Reviora Bewertungen 16

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Heel slecht die site

Heel slecht die site, als je wilt retourneren willen ze dat niet. Ze maken je iets wijs, van volgende aankoop aan helft van prijs, met behoud van iets dat niet past. Ik daar ook ingelopen, nu vragen ze toch het geld voor 1ste pakket te betalen.
NIET te vertrouwen.

12. Juni 2026

Raar beleid

Bestelling van dezooltjes waren binnen.
Ik wilde ze gebruiken maar zag dat de maat erg klein was, terwijl mijn maat op de zak stond.
Ik heb gemaild naar ze en kreeg bericht terug.
Ik vindt dat ze er een raar beleid aan over houden.

Ik kon het product houden maar als ik retour stuur zou dat mij €9 euro kosten.
Ze gaven € 8.95 korting om opnieuw te bestellen, de bestelling was al €30..
Niet tevreden dus, geld weg.

7. Juni 2026

ONTVANGEN HOPELOOS PRODUCT HEB GEKOCHT…

ONTVANGEN HOPELOOS PRODUCT HEB GEKOCHT XL BEN 1.69 NORMAAL POSTUUR
MIJN KLEINE ZUSJE KRIJGT HEM NOG NIET AAN , DENK DAT XL BIJ CHINEZEN EEN KINDERMAAT IS WEGBLIJVEN BIJ DIT BEDRIJF TERUG STUREN NAAR CHINA KOST MEER DAN IN DE VUILNISBAK GOOIEN

dus reactie gehad , kan ik niks mee , nog keer kopen met korting
Maar niet doen dus, nog een keer +/- 50% van aankoopprijs betalen, dus garantie die geen ene moer voorstelt, risico voor weer een flut product te krijgen, koop er liever een ijsje voor
Lering wederom en was ook laatste keer , wegblijven bij dropshipping websites

8. Juni 2026

Beste Fleur,

Beste Fleur,

ik denk niet dat dit jouw echte naam is maar wij zijn verenigd hier op trustpilot en via de UBO van de KvK hebben we snel jouw echte naam achterhaald. Denk vooral niet dat je ongestraft door kan gaan met jouw praktijken, ik heb gezien dat je een fors bedrag heb moeten betalen voor jouw woning maar om ons op te lichten is geen oplossing voor jouw hypotheeklast. geef ons gewoon ons geld terug dan doen wij geen aangifte. maar vooral joh voor jezelf stop met deze praktijken, vroeg of laat draai je de bak in. Je hebt me voor 30 euro opgelicht staat dat in enige verhouding tot een eventuele vervolging?

5. Juni 2026

De grootste oplichterij

De grootste oplichterij! Product kopen ,lang wachten en troep ontvangen van slechte kwaliteit. Terugsturen onmogelijk na allerlei lulverhalen.
Dropshipper, ga hier niet mee in zee.

28. Mai 2026

klein waren

We hebben producten besteld die veel te klein waren en namen contact met hen voor een retouradres, een zekere fleur beantwoorde dat we de producten mochten houden tegen een korting van 50% . Maar wat heb je aan producten niet passen dit ook aan haar vermeld en het retour adres gevraagd wederom krijg ik het zelfde antwoord echter was de korting niet 50 maar 15% word je nog serieus genomen of niet een ieder die dit leest wat toch genoeg

30. Mai 2026

De maattabel van het product klopt…

De maattabel van het product klopt niet. de klitteband is veel te kort en werkt niet . Het product is NIET conform in overeenstemming met hetgeen ze op het filmpje aantonen. Totaal onbruikbaar product. Ze doen moeilijk over retourneren. Het is een dropshipper (het product comt uit china).

30. Mai 2026

Onbetrouwbaar en pokken duur

Deze verkoop site met melding niet tevreden geld terug zonder vragen geven niets terug. Daarbij laat je niet beetnemen. Komt van China na lange tijd. Zag op ander verkoop sites dit zelfde producten aan 10 % van hun prijs. PAS OP! ONBETROUWBAAR.

1. Mai 2026

Heb een rugbrace besteld

Heb een rugbrace besteld, maar hij bleek te klein.
Naar 1 mail te hebben gestuurd hebben ze tegen hele hoge korting netjes een nieuwe opgestuurd. Dus hele mooie service van ze.

8. Mai 2026

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen