Xjump Bewertungen 83

TrustScore 2.5 von 5

2.7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu er vi kommet herude mange gange. Pludselig kan man ikke købe all enclusive ved kassen mere. Ej heller 1 times all enclusive hvilket nok er fordi dem der står i caféen kører i 0gear og selvom der st... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse vi havde hos jer i weekenden. Vi fik en fantastisk velkomst ved indgangen af en ung kvinde med tørklæde, og hold da op en service! Hende skal I være glade for. Professionel og e... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det var en ok oplevelse, ungerne (7 og 13 år) vurderede det som “fedt nok” og “meget fint”, men priserne bør justeres efter kvaliteten. Når børnene begge, uafhængigt af hinanden, bemærker at der e... Mehr ansehen

1. Themenpark

Vom Unternehmen geschrieben

Tag hele familien med til Xjump og få en fantastisk oplevelse fyldt med sjove udfordringer i Danmark største trampolinpark.

2.7

1 Stern

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Oplevelse svarede helt overens med…

Oplevelse svarede helt overens med forventningerne. Alle børn havde en kanon dag og svarede alle højt i kor om at her kunne vi godt komme en anden gang.

Vi blev mødt af venligt og imødekommende personale.

Cafeen havde god kaffe, og et godt overblik og hele området. Priserne i cafeen er som forventet på steder som dette.

Vi kommer helt sikkert igen. 5 voksne og 15 børn.
Toiletterne var rene

6. März 2024

Sikkerhed

Dårlig oplevelse fordi vi havde brugt 600 kr for 1 time , og kørte 1 time hver vej, men vores dreng slog sig og vi måtte forlade stedet. Ingen reaktion fra medarbejderne , udover de sagde " det var da ærgerlig " Jeg blev ringet op af en medarbejder, jeg nåede kort at tænke at de måske vil give et plaster på såret, men de ringede for at oplyse at de vil tale med medarbejderen om det...

20. Januar 2024

Kommer aldrig igen!!!

Simpelthen for slidt.
Kom igen xjump!!
Vi var der dengang i havde eksisteret i Ca 6 mdr. Det var den fedeste oplevelse og vi talte virkelig godt om det! Vi synes dog det vsr dyrt dengang,, 1600kr for to timer, 2 voksne og 4 børn.
Og derfor har vi ikke været derinde siden. Før i dag.. Hold nu op hvor er der decideret ulækkert og slidt.
Mange skabe virkede ikke, hånd tørrer virkede ikke, vandhanen på et toilet virkede ikke.. Der var beskidt og klamt på toiletterne.
I parken er flere ting slidt ned. Trampolin dugene er færdige og flere steder var sikkerheden (skum) omkring de hårde kanter ødelagt.
Gulvet er slidt ned og hullet mange steder. Hop over/under var ude af drift. Boldbanen ude af drift. Puderne til at slås med ved skum bassinet var ødelagt. Skum puderne hullede og ødelagte, misfarvede og lugtende.
Alle steder er der repereret med gaffa tape...
Hold nu op hvor er det sørgeligt at der ikke bliver brugt penge på vedligehold og rengøring!!!! Vi kommer aldrig tilbage der igen. Og vil ikke anbefale til nogen som helst. Så foretrækker helt klart AirTrix næste gang.!

17. Dezember 2023

Hej Linda

Mange tak for din ærlige feedback. Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele dine bekymringer med os. Først og fremmest ønsker vi at undskylde for de udfordringer, du oplevede under dit seneste besøg hos os.

Vi forstår og deler din skuffelse over de tekniske problemer og vedligeholdelsesmæssige udfordringer, du stødte på. Vores team tager dette meget alvorligt, og vi arbejder allerede på at løse de nævnte problemer for at forbedre vores faciliteter.

Vi ønsker også at informere dig om, at vi står over for en omfattende renovering inden for de næste 6 måneder. Dette vil omfatte opgraderinger af vores udstyr, reparation af faciliteter og forbedringer i rengøringsstandarderne. Vi håber, at du vil overveje at give os en anden chance, når renoveringen er fuldført, så du kan opleve de forbedringer, vi implementerer for at skabe en bedre oplevelse for vores gæster.

Endnu engang tak for din ærlige feedback, og vi håber at byde dig velkommen tilbage i fremtiden, så du kan opleve vores forbedringer.

Bedste hilsner
Amal Al-Hakim, Xjump Trampolin park, Kundeservice manager.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service!!

Hej Xjump
Jeg har været her flere gange sammen med mine familie og venner og børn. Og hvergang har jeg mødt 2 medarbejder med et smil på læben. Mine børn elsker dem, de er meget venlige og høflige mod os.
De også meget hjælpsomme. De sagde de hed Emin Og Abdirahim. Jeg kommer 200% igen. Tak for det

3. Dezember 2023

Hej Sahin

Mange tak for den fantastiske anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du og din familie har haft positive oplevelser hos os, og vi er særligt glade for at læse, at vores medarbejdere, Emin og Abdirahim, har gjort en positiv forskel for jer. Vi er stolte af vores team, og det er dejligt at vide, at de har bidraget til at gøre jeres besøg mindeværdigt.

Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at byde dig velkommen igen. Hvis der er noget specifikt, du gerne vil dele eller forslag til, hvordan vi kan gøre din næste oplevelse endnu bedre, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu engang tak for din positive feedback, og vi glæder os til at have dig og din familie som vores gæster igen.

Bedste hilsner
Amal Al-Hakim - Xjump Trampolinpark, kundeservice manager

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig planlagt fødselsdag og generelt beskidt

Jeg har sendt den en mail, som de desværre har valgt ikke at svare på, så nu sender jeg den herinde så i alle kan tage stilling til, omi vil bruge jeres penge på at holde et arrangement til dyre penge der.

Jeg sender denne mail til jer da vi holdte min datters 10 års fødselsdag d 11/11 kl. 11.30 til 2 timers Jump’n joy arrangement. Vi er desværre virkelig skuffede, kede af det og vrede over arrangementet. Vi har aldrig været hos jer før og jeg havde helt sikkert andre og bedre forventninger til jer og selve arrangementet.

Jeg havde sendt en mail om, at vi blev 11 børn, 4 voksne og 1 baby. Der kom så 2 ekstra børn til alligevel og dette klarede vi heldigvis i døren og jeg fik betalt for dem. Damen i receptionen viste os ind til vores bord og da jeg så det bors blev jeg SÅ skuffet da det var det mindste bord i hele spise området. Jeg måtte påpege, at vi så skulle bruge 2 pladser mere og om vi ikke kunne få et større bord som jeg kunne se var ledigt ude i det store rum. Svaret var kort nej, det skal bruges. (Hele den tid vi var der var der INGEN der brugte det store bord, som jeg efterspurgte) OG hun kom aldrig tilbage med to ekstra pladser som hun lovede. Der var ingen steder vi voksne kunne sidde ned og hjælpe børnene med, at spise osv og vi havde ingen bordplads vi kunne sætte vores 1 årige datter ved. Damen lovede m, at finde de to ekstra pladser til de to ekstra børn, men kom aldrig og vi måtte tage en lille bænk og stuve dem sammen.

Vi voksne måtte stå op og spise de ekstra pizzaer vi havde købt i caféen. Jeg måtte bruge den væg ved bordet som ekstra bord da vi overhovedet ikke havde noget plads ved selve bordet. Der var støv og nullermænd overalt på den væg vi kunne stille vores tallerkener, kopper osv. virkelig ulækkert og uhygiejnisk.

Der var ingen kander med vand da alle skulle spise næsten samtidig og der blev ikke fyldt op. Der manglede 1 pizza som vi måtte få ekstra og den var meget mindre end dem der ellers var bestilt på forhånd.

4 gange måtte jeg gå ud i receptionen og spørge om nogle ting, da vi ingen information havde fået. Der var et skilt hvor der stod min navn og at det var reserveret, men der stod dog, at vi skulle spise pizza kl 12.30 og nej til bestilt kage. Så jeg måtte igen stå i kø for, at spørge om det kunne være rigtigt, da vi efter aftale på mail, skulle spise pizza og slushice ICE kl 13.30 efter de to timers hoppetid OG der var chokolade kage med i arrangementet. Dette var heldigvis noteret rigtig på deres bestillings seddel, men jeg måtte bruge tid på at undersøge hvad der var korrekt istedet for, at nyde tiden med pigerne til fødselsdagen.

Da kagen så kommer ind, så den SÅ kedelig ud. Den lignede overhovedet ikke en fest kage. Helt almindelig kage med glasur. Jeg havde heldigvis selv taget flag med og lidt krymmel pynt til kagen, så den blev lidt festlig. Fair nok den smagte rigtig godt, så det var fint.

Halvdelen af skabene ude i garderoben virkede ikke og dette brugte vi en masse tid på med 13 piger. Der stod en palleløfter med en Palle midt i spiseområdet. Ikke særlig smart med alle de børn der kommer og løber rundt i området.

Så var der ikke nok slushice i alle maskinerne og kaffemaskinen virkede rigtig dårligt og der kunne knap nok komme kaffe ud.

Der var generelt ret uhygiejnisk og mange forældre brugte udendørs sko oppe ved hoppe arealerne hvor der er gulvtæpper og børnene løber på strømpe sokker.

Jeg er rigtig ked, af at have lagt 4000 kr hos jer. Fordi det er sindssygt mange penge for en fødselsdag hvor tingene bare ikke var i orden.

At vi ikke kunne sidde ned ved bordet som var vores mødested med pigerne og vi skulle stå op i næsten 3 timer stuvet sammen med andre forældre i et lille bitte indhak er overhovedet ikke okay.

Jeg var i tvivl om pizzaerne var uden svinekød da der var 3 muslimer i vores selskab. Jeg sørger ham i caféen om det er halal og om det er svinekød og han siger “Alt er halal og både skinken og pepperonien er ikke svinekød”. Da vi så kommer ned til en ung dame i skranken som står for, fødselsdagene siger hun at, alt er gris og det kun er pizza margarita muslimerne kan få. Hvad er det der foregår? Der er ikke styr på noget som helst.

Er så ked af, at jeg har lagt 4000 kr af mine hårdt tjente penge for sådan et arrangement.

Øv æv. Er SÅ skuffet!!!!

11. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slidt, gammelt, koldt og ikke pengene værd!

Virkelig skuffet over hvor slidt og gammelt det er - pris og kvalitet hænger slet ikke dammen her og så der pisse koldt i hallen. Toiletter ligner noget der ikke engang kunne være på en resteplads på en tysk motorvej.

Min datter ville så gerne besøge Xjump på hendes fødselsdag og havde købt 2 timer men huk ville hjem efter 45 min fordi hun frøs.

8. November 2023

Hej Dennis,

Hvor er det ærgerligt at i har haft en så beklagelig oplevelse at i tog afsted før jeres hoppetid sluttede. At der er koldt i hallen er bestemt ikke noget vi er kendte for, især for dem som hopper rundt og giver den gas på banen.
Med hensyn til toiletter er vi meget opmærksomme på at de er renlige og behagelige at benytte. Jeg er glad for du påpeger dette, vi handler straks på det og tager det videre til de ansvarlige. Med hensyn til parkens tilstand arbejder vi hele tiden løbende på at optimere og forbedre oplevelsen for gæsterne.

Hvis du har yderligere henvendelser kan du altid sende os en mail på Info@xjump.dk.

- De bedste hilsner, Mads

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Generelt en ok oplevelse.

Er glad for akustikken er fin, så man ikke bliver døv som forælder. Her er ikke overgrowded.
Imødekommende rar fyr i receptionen.
Men de har en "forlystelse" hvor der står at den er åben fra x.15 til x.45 hver time. Ungerne finder den dog lukket x.30 og får at vide at nu har den altså kørt og at der alligevel ikke var kø så de lukkede den altså.
Da jeg så fik hjælp af receptionisten til få de unge mennesker til at åbne den, styrtede der en masse unger derhen. Jeg bemærkede dog at næste gruppe børn fik at vide at den ville lukke lige efter (stadigt indenfor åbningstid)... noget mærkeligt når man betaler 140kr for en time.
Ville være fedt med personale der rent faktisk gider deres job.
Ville være rart med opfyldning at sprit beholdere.
Men igen foretrækker dette over så mange andre steder.

5. November 2023

Hej Maja,

Tak for tilbagemelding på dit besøg, og hvor er det dejligt at du foretrækker os :)
Vi sætter stor pris på din anmeldelse, synes det er en underlig episode i har oplevet med Wipeout "forlystelsen"... Den tager jeg videre til de ansvarlige.
Hvis du har andre henvendelser er du velkommen til at sende en mail på Info@xjump.dk

Hav en dejlig dag. - Mads :)

Beskidt og uden service

Har aldrig oplevet et “legeland” som var så beskidt og ulækkert. Personlalt var mest af alt ligeglade i forhold til service og opretholdelse af egne regler, såsom ingen slushice på trampoliner. Der udover virker flere af deres ting ikke. Det positive var at der ikke var vildt mange i forhold til at det var uge 42…måske der var en grund til det?!

19. Oktober 2023

Spild af 730 kr.

Spild af 730 kr.. Beskidte toiletter.. Alle puderne i hullerne lugter af sur tis.. Slidt over det hele.. ikke særlig meget sjov derinde.. mega kedeligt lavet.. Og sindssyge priser i cafeen! 20 kr for et lille bitte pølsehorn er hysterisk latterligt.. Vi havde betalt for halvanden time men gik efter en time.. Gid man kunne få pengene igen! Absolut minus anbefaling

16. Oktober 2023

Det sure og det søde

Fedt for ungerne og jeg hyggede mig også. Ærgerligt med caféen som viser på introvideo de har lækre pizzaer for det passer ikke. Caféen er skod, ligesom deres pizzaer slet ikke er dem på videoen og servicen i caféen er slet ikke ok. Sure mennesker der bare ikke ligner nogen der gider være der. Men lege områderne var et godt hyggerum som sagtens kan anbefales

7. Oktober 2023

Besøgte X Jump 17.08.23

Besøgte X Jump 17.08.23. Trampolinerne og det område var fint. Toiletterne var under al kritik. 2 ud af 5 var ude af drift. Toilletter var beskidte, papir og brugte bind på gulvet, stoppet håndvask med papir og klistrede gulve. Meget klamt!

17. August 2023

Virker ret slidt

Virker ret slidt, det var svært at finde et sted at sidde, for der var ikke fjernet affald, eller tørt borde af nogen steder, det flød faktisk med tomme slushice bæger og tomme sodavandsflasker samt madrester overalt på bordene, herre toilettet var aflåst, og kunne ikke bruges. Gav 440kr for 1,5 time og synes ikke det var pengene værd, selv vores drenge sagde at det gad de ikke en anden gang.

1. August 2023

Trampolinerne er slappe

Prisen hænger slet ikke sammen med det man får.
En enkelt time, 4 personer, 560 kr. indeklimaet er af røvens til, der er beskidt, trampolinerne er slappe og og ingen af skabene i garderoben virker optimalt.

20. Juli 2023

Trampolin området fremstår nogenlunde

Trampolin området fremstår nogenlunde. Resten af stedet fremstår meget beskidt og klistret. Herre toilettet var lukket. På dametoilettet var en meget kraftig og gennemtrængende kloak lugt, der manglede håndtaget på det ene toilet, manglede toiletpapir på alle toiletter og der var tispletter på gulvet og en vandhane var låst af med strips.
Vi har været her tidligere, hvor det var knap så ulækkert og slidt. Næste gang vælger vi uden tvivl et andet sted.

14. Juli 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Selve koncepter er super og ungerne…

Selve koncepter er super og ungerne hygger sig 😊
Men rengøringen 😳 toiletterne er så ulækre at det pæneste der havde man ikke lyst til at sætte sig ned. Bordene er klistret ind alverdens drikkevare.
Ad ad.
Trænger generelt til en hovedrengøring.

3. Juli 2023

Kom nu X-Jump

Selve trampolin området er helt ok.
Indretningen leder straks tankerne hen på Østeuropa i 90’erne. Kedeligt, beskidt og upersonligt. Ingen charme og bærer præg af, at man ikke har en langsigtet forretningsstrategi. Ingen voksne med en anelse selvrespekt vil nogensinde anbefale dette sted.
Personalet er uengageret og i intetsigende - så på den måde passer de selvfølgelig til interiøret.

Hvorfor ikke gøre noget ud af det? Gøre det lidt lækkert, gøre rent og tilbyde nogle gode café muligheder til rimelige priser… så får folk lyst til at komme igen og vil anbefale det til andre forældre.

Kom nu X-Jump… det kan I nemt gøre meget bedre!!!

25. Juni 2023

Øv med øv på

Øv med øv på
Vi var i Skovlunde lørdag min datter og veninde og hendes datter, der var så mange og de var lige glad med at der var nogen der hoppet på en trampolin så løb de bare ind over så min datter kom til skade og selvom man sagde noget fik man at vide fra personalet at de havde også betalt. 😵‍💫 min datter vil i hvertfald ikke tilbage der til sagde hun da vi gik og hun havde glædet sig så meget. 🙁 der var heller ikke nok p-pladser så måtte holde på en anden og gå ud hver 30 min for at rykke p-skiven 😒

20. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr