Zoals staat vermeld 9 werkdagen levering, maar dan heb je ook echt een prachtige autodeken die de achterbak van je auto beschermt tegen vuilig- en nattigheid. Meteen in gebruik genomen. Past perfect... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik had per ongeluk een fout artikel besteld en kwam daar na betaling pas achter. Blijesnuitjes was zo attent de bestelling direct te annuleren en per omgaande het door mij betaalde bedrag te retourner... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
4 juli besteld koudkleed, nu nog niet ontvangen, morgen weer 30 graden en nu? al 24 dagen geleden
De bestelling is goed aangekomen, door de hitte nog niet aan toe gekomen om het te installeren in de auto. Beschermhoes geïnstalleerd op de achterbank, het past perfect. Super tevreden erover.
Unternehmen hat geantwortet
Voor Jouw Huisdier het Beste Wie zijn wij? Bij Blije Snuitjes streven we ernaar om de band tussen mensen en hun huisdieren te optimaliseren. Wij zijn een gepassioneerd team van dierenliefhebbers die zich inzetten om de zorg en het welzijn van huisdieren naar een hoger niveau te tillen. Onze Expertise ligt in het leveren van geavanceerde producten voor honden en katten. Van slimme voederautomaten en interactieve speeltjes tot diverse hondendekens en kussens—onze oplossingen zijn ontwikkeld met zowel de huisdieren als hun eigenaren in gedachten. Bij Blije Snuitjes geloven we dat onze producten het leven van huisdieren en hun eigenaren makkelijker en leuker kan maken. Onze producten zijn ontworpen om gemak en gemoedsrust te bieden, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van de kostbare momenten met uw huisdier. Wij blijven ons voortdurend innoveren en ontwikkelen om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd kunnen rekenen op de nieuwste en meest betrouwbare producten voor hun geliefde dieren. Bij ons investeert u in de toekomst van huisdierenverzorging, waar welzijn en gemak hand in hand gaan. met onze uitstekende klanten service staat Blije Snuitjes garant voor al u vragen en problemen. Welkom bij Blije Snuitjes, waar slimme oplossingen en huisdieren samenkomen.
Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Het verzenden neemt een hele tijd in beslag waarbij je op een gegeven moment gaat denken dat het dropshipping is. Integendeel, het is het wachten meer dan waard. Bijzonder mooi, oerdegelijk, kwalitatief tuig. Ik was wantrouwend en heb contact gezocht met blije snuitjes en kreeg snel reactie die mij weer het vertrouwen gaven. Nu ik het tuig in huis heb niets anders dan lof!

Antwort von Blije Snuitjes
Top! Ik heb een donut honden mand besteld mooi product. Ik ben er blij mee

Super goede service
Kreeg snel een antwoord terug op mijn vraag.
En werd goed geholpen
Kunnen veel online webshops nog een voorbeeld aan nemen

Antwort von Blije Snuitjes
Gevalletje drop shipping heb ik het idee!!! Duurde 12 dagen voordat mn product aankwam en bij Temu zelfde product voor paar euro.....jammer maar ik ben er in getrapt.....

Antwort von Blije Snuitjes
Heb een speel bal gehaald voor me hond. Ze is er dol op😁

Antwort von Blije Snuitjes
Via een reclame terecht gekomen bij Blije Snuitjes en dat was echt de beste keuze ooit ! Al best wat artikelen hier besteld en echt al een super goede en snelle service gekregen. De kwaliteit van de producten is top en hoef je dus ook niet achteraan contact met het bedrijf is ook prima te doen voor als je wel is vragen hebt. Blije Snuitjes heeft er zeker een vaste klant bij ! 😁

Antwort von Blije Snuitjes
Laatst de anti hondentrektuig besteld bij blije snuitjes. Een product waar zowel ik als mijn beestje echt super blij mee is. De levering verliep goed en bij het contact opnemen met het bedrijf werd er snel gereageerd. Ik zou het absoluut aanraden!

Antwort von Blije Snuitjes
Blije Snuitjes maakt hun belofte echt waar. De producten zijn slim, praktisch en duidelijk ontworpen met het welzijn van huisdieren in gedachten. De voederautomaat werkt perfect en mijn kat is fan. Ook de klantenservice reageert snel en vriendelijk.

Antwort von Blije Snuitjes
Hier hebben wij voor onze hond een nieuwe borstel gehaald en doet precies wat het moet doen. De levering en prijs van de borstel waren ideaal. Kortom, erg tevreden!

Antwort von Blije Snuitjes
Ik heb een leuk speeltje voor de hond van m'n ouders gekocht als cadeautje ze is er erg blij mee top bedrijf

Antwort von Blije Snuitjes
Ik heb hier een paar hondenspeeltjes gekocht. Degelijke producten voor een eerlijke prijs! Ook voor eventuele vragen was de klantenservice prima bereikbaar. En als ik mijn trouwe viervoeter moet geloven... die is er blij mee!

Antwort von Blije Snuitjes
Ik heb zowel mijn trouwe viervoeter als voor mijn duivelse kater producten hier gekocht!
Tuigje voor de hond bevalt super en merk dat ik meer controle heb over mijn hond Jowy!
Michiel de kater is super enthousiast over het de turbo chase auto voor katten! Ge wel dig om te zien

Antwort von Blije Snuitjes
Geweldige hoes voor op de achterbank. Beschermt de bank, rugleuning, portieren en de achterkant van de voorstoelen.

Antwort von Blije Snuitjes
Super webshop! Ze zijn hebben goede producten voor je huisdieren, houden je goed op de hoogte en je merkt meteen dat ze weten wat ze doen. Echt een aanrader!

Fijn bedrijf.
Goede kwaliteit, snelle levering.
Dieren zijn helemaal blij :)

Antwort von Blije Snuitjes
Vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel. Duidelijke communicatie, uitstekende kwaliteit en geweldige gebruikservaring. Ik kom zeker terug

Antwort von Blije Snuitjes
Ik heb een donutmand besteld en ben er super tevreden over. kwaliteit is ver boven mijn verwachting. ook levering was binnen de verzendtermijn

Antwort von Blije Snuitjes
Ik heb het hondentuigje besteld en het werkt top! Ik kan mijn enthousiaste viervoeter eindelijk goed onder controle houden. Aanrader!

Antwort von Blije Snuitjes
Snelle levering, producten waren snel verzonden. Het hondentuigje dat ik besteld heb is van prima kwaliteit en past goed, erg tevreden ga hier zeker vaker bestellen!☺️

Antwort von Blije Snuitjes
Twee krabmatten voor de katten besteld. €30,- per stuk. Ik heb twee lullige stukjes stof gekregen die ik bij wijze van zelf achter de naaimachine had kunnen maken. Het kan niet anders dan dat dit een scam is. Doe jezelf een plezier en blijf hier ver weg.

Antwort von Blije Snuitjes
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.