Los Scheidingsbegeleiding & Mediation Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Scheidungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Complete ontzorging van je scheiding door LOS. Harmonie en rust zijn het hoogste goed tijdens een verder hectische en emotionele periode bij een scheiding. Op een deskundige en betrokken wijze begeleidt LOS dit proces van A tot Z zodat er ruimte is voor ieders wensen en belangen.

Hervorragend

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik wilde graag een mediator uit de…

Ik wilde graag een mediator uit de omgeving en kwam bij Los terecht. Vriendelijk gesprek met Monique gehad. Zij vertelde dat de gesprekken via Teams zouden gaan. Heel eerlijk gezegd zat ik daar niet zo op te wachten. Maar uiteindelijk was dit beter dan ik had verwacht. Voor mij was het beter om niet in dezelfde kamer te zitten om pijnlijke dingen te bespreken.Op deze manier kon ik beter voor mijzelf opkomen. Monique heeft alles goed onder controle en bleef transparant naar beide partijen. Ze weet je goed te begeleiden in het hele proces waardoor je heen moet.

15. Mai 2026

Antwort von Los Scheidingsbegeleiding & Mediation

Dankjewel Annie, fijn te horen en ik heb graag met jullie gewerkt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne begeleiding tijdens de scheiding

Fijne begeleiding tijdens de scheiding. Alles was snel geregeld met behulp van Monique.

16. Januar 2026

Antwort von Los Scheidingsbegeleiding & Mediation

Graag gedaan, bedankt voor de positieve feedback D.

Dikke 10

Vanaf het eerste moment had ik een fijne gevoel bij Monique... Ze is kundig en professioneel. Bij haar kon ik huilen en lachen... Monique jij krijgt voor mijn een dikke 10 ...

6. Februar 2026

Antwort von Los Scheidingsbegeleiding & Mediation

Agnes bedankt voor deze fijne woorden, ik heb het heel graag met en voor jullie gedaan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

1.5 jaar gelden zijn mijn ex man en ik…

1.5 jaar gelden zijn mijn ex man en ik gescheiden, daarbij ontzettende fijne hulp en begeleiding gehad van Monique. Nu zat ik nog met wat vragen over de afwikkelingen rondom het pensioen recht en ook daar heeft ze mij weer super goed en fijn bij geholpen. Scheiden kan veel pijn en verdriet opleveren maar Dankzij Monique en haar fijne begeleiding ook nu weer geeft het rust en duidelijkheid in een moeilijke periode!
Miranda.

17. November 2025

Antwort von Los Scheidingsbegeleiding & Mediation

Beste Miranda, wat een fijne woorden. Dankjewel daarvoor en ook voor de mooie woorden in jouw kaart. Ik heb het heel graag gedaan.

S en P

Een scheiding is een verdrietige periode. Mede dankzij de heldere duidelijke communicatie van Monique is alles snel en soepel verlopen. Er werd goed naar beide partijen geluisterd en meegedacht over dingen waarbij we zelf nog niet hadden stil gestaan. Dank hiervoor,We kunnen Monique aanbevelen.

8. August 2025

Antwort von Los Scheidingsbegeleiding & Mediation

Dankjewel voor deze waardevolle woorden P en S. Ik vond het ook fijn jullie te mogen begeleiden in dit proces. Wederom doet online blijkbaar echt niet onder voor een fysieke mediation!

Fijne begeleiding

Ondanks de verdrietige reden, fijne, rustige en integere begeleiding bij de moeilijke gesprekken en keuzes. Begrip en aandacht voor beide partijen, duidelijke informatie en antwoorden op vragen. Neemt de tijd hiervoor, alles kan besproken worden.

23. Juli 2025

Antwort von Los Scheidingsbegeleiding & Mediation

Dankjewel voor deze mooie terugkoppeling G. Ik heb het graag voor jullie gedaan. Bedankt voor jullie vertrouwen tijdens in het proces en de opstart van mijn online mediation diensten.

Superfijne begeleiding

Superfijne begeleiding. Alles verliep erg fijn. Werd goed geluisterd en kregen de jusite info die we nodig hadden. We raden Monique zeker aan. Dank je wel.

28. Oktober 2024

Antwort von Los Scheidingsbegeleiding & Mediation

Heel graag gedaan Paulinho. Dankjewel voor de feedback!

Hele fijne begeleiding

Hele fijne begeleiding. Geeft je een vertrouwd en veilig gevoel. Je kunt alles kwijt, en houdt rekening met beide partijen.

9. Oktober 2024

Antwort von Los Scheidingsbegeleiding & Mediation

Fijn dat je het zo ervaren hebt Ramona! Ik heb het graag gedaan.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed begeleid

We zijn gedurende het proces goed begeleid door Monique. Kundig, vlot en open.

10. Mai 2024

Antwort von Los Scheidingsbegeleiding & Mediation

Bedankt voor deze terugkoppeling!

Prettige begeleiding

Hoewel ik de scheiding als de meest pijnlijke situatie in mijn leven heb ervaren wil ik jou, Monique, graag bedanken voor het begeleiden van onze scheiding. Mede door jouw heldere communicatie en respectvolle, warme en soms ook humorvolle begeleiding heb ik zelf beter kunnen omgaan met alles. Dus oprecht bedankt voor jouw aandeel!

17. April 2024

Antwort von Los Scheidingsbegeleiding & Mediation

Dankjewel Nancy, ik heb het graag gedaan!

Fijne ervaring!

Dit was mijn eerste ervaring met mediation tijdens een heel heftige periode in mijn leven. Monique heeft ons heel fijn begeleid en goed mee gedacht in onze situatie. Een zeer fijne mediator!

7. März 2024

Antwort von Los Scheidingsbegeleiding & Mediation

Dankjewel Marion voor deze mooie terugkoppeling. Ik heb jullie graag begeleid!

Aanrader

Aanrader
Zeer goede ervaring met LOS Mediation gehad. Prettige omgeving en sfeer. Goede kennis van zaken. Fijne communicatie en ondersteuning. Duidelijk een zeer ervaren en kundige mediator. Snelle reactie via mails of whatsapp en vlot kunnen schakelen

9. April 2024

Antwort von Los Scheidingsbegeleiding & Mediation

Dankjewel Esther. Dank voor deze mooie terugkoppeling en jullie vertrouwen in het proces!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Monique is integer en helder in communicatie.

Monique is een integer en prettig persoon.
Heldere communicatie, duidelijk traject, betrokken persoon. Er was rust en ruimte en tijd maar ook een snelle oplossing. We bleven er niet in hangen, en dat was fijn, dat iemand de leiding had.

29. März 2024

Antwort von Los Scheidingsbegeleiding & Mediation

Dankjewel Pieter voor deze mooie review!

Dankjewel Monique

Monique Soeter is een lieve, aardige vrouw. Die ondanks onze moeilijke periode, alles goed voor ons geregeld heeft. We zijn goed uit elkaar gegaan, mede door haar goede hulp.

Dankjewel Monique.
Martin

12. Januar 2024

Antwort von Los Scheidingsbegeleiding & Mediation

Bedankt voor deze mooie terugkoppeling Martin, ik heb het graag voor jullie gedaan.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr