BUKI | Korepetycje w Polsce  Bewertungen 304

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jestem zarejestrowana na tej stronie już dwa lata. Dobre zgłoszenie otrzymać prawie nie ma szansy, menedżery sami kontaktują się k klientem. Po takim kontakte już nie możliwe pracować z uczniami. Częs... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Platformę BUKI znalazłam, kiedy szukałam korepetytora dla syna. Zdecydowaliśmy się na dodatkowe lekcje z matematyki i języka angielskiego. Kontakt z nauczycielem był bardzo dobry, a syn uzyskał wysoki... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Buki to wyjątkowa platforma korepetycyjna, która zasługuje na moją gorącą rekomendację. Korzystając z jej usług, doświadczyłam znakomitego poziomu profesjonalizmu, zarówno jeśli chodzi o szybki kontak... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jestem korepetytorem w tej firmie od ponad roku. Bardzo odpowiada mi system poszukiwania i przydzielania uczniów dla korepetytora. Poza tym bez problemu uzyskuję szybkie i wyczerpujące odpowiedzi na... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Privatlehrer

Vom Unternehmen geschrieben

BUKI międzynarodowy serwis wyszukiwania korepetytorów z ponad 10.000 prywatnych nauczycieli z całej Polski. Na stronie znajdziesz profesjonalnych korepetytorów, którzy pomogą odrobić zadania domowe, przygotować się do matury czy egzaminu 8 - klasisty, nauczą języków obcych lub pomogą opanować nowe hobby. Pracujemy od 2014 roku oraz 95 % naszych klientów wystawili pozytywną opinię o współpracy z serwisem.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Serdecznie polecam współpracę z…

Serdecznie polecam współpracę z serwisem Buki. Od wielu lat prowadzę korepetycje we współpracy z ową platformą i mam same pozytywne odczucia. Polecam!

24. November 2025

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za opinię oraz współpracę!👩‍🎓

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I am a tutor working in cooperation…

I am a tutor working in cooperation with this company. All payments are clear without hidden costs, communication with administration is pretty good also.

17. November 2025

Thank you for your feedback and cooperation!👩‍🎓

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I’m very satisfied with my experience…

I’m very satisfied with my experience working with Buki. The platform is clear, easy to use, and really helps connect tutors with students that match their skills. Communication with clients is smooth, and the booking and review system works perfectly. I also appreciate the technical support — always quick and helpful. Thanks to Buki, I can develop my tutoring work in a professional and organized way.

18. April 2025

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Thank you for your feedback! We are very pleased that our platform helps you in your work 📚🌟

Professionalism

Professionalism, constant support provided by manager. Good cooperation by well qualified staff.

12. November 2025

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Thank you so much for your positive feedback! We're glad you found our work helpful. ☺

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

This website makes finding new students…

This website makes finding new students easy. Everything works as it should. Furthermore, the managers are very helpful.

12. November 2025

Thank you for your feedback and cooperation!👩‍🎓

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Z przykrością muszę wyrazić negatywną…

Z przykrością muszę wyrazić negatywną opinię na temat mojej współpracy ze szkołą. Niestety, mimo początkowych nadziei, realia okazały się rozczarowujące. Stawki oferowane lektorom są zdecydowanie nieadekwatne do kwalifikacji, doświadczenia oraz nakładu pracy, jaki wymaga solidne i zaangażowane prowadzenie zajęć. Odnosi się wrażenie, że szkoła postrzega lektorów nie jako partnerów w procesie edukacyjnym, lecz jako tanią siłę roboczą, której głos i potrzeby nie mają większego znaczenia.

Szczególnie niepokojące jest również podejście do kwestii relacji z kursantami, odbieranie uczniów lektorom czy wprowadzanie ich w błąd co do zasad współpracy podważa zaufanie i profesjonalizm całej instytucji. Niestety widać wyraźnie, że dobro szkoły i zyski stawiane są ponad dobrem osób, które faktycznie tę szkołę tworzą, lektorów.

Dziękuję jednak za dotychczasową współpracę i życzę wszystkim innym lektorom wyłącznie samych sukcesów, satysfakcji z pracy i kontaktu z uczniami, którzy naprawdę doceniają ich.

29. Oktober 2025

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Z przykrością przyjmujemy, że Pańskie doświadczenia z BUKI School nie spełniły oczekiwań. Bardzo cenimy pracę naszych korepetytorów i zdajemy sobie sprawę, jak ważne jest zapewnienie odpowiedniego wynagrodzenia oraz uznania dla ich zaangażowania i kwalifikacji. Przykro nam, że poczuł się Pan niedoceniony w tym zakresie. Zapraszamy do rejestracji na buki.org.pl. Na tej platformie może Pan samodzielnie ustalić stawkę. Być może taka forma współpracy będzie dla Pana bardziej odpowiednia.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo sprawna organizacja pracy…

Bardzo sprawna organizacja pracy zarówno samej praformy jak i menadżerów, którzy czuwają nad przebiegiem całego procesu. Polecam i uczniom i nauczycielom korepetytorom współpracę z BUKI.

18. Juli 2025

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Bardzo dziękujemy za wsparcie oraz opinie! Inspiruje to nas do ulepszania naszych usług.🚀

Professional and always helpful

My experience with Buki was very positive by far. Managers, who help you during the process of acquiring clients, respond quickly and are really helpful. Usually, you are given detailed information about clients so if there's something that doesn't fit your preferences you can always decline the offer without any problems.

9. Juli 2025

Niedoszły uczeń

Niedoszły uczeń : ledwo wysłałem zapytanie do jednego konkretnego z korepetytorów a już po paru minutach SMS i emaile twierdzące że korepetytor się nie odezwał i szukają kogoś innego.
Widzę z tym dwa problemy.
Po 1. Nie oczekiwałem że korepetytor którego chce, odpowie w 5 minut!
Po 2. Korepetytor którego mi polecili od ręki (mimo że nigdzie nie zaznaczałem że chce aby mi szukali kogoś innego!) , słynie w sieci ze sprzedawania kursów i e-booków... dzięki ale nie. Czas poszukać kogoś u konkurencji bo tutaj ewidentnie same czerwone flagi.

26. Juni 2025

Dzień dobry,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że nasz serwis nie spełnił Pana oczekiwań.

Chcielibyśmy wyjaśnić, że w przypadku braku odpowiedzi ze strony wybranego korepetytora, zgodnie z zasadami współpracy, staramy się zaproponować innego korepetytora, aby nie opóźniać procesu nauki. Zależy nam, by każdy uczeń jak najszybciej mógł rozpocząć zajęcia – oczywiście zawsze istnieje możliwość zrezygnowania z zaproponowanego korepetytora.

Jednocześnie informujemy, że korepetytorzy zarejestrowani na naszej platformie mogą prowadzić również inne formy działalności, takie jak tworzenie kursów czy e-booków. Nasz serwis nie promuje tych produktów – naszym celem jest jedynie dobór korepetytora zgodnie z podanymi przez ucznia kryteriami.

Jeśli zaproponowany korepetytor nie spełnia Pana oczekiwań, z przyjemnością pomożemy znaleźć innego. W tym celu zapraszamy do kontaktu z nami pod adresem: info@buki.org.pl.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dobra platforma edukacyjna

Dobra platforma edukacyjna . Dużo przedmiotów i wielu korepetytorów do wyboru. Idealna do dłuższej współpracy, trochę gorzej jest jeśli uczeń potrzebuje tylko dwóch lub trzech lekcji wtedy współpraca jest mało opłacalna.

9. Mai 2025

Buki: Partner korepetytora

Dzięki Buki zyskuję dostęp do nowych uczniów. Jestem zadowolony ze współpracy oraz profesjonalnego wsparcia przy każdym zamówieniu. Jasne zasady prowizji oraz transparentny system ocen i opinii pozwalają na budowanie solidnej reputacji, co skutecznie przyciąga kolejnych uczniów i sprzyja uczciwym relacjom.

1. Januar 2025

Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza praca jest pomocna.☺

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Najgorsza możliwa platforma do nauki z…

Najgorsza możliwa platforma do nauki z korepetytorem - terminu nie da się ustalić samemu, musi to zrobic konsultant nawet nie korepetytor, który rzadko kiedy się odezwie. Nie polecam

28. April 2025

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że doświadczenie z naszą platformą nie spełniło Państwa oczekiwań.

Chcielibyśmy jednak zaznaczyć, że być może doszło do nieporozumienia – korepetytorzy samodzielnie określają dostępność w swoim profilu, a po przydzieleniu zgłoszenia to korepetytor kontaktuje się bezpośrednio z uczniem, aby wspólnie ustalić dogodne terminy zajęć. Konsultanci wspierają użytkowników w procesie doboru odpowiedniego korepetytora i, w razie potrzeby, mogą pomóc także w ustalaniu terminów lekcji.

Zależy nam na transparentności oraz wygodzie naszych użytkowników, dlatego w przypadku jakichkolwiek trudności zachęcamy do bezpośredniego kontaktu – chętnie wyjaśnimy sytuację i pomożemy.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Warunki dla Korepetytorów to jakiś…

Warunki dla Korepetytorów to jakiś kołchoz a nie normalna współpraca.

5. Januar 2025

Dzień dobry,
Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że nie jest Pan/i zadowolony/a z działania strony. Będziemy wdzięczni, jeśli napisze nam Pan/i, co dokładnie się nie podobało, abyśmy mogli pracować nad rozwiązaniem tego problemu. Nasz e-mail to info@buki.org.pl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Okradają nauczycieli okłamują uczniów

Okradają nauczycieli okłamują uczniów. Próbowali okraść moją nauczycielkę - wszystkie pozytywne opinie są opłacone przez Buki i Anne Mazurenko która wspiera proceder okradania nauczycieli

5. Dezember 2024

Dzień dobry China Sale,
Zgodnie z Regulaminem https://buki.org.pl/p/offer/ firma działa wyłącznie jako platforma informacyjna, która wymienia jedynie korepetytorów i studentów danymi kontaktowymi, nie ingerując w regulowanie zobowiązań finansowych. W związku z tym kwestie finansowe są ustalane niezależnie przez studenta i korepetytora.
Firmie przysługuje wynagrodzenie za świadczone usługi, a koszt prowizji jest opisany na stronie Regulaminu. Płatność odbywa się wyłącznie zgodnie z zasadami, które nauczyciel akceptuje i może zapoznać się z nimi przed rozpoczęciem współpracy.

Dobry portal

Platforma działa sprawnie, łatwo jest pozyskać nowych uczniów na zajęcia. Polecam

26. November 2024

Dzień dobry Pani Wiktorio,
Dziękujemy za zaufanie i wybór BUKI 💚

Polecam serwis

Polecam serwis, bardzo pomocny w nauce, doświadczeni korepetytorzy

22. November 2024

Dzień dobry Pani Magdaleno,
Dziękujemy za zaufanie i wybór BUKI 💚

polecam

serdecznie polecam firmę buki :)

21. November 2024

Dzień dobry Pani Olu,
Dziękujemy za wysoką ocenę! 🌟

Niestety to jakiś żart

Niestety to jakiś żart. W sobotę dodzwoniłam się do szkoły w celu umówienia pilnej lekcji. Pani ochoczo mnie poinformowała, że będzie taka możliwość i lekcja miała się odbyć w niedzielę o godzinie 10:00. Pieniądze zapłacone za 4 godziny z góry. I to na tyle. Pierwsza lekcja się nie odbyła. Piszemy na czacie do korepetytora - zero informacji. Piszemy na czacie ogólnym - nikt nie pracuje. Dzwonimy nikt nie odbiera. Lekcja nam przepadła i spadła z kalendarza. Pieniądze zapłacone 400 zł i tyle widać z lekcji.

3. November 2024

Dzień dobry Pani Aneto!

Dziękujemy za opinię. Jest nam bardzo przykro z powodu zaistniałej sytuacji i że nie udało się skontaktować z Panią natychmiastowo. Porozmawiamy również z nauczycielem, aby zapobiec takim sytuacjom.
Wiemy, że pierwsza lekcja już się odbyła. W razie jakichkolwiek trudności prosimy o kontakt.
Uprzejmie przepraszamy za utrudnienia i życzymy udanych lekcji.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr