Duidelijk, eerlijk en meedenkend. Een totaalplaatje kunnen schetsen in een situatie die voelt als één grote chaos, was alles wat we nodig hadden.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf, niet professioneel en zeker niet transparant. Ben nu 2 jaar verder en nog steeds niet gescheiden door het convenant die is opgesteld door dit bedrijf. Als de een... Mehr ansehen
Marco is een aardige man. Hij legt duidelijk uit en neemt de tijd tijdens de gesprekken. De bereikbaarheid met Zorgeloosch is heel goed. Wat ik lastig vond/vind is dat alles wel in volle vaart is ve... Mehr ansehen
Scheiden is al zwaar genoeg. Met de hulp van Marco (mediator) en Roy (financieel adviseur) zijn we soepel door het traject heen gelopen en was er geen moment twijfel over de haalbaarheid van onze we... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
We regelen alles voor jullie. Van de mediation, tot de verdeling van jullie woning, tot zaken waarvan je zelf nog niet eens wist dat je ze moest regelen.
Oranjelaan 1, 3862XC, Nijkerk, Niederlande
- 088 1661 553
- contact@zorgeloosch.nl
- www.zorgelooschscheiden.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 62 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Helaas al eerder een één sterren review…
Helaas al eerder een één sterren review gegeven maar die is verwijderd omdat ik die niet genoeg heb ondersteund. Begin hier niet aan, zoek een ander bedrijf. Heb hier hele slechte en nare ervaringen. Als je eenmaal betaald hebt ben je niet belangrijk meer. Dit geldt niet alleen voor mij maar ook voor mijn ex partner.

Antwort von Zorgeloosch Scheiden
Alleen het intake gesprek ging goed
Alleen het intake gesprek ging goed. Voor de rest is het Waardeloosch. Wat een ellende, tijd rekken, partijdigheid… Ik wil de naam werkelijk NOOIT meer horen….
Antwoord op jullie reactie: wat denk je zelf??
Antwoord op jullie tweede reactie: Mijn ex partner noemt jullie ‘useless’. Maar goed, als dat voor jullie al positief is, dan snap ik dat…

Zeer goede service
Wij zijn erg goed geholpen door Vincent van Zorgeloosch. Duidelijke uitleg, meedenken op een fijne manier en snel antwoord op vragen en onduidelijkheden.

Super geholpen.
Vincent is een topper! Net als Pascual.
Vincent weet uit ervaring hoe vervelend een scheiding is en hij zorgt ervoor dat het een doenbaar iets wordt.
Ik ben super geholpen.
Wil je toch iets positiefs uit een scheiding?
Ga dan naar Zorgeloosch.

Fijne mediation
Er is op een prettige manier ruimte voor beide partijen (en de emoties van beiden) tijdens de gesprekken. Vincent zorgt voor een prettige sfeer en stelt goede vragen! Daarnaast wordt duidelijk het hele scheiding traject uitgelegd en er wordt veel (juridische en fiscale) administratie uit handen genomen
Zorgeloosch Wat een verschrikking
Wat een verschrikking!
Eerste gesprek kon op zeer korte termijn, daarna duurt alles een eeuwigheid!! Wel direct na het eerste gesprek het volkedige bedrag zo snel mogelijk betalen uiteraard.
Niks zorgeloosch! Je moet zelf enorm veel regelen, uploaden en papieren aanvragen. Toen wij hadden besloten te stoppen omdat het totaal niet verliep zoals wij hadden verwacht bestond de vergoeding blijkbaar ineens uit ruim €3000 ( van een totaalbedrag van €3800). O en daar moet je vervolgens ook nog eens 4 weken op wachten!! Bizar!

Antwort von Zorgeloosch Scheiden
Ik was zeer te spreken over de manier…
Ik was zeer te spreken over de manier van werken.
En alles heel duidelijk uitgelegd.

Professioneel
Snelle, duidelijke en overzichtelijke afhandeling van een toch zwaar traject. Marco weet de juiste informatie te geven waar je in de praktijk echt wat aan hebt. Onpartijdig en professioneel.

goed geholpen duidelijke uitleg

Flexibel
Shabnam Gangadien is Flexibel, betrouwbaar, komt afspraken na.
Ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt!
Transparant en goede communicatie.
Bedankt!

Fijne begeleiding
Marco heeft ons goed geholpen door een traject wat niet altijd even leuk is. Duidelijk, direct en toont empathie. Communicatie verloopt goed. Hij heeft het allemaal vloeiend laten verlopen.

Fijn geholpen
Fijn geholpen
Professioneel
Duidelijke informatie
Goed contact

Antwort von Zorgeloosch Scheiden
Dankbaar dat Zorgeloosch het overzicht heeft
Het was een fijne samenwerking. Scheiden was lastig zat, laat staan om het overzicht te behouden. Dankzij Vincent is dit gelukt en zijn we dankbaar voor. We hebben een totaalpakket gekozen, hier zijn we stapsgewijs in meegenomen. Nu 3 maanden later zijn we officieel gescheiden en is het bij de gemeente verwerkt. Laatste zaken nog te regelen voor toeslagen, notaris & hypotheek.
Er waren geen verrassingen, voldoende bedenktijd en bij ieder gesprek een check of alles nog helder was, fijn!

Antwort von Zorgeloosch Scheiden
Eindeloosch ipv zorgeloosch. Niet mee in zee gaan.
De twee sterren zijn voor Nina, onze mediator omdat het een fijne, rustige en lieve vrouw is. De rest van zorgeloosch vind ik knap waardeloos. Ons is beloofd dat we binnen 4 maanden volledig klaar zouden zijn. We zijn nu ruim een half jaar verder en nog bezig terwijl er geen obstakels waren. Zorgeloosch hangt van bureaucratie aan elkaar. Ook is ons vergeten te vertellen dat de notaris kosten exclusief waren. Ons is een alles in één pakket beloofd voor 8000. Er is met geen woord gerept wat we allemaal nog moeten betalen voor de notaris. Al met al komen we zo op 10000 uit. Belachelijk. Zorgeloosch heeft voor alles een aparte afdeling, dus je weet op een gegeven moment niet meer wie wat regelt. Niks zorgeloosch, alleen maar een hoop frustratie boven op de ellende die je al hebt. Ze kunnen het beter eindeloosch noemen!! Niet mee in zee gaan.

Antwort von Zorgeloosch Scheiden
Snelle en professionele afwikkeling.

Veel ervaring en vriendelijk
Vincent denkt mee, is prettig in de omgang en komt zijn afspraken na. Het is duidelijk dat Vincent veel ervaring heeft in echtscheidingen + kids. Alles is snel en goed afgehandeld!

Antwort von Zorgeloosch Scheiden
De klik was goed,alles goed uitgelegd…
De klik was goed,alles goed uitgelegd en snel en goed geregeld voor ons

Antwort von Zorgeloosch Scheiden
Ik raad Shabnam ten zeerste aan
Shabnam is vriendelijk, geduldig en duidelijk ervaren:

Antwort von Zorgeloosch Scheiden
We zijn heel goed geholpen door Marco…
We zijn heel goed geholpen door Marco Nus. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Bedankt Marco!

Antwort von Zorgeloosch Scheiden
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.