Watami Bewertungen 221

TrustScore 3 von 5

3.0

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skuffende oplevelse. De lavede min ordre forkert hele tre gange, selv efter jeg gjorde dem opmærksomme på fejlene. Derudover var ventetiden urimelig lang, både før jeg fik min ordre og hver gang den s... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har besøgt Watami i Valby flere gange før og har altid været tilfreds. Både servicen, kvaliteten og smagen af maden er altid i top. Flot og hurtig servering. Maden smager altid frisk. Personalet er... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Super lækker, frisk og varieret sushi Hyggelige omgivelser omend noget dårlig akustik Meget sløv betjening Vidste man ikke bedre?? skulle man tro tjeneren var skæv. Alt foregik i meget langsomt tempo... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nok lige i overkanten at tage 170 kroner for en 2 årig barn som kun har spist 2 stykker rejechips. Det nævnte vi også for personalet da den lille allerede havde spist før ankomst. Sød og smilende pers... Mehr ansehen

3.0

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 10 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Til sødeste Simona fra Watami Valby

Jeg vil gerne give en stor ros til Simona fra Watami i Valby. Hun var utrolig sød, venlig og hjælpsom under mit besøg. Simona gjorde oplevelsen ekstra behagelig med sin imødekommenhed og professionelle service. Watami skal være meget glade for at have hende som medarbejder. Hun er en sand stjerne!

17. Mai 2024

Watami Valby - Uforglemmelig oplevelse

Vi blev mødt af en super sød og smilende tjener, Simona, der gav os den bedste service nogensinde! Hun gjorde virkelig vores oplevelse uforglemmelig. Vi glæder os allerede til at komme tilbage!

30. April 2024

Super lækkert mad

Super lækkert mad! Både starters og sushien er fantastisk.

Tjenerne er vildt aktive, og grundige.
Vi fik desværre en plads hvor der sad et barn og skreg. Vi spurgte om det var muligt at skifte plads (trods tydelig travlhed). Dog var den blonde kvinde der arbejdede der yderst behjælpelig, hun skaffede os en hurtig plads, med overskud og smil på læben!

13. April 2024

Worest service!!!!

Worest service!!!!!
We went there 2 adults and 2 Children. Our sun doesnt eat everything and we had food for him "what he can eat" the waiters told us that it wasn't allowed to eat anything else but thoer own food. Even though I explained her why we have his food. They refused to understand and we were forced out in a rainy and cold weather.

5. April 2024

Dårlig oplevelse på Watami Valby

Dårlig oplevelse på Watami Valby. De er virkelig faldet af på den! Var der sidst for et par år siden og der var det til at holde ud, men prøvede det igen forleden, og sikke noget klister-ris-værk! Kvaliteten er slet ikke hvad den har været og belysningen på restauranten er så svag at vi måtte bruge lygten på vores telefoner for at læse menuen! Skuffende, skuffende og vi kommer der ikke igen. Synd at man går ned på kvalitet så snart man har opnået popularitet, så går det hen og mere bliver en pengemaskine, og det er lidt sørgeligt.

4. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre en virkelig dårlig oplevelse

Desværre en virkelig dårlig oplevelse - bestiller takeout ( over 600 dkr for en voksen og 2 børn) - første gang jeg ankommer er bestillingen helt forkert - jeg påpeger dette og kommer tilbage 20 min efter - de varme retter er de samme der har stået og ventet - dvs nu helt kolde og bestillingen er igen forkert - altså ikke det jeg har bestilt - med 2 sultne børn tager jeg det med med lovning om at blive ringer op af ejeren mhb på en kompensation. Har intet hørt. Kommer ikke retur

30. September 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dyrt

Fin sushi, men virkelig dårlig service.. vi ventede længe på det hele..

OG vi gav 100kr for to kander postevand - aldrig oplevet noget lignende..

24. September 2023

Den beste sushi

Den beste sushi. På Watami i ((vanløse ålekistevej.))
Jeg har læst dårligt anmeldelser om watami på Østerbro, men så tag forbi vanløse og få den beste oplevelse.
Jeg vil give dem 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Men de fortjen 10 stjerner.
Sushi smagt fantastisk.
Det var frisk og lækkert.
Jeg vil stærkt anbefale det.
Der var god service fra ekspedient.
Frem over vil jeg kun købe sushi derfra. 🏅🏅🏅🏅🏅🏅

17. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi spise aldrig på Watami, Østerbro igen!!

Vi har mange gange tidligere spist på Watami Gentofte, som desværre er lukket. Vi forventede derfor også samme niveau, men blev slemt skuffede.
For det første serverede de ikke alkohol. Ikke at vi var ude for at drikke os fulde, men at man ikke kan få et glas vin eller en øl til maden 😳🙄 Mystisk!
Vi bestilte 4 ad libitum til hele familien. Vi bestilte bl.a. nogle sticks, de var meget små og slet ikke så lækre som tidligere i Gentofte-afdelingen. Men så kom vi til sushien - og der var risen lyserød!!! 😳😳😳 Altså lyserød som kødpølse. Det så simpelthen så uappetitligt ud. Sushi er jo normalt noget man også spiser med øjnene, det her spiste man helst med bind for øjnene! Men selvom man havde haft bind for øjnene, så havde det ikke hjulpet så meget. Risene var underkogt og meget faste i det og generelt ikke så spændende. Absolut ikke nogen god sushi-oplevelse. Det var helt sikkert sidste gang i spiser der.

10. August 2023

Skuffende oplevelse

Hej Watami
Vi har lige spist hos jer på Østerbro, som desværre var en rigtig skidt oplevelse ift. alle de tidligere gange vi har været der. Risene var lyserøde og det så ikke appetitligt ud. Derudover var de klæg og overkogte.
Alle nigiri stykker var halv størrelse og smagte ikke nær så godt som normalt.
Der var ikke de normale desserter, og vi fik i stedet is med digestive.

Alt i alt var rationerne blevet mindre, kvaliteten dårligere og smagsoplevelsen skuffende.

Dog var servicen helt fin:)

8. August 2023

Hold dig fra watami Østerbro🤢🤢🤢

Hold dig fra watami Østerbro🤢🤢🤢

Klammeste sushi jeg nogensinde var smagt (hvis jeg overhovedet kan kalde det sushi). Hårdt, ukogt og lyserødt ris. Fuldstændig uspiseligt! Jeg var målløs, da jeg aldrig har set lignende. Besøger ALDRIG denne restaurant igen. Kan dog anbefale watami Vanløse som har fantastisk service og vidunderlig mad.

5. August 2023

Ros til Kabita tjeneren

Hej
Jeg har oplevet ikke en god mad og sushi var ikke god men har oplevet en god service.
Jeg er glad for at sige at jeg har oplevet den sødeste tjener hedder Kabita ! som arbejdede der i Watami Valby. Hun er en stjerne og det er ikke noget kan være umuligt for hende, hun styre fuldstændig på hendes job og er meget betænksomt over for kunderne og deres behov. Hun er Super sød og jeg synes hun fortjener en kæmpe ros.
Hun var meget anderlads fra de andre tjener som var meget agressiv og stressfyldt.
Kabita var meget rolig, samtidig ekstremt hurtig, smilende og meget hjælpsom.
Hun har hjulpet mig og min kollega for at opleve en fantastik aften med at spise sushi, selvom sushi var ikke god.

Det var Onsdag d.26 juli

Mvh Ghazaleh Bashirzadeh

26. Juli 2023

Virkelig virkelig dårlig service

Virkelig virkelig dårlig service! Vi bestiller en masse sushi - sticks og drikkevarer til min mand og jeg. Mine børn bryder sig ikke om sushi - så de skal ikke have mad med. Men drikkevarer.

Vi bliver bedt om at bestille til børnene mad til børnene eller gå, da man skal betale for alle siddende der er ved bordet! Jeg siger igen at de bryder sig ikke om sushi - men vi nok skal købe drikkevarer…. Men det er ikke godt nok!

Vi vælger at gå og sætter ikke mine ben der mere… hvad er der for en service!! Vi er dybt rystet og mine børn hel kede nu… tak for det Watami!

29. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr