Struktureret og brugbar træning, der virker i praksis
Spaniel Akademiet er det opslagsværk, jeg manglede, da jeg fik min første spaniel.
Det, der gør forskellen for mig, er den klare struktur og den praktiske tilgang. Øvelserne er nemme at forstå og lette at gå til, og videoerne viser både hvordan og hvorfor. Akademiet viser også det færdige resultat af fx indkald, så man forstår, hvorfor øvelsen er vigtig, og hvad den skal bruges til. Det gør det langt nemmere for mig at arbejde målrettet og selvstændigt i hverdagen.
Jeg har især haft stor glæde af ØBO-princippet. Tanken om at justere øvelse, belønning eller omgivelser i stedet for bare at gentage noget, der ikke lykkes, har gjort min træning mere fair for hunden og mere effektiv for mig.
Jeg bruger det aktivt i træningen af min unge FT springer, og det giver retning og ro i arbejdet. Samtidig er det et sted, jeg vender tilbage til igen og igen, når jeg vil bygge videre eller finjustere.
En særlig styrke er fællesskabet i Akademiet. Når man lægger en video op, uanset om det er en succes eller en udfordring, er der altid respons, enten fra Akademiet eller fra de øvrige medlemmer.
Kort sagt: Hvis du vil træne din spaniel med struktur og forståelse, og samtidig have en glad og motiveret hund i processen, så er Spaniel Akademiet et stærkt værktøj.
Varm anbefaling herfra!