Ik heb tot twee keer toe hetzelfde boek besteld, maar in beide gevallen werd de bestelling geannuleerd omdat het niet op tijd verzonden was. Vreemd was wel dat ik twee keer een track en trace code van... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Via Bookmach heb ik nu een tweede bestelling gedaan. Beide bestellingen heb ik als positief ervaren. Het studiemateriaal zag er in beide gevallen goed uit. De boek prijzen maren prima. De verstekte in... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Werkt heel goed. Toen de aanbieder het boek niet kon leveren, werd het geld direct teruggestort. Bookmatch rappeleert de aanbieder als het boek niet tijdig wordt verzonden. Het is fijn dat deze actie... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bookmatch is één van de beste sites van Nederland om jouw studieboeken online vindbaar te maken. Hoewel ik de 10% mark-up vrij fors vind, krijg je daar wel veel voor terug: advertenties op Marktpl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bookmatch is er om je te helpen met het kopen van je tweedehands studieboeken of juist om je studieboeken te verkopen. Als koper bespaar je op de aanschaf van je studieboeken terwijl je als verkoper wat geld verdient om zelf weer tweedehands studieboeken te kopen. Je loopt geen enkel risico, mocht een boek kwijt raken tijdens de verzending, dan staat Bookmatch garant.
Zielhorsterweg 85A, 3813 ZX, Amersfoort, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Makkelijk bestellen en snel in huis. Alle boeken zien er bijna uit als nieuw. Toch > € 250,= bespaard t.o.v. nieuwe boeken.

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Goede bemiddeling tussen verkoper en koper, een overzichtelijke website, de mogelijkheid om met de verkoper te communiceren

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Goed boek voor een goede prijs. Snel ontvangen en in goede toestand.

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Bookmatch is betrouwbaar, je zoekt een boek en bied er op of schaft het gelijk aan. Afhankelijk van de verkoper van het boek zal het boek binnen een week binnen komen.

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Bookmatch was snel met reagere en service.
Top!!

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Goede intermediair voor de verkoop van (studie)boeken.
Snelle reactie van Bookmatch zorgt ervoor dat de verkopende partij zijn boeken op tijd aanbied. Namelijk binnen 10 dagen.

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Boek over vloeistofmechanica besteld en vlot ontvangen. Je kan kiezen uit diverse prijzen en kwaliteiten van bepaalde edities (als het tenminste een veel voorkomend boek is).
Ontvangen boek was zoals omschreven (netjes, maar wat gebruikschade). Waar voor het geld.
Ook gelegenheid om review te geven op de leverancier.

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Super klantenservice! Duidelijke communicatie. Goede afhandeling.

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Voor het eerst bij bookmatch besteld het opstarten was even moeilijk omdat de link via de mail niet werkte.
Uiteindelijk is het allemaal gelukt dankzij de vriendelijke hulp van Wouter die duidelijk en geduldig was.

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Goede prijs, snel geleverd.

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Snel en heel netjes van op de hoogte gesteld .de Boek in goed en snelle orde ontvangen echt een aanrader

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Goede en prettige service, veilige manier van betaling voor tweedehands boeken. Geld voor een boek dat kwijt leek te zijn geraakt bij PostNL kreeg ik snel terug, na prettige en vlotte mailwisseling daarover.

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Zeggen dat ze 10 dagen na verzending uitbetalen. Mooi niet dus. Neem ik contact op dan zeggen ze 2 weken. Als ik erop wijs dat ze zelf 10 dagen hebben gezegd en dat ik verzend en ontvangstbewijs heb hoor ik helemaal niks meer. Niet klantvriendelijk!

Ruime keus
Betrouwbaar na ontvangst afrekenen
Alles was cf aanbod en dag van verzenden
Kortom uitstekende ervaring
Site ook goed zoeken en vinden
Aanbevolen !!

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Bookmatch biedt veel tweedehands studieboeken aan. De verkoop is gaat op een veilige manier. Ze blijven vanuit Bookmatch ook vinger aan de pols houden tot de bestelling correct en compleet is afgerond.
Mocht een verkoper niet verzenden, dat kun je zelf de match afbreken of Bookmatch eindigt de verkoop zelf en stort het inmiddels betaalde bedrag terug aan de verkoper.
Echt een bijzonder prettige manier van handelen met Bookmatch!!! Echt een aanrader.

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Bookmatch is een super handige site om je (oude) studieboeken te verkopen.
Ondanks dat ik veel boeken had was het door de handige lay-out van de site heel gemakkelijk ze allemaal snel te posten. Tevens krijg je ook nog de mogelijkheid foto's ed. toe te voegen.
Naast dit krijg je als verkoper ook te zien wat de prijs is van vergelijkbare boeken die aangeboden zijn en op basis daarvan jouw boeken beter te prijzen.
Ideaal voor verkoop

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.