Bookmatch tweedehands studieboeken Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb tot twee keer toe hetzelfde boek besteld, maar in beide gevallen werd de bestelling geannuleerd omdat het niet op tijd verzonden was. Vreemd was wel dat ik twee keer een track en trace code van... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via Bookmach heb ik nu een tweede bestelling gedaan. Beide bestellingen heb ik als positief ervaren. Het studiemateriaal zag er in beide gevallen goed uit. De boek prijzen maren prima. De verstekte in... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Werkt heel goed. Toen de aanbieder het boek niet kon leveren, werd het geld direct teruggestort. Bookmatch rappeleert de aanbieder als het boek niet tijdig wordt verzonden. Het is fijn dat deze actie... Mehr ansehen

1. Second-Hand-Buchgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bookmatch is er om je te helpen met het kopen van je tweedehands studieboeken of juist om je studieboeken te verkopen. Als koper bespaar je op de aanschaf van je studieboeken terwijl je als verkoper wat geld verdient om zelf weer tweedehands studieboeken te kopen. Je loopt geen enkel risico, mocht een boek kwijt raken tijdens de verzending, dan staat Bookmatch garant.

• Zielhorsterweg 85A, 3813 ZX, Amersfoort, Niederlande

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

147 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop geen boek waar een licentie bij…

Koop geen boek waar een licentie bij hoort te zitten. Zit deze er niet bij en wil je het boek terugsturen (want je hebt er niks aan) dan draai je voor de verzendkosten van 4.40 op. Dus je hebt niks en het kost je 4.40.

Dus verzeker je ervan dat de licentie erbij zit en ook nog werkt voordat je koopt

3. Februar 2026

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken

@Marc, kan je laten weten om welke match dit gaat, dan kijk ik met je mee of je had mogen verwachten of er een licentie bij zat.

Bookmatch is een platform voor het kopen en verkopen van tweedehands studieboeken. Steeds meer boeken worden nieuw verkocht met een online component. Deze is vaak gekoppeld aan een account en daarom niet altijd overdraagbaar. Ook zijn er licenties die voor een bepaalde tijd geldig zijn. Koop je een tweedehands boek, dan mag je dus niet verwachten dat het online component ook te gebruiken is. Wel kan je hier vooraf naar vragen door eerst een bod te doen op een boek. Wil je verzekerd zijn van een boek met werkende licentie, koop het boek dan nieuw.

Heb je een boek gekocht met een licentie?

Controleer voordat je de ontvangst van het boek bevestigd, of de licentie werkt.

Werkt de licentie niet meer, dan kan je het volgende doen:

vraag de verkoper of hij je aan een werkende licentie kan helpen
onderhandel opnieuw over de prijs van het boek zonder licentie. Laat het ons weten, dan passen wij de prijs aan en betalen wij jou het teveelbetaalde terug.
of stuur het boek retour.
LET OP: dit kan alleen als de match nog niet is afgerond. Heb je de ontvangst bevestigd, dan heb je ook gecontroleerd of de licentie werkt en betalen wij de verkoper uit.

Is de match al uitbetaald, dan kan je onderling met de verkoper iets regelen. Bookmatch is dan geen bemiddelende partij meer.

Zeer goede follow-up door Bookmatch

Zeer goede follow-up door Bookmatch. Een paar dagen na mijn bestelling werd de koper er al aan herinnerd dat het boek opgestuurd moest worden.
Ook goed dat de verkoper pas wordt uitbetaald als het boek bij de koper is aangekomen. Zo niet, dan wordt het geld terugbetaald aan de koper.

3. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele goede service en erg vriendelijk

Als de post een boek niet bezorgt, dan krijgt de koper zijn aankoopbedrag terug en de verkoper wordt gewoon betaald alsof het boek is aangekomen. Zij nemen dus de schade door fouten bij post nl op zich. Dat vind ik een hele goede service.
Ze zijn ook erg vriendelijk.

23. Januar 2026

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Verkoopproces helder, maar opbrengst zeer laag

Het verkoopproces bij Bookmatch is helder. Ik vind alleen de opbrengst de moeite eigenlijk niet waard. De verkoper trekt echt aan het kortste eind bij Bookmatch! Je betaalt de bemiddelingsbijdrage én de verzendkosten. Zo betaalde de verkoper voor mijn boek €10 en fietste ik voor €3,60 naar de post.. En dan krijg je bericht dat het tot max drie weken kan duren voordat dit uitbetaald wordt, ha ha Nogmaals, alles is vooraf duidelijk. En ik weet het, het is een kwestie van vraag en aanbod.. maar wat een gedoe voor deze opbrengst. Wél blij dat het boek een nieuwe eigenaar heeft en nog eens gebruikt wordt. Want wát een kapitaalvernietiging die studieboeken!

23. Januar 2026

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken

Dankjewel voor je review, we betalen een verkoper uiterlijk 7 dagen na verzending, meestal sneller wanneer een koper de ontvangst bevestigd.

Goede communicatie

Goede communicatie. Vriendelijke service en snelle reaktie.

16. Januar 2026

Prima site!

Het werkt makkelijk, transparant en snel. Mooie site voor studieboeken!

13. Januar 2026

Zeer goede ervaring

Dit was de 1e keer dat ik via Bookmatch een boek heb gekocht. Ik ben erg tevreden over de communicatie, het verloop en de manier van betalen.
Het is makkelijk en veilig.

10. Januar 2026

Machtig boekenhandel site

Bookmatch is één van de beste sites van Nederland om jouw studieboeken online vindbaar te maken. Hoewel ik de 10% mark-up vrij fors vind, krijg je daar wel veel voor terug: advertenties op Marktplaats én vaak #1-posities in Google. Kortom, je boek is uitstekend vindbaar.

De site oogt wel behoorlijk gedateerd. Sommige functies werken niet altijd even soepel en echte innovatie lijkt wat achterwege te blijven.

Desondanks geef ik Bookmatch 4 mooie sterren.

14. Dezember 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Boek gekocht wat er helaas toch niet…

Boek gekocht wat er helaas toch niet was. Kreeg netjes binnen 3 dagen geld teruggestort. Een andere zelfde boek gevonden dus een nieuwe match gevonden. Volgende dag in huis.
Het fijne is dat je ook kunt chatten met diegene die het boek verkoopt.
Goed bedrijf, goede service, zeker een aanrader om daar je boeken te scoren!
Ben zeer tevreden!

28. November 2025

Antwort von Bookmatch tweedehands studieboeken

Dankjewel voor je enthousiaste review

Gewoon goed

Gewoon goed. Ik ben blij dat er dit soort kleine tussenpartijen zijn die niet te veel geld vragen.

30. November 2025

Dankjewel voor je review

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr