Spillede fire and roses I timevis, men der sker bare intet Ingen spil Ingen stor gevinster Man sparer kun sine egne jackpots op som man aldrig vinder Det er bare et af de mest elendig spil der fi... Mehr ansehen
Derby yesterday they paid out before stewards enquire had been finish, infact about 2 minutes after race, all there years of experience, what a bulls up, good will jester would have been nice, but no... Mehr ansehen
Wekelijks gratis spins en weddenschappen waarvan je niks hoeft rond te spelen, alleen het inzetbedrag bij weddenschappen wordt verrekend en krijg je niet uitgekeerd. Genoeg leuke casino games, zouden... Mehr ansehen
1 ster is al teveel. Weddenschappen doen ze max 1 euro als je een keer wint en wacht al langer dan 24 uur op mijn uitbetaling, terwijl sepa instant is... kortom leven nog onder een steen daar, lekker... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik heb te weinig tekens om duidelijk te…
Ik heb te weinig tekens om duidelijk te maken hoe mis t is bij bet365.
Men die ook die slechte ervaringen hebben met bet365 en hier een review plaatsen, meld dit probleem ook bij de ksa en eventueel fraudehelpdesk aub zodat dit gestopt wordt
Naar bet365 gelokt met een mooie bonus
Naar bet365 gelokt met een mooie bonus. Na gewonnen te hebben ben je ineens uitgesloten van tegoeden en bonussen. Over een maand ben ik weer welkom. Ik begrijp dat het huis 9 van de 10 keer wint maar op deze sluwe manier wint het huis natuurlijk altijd. Contact hierover is zo traag dat ik het er maar bij laat. Ben in de afgelopen week 2 uur aan het wachten geweest. Wees gewaarschuwd!
If I could give 0 star i would
If I could give 0 star i would
This site is a pure scam evening is fine until you try to withdraw money then the problems start.
Do not use them stay away 100% scam i have reported this site and I hope they will be shut down fast before anyone else is taken for money
Eerste storting gedaan
Eerste storting gedaan, alles geaccepteerd en vervolgens niets kunnen inzetten.
Mijn geld terugnemen kan niet, ongelooflijk slechte en onbeschofte klantenservice.
Sla deze aanbieder over!
Oprecht ongekend slecht
Toen ik een groot deel van de reviews las moest ik meteen aan de standaard figuren denken die de schuld altijd bij een ander zoeken en nooit enige vorm van zelfreflectie hebben gekend.
Ik moet mijn mening echter bijstellen. Dit is veruit het slechtste online playbook/casino van Nederland. De bonusvoorwaarden worden simpelweg niet nageleefd door het bedrijf.
Daarnaast is het bijna niet te geloven hoe slecht de klantenservice is. Drie verschillende kanalen die je moet proberen om in contact te komen met de klantenservice. De telefoonverbinding is bijzonder slecht en je staat lang in de wacht. Op de berichtenfunctie werd ik wel telkens binnen 24 uur geholpen. Echter werd ik meerdere keren doorverwezen naar de infantiele live chat. Waar je in feite alleen kan chatten met een AI bot die je vragen niet begrijpt. Een typischer voorbeeld van kastje naar de muur kan ik mij niet voorstellen.
Je wordt daarnaast ook niet automatisch uitgelogd, waardoor je beperkingen worden opgelegd puur omdat je te lang bent ingelogd. Terwijl je juist inlogde om te kijken of je een nuttige reactie van de klantenservice had gekregen.
Mijn enige advies aan iedereen is om de reviews over dit casino serieus te nemen. Oftewel: vermijd bet365 als de pest.
jullie zijn oplichters gisteren…
jullie zijn oplichters gisteren woensdag 29 januari 2025, kon je inzetten op de champions league wedstrijden, voordat de wedstrijden begonnen kon je vrij inloggen, was niks aan de hand, maar tijdens de wedstrijden zo frappant kon je ineens niet meer inloggen, ze hadden een algemene storing, telefonisch kon je ze ook niet bereiken, en nu je ben buiten gesloten en niet meer op je account kan, kon je ook niet uitcashen, mijn zoon had een bon gespeeld en kon 44.000 euro winnen hij moest nog 1 wedstrijd goed hebben, alle wedstrijden waren ook gelijk tijdig begonnen , nog 1 wedstrijd moest hij goed hebben, en die klootzakken doen voorkomen of er een algemene storing was, kon hij op zijn account blijven dan had hij zeker 10.000 kunnen uitcashen, en dat kon hij natuurlijk niet want die oplichters hadden zgn een algemene storing tijdens de wedstrijden. Toen alle wedstrijden waren afgelopen kon iedereen weer inloggen, is dat geen vals spelerij. Vandaag zijn er weer zoveel wedstrijden voor de Europa league, ze gaan het zelfde weer flikken, let maar op. Ik zeg dat ze iedereen hun inzet terug moeten betalen want als je account niet kan beheren dan moet de weddenschappen niet gelden, want waar jij zelf kan bepalen of je uitcash of door speelt, die optie was er niet want ze deden voor of er een storing was, dit is gewoon mensen oplichten. En als je ze dan wijst op bepaalde feiten over het uitcashen, dan zeggen ze dat dat geen garantie is, sinds ik bij 365 speel kon ik altijd uitcashen als ik al 2 van de 3 wedstrijden al gewonnen had, en nu zeggen ze dat dat geen garantie is, ze liegen want het moment dat jou weddenschap goed verloopt gaat de cashout omhoog, en niet goeg gaat gaat hij omlaag. En dan beweren ze dat dat geen garantie is. Ik wil zelf bepalen wat ik met mijn weddenschap doe, maar als niet, net als gisteren, niet bij jou account kan inloggen, en dat jullie een algemene storing hebben, die jullie expres gepleegd hebben, dan moeten alle weddenschappen geen plaats vinden. Dit moet echt onderzocht worden door justitie, want vele mensen zijn hun geld kwijt geraakt bij het vals spel van dit bedrijf. hopelijk reageren nog vele mensen op deze oplichterij want we zijn gisteren gewoon genaaid, en vandaag 30 januari 2025 gaat het weer gebeuren. Wees voorbereid.
Maffia Bet365
Zoals vaker gisteren 2 weddenschappen gezet zet nooit veel in ( max € 10 ) en zoals 90 % altijd verloren . Gisteren had ik wat geluk en daarna pech , ik cashte de 1e bet € 5 inzet € 102 gecasht vervolgens wilde ik de 2e cashen 10 wedstrijden 9 waren al groen dus binnen vervolgens maakte Barcelona 2-1 en toen ik wilde cashen zag ik mijn bets niet meer , ik opnieuw inloggen ook toen niets en daarna dacht ik herstart mijn telefoon en log nogmaals in jammer dan ik kwam er niet meer in ondanks herstelcode in die tussentijd werd het gelijk bij Barcelona en toen ik eindelijk na de wedstrijd kon inloggen wat denk je VERLOREN . Ik neem vervolgens contact op met de helpdesk en die doen helemaal niets voor je , ik snap niet dat er een HELPDESK is want helpen doen ze niet . Vervolgens zeg ik schrijf mij maar uit , de medewerker aan de telefoon zegt dat ik dat zelf moet doen . Nadat ik dit gedaan heb krijg ik vervolgens een mail waarin staat dat ik hulp moet zoeken en me bij andere gok websites moet uitschrijven . ZE SNAPPEN OOK ECHT NIET WAAROM IK NIKS MET DIE MAFFIA PRAKTIJKEN TE MAKEN WIL HEBBEN .
ik wou mijn limiet verhogen ik ben 1…
ik wou mijn limiet verhogen ik ben 1 maand lid,mijn moeder wou ook daar spelen werdt gelijk geblockeerd ik ging kijken op mijn acount ook geblockeerd ,,geweldig ,,,dat zal je baas leuk vinden klantensevice,,dat gaat veel klanten kosten,,,bedankt voor de goeden tijden spelen bet365 was goe,was good noth any more,,bet 365 have no respect voor custemer no worry there are more casinos
250 uit betaald gisteten om 09:49
250 uit betaald gisteten om 09:49
En het is nu volgende dag 10 uur ochtend en heb niks nog ontvangen?
Ik kan iedereen Bet365 aanraden
Ik kan iedereen deze bookmaker aanbevelen. Ze bieden veel weddenschappen aan en ze bieden ook volop bonussen. Er zijn veel ergere websites om te gokken, dit is een van de besten van Nederland!
Uit niets ben ik geblokkeerd
Uit niets ben ik geblokkeerd. En klanten service reageert niet duidelijk op vraag.
Ik heb €500 plus wat bedrag die ik op winst stonden voor dat ze me blokkeerde. PAS OP! met dit bedrijf.
Wanneer je 3 dagen achter elkaar wint…
Wanneer je 3 dagen achter elkaar wint met sportweddenschappen sluiten ze je account zonder opgaaf van reden en zeggen ze je terug te bellen wat niet gebeurd.
Terrible site stay away
De slots zijn saai en ultra lage rtp
De slots zijn zo ongelofelijk saai. Ze hebben ook bijna alleen maar 'cash collect' of 'original' slots en die geven nagenoeg niets terug.
Heel af en toe win je een paar euro en vervolgens 50 deadspins. Keer op keer. Ook werken vele slots niet dus je komt altijd weer terug bij die waardeloze slots.
Voor mij wel klaar hier :)
Update..lees net op een forum dat ze wel degelijk de betere kasten aanbieden...zitten alleen goed verstopt onder 'bingo' en 'videoslots'.
Als je 'alle slots' kiest krijg je dus alleen die slechte te zien.
Account onder beoordeling en kan…
Account onder beoordeling en kan daardoor niet inloggen. Ik wil graag mijn geld opnemen maar kom nergens meer in. Klantenservice kan me ook niet vertellen hoe lang het nog gaat duren voordat de beoordeling gedaan wordt, dus kan ik waarschijnlijk gaan fluiten naar mijn geld. Wees dus voorzichtig want voor je het weet ben je je geld kwijt.
Zit je bij de laatste 24 in een…
Zit je bij de laatste 24 in een pokertoernooi. Top 3 stack. Blokkeert je account ivm tijdslimiet.
Kansloze partij.
top voor sportweddenschappen
top voor sportweddenschappen ruim aanbod ten opzichte van andere legale Nederlandse online casino's ! . Kleine irritatie waar bij bijna alle legale goksites je meteen word uitbetaald duurt dit bij bet 365 langer. Dit moet te beter kunnen.
you never win there
you never win there ! it s a big scam deposit sfther deposit , never had 1 win there in me life and i play alot
worst casino ever !!!!! (justbit is worst )
Slots worden beperkt
Als je op winst begint te maken, gaan ze er alles aan doen om je kansen te beperken zodat je geen winst meer kunt maken!!
Heb veel slots uitgetest en opgenomen via schermrecorder!
Binnenkort komt er een compilatie op youtube zodat mensen weten waar ze aan beginnen, als ze geld willen storten bij Bet356.nl
Hou youtube in de gaten !!
Bij alle stortingen niks gewonnen.
Bij alle stortingen niks gewonnen.
En als je wint loopt de boel vast.
Hoe is het mogelijk.
Dit is pure oplichting,
Ga mij ook afmelden bij jullie,
Ow en nog nooit een bonus of wattan ook van jullie gekregen.
En vrienden van mij wel,
En als ik de klantenservice er omvraag
Dan krijg je als antwoord dan kom je er niet voor in aanmerking.
Oke kan, maar elke bonus niet in aanmerking komen is wel vaag.
Ik raad jullie niet aan om hier te spelen.!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.