Derby yesterday they paid out before stewards enquire had been finish, infact about 2 minutes after race, all there years of experience, what a bulls up, good will jester would have been nice, but no... Mehr ansehen
1 ster is al teveel. Weddenschappen doen ze max 1 euro als je een keer wint en wacht al langer dan 24 uur op mijn uitbetaling, terwijl sepa instant is... kortom leven nog onder een steen daar, lekker... Mehr ansehen
Ik kan niet geloven dat deze site draait op originele games of de rtp is werkelijk waar zo slecht… vaak zat gehad dat ik 100/200 opwaardeer en geen enkel bonus spel krijg op games zelfs niet op 0.25 c... Mehr ansehen
Wekelijks gratis spins en weddenschappen waarvan je niks hoeft rond te spelen, alleen het inzetbedrag bij weddenschappen wordt verrekend en krijg je niet uitgekeerd. Genoeg leuke casino games, zouden... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Doe je vandaag uit betaling zeggen ze…
Doe je vandaag uit betaling zeggen ze binnen 4 uur op je rekening en we zijn nu al 7 uur veder.. en nog niks
Pffff
Slechter dan slecht bestaat er niet dit…
Slechter dan slecht bestaat er niet dit is een zeer slechte casino
zogenaamd beste bookie van de wereld
probeer mijn account te heropenen,moest specifiek gebeld worden, ik weiger het,maar ze komen niet met andere oplossingen
zogenaamde beste bookie van de wereld zoekt geen oplossingen,te gek voor woorden
dan word het unibet maar.
SEPA stond er uiteindelijk
SEPA stond er uiteindelijk, maar favorieten bleven niet bewaard na uitloggen.
Tijdens het laden van free spins bleef…
Tijdens het laden van free spins bleef het scherm grijs; ik moest de app afsluiten om verder te kunnen.
Promo-pushes bleven terugkomen na…
Promo-pushes bleven terugkomen na snooze en de uitbetaling schoof door naar morgen.
Tijdens een bonusronde werd ik…
Tijdens een bonusronde werd ik uitgelogd en moest ik opnieuw inloggen; beetje gedoe.
Als je wint dan mag je niks meer…
Als je wint dan mag je niks meer inzetten… vieze scammers. Niet aan beginnen en vooral niks gunnen die trieste eikelbijters
Zelfs die ene ster zijn ze niet waard.
Zelfs die ene ster zijn ze niet waard.
Wat een oplichters.
Speel geen tennis als bet
Op zich altijd best goede ervaringen met Bet365, maar doe geen bets op tennis. Want als je die wint (wordt door Bet365 zelf vermeld bij de bet), dan kunnen ze er voor kiezen om deze niet uit te keren als winst, maar geven ze je een tegoed aan weddenschappen.
Wat raar is; je wint toch de weddenschap?!
Als je een probleem hebt dan
Als je een probleem hebt dan , wordt het door gestuurd naar de afdeling?maar die zijn te lui om het te oplossen nog nooit zoveel problemen gehad als bij 365.
Oplichters niet hier spelen ik wacht 1…
Oplichters niet hier spelen ik wacht 1 week op mij geld 2000 nog steeds niet betaald heb ze mij acount geblokkeerd Kk hrkinder scammers casino 💩💩💩🤷🤷🤷🥵🥵niet spelen slots zijn ook nep
Mijn maximale inzet bij superboost…
Mijn maximale inzet bij superboost weddenschappen was altijd € 20. Dit bedrag hanteert de toto en Betcity ook bij superboost weddenschappen.
Ik speel eigenlijk alleen deze weddenschappen en sta (daarom) ook winst.
Kennelijk houden ze daar niet zo van bij bet365 want ik ben (ik denk persoonlijk) opeens terug gezet naar maximale inleg € 1.
Ze beweren dat het niet voor mij persoonlijk is (en dus voor iedereen) maar aan het gestotter aan de telefoon merkte ik dat ze me niet alles willen vertellen.
Ik denk dus dat ze mij hebben terug gezet omdat ik alleen dat speel en winst maak. Dat is niet hun bedoeling
Hier word je account geblokkeerd…
Hier word je account geblokkeerd wanneer je wint!
heb een jaar niet gewonnen vrouw ook niet en hadden beidde maand na elkaar dikke winst op slots meteen account beperkt afzonderlijk van elkaar.
in al die tijd dat we storten en niks wonnen en soms ook wel aardig storte dat ze je best kon denken ik ga me zorgen maken nemen ze nooit contact op alleen als je van hun wint dan worden ze boos bam account beperkt en gaan ze ook alles doen om te zorgen dat je compleet uit je winningstreak komt. ben zelf 2 maand beperkt geweest omdat ze mij zouden bellen echt geen enkele andere casino hier in nederland heeft mij ooit zo behandeld dikke ratten zijn het
Weer ingetrapt toch gespeeld wat…
Weer ingetrapt toch gespeeld wat gewonnen nu niet kunnen uitcashen verdomme blijf uit de buurt ik ga advocaat inschakele
Uit het niets mijn account geblokkeerd…
Uit het niets mijn account geblokkeerd en kan niet meer uitloggen, terwijl er nog een bet openstond, die ik ook heb gewonnen van €750, maar niet kan opnemen omdat er een speciale team mijn account onderzoekt.
Mensen blijf weg bij bet365, hele slechte gekste, slechte service en kans dat je mag fluiten naar je geld!
Na een geruime tijd probleemloos hebben…
Na een geruime tijd probleemloos hebben kunnen spelen heb ook ik helaas de nare ervaring van de klantenservice gekregen....
Tijdens het maken van een storting met Klarna ( hun optie voor Ideal ) is er iets misgegaan en kwam er geen bijschrijving op mijn casino account.
Heb 5 minuten later nog eens geprobeerd een storting te doen en die kwam zo als het hoort netjes op mijn casino account.
Echter na 15 minuten kwam de eerste betaling toch nog door, hierdoor werd schijnbaar mijn dagelijkse limiet overschreden. Mijn account werd midden in een spel bevroren en ik moest contact opnemen met de klantenservice. Gelukkig was deze medewerker erg snel en was mijn te veel gestorte bedrag netjes terug geboekt naar mijn rekening en is mijn account weer vrijgegeven.
Echter nog geen drie dagen later had ik weer het zelfde probleem met Klarna... Middels zijn we bijna 5!! Dagen verder en is er nog steeds niks veranderd, mijn account is onspeelbaar en ik kan niet storten/spelen/opnemen. Ze hebben gevraagd om bankafschriften en die heb ik ze toegezonden... Maar schijnbaar duurt elke stap bij Bet365 minimaal 24 uur en het nakijken van twee simpele afschriften 48uur... Eigenlijk ben ik zelf wel klaar met deze website en ga opzoek naar een alternatief. Als je zo laks met je klanten omgaat die voorheen probleemloos toch elke maand 2500 aan je betalen dan ben je in mijn ogen je klanten niet waard.... Waarom moet alles zo verschrikkelijk lang duren vraag ik me af.. echt bizar!
Dont play call of the wild this is the…
Dont play call of the wild this is the most poorly game providers makes joke with you !!! Now i see why the casino sucks in here I should of check reviews first if bet365 sees this please close my account!! I tell you guys this game is piece of shit !!!
Er gaat daar van alles mis!!!
Er gaat daar van alles mis!!!
Ik had mijn account aangemaakt de €10 gestort dan zou ik een welkoms bonus krijgen (nooit gehad). Ook kon ik geen een spel spelen want dan kreeg ik een melding met een rare code. Toen kwam ik erachter dat ik geblokkeerd was. Uit eindelijk heb ik gebeld want ze reageerde niet op mijn mails. De meneer zei dat ik een bankafschrift na de mail moest sturen van de €10 die ik had gestort. Dat heb ik gedaan. Maar kreeg geen antwoord en kon nog steeds geen spelletjes spelen op mijn account. Maar ook de €10 niet meer opnemen want het IBAN nummer was nog niet geverifieerd. (Terwijl ik wel kan storten) naar geen reactie vanuit bet365, heb ik nogmaals moeten bellen en was mijn geduld op dus heb ik duidelijk aangegeven dat ik het echt beu was. Toen hebben ze mij in de wacht gezet en mijn account was na 5 min ineens geverifieerd.. ik was boos dus wilde voor deze rare fout na 3 x een bankafschrift sturen en 2 x gebeld te hebben vanuit mijzelf niet eens vanuit hun na 6 x mailen over de fout van mijn account. Dus wilde ik sowieso een bonus of free spins. Ik vond dat logisch na onzin. Daar kreeg ik wel een mail op terug waarin stond dat mijn account was opgeschort en dit kwam dus letterlijk door de storting die ik had gedaan van €10. Echte de slechtste site van Nederland als je het mij vraagt.
Ik heb te weinig tekens om duidelijk te…
Ik heb te weinig tekens om duidelijk te maken hoe mis t is bij bet365.
Men die ook die slechte ervaringen hebben met bet365 en hier een review plaatsen, meld dit probleem ook bij de ksa en eventueel fraudehelpdesk aub zodat dit gestopt wordt
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.