BUKI | Korepetycje w Polsce  Bewertungen 304

4.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Platformę BUKI znalazłam, kiedy szukałam korepetytora dla syna. Zdecydowaliśmy się na dodatkowe lekcje z matematyki i języka angielskiego. Kontakt z nauczycielem był bardzo dobry, a syn uzyskał wysoki... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Buki to wyjątkowa platforma korepetycyjna, która zasługuje na moją gorącą rekomendację. Korzystając z jej usług, doświadczyłam znakomitego poziomu profesjonalizmu, zarówno jeśli chodzi o szybki kontak... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jestem korepetytorem w tej firmie od ponad roku. Bardzo odpowiada mi system poszukiwania i przydzielania uczniów dla korepetytora. Poza tym bez problemu uzyskuję szybkie i wyczerpujące odpowiedzi na... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Privatlehrer

Vom Unternehmen geschrieben

BUKI międzynarodowy serwis wyszukiwania korepetytorów z ponad 10.000 prywatnych nauczycieli z całej Polski. Na stronie znajdziesz profesjonalnych korepetytorów, którzy pomogą odrobić zadania domowe, przygotować się do matury czy egzaminu 8 - klasisty, nauczą języków obcych lub pomogą opanować nowe hobby. Pracujemy od 2014 roku oraz 95 % naszych klientów wystawili pozytywną opinię o współpracy z serwisem.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Szybko i opłacalnie

Bardzo dobrze jest być korepetytorem na tej stronie. Szybko znajduje się uczniów, współpraca przebiega gładko :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jestem zarejestrowana na tej stronie…

Jestem zarejestrowana na tej stronie już dwa lata. Dobre zgłoszenie otrzymać prawie nie ma szansy, menedżery sami kontaktują się k klientem. Po takim kontakte już nie możliwe pracować z uczniami. Często można trafić na uczniów jaki nie płacą za lekcję. Oraz administracji strony może zablokować kiedy chce, dlatego że mam siostre i wymagać dane osobowe. Nie polecam, okropny stosunek do korepetytorów

Antwort von BUKI | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za opinię! Konsultanci kontaktują się z klientami, aby dowiedzieć się, jakie są wymogi klienta- miejsce lekcji, cena etc. W przypadku jeśli wynikają jakieś komplikacje z klientami, uprzejmie prosimy o kontakt z opiekunem zlecenia lub info@buki.org.pl.

Zgodnie z Regulaminem, użytkownik może prowadzić wyłącznie jedno konto na stronie. Jeśli mamy wątpliwości czy użytkownik ma jedno czy więcej kont, możemy poprosić o potwierdzenie. W Pani sytuacji, konto Pani siostry oraz Pani konto są aktywne.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Brings many students

The cooperation helped me in my first steps in career and brought a lot of students. Sometimes it was a bit confused about the fees, but always I could ask my coordinator.

Dobra komunikacja

Dobra komunikacja, przejrzysta strona, proste zasady. Polecam!

Współpraca

Pracuję z portalem buki dość krótko aczkolwiek jestem bardzo zadowolona, w razie problemów menadżerowie chętnie starają się pomóc i rozwiązywać skutecznie problemy.Jest to platforma która przede wszystkim pomaga znajdywać uczniów uważam że tą pracę powierzoną robią fenomenalnie. Liczę na dalszą owocną współpracę.

14. August 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Współpracuję z BUKI od lat...

Współpracuję z BUKI od lat. Dzięki tek platformie pozyskałem wielu uczniów do nauki gry na pianinie. Uiszczam początkowa opłatę, a potem uczę ucznia przez wiele miesięcy, a nieraz kilka lat. Polecam serdecznie. Grzegorz - Dom Pełen Muzyki

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

"Świetny Wybór dla Korepetytorów i Uczniów: BUKI w Akcji"

Bardzo chętnie! BUKI KOREPETYCJE to platforma, której zdecydowanie mogę polecić z własnego doświadczenia. Współpracuję z nimi jako korepetytor francuskiego i jestem pełen pozytywnych wrażeń.
Organizacja nauki języków przez portal jest bardzo profesjonalna. System pozyskiwania klientów i przypisywania ich do konkretnych korepetytorów jest klarowny i skuteczny. Zawsze mogę liczyć na wsparcie ze strony konsultantów, którzy są dostępni, pomocni i szybko reagują na wszelkie pytania czy wątpliwości.
Jednym z kluczowych atutów BUKI jest świetny kontakt. Współpraca między uczniami a korepetytorami jest doskonale zorganizowana. Co mnie osobiście bardzo cieszy, to sposób, w jaki BUKI pomaga mi utrzymać stały strumień uczniów. Nie muszę martwić się o zdobywanie nowych klientów, co pozwala mi skupić się na samym procesie nauczania.
Współpraca z BUKI to dla mnie nie tylko dodatkowe źródło dochodu, ale także szansa na poszerzanie kompetencji i doświadczenia. Jestem przekonany, że zarówno uczniowie, jak i korepetytorzy, znajdą tu wartościowe wsparcie edukacyjne online.
Gorąco polecam BUKI każdemu zainteresowanemu nauką i nauczaniem języków!

30. Januar 2024

Szybki kontakt

Nigdy nie zostaję tak szybko obsłużony, tak jak na Buki!

26. Januar 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Firma jest rzetelna i wiarygodna

Dzięki firmie Buki moge wybrac uczniów, którzy mi odpowiadaja poniewaz oferty zawierają informacje o wieku i potrzebach ucznia

28. Januar 2024

Dzień dobry!

Great service!

I'm with Buki for 2 years already. Great service and fear fees! Managers are always open to conversation in case of any problems and respond right away.

27. Januar 2024

jestem korepetytorką na Buki

jestem korepetytorką na Buki i mogę z całego serca polecić każdej osobie zainteresowanej udzielaniem korepetycji. Dzięki serwisowi nie muszę martwić się o zdobywanie nowych klientów, a dodatkowo nawiązuję współprace na długi czas. Polecam każdemu korepetytorowi!

1. Februar 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tutoring with Buki is a pleasure

Tutoring with Buki is a pleasure, as a tutor I don't have to worry about the lack of students, in fact I have an abundance of them

26. Januar 2024

Znalazłem 15 uczniów

Znalazłem 15 uczniów. Nie ma żadnych kłopotów. Płacisz prowizję i pracujesz z klientem. Super, bardzo polecam :)

25. Januar 2024

BUKI KOREPETYCJE

Firma Buki to profesjonaliści w każdym calu.Troska o kadre korepetytorów jak i o uczniów jest na najwyższym poziomie.Moja wspópraca z Buki jest oceniana na 5+ .Mogę polecać tą firmę każdemu kto potrzebuje korepetycji na najwyższym poziomie.

11. Dezember 2023

Great place

Honestly, one of the best websites of this type, and I tested a few.

23. Januar 2024

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr