil!!! Tylko o to,że wysyłacie namiary do uczniów którzy szukają innych osób i są ZDZIWIENI, że piszą lub dzwonią do nich inne osoby. Przestańcie zwalać na profile korepetytorów. Jesteście na prawdę bezwstydni.
JESZCZE RAZ: HEJ! osoby, do których dzwoniłem, od razu mi mówiły, że szukali kogoś innego! NIE PATRZYLI NA MÓJ PROFIL! Bo nie mieli kiedy jak zd mną rozmawialiśmy przez telefon! Wysyłacie zgłoszenie do nie odpowiednich ludzi! PRZESTAŃCIE WCISKAĆ KITY Z TYM PROFILEM W KOŃCU!!! Nie informujecie o tym klienta, który odbiera telefonu i jest zaskoczony, że jakaś osoba wydzwania do niego o korepetycje.
I PRZESTAŃCIE MI WYSYŁAĆ WIADOMOŚCI Z OPŁATĄ ZA LEKCJĘ, KTÓREJ NIE BĘDZIE. chcę usunąć moje dane a się nie da bo jeszcze nie wyłączyliście tych powiadomień. Dziś rano otrzymałem odp od menadżera, że to nastąpi w najkrótszym czasie. Jeszcze czekam!

16. August 2024

Dzień dobry Panie Łukaszu,

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że nie udało się Panu jeszcze znaleźć uczniów za pośrednictwem naszej strony. Polecamy popracować nad profilem nauczyciela: dodać skany dyplomów, popracować nad opisem informacji dodatkowej, dodać prezentacje wideo, zacząć prowadzić blog. To wszystko poprawi ranking użytkownika, a także sprawi, że profil będzie bardziej atrakcyjny dla uczniów.

Na stronie są 2 typy zleceń - zlecenia osobiste oraz zlecenia potencjalne.

Zlecenia osobiste. Jeśli ze wszystkich korepetytorów ze strony uczeń zaznaczył że chcę pracować z Panem to takie zgłoszenie nazywa się osobistym.

Potencjalne zlecenia to zgłoszenia, na które jeszcze nie jest przydzielony korepetytor(np. wybrany korepetytor nie ma wolnych terminów) i które jest aktualne dla ucznia. Jeśli nauczycielowi odpowiada zamówienie, klika „Akceptuję zgłoszenie” i jego wybór zostanie uwzględniony, w miarę możliwości otrzyma to zamówienie.

Zalecaliśmy aktualizacje profilu, gdyż może to poprawić ranking użytkownika, oraz zrobić profil bardziej atrakcyjnym dla uczniów, co pozwoli otrzymywać więcej zgłoszeń osobistych.

W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt na info@buki.org.pl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I am a tutor and I can highly recommend…

I am a tutor and I can highly recommend Buki as a trustworthy partner.
I have been cooperating with Buki since three years and I have not experienced any setbacks.
Communication with the portal is flawless and there are new Students provided.

3. Juni 2024

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Thank you for your positive feedback! Our team always makes every effort to ensure the best possible terms of cooperation. 🙌💚

Opinion

Good portal for people searching a tutor. I cooperate with it from years. It's good, I recommend it.

16. Mai 2024

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

We are glad that you are satisfied with our services :) Good luck with your work! 🌟

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Korepetycje BUKI dają mi jednocześnie…

Korepetycje BUKI dają mi jednocześnie poczucie bezpieczeństwa i swobodę w pracy korepetytorskiej. Strona jest przejrzysta, menadżerowie szybko odpowiadają na kontakt, oraz BUKI pobiera jedynie prowizje od korepetytorów na początku współpracy. Bardzo polecam ten serwis, każdemu korepetytorowi. :)

15. Mai 2024

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Pani Natalio, dziękujemy za pozytywną opinię! Nasz zespół zawsze dokłada wszelkich starań, aby zapewnić jak najlepsze warunki współpracy. 🙌💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I am a teacher and I have been working…

I am a teacher and I have been working with buki for about 3 years. Everything is fine. The communication with staff is quite easy. I hope to continue our cooperation in the future.

13. Mai 2024

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Thank you for your opinion and cooperation!👩‍🎓

Being an English tutor

Being an English tutor, I highly recommend the platform BUKI as a developing, efficient and human-oriented service. Thanks to it, I've found lots of thankful students for long-term cooperation.
BR Anna

30. April 2024

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Thank you, your feedback is very important to us!

Nice communication

Nice communication, understanding of different cases - tutor-pupil.

27. April 2023

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Thank you for your feedback!

słaba współpraca z portalem

słaba współpraca z portalem, częste wyłudzanie wyższej kwoty niż się należy, nagminne pytanie o płatności wysyłane w niedziele oraz święta, słaba weryfikacja uczniów, niewielka liczba zleceń, menadżer mało elastyczny, firma mało rzetelna i profesjonalna

29. März 2024

Dzień dobry Pani Magdaleno,

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że nie jest Pani zadowolona ze współpracy ze stroną.

Opłaty są naliczane zgodnie z Regulaminem strony, który akceptuje każdy użytkownik przy rejestracji. W przypadku zmian dotyczących ilości czy trwałości lekcji wystarczy powiadomić opiekuna zlecenia i koszt zamówienia zostanie przeliczony. Konsultanci mogą być elastyczni wyłącznie w przypadku jeśli sytuacja nie jest określona na stronie Regulaminu.

Zazwyczaj przypomnienia otrzymywane mailowo są pomocne dla nauczycieli, gdyż czasem mogą zapomnieć skontaktować się z klientem z racji swojego zatrudnienia, dodatkowych lekcji etc.
Aczkolwiek, każdy użytkownik może wypisać się z newslettera i nie otrzymywać wiadomości od strony.

Ze swojej strony nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu.
W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt na info@buki.org.pl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I highly recomend this platform.

You can really quickly find new students here. Everything is well prepered and comunication works great. In my opinion the amount of the fee is suitable, I highly recomend this platform!

20. März 2024

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Thank you for your feedback and recommendation!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Świetna strona dla uczniów i korepetytorów

Z platformy Buki korzystam jako korepetytor i szczerze ją polecam. Ilość zgłoszeń od uczniów jest bardzo zadowalająca a warunki współpracy przejrzyste i uczciwe. :)

1. Oktober 2023

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za opinię oraz polecenie!

Great platform

Great platform, great customer service team, much recommend for those looking for help in learning languages and for those offering teaching services.

29. Februar 2024

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Thank you very much for your feedback, and we are glad that you are satisfied with our service.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bardzo duża ilość klientów

Bardzo duża ilość klientów, pomoc ze strony menadżerów.

29. Februar 2024

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za opinię oraz współpracę!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

You can find new students there

You can find new students there. Many potential customers visit this website.However, you must remember to charge the student for at least 2 lessons in advance.

27. Februar 2024

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Thank you for your feedback!

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr