jeg købte en fin engelsk bog, som jeg skal bruge til mine studier. den var billigere, end de bøger gennem skolen, og der var gratis fragt. Bogen blev sendt en fredag og kom mandagen, så det var hel... Mehr ansehen
Købte en engelsksproget bog, hvor leveringstiden blev angivet til 1-2 uger og modtog den efter 12-13 dage. Vel OK, dog ville jeg hellere ha' haft at vide, at det tog 2-3 uger og så få den efter 2 uge... Mehr ansehen
Jeg købte en bog fra England, og jeg blev informeret om, hvor langt den var i forsendelsprocessen. Desværre var bogen fejlproduceret (hvilket jo ikke er Boozoo´s fejl), og Bookzoo tilbød straks at se... Mehr ansehen
Über BookZoo.dk
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
BookZoo.dk er godkendt af E-handels-fonden, hvilket er din garanti for en sikker handel.
Kundesupport har åben i følgende tidsrum:
Mandag-torsdag: kl. 08:00-16:00
- bookzoo@moviezoo.dk
- bookzoo.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
OK levering
Lidt lang leveringstid; men ok service med mail-besked om forventet leveringstid. - i sidste ende leveret hurtigere end lovet.
Fin levering
Jeg modtog min bog en uge efter jeg havde bestilt.
Liiiidt mange dage, men det var hvad jeg var blevet lovet, så det er ok.
Havde ligeledes bestilt en bog som gave. Indpakket og med kort. PERFEKT.
Hurtigere end hurtigt
Jeg fik min bestilte bog dagen efter, at jeg havde bestilt den - hurtigere kan det vist ikke gøres. Super-duper behandling. Jeg vender helt sikkert tilbage.
God og "hurtig" handel
Jeg er godt tilfreds med min handel med BookZoo.
Jeg bestilte en dvd de ikke havde på lager, men kunne skaffe hurtigt. Jeg fik løbende informationer om levering via mail, inkl. en mail der fortalte at ordren var forsinket med ny leveringsdato samt en mail der fortalte at nu var ordren afsendt. Enkel mindre anke: På min kvittering for bestilling står levering til 1-3 hverdage, mens den oplyste tid i forbindelse med udførelsen af bestillingen er 3-7 hverdage. Det gjorde derfor ikke den store forskel at varen blev forsinket, da jeg var lidt forberedt på det... Endelig leverings tid: 7 dage.
langsom
bestilte den 16 og modtog den 27.. det kan man ikke kalde 3-7 dage levering. ellers ingen anmærkninger

Antwort von BookZoo.dk
Super betjening
Super service og hurtig levering. Bedre kan det vist ikke gøres.
Hurtig ekspedition
Bestilte et par bøger sidste weekend, og de dukkede op som lovet efter et par dage hos Postdanmark. Bedre kan det vist ikke gøres.
Super levering
fik alle de bøger som jeg havde bestilt,til en billig pris. Det er ikke sidste gang at jeg vil handle ved bookzoo.dk.
Vil anbefale siden til venner og familie
Super nemt og hurtig levering
1. gang jeg handler bøger over nettet, men helt sikkert ikke den sidste....
Ekstremt dårlig service og ekstremt sen levering
Jeg bestilte 2 bøger jeg skulle bruge til mit studie og syntes prisen på bookzoo var fornuftig. Den ene af bøgerne havde de ikke på lager, men leveringstiden var sat til 1-2 uger, så de havde tid til at bestille den hjem. Efter næsten 3 uger, altså 1 uge EFTER den forventede leveringsdato, får jeg en mail om at denne bog stadig ikke er på lager og at den nye leveringsdato er ca 2 uger fra den dags dato.
Da denne dag så kom, fik jeg en NY mail om at bogen ikke var på lager, bare med den lille ændring at der denne gang ikke var nogen ny leveringsdato eller nogen som helst anden information om hvordan forløbet ville fortsætte.
Der var på dette tidspunkt at jeg skrev og forlangte en forklaring, en løsning og kompensation for denne pinlige håndtering af sagen. Det endte med at jeg måtte nøjes med den ene bog, som jeg dog fik 10% rabat på.
Jeg kan dog ikke lade være med at tænke på hvordan Bookzoo mon ville have håndteret hændelsen, hvis jeg ikke selv havde henvendt mig. De tidligere mails jeg fik giver jo et slet skjult fingerpeg....

Antwort von BookZoo.dk
Virkelig godt!
Hurtig god service.. Bestilte fredag aften, havde pakken tirsdag.. Vil til en hver tid anbefale at handle her.. Desuden var det billigt derinde :D
Super fin service
Bestilte hele bogpakken til Designteknolog uddannelsen på EASV, og fik alle bøger på nær 2 leveret hurtigt og til særdeles konkurrencedygtig pris.
Min bedste anbefaling gives.
Slet ingen problemer
Jeg bestilte en bog, som havde "1-3" dages levering. Næste dag lå postsedlen i min postkasse, så den kunne hentes på posthuset. Ordrebekræftelse og afsendelsesmail blev sendt som forventet. Jeg vil gerne bruge bookzoo.dk en anden gang.
Ærlige
Jeg fik en mail med det samme da det viste sig at min bog var forsinket. Jeg fik at vide at den nye dato var en uge senere og allerede to dage efter havde jeg bogen i hånden. Det var rart at jeg fik klar besked og at de ikke lovede for meget (det er bedre at blive positivt overrasket end skuffet).
Super hurtig levering
Mine bøger kom super hurtigt...rigtig god service. Tak.
Perfekt!
Bestilte nemt og fik varen efter 6 dage.... ingen problemer.
Godt forløb - dog lidt lang leveringstid.
Jeg er ganske tilfreds med købet af en pensumbog hos BookZoo. Den var billig og der har ikke været nogle problemer. Det eneste er at leveringstiden var lidt lang. Det var heldig at jeg havde bestilt den i god tid, ellers kunne jeg have risikeret at den ikke var nået hjem til studiestart.
Fin service og opfølgning, men lidt lang leveringstid
BooKZoo.dk
Har været godt tilfreds med levering,opfølgning samt orientering under ordrens afvikling. Imidlertid var varen angivet som lagervarer, men det viste sig at det tog 9 dage at få den leveret.
Til gengæld var der ingen problemer med at få bogen sendt til Ålborg i stedet for Sjælland..
Fantastisk :)
Jeg synes det var helt super, bestilte bøger som skulle hentes hjem fra England, og der gik ikke længe :) jeg fik personlig mail fra bookzoo omkring den ene bog i min ordre og det gik helt problemfrit.
Jeg synes jeres service er super, og hjemmesiden er super nem at finde rundt på .. ;)
Lidt lang leveringstid, men ellers helt perfekt
Købte en engelsksproget bog, hvor leveringstiden blev angivet til 1-2 uger og modtog den efter 12-13 dage. Vel OK, dog ville jeg hellere ha' haft at vide, at det tog 2-3 uger og så få den efter 2 uger i stedet for.
Men ellers god information gennem forløbet, ordrebekræftelse ved køb, mail ved afsendelse og follow-up mail efter afhentning/modtagelse.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.