Ontzettend netjes geholpen met een klacht over een product. Binnen 24 uur ( zelfs op zondag) reactie op mijn mail. Daarna een vervolg mail met een keurige oplossing. Zou zeker weer bij blije snuitj... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het verzenden neemt een hele tijd in beslag waarbij je op een gegeven moment gaat denken dat het dropshipping is. Integendeel, het is het wachten meer dan waard. Bijzonder mooi, oerdegelijk, kwalitati... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Blije Snuitjes maakt hun belofte echt waar. De producten zijn slim, praktisch en duidelijk ontworpen met het welzijn van huisdieren in gedachten. De voederautomaat werkt perfect en mijn kat is fan. Oo... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Voor Jouw Huisdier het Beste Wie zijn wij? Bij Blije Snuitjes streven we ernaar om de band tussen mensen en hun huisdieren te optimaliseren. Wij zijn een gepassioneerd team van dierenliefhebbers die zich inzetten om de zorg en het welzijn van huisdieren naar een hoger niveau te tillen. Onze Expertise ligt in het leveren van geavanceerde producten voor honden en katten. Van slimme voederautomaten en interactieve speeltjes tot diverse hondendekens en kussens—onze oplossingen zijn ontwikkeld met zowel de huisdieren als hun eigenaren in gedachten. Bij Blije Snuitjes geloven we dat onze producten het leven van huisdieren en hun eigenaren makkelijker en leuker kan maken. Onze producten zijn ontworpen om gemak en gemoedsrust te bieden, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van de kostbare momenten met uw huisdier. Wij blijven ons voortdurend innoveren en ontwikkelen om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd kunnen rekenen op de nieuwste en meest betrouwbare producten voor hun geliefde dieren. Bij ons investeert u in de toekomst van huisdierenverzorging, waar welzijn en gemak hand in hand gaan. met onze uitstekende klanten service staat Blije Snuitjes garant voor al u vragen en problemen. Welkom bij Blije Snuitjes, waar slimme oplossingen en huisdieren samenkomen.
Niederlande
- blijesnuitjes.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
De kofferbak beschermhoes past goed
De kofferbak beschermhoes past goed, kwaliteit is prima.
Harnas zit als gegoten
Harnas zit als gegoten, het werkt prima had ik niet verwacht.
Maar ben er superblij mee en onze kleine franse bulldog ook
Hele fijne klantenservice
Helaas was het product wat ik besteld had niet helemaal wat ik wilde maar de snelle reactie en vriendelijkheid van de klantenservice was top! Hele fijne communicatie. Ik ga er vanuit dat het retourneren ook helemaal goed gaat komen. Ik ga hier zeker vaker kijken.
Zeer goede service
Top hoor alles optijd binnen 👍

Antwort von Blije Snuitjes
Ontzettend netjes geholpen met een klacht
Daarna een vervolg mail met een keurige oplossing.
Zou zeker weer bij blije snuitjes bestellen!

Een super goede service
Een super goede service. Heb een hondendeken kofferbak besteld en is echt optimaal. Leveringwass binnnen de verwachte levertijd. Maar echt hele goede kwaliteit:

Prima tuigje
Prima tuigje, is wat langer onderweg geweest maar dat werd goed gecommuniceerd. Was het wachten zeker waard.

Antwort von Blije Snuitjes
Hele fijne service en een heel goed produkt…
Hele fijne service en een heel goed produkt.
Raad dit bedrijf ten volste aan.

Vriendelijke en correcte service
Vriendelijke en correcte service. Je moet wel wat langer wachten op je spullen en retouren is niet gratis. Maar ze beloven wat ze zeggen de service is top! Spullen ook van kwaliteit. Bij mij was de maat niet goed vandaar de retour. Direct geld terug. Binnen 1 dag.

Antwort von Blije Snuitjes
Heb de luchtreiniger voor honden en…
Heb de luchtreiniger voor honden en katten gehaald. Erg blij met dit product. De lucht die in het huis hing is weg. Het huis ruikt weer fris.

Heb het hondentuigje besteld
Heb het hondentuigje besteld. De Honden zijn niet meer gaan trekken. Wandelen is een stuk leuker geworden op deze manier.

De Hondentuig
De Hondentuig. Super goed product. Honden zijn gestopt met trekken. Echt ideaal.

Antwort von Blije Snuitjes
was precies wat ik bedoelde

Antwort von Blije Snuitjes
Na drie weken wachten werd er een…
Na drie weken wachten werd er een flutartikel (Chinees?) bezorgd. Nooit meer dus!
De reactie van de 'Blije 'Snuitjes' was ook typisch Chinees: Spreekt van respect zonder dat zelf te hebben! Hopelijk worden die heffingen hoger!

Antwort von Blije Snuitjes
Bestelling liep niet helemaal volgens…
Bestelling liep niet helemaal volgens plan, maar pakte toch goed uit. Het antitrek tuig werkt heel goed. Top!

Goede ervaringen!
Goede ervaringen! Vooral met prettige en snelle reactie op mails. En goede service bij omruiling!

Antwort von Blije Snuitjes
Het is niet alles zo hoe het lijkt
Nadat ik een goede telefoon gesprek gehad had en nu weet dat schanse retail niet bij blije snuitjes bedrijf hoort..
Dus ik kijk weer graag op de website

Antwort von Blije Snuitjes
Goede service en fijne klantenservice…
Goede service en fijne klantenservice goed bereikbaaar en duidelijke informatie.
Honden autodeken besteld mooie kwaliteit en tevreden.

Antwort von Blije Snuitjes
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.