Duidelijk, eerlijk en meedenkend. Een totaalplaatje kunnen schetsen in een situatie die voelt als één grote chaos, was alles wat we nodig hadden.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf, niet professioneel en zeker niet transparant. Ben nu 2 jaar verder en nog steeds niet gescheiden door het convenant die is opgesteld door dit bedrijf. Als de een... Mehr ansehen
Marco is een aardige man. Hij legt duidelijk uit en neemt de tijd tijdens de gesprekken. De bereikbaarheid met Zorgeloosch is heel goed. Wat ik lastig vond/vind is dat alles wel in volle vaart is ve... Mehr ansehen
Scheiden is al zwaar genoeg. Met de hulp van Marco (mediator) en Roy (financieel adviseur) zijn we soepel door het traject heen gelopen en was er geen moment twijfel over de haalbaarheid van onze we... Mehr ansehen
We regelen alles voor jullie. Van de mediation, tot de verdeling van jullie woning, tot zaken waarvan je zelf nog niet eens wist dat je ze moest regelen.
Oranjelaan 1, 3862XC, Nijkerk, Niederlande
- 088 1661 553
- contact@zorgeloosch.nl
- www.zorgelooschscheiden.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 62 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Zeer slechte bemiddelaar
Zeer slechte bemiddelaar. Je betaalt duizenden euro’s, meer dan eerst beloofd is en je krijgt niet de juiste informatie. Hierdoor loop je verschillende kansen mis.
En laten we niet spreken van de reactie van de bemiddelaar: meer dan laconiek.
Zorgen Meer
Zorgen Meer, zeer slecht.
On professioneel.
7000 euro te veel betaald
Slechte info, veel fouten,
Begrijp niet dat Rabobank ze aanraden
Komen afspraken niet na.
Zorgeloosch scheiden
Zo, wat een slecht bedrijf!
Betaal je dan 7000 euro voor en er gaat werkelijk van alles mis!
Ik raad zorgeloosch scheiden niemand aan!
Zorgelooschscheiden kost veel maar je krijgt weinig!
Nadat je Zorgeloosch scheiden veel geld hebt betaald om een vechtscheiding te voorkomen laten ze je keihard in de steek als je moeilijke vragen stelt.