Xjump Bewertungen 83

TrustScore 2.5 von 5

2.7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu er vi kommet herude mange gange. Pludselig kan man ikke købe all enclusive ved kassen mere. Ej heller 1 times all enclusive hvilket nok er fordi dem der står i caféen kører i 0gear og selvom der st... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse vi havde hos jer i weekenden. Vi fik en fantastisk velkomst ved indgangen af en ung kvinde med tørklæde, og hold da op en service! Hende skal I være glade for. Professionel og e... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det var en ok oplevelse, ungerne (7 og 13 år) vurderede det som “fedt nok” og “meget fint”, men priserne bør justeres efter kvaliteten. Når børnene begge, uafhængigt af hinanden, bemærker at der e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spild af 730 kr.. Beskidte toiletter.. Alle puderne i hullerne lugter af sur tis.. Slidt over det hele.. ikke særlig meget sjov derinde.. mega kedeligt lavet.. Og sindssyge priser i cafeen! 20 kr for... Mehr ansehen

1. Themenpark

Vom Unternehmen geschrieben

Tag hele familien med til Xjump og få en fantastisk oplevelse fyldt med sjove udfordringer i Danmark største trampolinpark.

2.7

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super fed dag for både børn og voksne

Super fed dag for både børn og voksne
Super gode faciliteter og vi havde alle en fest
Dog synes jeg prisen er for høj samt valg mulighederne i cafeen ikke super godt
Bliver desværre også nødt til at italesætte personalets brug af mundbind, som vi jo desværre skal benytte i denne tid i caféer etc
Mange kunder benyttede ikke, som ellers foreskrevet, mundbind i cafeen - det blev desværre ikke italesat af personalet.
Derudover havde personalet også mere travlt med at sætte mundbindet under hagen (så er det ret ligegyldigt at benytte det!) samt konstant trække det ned
Fuld forståelse for, at det er ganske ubehageligt at benytte mundbind men sådan er tiden desværre bare lige nu
Derudover en del sprit beholdere der var ude af drift
Så generelt slet ikke nok opmærksomhed på COVID-19 hvilket godt kan gøre vi lige venter lidt med at komme foreløbig, da man er sammen med en masse børn og voksne som ikke er nogen man kender, så rengøringen og andre hjælpemidler i denne tid bør være i fokus og i top
Men giver jer stadig 4 stjerner da I har et fedt trampolin land og håber inderligt I lige vil tage COVID-19 situationen mere alvorligt

20. September 2020

Hej Sanne

Først tak for de pæne ord, dejligt I havde en god dag i Xjump.
Tak for din ris og dine kommentarer specielt til Covid-19
Vores priser er faktisk de laveste lige pt for indgang i en trampolinpark. Men uagtet hvad det koster andre steder har vi sat prisen efter hvilke udgifter vi har og det er desværre ikke muligt at gøre det billigere.
Vi har en cafe med et begræsnset udvalg af sandwich, wraps og diverse varme ting som pølsehorn og pizza. Vi har ikke mulighed for at lave udsugning hvilket begrænser os i udvalg af varm / tilberedt mad. Men heldigvis er de fleste glade for det vi sælger og der bliver da solgt en del af det hele :-).

Covid-19
Vi har allerede igår sen eftermiddag gennemgået alle vores procedurer i både cafe og resten af parken en gang til og der burde ikke være nogen ansatte der ikke håndhæver alt hvad de skal efter regeringens nye restriktioner.
Alle vores gæster vil blive bedt om at have mundbind på i cafe/partyzone i det øjeblik vi ser dem i døren, ellers bliver de bedt om at gå igen.
Alle under 12 år skal ikke bære mundbind og alle der sidder ned er også fritaget, indtil de rejser sig igen.
Der er faktisk kommet proffessionelle visir i dag til alle der arbejder i cafeen, som skal bæres uden undtagelse, jeg havde bestilt dem men fik dem først i dag.
Der står og stod også igår massere af spritflasker alle steder i parken, cafeen, receptionen og på toiletterne, som alle var og er fyldte. De sprit stationer der er fastgjorte til væg eller på stativ, var tomme og det stod også på dem, det var de første vi fik købt i starten af marts og vi kan ikke mere få de ampuller med sprit. Så de er I dag blevet taget ned og fjernet. Men der var ikke mindre end 31 sprit plasker / beholdere med sprit i går i parken.
Vores generelle opmærksomhed på rengøring, afspritning og afmærkning mener jeg bestemt ikke der kan sættes en finger på. Vi er og har hele tiden været utrolig obs på at gøre parken så tryk og ren at komme i. Det kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved efter min mening.
Men tak for dit input og vi håber at se jer en anden gang.

Line

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fedt sted - massere af plads

Har købt månedskort her i sommerferien, til to af ungerne. Har været forbi fem gange nu, og det har været lige fedt hver gang.
Vi kommer ved åbningstid og der har været god plads hver gang.
Ved hver check-in, bliver vi spurgt om vi har husket parkeringsregistrering.
Inde ved trampolinerne er der konstant overvågning af personale, og der har været god plads på trampolinerne.
Cafe’en på første sal har et pænt udbud af snaks/drikkevarer og der er billig refill på slush-ice.
Et rigtigt fedt sted, jeg er glad for at vi besøgte.

5. August 2020

Kære Kenneth.
Tusind tak for de pæne ord, vi gør hvad vi kan for at I som gæster skal have en dejlig oplevelse, hver gang. Jeg sørge for at rose personalet videre fra dig😊Line

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg bestilte og betalte til en tur i…

Jeg bestilte og betalte til en tur i Jump for 6 personer. Da 2 af dem kom til skade ret kraftigt valgte vi at aflyse. Da jeg snakkede med kundeservice kunne vi ikke få pengene tilbage på trods af at de 2 tilskadekommende vil have varige men og derfor ikke kan hoppe rundt på trampoliner. Nu står jeg med billetter til Jump som ikke kan retuneres og en meget sur medarbejder i telefonen.

27. März 2020

Hej
Hvornår har du bestilt billetter hos os? Og hvornår skulle I have været her og hoppe?
Jeg tænker ikke det er fornylig du har talt med os da vi har haft lukket i 2 uger nu.
Vi tilbyder altid at lave et gavekort på beløbet, så kan du/I jo komme på et andet tidspunkt og med nogle andre end de 2 der åbenbart er kommet til skade andetsteds.
Lad mig høre om ikke du gerne vil have et gavekort på beløbet i stedet.
Skriv gerne på lineh@xjump.dk

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Virkelig uhøflige medarbejdere i Xjump…

Virkelig uhøflige medarbejdere i Xjump Herlev!!!

Vi var 11 piger der bookede og ringede i god tid, for at få tid, og for at høre, om vi kunne få rabat. Det kunne vi godt, fordi vi var over 10 personer. Det fik vi at vide over tlf.

Når vi dukker op, vil de i receptionen ikke acceptere det, de ruller med øjnene og taler til dig med hård tone. Virkelig bare ubehageligt at tale med dem.

De kunne så se, at vi havde talt med en medarbejder og gav os rabat til sidst, men det krævede virkelig meget diskussion at få hvad vi fik lovet. De hæver stemmen når man prøver at forklare ting.

Da vi var ude på hoppebanen, kom de ud efter os og stirrede på os i lang tid og vogtede os konstant. Virkelig unødvendig og grim adfærd.

29. Februar 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En rigtig god oplevelse for min klasse

En rigtig god oplevelse for min klasse, da vi var afsted inden vinterferien.
Det trækker dog ned, at man ikke kunne aflevere sokkerne efter brug, så de evt. kunne vaskes og genbruges. Det undrede også en del af eleverne i disse genbrugstider.
Der må vel også være økonomi i at genanvende sokker end at få tilsendt nye?

9. Februar 2020

Antwort von Xjump

Hej Henrik. Tak for de pæne ord. Det er sådan at alle jo tager deres sokker med hjem og kan bruge dem til de ikke kan mere. Vi sender ikke sokker ud, men booker sin tid med eller uden sokker, hvis man har sokker fra tidligere besøg kan man bare bruge dem. Det gælder også skoler/institutioner. Prisen til skoler er inkl. sokker, men dem der kommer her ofte får ikke nye sokker, men bruger dem de allerede har.
Mange børn går også til gymnastik/dans hvor de bruger dem efterfølgende.
God ferie😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Parkeringsfælde - advarsel til alle fødselsdagsforældre.

