jeg købte en fin engelsk bog, som jeg skal bruge til mine studier. den var billigere, end de bøger gennem skolen, og der var gratis fragt. Bogen blev sendt en fredag og kom mandagen, så det var hel... Mehr ansehen
Købte en engelsksproget bog, hvor leveringstiden blev angivet til 1-2 uger og modtog den efter 12-13 dage. Vel OK, dog ville jeg hellere ha' haft at vide, at det tog 2-3 uger og så få den efter 2 uge... Mehr ansehen
Jeg købte en bog fra England, og jeg blev informeret om, hvor langt den var i forsendelsprocessen. Desværre var bogen fejlproduceret (hvilket jo ikke er Boozoo´s fejl), og Bookzoo tilbød straks at se... Mehr ansehen
Jeg bestilte en bog, som havde "1-3" dages levering. Næste dag lå postsedlen i min postkasse, så den kunne hentes på posthuset. Ordrebekræftelse og afsendelsesmail blev sendt som forventet. Jeg vil ge... Mehr ansehen
Über BookZoo.dk
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
BookZoo.dk er godkendt af E-handels-fonden, hvilket er din garanti for en sikker handel.
Kundesupport har åben i følgende tidsrum:
Mandag-torsdag: kl. 08:00-16:00
- bookzoo@moviezoo.dk
- bookzoo.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hurtigt og effektivt
Det hele gik bare fint og uden problemer - hurtig leverance, selv om bogen skulle hjem fra England.
Manga bog fundet
Har købt en bog som i har efterlyst og fundet til mig, meget glad.
fint :)
Bogen blev sendt en fredag og kom mandagen, så det var helt fint.
bogen var i plastik og fin stand, men de burde måske fore pakken med bobleplast også, hvis de også sender paperbacks ud, da det føltes lidt som om pappet var for stort, så bogen kan glide rundt inden i, når den bliver transporteret. :)
Næsten helt tilfreds
Alt for langsom levering.
Men jeg blev informeret om status på mail og det er jeg godt tilfreds med. Så var det var vidst leverandøren der var langsom. Bookzoo I må få fat I ørerne på dem!
Ellers vil jeg gerne anbefale jer og jeg vil helt sikker bruge jeres service igen.
Acceptabel leveringstid
Leveringstid på godt en uge er ok uden at være helt imponerende. Jeg er dog tilfreds.
mvh Peter
hurtig levering
hej
jeg fik den i weekend, og jeg bestille den isidste uge
mvh marianne
Billigste
Jeg ville købe to engelske bøger, og BookZoo havde de laveste samlede omkostninger på den ordre.
Jeg bestilte mandag aften og bøgerne blev sendt fredag. Det kunne godt være hurtigere, men er OK.
Jeg modtog en anden kundes følgeseddel, men bøgerne var de rigtige. ;-)
God service, dog kan levering tage sin tid
Jeg bestilte en bog fra BookZoo.dk, som jeg modtog intakt og godt pakket ind. Pengene blev først trukket fra kontoen, da pakken blev sendt. Det tog dog længere tid end forventet at sende bogen (ca. 10-14) dage, men jeg går ud fra, at de ikke havde den på lager, ellers havde jeg nok modtaget den i løbet af 2-3 dage.
Egon MZ90840
jeres cervis har været OK,
mine bestillinger er alle kommen efter en til to dage,
kun Ros til Book Zoo.
Fint, hurtigt og problemfrit
Tak for en nem og problemfri handel. Bogen kom som lovet og prisen var i orden.
zzzzzzz
Ufattelig langsom levering, selvom bøger var på lager

Bog bestilling
Nem og hurtig bestilling og betaling. Levering indenfor den lovede tid.
hurtigt og nemt.
Hurtigt og nemt at finde den bog man vil have. Nem betaling og nemt at finde rundt på sitet. Dog er der et minus, da de ikke giver en præcis leverings tid. 3-14 dage synes jeg er lidt for bredt.

BookZoo...God oplevelse!
Holder hvad, der loves....man bliver pr. mail løbende orienteret om status og bogen kom som lovet udfra den opgivne leveringstid! Varm anbefaling!
Man for ik, hvad man bestiller
Jeg bestilte en tegnserie hvor der stod 1 udgave 1 oplag.
men det var det ikke. FÅ STYR PÅ DET.

Antwort von BookZoo.dk
nem hjemmeside. Hurtig levering trods krav om paperback i en trilogi serie som først skulle hentes hjem.
Super hurtig levering
Taget i betragtning af, at det var fire engelske bøger, hvoraf to ikke var på lager, synes jeg at leveringstiden på en uge var fin, da de havde truet med 14 dage ;)
Og andre netboghandlere havde ikke paperback udgaverne før om laaaang tid.
Så thumbs up!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.