Zoals staat vermeld 9 werkdagen levering, maar dan heb je ook echt een prachtige autodeken die de achterbak van je auto beschermt tegen vuilig- en nattigheid. Meteen in gebruik genomen. Past perfect... Mehr ansehen
Ik had per ongeluk een fout artikel besteld en kwam daar na betaling pas achter. Blijesnuitjes was zo attent de bestelling direct te annuleren en per omgaande het door mij betaalde bedrag te retourner... Mehr ansehen
4 juli besteld koudkleed, nu nog niet ontvangen, morgen weer 30 graden en nu? al 24 dagen geleden
De bestelling is goed aangekomen, door de hitte nog niet aan toe gekomen om het te installeren in de auto. Beschermhoes geïnstalleerd op de achterbank, het past perfect. Super tevreden erover.
Voor Jouw Huisdier het Beste Wie zijn wij? Bij Blije Snuitjes streven we ernaar om de band tussen mensen en hun huisdieren te optimaliseren. Wij zijn een gepassioneerd team van dierenliefhebbers die zich inzetten om de zorg en het welzijn van huisdieren naar een hoger niveau te tillen. Onze Expertise ligt in het leveren van geavanceerde producten voor honden en katten. Van slimme voederautomaten en interactieve speeltjes tot diverse hondendekens en kussens—onze oplossingen zijn ontwikkeld met zowel de huisdieren als hun eigenaren in gedachten. Bij Blije Snuitjes geloven we dat onze producten het leven van huisdieren en hun eigenaren makkelijker en leuker kan maken. Onze producten zijn ontworpen om gemak en gemoedsrust te bieden, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van de kostbare momenten met uw huisdier. Wij blijven ons voortdurend innoveren en ontwikkelen om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd kunnen rekenen op de nieuwste en meest betrouwbare producten voor hun geliefde dieren. Bij ons investeert u in de toekomst van huisdierenverzorging, waar welzijn en gemak hand in hand gaan. met onze uitstekende klanten service staat Blije Snuitjes garant voor al u vragen en problemen. Welkom bij Blije Snuitjes, waar slimme oplossingen en huisdieren samenkomen.
Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Dropshippers! Bestelling meer dan twee weken onderweg belachelijk! Retourneren is een drama!

Antwort von Blije Snuitjes
Ben erg tevreden. Goede klantendienst

Antwort von Blije Snuitjes
Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij Blijesnuitjes.nl! De website is overzichtelijk en makkelijk te navigeren, en ik vond precies wat ik zocht. De levering was snel en de producten waren goed verpakt, waardoor alles in perfecte staat aankwam.
Perfecte service en een leuk assortiment met dierenproducten!