Dejligt at få ødelagt en ellers god fødselsdagsfest for sin datter med en parkeringsbøde i forruden på bilen.
Man skal jo være idiot, hvis man ikke kan regne ud at XJump sammen med Europark spekulere i at rippe forælderene af med deres parkeringsfælde. Man booker fødselsdagsfest i 3 timer og 10 minuter og så sætter I parkeringen til 3 timer, og på magisk vis kl. 13:08 udskriver I en parkeringsbøde. Det er det rene bedrageri. Vi kommer aldrig tilbage til XJump.

Svar til XJump:
Det er jeg da i min fulde ret til! Vi kan kan da også bede det andet forældrepar give deres anmeldes, hvis du kunne tænke dig det.
De fik også en parkeringsbøde.

24. November 2019

Svar 2
Men hvorfor denne fjendtlighed over for mig. Jeg vil da altid gøre alt for at alle gæster har den bedst mulige oplevelse, også selvom det ikke er noget jeg direkte kan ændre, da APCOA ikke er os men udlejer der har at gøre med. Hvis i nu i stedet for at svine os til og rakke ned, havde skrevet en mail til mig om hændelsen så havde jeg haft en mulighed for at forklare og søge udlejer om vi kunne annullerer bøderne eller kompenserer med lidt gavekort. Men det fik jeg jo ikke mulighed for.

så behøver i jo ikke at skrive det 2 gange. Se venligst mit svar hos din mand eller med fødselsdags holder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Parkeringsfælde - advarsel til alle fødselsdagsforældre.

Svar til Xjump:
Sikke en dårlig undskyldning.
Jeres personale oplyste på intet tidspunkt, at vi skulle være opmærksomme på at tiden ville udløbe under fødselsdagen, og at Europark ville ydnytte muligheden for at give en bøde.
Jeg vil på det kraftigste anbefale dig at tage en alvorlig snak med jeres udlejer. Det her er en klar parkeringsfælde, som går ud over jeres kunder, og hvis I virkelig ønskede at forhindre jeres kunder i at blive flået af denne uetiske praksis, så kunne I ganske sikkert gøre noget ved det.

Svar til Xjump nr.2

Du forstår tydelig vis ikke, hvad det er vi prøver at fortælle jer, men vi håber at det giver dig noget stof til eftertanke. Vi fastholder vores anmeldelse af jer, da vores besøg hos jer virkelig gav os en rigtig dårlig oplevelse. Det kan du jo kommunikerer videre til jeres udlejer og bede dem om at tage det til eftertanke, men de har vel alt for travlt med deres stutteri drift og livet på første klasse på vores andres regning.

24. November 2019

Svar 3
Nej jeg forstår ikke hvorfor i ikke tager direkte kontakt til os/mig i Xjump hvis jeres oplevelse i Xjump var så dårlig. Det er beklageligt at I ikke tror vi ønsker det bedste for vores gæster og at vi er i løbende dialog både for at forbedre parkering og andre forhold. Det fordre ikke kommunikationen at blive kaldt ting eller blive talt ned til.

svar nr 2
Ok hvis vi er der hvor i tænker det er en dårlig undskyldning, så når vi ikke meget længere. I registrerede jer jo til 3 timer og så er det da med at holde øje selv. Det gør i vel også andre steder i opholder jer. Vi har umiddelbart ikke mulighed for at få mere ende 3 timers registrering. Men det vil du/I formegentlig heller ikke tro på, så der er ikke så meget jeg kan gøre ved det. Jeg er hele tiden i dialog med udlejer, da jeg heller ikke finder det rimeligt for os eller vores gæster. Tro det eller ej.

Jeg bliver nød til at kommenterer dette indlæg. Som General manager af Xjump kan jeg fastslå at Xjump IKKE har noget som helst med APCOA at gøre. Det er vores udlejer Konbyg der ene og alene har med parkering at gøre. Vi gør alt hvad vi kan for at oplyse om hvorledes man skal forholde sig. Hvis man skal være hos os mere end 3 timer kan man bare gå ud i receptionen og registrerer sig igen. Vi kan ikke forlænge for nogen, det skal man selv gøre.
Jeg er utrolig ked af at i har haft en super dag hos os og holdt fødselsdag, men giver os 1 stjerne og aldrig vil komme igen, fordi Apcoa står og uddeler bøder, som vi ikke er herre over, overhovedet. Det er meget beklageligt. Line Hammers

Vurdering af Xjump

Dejlig underholdning til børnene.

Jeg kunne læne mig tilbage og se dem brænde flere timer af derinde og jeg må indrømme at jeg selv blev revet lidt med.

Det kunne godt vare lidt længere, men ellers helt fin oplevelse til pengene

14. Oktober 2019

Parkeringsfælde

Utrolig ringe information omkring parkering. På hjemmesiden skal man helt ned i faq'en for at finde oplysninger.
Der er reelt tale om en parkeringsfælde da stedet ligger i et industrikvarter hvor man ikke forventer parkeringsregulering.
Personalet er decideret uhøfligt nør man gør opmærksom på problematikken og går i forsvars-mode... mon ikke de har prøvet det ofte.
Vi kommer der ikke igen.

Svar til X-jump's svar.
I havde ikke travlt - der var næsten tomt !
Parkeringensregistreringen foregår ved oplysning af registreringsnummer hos receptionisten. Da man alligevel skal udfylde ansvarsfraskrivelse medmere er der en del praktisk der skal ske - det hjælpes gæsten med men ikke et spørgsmål om parkering... og de fleste kommer i bil. Altså er alt fokus fra personalet at opfylde x-jumps ansvarsforpligtelser = ansvarsfraskrivelser - Det er X-jumps interesse ikke kundens. Kunden er derfor ikke i fokus i serviceringen og en del af oplevelsen bliver parkering med bøde. Reelt er det derfor en parkeringsfælde.
Når man ved efterfølgende kontakt mødes af ligegyldighed og tilnærmelsesvis forhånelse har jeg fået nok - hold jer X-jump i Skovlunde ellers lærer de aldrig at de lever af deres kunder og ikke kundernes parkeringsbøder.

26. Juli 2019

Antwort von Xjump

Vi beklager meget at i finder parkeringsoplysningerne utilstrækkelige.
Der står 8 parkeringsskilte på selve parkerings pladsen samt et stort skilt lige foran hoveddøren. Ydermere gør vores receptionister alt hvad de kan for at oplyse og huske gæster på at registrerer sig på 4 tablets der ligger på disken.
Det kan smutte pga travlhed, men uanset hvor man parkerer sin bil, bør man vel orienterer sig om parkeringsreglerne.
Bare fordi det er et industrikvarter er det jo ikke ensbetydende med at der er parkering uden at man selv skal gøre noget. Der er 30 min p-skive så man har tid til at komme ind og registrerer bilen til 3 timers gratis parkering.
Det er super ærgerligt, men vi kan ikke gøre så meget mere end det vi gør. Vi kan kun annullerer bøder hvis det er parkeringsselskabet der har lavet en fejl.
Vi håber i have en godt tur i selve parken og er da kede af at i ikke har lyst til at besøge os igen.
Mvh Xjump

Svar til dig.
Vi gør altid hvad vi kan for at hjælpe med alle ting i forbindelse med Xjump besøg.
Vi kan af gode grunde ikke holde i hånden med hensyn til alt og når man har en bil er det vel ens eget ansvar at parkere efter gældende regler. Vi går ud fra at de fleste bilejere læser på de opsatte skilte - hvad enten det er i en bymidte - et industrikvarter eller et storcenter.
Alle har ret til en mening og du udtrykker din.
Vi har heldigvis mange glade og tilfredse gæster og det sætter vi pris på.

Den værste service ingen

Den værste service ingen, jeg ringer da jeg ikke havde adgang til computer og ikke har en tlf med internet, for at bestille tre pladser til mine børn, så får jeg af vide at det kan de ikke , hvad f er det for en service at de ikke kan tage i mod en reservation over tlf. Så siger hun f af vi bare skal komme den dag vi gerne vil så siger jeg hvad så hvis der ikke er plads, så siger hun det ved hun ikke så kan jeg stå der med tre børn der har glædet sig ehlet vildt med nej desværre der er ikke plads. hold nu op hvor er det dårlig service, ingen service. I burde skamme jer.

14. September 2018

XJump-Amager

XJump-Amager.
Super god oplevelse i forbindelse med en børnefødselsdag. Via mails havde vi booket til minimum 10 børn, men informerede om at vi nok ville blive mellem 15 og 20 børn. Dette var ikke noget problem og da vi på dagen kendte det endelige antal deltagere fik de hurtigt dækket op til de ekstra børn og bestilt den rigtige mængde pizza fra Dominos. Efter en times leg i trampolinerne, var der klart til os i partyzone. Alle medarbejdere på stedet havde en "can do" holdning, så alle fik en rigtig dejlig formiddag. Specielt Clara i receptionen var meget serviceminded og gjorde en stor indsats for at få alt til at lykkedes.

19. Mai 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fødselsdag i x-jump Skovlunde virkelig ringe

X-jump Skovlunde, uprofessionelt og utrolig bøvlet at booke, ingen havde styr på noget ( muligvis pga påskeferie) bookede børnefødselsdag x to, total upersonligt, ingen der siger velkommen og tillykke til pigerne, ved vores bord står der et flag og velkommen til mit emailnavn (ikke engang pigernes navne), først fik de pizza (helt ok) bagefter skulle den flotte kage (og dyre) komme med logo og det hele, så kommer der en helt alm chokolade bradekage... og til sidst er det ud af vagten, inden det næste hold ruller ind, ikke engang en lille ting til fødselsdagsbørnene, (heller ikke lovet) men som man får stort set alle andre steder hvor man kan afholde børnefødselsdag... (ala bowling, Dinos, Leos legeland osv osv) fint koncept som enkelt person/familie , men hold fast hvor er det skrabet til en fødselsdag!!!

8. April 2018

Hej Tine

Jeg beklager at du føler det var upersonligt og skrabet til festen.
Når vi har fester i ferier er der generelt meget travlt, så det kan desværre godt gå hen og føles lidt upersonligt.
Vi prøver ellers at gøre det så hyggeligt som muligt - trods mange mennesker på samme tid.
Vi bliver nødtil at skrive dit navn, da dem i cafeen og party zone får udskrifter af booking og deltager antal direkte fra systemet. Det er for at undgå fejl. Så derfor spørger vi slet ikke om fødselarens navn.
Vi har netop skiftet kage leverandør til en god bager i Herlev, der laver en dejlig chokoladekage med krymmel og flag på.
DOG plejer vi altid at give et gavekort til en hoppe time til den der booker. Så det er en fejl jeg gerne ville rette hvis i ikke fik et gavekort.
Vil du skrive til mig på lineh@xjump.dk - så jeg har din mail og kan sende det til dig.
Bedste hilsner Line

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kundeservice er ukendt for x-jump

Elendig skiltning på parkeringspladsen, og medarbejdere der sagde at bære p-skiven var sat så var det fint om søndagen. Det blev så en 510kr dyrere oplevelse.
Medarbejderne henviste til e-mail, og lovede at chefen ville svare (underforstået afhjælpe problemet) - men henvendelser besvares tilsyneladende ikke.
Kommer ikke igen

22. Februar 2018

Hej Simon
Vil du skrive til mig på lineh@xjump.dk og fortælle hvorfor du fik p-bøde og hvor du parkerede.
Hilsen Line

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Godt men aircondition viile være et …

Godt men aircondition viile være et plus de gør den samme fejl så alle de ander legeland og bore og bænke er der ikke uden for en stor mangler jeg så og set på 5 mennesker der sider på jorden

15. Oktober 2017

Hej Morten.
Dejligt du syntes det var godt at være hos os.
Vi har borde/bænke uden for fra maj til september.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Ingen svar på mail eller telefon. Jeg købte til 6 deltager, 1 blev syg så derfor spurgte vi om vi kunne få penge tilbage og dette sagde de at vi ville få en mail fra chefen ang. Konto nr. Som det skulle tilbageføres på men har hverken fået mail eller noget fra dem, eller svar på mails jeg har sendt til dem... Kommer ikke igen

1. Mai 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr