Jeg er meget utilfreds med den oplevelse, vi havde hos jer. En medarbejder i jeres køkken opførte sig både respektløst og direkte flabet. Vi bestilte burgere og Dirty fries. Burgerne var fine... Mehr ansehen
Fuldstændig grotesk ulækkert! Vi har besøgt legelandet gentagende gange i mangel af bedre, men idag blev så sidste gang. Havde legelandet været et spisested, havde sundhedsmyndighederne lukket de... Mehr ansehen
Sjældent set et så dygtigt og serviceorienteret team i Azra og Ayaz, der i den grad gav vores familie et hjerteligt velkomst. Ayaz fortalte om legecenteret så børnene kunne bedre orientere sig, og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
telegrafvej 2, 2750, Ballerup, Dänemark
- ballerup@funplays.com
- eventyrfabrikkenmegacenter.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Holdte 2x 7 års fødselsdag- aldrig har…
Holdte 2x 7 års fødselsdag- aldrig har jeg oplevet så ustruktureret personale før. Vi var der i 4 timer og persoonalet havde ikke styr på noget. En af dem som står i køkkenet er decideret flabet og arrogant og mangel på god kundeservice! Jeg vil ikke anbefalde stedet til nogen .
DÅRLIG service
Jeg er meget utilfreds med den oplevelse, vi havde hos jer.
En medarbejder i jeres køkken opførte sig både respektløst og direkte flabet.
Vi bestilte burgere og Dirty fries. Burgerne var fine nok, men vores Dirty fries var halvkolde og tydeligvis ikke tilberedt ordentligt. Da jeg sagde det, nægtede hun decideret både at give mig pengene tilbage og at lave nogle nye. Hun sagde at hun havde smagt på dem, da hun lavede dem og mente derfor at de var fine nok. Hun gjorde det ovenikøbet med en meget unehøvlet og arrogant attitude.
Jeg fik at vide, at jeg kunne skrive en klage, og i den forbindelse oplyste hun selv sit navn og sagde, at hvis jeg nævnte navnet, ville hendes chef godt vide, hvem hun var. Jeg har derfor skrevet en klage til jeres mail hvor hendes navn er oplyst.
Det her er virkelig dårlig service, og det er ikke noget, jeg kommer til at anbefale andre.
Vi skulle ind og fejre vores datters…
Vi skulle ind og fejre vores datters fødselsdag i Fun Plays i Ballerup i dag. For det første var lokalet vi skulle være i decideret klamt. Bordet var ikke tørt af, gulvet klistrede og vedkommende som tog imod os virkede absolut ikke som en der havde lyst til at være der.
Da vi så rykkede ud i lege området fandt vi et bord, som igen var ulækker, klistret og støvet! Tydeligt tegn på at det ik er tørt af meget længe. Hygiejne er sku ik noget i går op i. Når der nu render 6 umotiverede unger derind og arbejder vil det ik skade hvis de tjekkede toiletter i ny og næ FØJ. Men de har for travlt med at tjekke deres telefoner i stedet for. Sidst men ikke mindst har jeg aldrig i mit liv oplevet en være service end hos jer! Flabet personale som taler ned til en og så uprofessionelt opførelsel! Måske de alle skulle overveje et andet arbejde. Som ik har noget med service at gøre og bestemt ikke børn. Vi har brugt godt 2000 kr i dag hos jer og det var virkelig spild af penge. Vi kommer ik igen.
Vi var i dag i Fun Play for at fejre 3 års fødselsdag
Vi var i dag i Fun Play for at fejre vores datters 3-års fødselsdag, og vi havde en rigtig god oplevelse.
En særlig ros skal gives til medarbejderen Heidi. Hun var utrolig imødekommende, sød og virkelig god til at møde børnene i øjenhøjde. Man oplever ikke så ofte den slags service, og det gjorde virkelig en positiv forskel for vores besøg. Hun var med til at skabe en rigtig god stemning, og vores datter havde en fantastisk fødselsdag ☺️
Det eneste lille minus var ved trampolinen, hvor der var markeret med tape at trampolinen var gået i stykker, men området var ikke lukket af. Ved overbalance kunne man derfor risikere at hoppe ned i åbningen, hvilket ikke virker helt optimalt sikkerhedsmæssigt.
Alt i alt havde vi en rigtig god dag i legelandet – og servicen fortjener helt klart 5 ⭐.
Har været i funplay i Ballerup i dag…
Har været i funplay i Ballerup i dag med mine tre sønner.
Synes ikke at prisen og kvaliteten hænger ordentligt sammen. Det er meget dyrt i forhold til hvad man får. Rutsjebanerne med ringene kunne næsten ikke køre og vi regnede med mere variation når nu det er så stort et legeland.
Det er sidste gang vi kommer her til den pris
En engang helt fantastisk legeland
En engang helt fantastisk legeland, står nu misvedligeholdt hen og med en masse lukkede/begrænsede faciliteter. Urent og halvhjertet. Prisen derimod er kun steget.
Decideret uhygiejniske forhold omkring…
Decideret uhygiejniske forhold omkring spisestederne og specielt toiletterne. Aldrig har jeg oplevet et så ulækkert toilet område, på trods af flere muligheder for et toiletbesøg. Der lugtede af afføring helt ud til mad området, og det var tydeligt at se at de toiletter ikke er deres første prioritet på en arbejdsdag.
Selve spisestederne var ikke ryddet af, og der var overfyldte skraldespande og skrald overalt på gulvet.
Måske det var en ide at dele de ansatte op, så de ikke står 8 i køkkenet på en gang.
Sidste gang vi besøger dette legeland.
2 stjerner fordi børnene syntes…
2 stjerner fordi børnene syntes aktiviteterne var gode - de bevægede sig, os voksne der ikke hoppede lige så meget rundt, frøs til is ! Det var nok kun 15-16 gr.i hele hallen, det er for dårligt, til den pris det koster for indgang og forplejning !! Vi finder et andet sted næste gang .
Elendig og uacceptabel service hos Funplays Ballerup
Vi ankom kl. 17:30 og betalte 128 kr i entré, uden at nogen gad informere os om, at stedet lukker allerede kl. 18:00. Det vil sige, at vi kun fik ca. 15 minutters leg for fuld pris. Det er direkte useriøst og grænser til snyd.
Medarbejderen i kassen kunne ikke dansk og sagde absolut ingenting om lukketid. Da vi bagefter gjorde opmærksom på situationen og bad om en løsning, fik vi bare svaret: “Det er jeres ansvar”. Ingen undskyldning, ingen service, ingen forståelse – kun arrogance.
Man kan ikke tage fuld betaling og samtidig undlade at fortælle, at man lukker om en halv time. Det er ekstremt dårlig kundeservice, og vi kommer aldrig igen.
Virkelig dårlig oplevelse hos Funplays…
Virkelig dårlig oplevelse hos Funplays i Ballerup. Vi betalte fuld entré, men fik kun lov til at være der i ca. 15 minutter, fordi stedet lukkede kort efter. Medarbejderen i kassen informerede os ikke om, at de var ved at lukke, da vi betalte. Det er ikke i orden at tage imod betaling uden at gøre opmærksom på så kort resterende åbningstid. Meget skuffende og uprofessionel service.
Ulækker
Vi havde set frem til en hyggelig dag i FunPark, men oplevelsen var desværre langt under forventning og slet ikke pengene værd. Toiletforholdene var under al kritik uhygiejniske, beskidte og nærmest ubrugelige. Det giver et dårligt førstehåndsindtryk, som desværre gik igen i resten af legelandet
Generelt fremstod stedet slidt og snavset. Servicen var kort for hovedet og manglede imødekommenhed man føler sig ikke specielt velkommen som gæst.
Det er ærgerligt at betale så mange penge for en oplevelse, der burde være sjov og afslappende for både børn og voksne, men som i stedet ender med frustration og skuffelse. Der er et stort behov for oprydning, opdatering og bedre kundeservice.
Jeg håber virkelig, ledelsen tager kritikken til sig, potentialet er der, men niveauet i dag lever slet ikke op til prisen.
Dejligt at børne kan løbe lidt rundt
Funplays Ballerup er et super sjovt sted for hele familien! Der er masser af aktiviteter for børn i alle aldre, og stedet er både rent og velorganiseret.
Personalet er venligt og imødekommende, og man føler sig godt taget imod fra start til slut. Det er oplagt til børnefødselsdage eller bare en hyggelig dag med leg og bevægelse.
Kan varmt anbefales – vi kommer helt sikkert igen!
Lukket?
Vi var forbi i dag og selvom der skulle være åbent kl 11, så var der fuldstændig lukket, vi forsøgte også at ringe, men intet svar.
Så vi endte med at køre derfra igen efter 10-15 minutters venten og med et meget trist barn….
Ved ikke om I er lukket ned eller har nye åbningstider? Men i så fald ville det være fint at opdatere hjemmesiden.
Min datter giver Funplays 5 stjerner
Min datter giver Funplays 5 stjerner. Vi kom på en hverdag, så der var ikke specielt mange mennesker.
Alligevel fik vi meget fin service fra personalet
Ekstrem uacceptabel ventetid
Jeg har altid været glad for at komme her med med min datter.
Men i dag var en katastrofe..
Personalet virker til at de aldrig har stået bag en disk før, de var elendige til at betjene.
Det tog dem 40 minutters tid før maden var færdig.
Der var ikke engang særligt mange besøgende, der var langt færre end jeg før har oplevet, så hvad deres undskyldning er, aner jeg ikke.
Efter 38 minutters venten, spørger jeg dem hvor min mad bliver af. Maden var simpelthen blevet taget af nogen andre… så nu kunne vi vente yderligere. Da maden så endelig kommer, manglede en del af vores bestilling.. tilbage igen og bede om resten. Jeg er i chok over denne oplevelse..
Vi bestilte maden kl. 11:04 og vi modtog maden til allersidst kl. 12:17. Det siger vist sig selv..
BeskidtVar her den 4 oktober 2025 virkelige…
Var her den 4 oktober 2025 virkelige beskidte i hele mad området. Toiletter virkelig beskidte. Det er ikke okay at man skal betale for så en beskidte oplevelse.
La vær!
En kæmpe skuffelse! Vi besøgte Funplays i Ballerup til vores datters 10-års fødselsdag, men oplevelsen ødelagde dagen fuldstændigt. Flere afdelinger var lukket af uden information på forhånd, så børnene havde nærmest intet at lave. Efter bare 5 minutter kunne vi se, at det ikke var det, vi havde betalt for.
Da vi bad om at få vores penge retur, blev vi afvist og bedt om at skrive en mail. Den sendte vi med det samme – men vi har stadig ikke fået svar. Det er både dårlig service og mangel på respekt for kunderne.
Vi betalte fuld pris for noget, vi aldrig fik, og oveni blev vores datters fødselsdag ødelagt. Vi kommer aldrig igen og kan på ingen måde anbefale Funplays.
Super dårlig betjening uhøflige folk…
Super dårlig betjening uhøflige folk når man klager over maden er kold får man bare at vide de kan desværre ikke lave det varmere pomfritter Skal ikke være kolde og slatne til 79 kr for fritter og en Cheas burger der er mindre en på macken alt i alt rigtig dårlig oplevelse ud over sidder der 3 af de mest dovne teenagere oppe på diskene hvor der skal laves med hvilket er så ulækkert og hvis de ikke sidder ned og laver ingen ting i stedet for at gøre rent for eksempel så står de og slås i køkkenet for sjov og laver håndtegn og volla mig her og der bliver der sagt hele tiden simpelthen så klamt at høre og så på det sted skal man ikke under nogen omstændigheder bruge hverken tid eller penge på så klamt alle steder Føj Føj Føj og til de priser rent røveri kan det kun beskrives som
Elendigt
Elendigt
Der er møgbeskidt
Lugter af tis
Personalet er alt andet end interesseret i at hjælpe. Virker ligeglade og dovne.
Vores tur der var utroligt ubehagelig, da ventilationen ikke virkede.
Personalet kunne og ville ikke gøre noget. De henviste til en hjemmeside hvor man skal skrive til e-mail. Denne er der aldrig kommet svar på.
Kan på ingen mådensnvefales.
Meget dårligt og dyrt sted
Meget dårligt og dyrt sted . Skam jer i pengegriske personer
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.