Unternehmen hat geantwortet
Bookmatch is één van de beste sites van Nederland om jouw studieboeken online vindbaar te maken. Hoewel ik de 10% mark-up vrij fors vind, krijg je daar wel veel voor terug: advertenties op Marktpl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bookmatch is er om je te helpen met het kopen van je tweedehands studieboeken of juist om je studieboeken te verkopen. Als koper bespaar je op de aanschaf van je studieboeken terwijl je als verkoper wat geld verdient om zelf weer tweedehands studieboeken te kopen. Je loopt geen enkel risico, mocht een boek kwijt raken tijdens de verzending, dan staat Bookmatch garant.
Zielhorsterweg 85A, 3813 ZX, Amersfoort, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Hoge bemiddelingskosten en verzenden voor kosten verkoper maakt het minder interessant

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Duidelijk hoe je moet handelen als je boek verkocht wordt.

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Correct en snel en zorgvuldig. Prima organisatie!

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Werkt heel goed. Toen de aanbieder het boek niet kon leveren, werd het geld direct teruggestort. Bookmatch rappeleert de aanbieder als het boek niet tijdig wordt verzonden. Het is fijn dat deze actie dit niet bij de koper ligt.

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Snelle reactie en snelle bezorgservice. Ik raad het aan.

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Proces werkt erg goed. 2e hands boeken die als nieuw zijn, zijn ook als nieuw. Veelal rond 80% nieuwprijs vind ik niet super goedkoop, maar prima genoeg.
Proces van wie welke stap moet doen, werkt ook goed

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Ik heb tot twee keer toe hetzelfde boek besteld, maar in beide gevallen werd de bestelling geannuleerd omdat het niet op tijd verzonden was. Vreemd was wel dat ik twee keer een track en trace code van PostNL kreeg, alsof het verzendlabel wel was aangemaakt, maar het boek nooit verzonden. Bookmatch heeft het geld weer netjes terugbetaald. Het platform werkt prima, maar je bent voor de levering wel afhankelijk van individuele verkopers. Als die niet verzenden krijg je niets. De derde poging om dit boek te kopen heb ik maar op een ander platform gedaan.

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Hele snelle service. Binnen 2 dagen lag het boek bij mij op de mat. Erg tevreden.

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Fijne bemiddeling tussen verkoper en koper
Je kunt op hun site verzendlabel kopen en
er staat goed bij in welke staat boek is

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Boek ziet er keurig uit. Snel ontvangen. Echt prima eerste ervaring!

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Fijne site om 2e-hands boeken te (ver)kopen. Bemiddelingsbijdrage is wel aardig hoog. Onder de 15 euro is het t niet waard om te verkopen, ook omdat verzending verplicht met Track en Trace moet.

Vertrouwde omgeving voor aankoop (studie)boeken

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Snelle levering. Boek voldeed helemaal aan beschriving.

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
boek zoals beschreven, niet nieuw in dit geval, maar nog heel goed!
verkoper heeft snel verzonden.
platform werkt makkelijk.

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Via Bookmach heb ik nu een tweede bestelling gedaan. Beide bestellingen heb ik als positief ervaren. Het studiemateriaal zag er in beide gevallen goed uit. De boek prijzen maren prima. De verstekte informatie was helder en transparant. De verkopende partijen reageerden adequaat op de bestelling wat heeft geresulteerd op een snelle verzending. Let wel, Bookmach en de verkopende partijen hebben geen invloed op de bedrijfsvoering van PostNL. Wat kan leiden tot vertraging in de uitlevering, maar dat zegt meer over PostNL dan ober Bookmach of haar verkopende partijen. Mijn advies heb je boeken nodig houd rekening met vertraging in de uitlevering.

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Goede service. Vlotte levering en boek in goede staat ontvangen

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Goede ondersteuning bij verkoop en verzending.

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.