Wasmachine

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beste Lezer, Wat in eerste instantie een goed product leek, blijkt achteraf helaas een kat in de zak te zijn geweest. Onze Zanussi ZWF81663W wasmachine hebben wij op 27/11/2018 aangesch... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zit nu al 3 maanden op mijn geld te wachten week of 3 geleden nog contact gehad, en is mij weer een belofte gedaan dat na de uitzending is belooft dat iedereen eind november zijn geld terug h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een ster is nog teveel.Een wasmachine besteld en volledig betaald. Die was op voorraad en zou de volgende dag geleverd worden. De wasmachine is nooit geleverd. Ruim 30 dagen gewacht. Tig keer gebeld... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Me laten leiden door de aantrekkelijke prijzen... maar beter doe je dat niet!!! Had op 23 Augustus een warmtepomp droger besteld, hij is nooit geleverd! Het meest vervelende is dat ze uit contact gaan... Mehr ansehen

1. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

wasmachine is de online wasmachine aanbieder van Nederland en biedt een veelzijdig assortiment van wasmachines en drogers van topmerken gecombineerd met scherpe prijzen, bezorging en installatieservice.

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wasdroger niet geleverd

precies een maand geleden een wasdroger besteld. Geen bevestiging, geen mogelijkheid om te bellen alleen via chat contact met deze partij.
na 2 weken geen gehoor aangegeven dat we ons geld terug willen. Men gaf aan dat dit binnen 10 werkdagen gebeurt. ook deze zijn verstreken. van de mensen van dit bedrijf geen reactie.
Kortom een zeer onbetrouwbaar bedrijf. Wanneer je hier geld naar overmaakt is het weg. Beter geef je het gelijk aan de eerste de beste passant bij de supermarkt oid.
ik heb 1 ster gegeven omdat 0 sterren niet kan in dit systeem.

22. April 2020

Niks bestellen

Betalingen zijn meteen afgeboekt. De levering komt niet. Na veel beloftes mijn geld terug gevraagd. Ben benieuwd

18. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op als je hier iets wilt kopen...

Pas op als je hier iets wilt kopen...
Lijken goedkoop maar leveren... ho, maar !
Gebeld met zogenaamde Klantenservice, 'Sorry, kan het nu niet nakijken u krijgt vanmiddag een mail'. Nooit meer wat gehoord ! Volgende dag weer gebeld, gesloten tot 13.00 uur in verband met Corona. Dus maar gechat op hun website.
'Kan het nu niet nakijken, u krijgt vanmiddag bericht'. Doorvragen en toen kreeg ik de idiote opmerking 'Wel eens gehoord van Corona?'... Pardon ?
Schofterige behandeling door ene Job en daarna Joe, communiceren kunnen ze niet.
Beloftes nakomen doen ze niet en enig verantwoordelijkheidsgevoel hebben ze niet.
Hoop dat hun baas trots op ze is... maar zijn opzet zal vast niet zijn dat klanten weglopen...

19. März 2020

Wat een slechte service

Wat een slechte service! 1-3 werkdagen...zeg maar weken! Ze zeggen na je bestelling en betaling doodleuk dat de leverancier nog moet leveren en daar wachten ze op...
Chat gaat niet open om de tijd dat er staat ( koffie was nog niet op)
Coolblue is stukken beter: ga daar maar heen die doen wat ze beloven.
Een ster is nog te veel voor de beoordeling!

28. Februar 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vaatwasser besteld die achteraf niet…

Vaatwasser besteld die achteraf niet leverbaar bleek. Geen bericht, ik moest zelf informeren waar die bleef... het zou de week erop komen... Geen vaatwasser... het zou nog wel wat weken duren... toen maar geannuleerd en bij coolblue besteld. Het geld heb ik na veel gemail uiteindelijk na een aantal weken terug gekregen. Dat dan weer wel. Maar toch slechts twee sterren.

25. Februar 2020

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Ik bestelde en betaalde een droger. Toen ik na een week informeerde wanneer hij kwam bleek het ding niet eens leverbaar. Was blijkbaar niet nodig mij daarvan op de hoogte te stellen. Niet eens een excuus. Helaas was ik toen te laat voor de cashbackaktie waar ik gebruik van wilde maken. Ook daarover geen excuus. Ik zou mijn geld met spoed terugkrijgen. Niet dus. Toen ik na weer een week informeerde waar het bleef kreeg ik als antwoord dat het niet goed was gegaan, weer zonder excuus.
Telefonisch niet bereikbaar. Bestel hier dus nooit wat!
Ps, de droger inmiddels bij coolblue besteld die hem de volgende dag keurig afleverde.

13. Januar 2020

Aan te bevelen!

Prettig overleg, goed advies, prima prijs, en gezien eerdere ervaringen is de service, mocht dat eens nodig zijn! Zeker aan te bevelen!

29. November 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

In eerste instantie bleek de wasmachine…

In eerste instantie bleek de wasmachine die ik had besteld niet leverbaar. Ik zou een luxere versie krijgen, voor hetzelfde geld. Dus helemaal prima.

De levering liep wat vertraging op, maar dit is uitermate netjes en vriendelijk opgelost door de medewerkers van Vodelca. Goed bereikbaar, netjes in contact en goede service!!

21. September 2019

Vreselijke ervaring met…

Vreselijke ervaring met wasmachinevoordeel.nl
Heb zondag een nieuwe wasmachine besteld. Woensdag hiervoor vrij genomen van mijn werk. Op de dag van de bezorging kreeg ik geen mail met de tijd dat de wasmachine zou worden bezorgd, dus ik maar gebeld om te vragen hoe het zat.
Kreeg van de klantenservice te horen dat de wasmachine niet zou worden bezorgd omdat ze geen vrachtwagen meer tot hun beschikking hadden. Wat een onprofessioneel, vreselijke service.
Bestel nooit meer iets bij wasmachinevoordeel.nl.

27. März 2019

Wasdroger zonder problemen vervangen

Op donderdag 14 juni 2018 was onze Siemens wasdroger, die wij in mei 2017 hadden gekocht bij wasmachinevoordeel.nl (Vodelca), kapot en de monteur van Siemens wilde hem repareren. Helaas constateerde hij dat de bodemplaat onder de compressor was gescheurd. Dit kon alleen gebeurd zijn tijdens het transport. Na dit te hebben aangemeld bij wasmachinevoordeel.nl werd hij de dinsdag erop vervangen.

19. Juni 2018

Waardeloos!!!!

Waardeloos!!!!

Ten eerste kwam de bezorger op de afgesproken dag niet opdagen omdat hij het "adres niet kon vinden". Niet eens de moeite genomen om contact met mij op te nemen, maar gewoon huiswaarts gekeerd.

Vandaag nog een poging. Wasmachine geleverd en daarbij is het gebleven. De oude wasmachine niet meegenomen en de nieuwe niet aangesloten...want ja ze hadden niet de juiste apparatuur op zak. Kortom: waardeloos en koop hier nooit meer iets!

10. Januar 2018

Logistieke puinhoop

Afgelopen maandag een wasmachine besteld zodat deze op dinsdag bezorgd zou worden. Dit werd ook bevestigd, maar dinsdagmiddag had ik nog niets gehoord. Via de tracking email heb ik vervolgens vernomen dat de order geannuleerd was.
Vervolgens heb ik aan de lijn gehangen met de 0900-klantenservice van zowel dynalogics als waschmachine.nl, waarbij ze elkaar de schuld gaven. Wasmachine.nl gaf aan dat de wasmachine nu dus een dag later zou komen en dat daar niets aan te doen was.
Op woensdag herhaalde dit ritueel zich, en werd er dus weer geen wasmachine geleverd. Wasmachine.nl zou nu een nieuwe wasmachine sturen (weer via dynalogics)
Op donderdag was er weer geen bericht van Dynalogics en weer was er nergens een wasmachine te vinden. Wasmachine.nl heeft vervolgens nog geprobeerd een wasmachine te versturen vanuit hun eigen magazijn in Naarden, maar evenlater bleek er toch geen machine op voorraad te zijn.
Omdat er donderdag toch niet meer geleverd kon worden heb ik de order maar geannuleerd en dezelfde machine via coolblue besteld. Dit ging vlekkeloos en de machine werd netjes om 9.00 uur geleverd door de eigen bezorg-service van Coolblue (ook Coolblue bleek minder positieve ervaringen te hebben met Dynalogics en zijn dus zelf maar gaan leveren)

De klantenservice van wasmachine.nl was vriendelijk en heeft goed geprobeerd te helpen (daarom tcoh nog 2 sterren), maar ergens in de logistieke proces gaat het niet goed tussen wasmachine.nl en dynalogics.

27. Mai 2016

Nog niet geleverd

Ik zit al de hele dag te wachten op levering en wordt van het kastje naar de muur gestuurd door de klantenservice.

De chauffeur zou onderweg zijn en nog een adress hebben.
Nu zou ik een nieuwe afspraak moeten maken!

Wat een trieste service!

8. Januar 2016
Wasmachine-Logo

Antwort von Wasmachine

Geachte heer,

Bedankt voor uw review.

Zeer vervelend dat uw bestelling niet op gesproken dag geleverd is, onze excuses daarvoor.

Graag zouden wij willen bekijken wat de oorzaak hiervan is. Wij willen u vragen om uw klantgegevens te sturen naar klachten@create2fit.com.
De situatie zal dan direct bekeken en beoordeeld worden. Ook zal er gekeken worden naar een passende oplossing voor de fout die gemaakt is.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen spoedig bericht van u te krijgen.

Klantenservice Wasmachine.nl

zo makkelijk ...

Zaterdag wasmachine stuk, zondag waren ze open dus gelijk naar Naarden gereden. Online natuurlijk al gekeken dus voorkeur was er eigenlijk al. Maar juist in de winkel heel vriendelijk geholpen, goede uitleg en tevreden naar huis. Dinsdag geleverd op afgesproken tijden; binnen 15 min oude wasmachine weg, nieuwe gelijk draaiend; hoe snel wil je het geregeld hebben ...

25. September 2015
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

klantenservice zwaar onder de maat

Aankoop, levering ed prima, alleen na 2½ jr blijkt mijn machine grote klachten te vertonen die vlgs internet inherent aan deze machine zijn (Whirlpool Denver). Wasmachine.nl weigert mij op alle fronten tegemoet te komen, mijn 2 jaar garantie zijn om, dus dokken. Voorrijkosten, onderzoekskosten, reparatiekosten ed. Uit coulance willen ze me tegemoet komen, door een om en de nabij prijs aan te geven die ik zou moeten betalen...maar ja het kan veel hoger uitvallen hoor! Geen enkele vorm van meedenken, tegemoetkoming etc. Na 3 maanden geharrewar en juridische stappen ben ik nu verplicht de handdoek in de ring te gooien en mij over te leveren aan dit ****bedrijf. Nooit en nooit meer bij deze leverancier een aankoop, goedkoop blijkt weer eens duurkoop te wezen, ik had het kunnen weten natuurlijk!

8. September 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooie machine. daar ligt het niet aan, helaas niet in 1 maal goed geleverd

14 mei besteld voor 16 mei. Komt de verkeerde machine doordat iemand niet goed opgelet heeft bij het plakken van de adres sticker. Nieuwe levering kon pas 19 mei. Knap lastig als je die dag eigenlijk op vakantie wilde en nog het een en ander in het weekend wilde wassen.
Vervolgens heb ik 3x moeten bellen voor de tegemoetkoming die mij was toe gezegd. Uiteindelijk op 11 juni !! ontvangen.

De machine, een siemens WMN16S4471IQ700ISensoric maakt een hoop goed

14. Juni 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

prima duidelijke website,scherpe aanbiedingen,snelle service!

woensdag besteld donderdag ochtend opgehaald(zij leveren ook snel) de medewerker heeft duidelijk uitleg gegeven en hulpvaardig de machine in de auto getild.dit is de derde keer dat wij bij deze firma hebben besteld. altijd prima, wij zullen zeker terug komen en aanbevelen aan derden.
ps ook goed duidelijke instruktie filmpjes van dhr Tom Coronel

10. Mai 2015

Super service!

Binnen één uur twee apparaten gekocht! Allereerst een wasdroger, terwijl wij stonden te wachten op de droger, kon de klantgerichte meneer die ons daar geholpen had meteen informatie geven over de tv die wij vervolgens in het andere pand wilden kopen. Met die informatie gingen we de Plasmadiscounter in en werden wij professioneel en daadkrachtig geholpen door deze mannen. Beide apparaten werden zelfs door een erg behulpzame man tot in de auto gebracht... Wat een service! Bij een volgende aankoop gaan wij zeker weten weer naar deze vestiging terug!

8. Mai 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top ontzorging voor een super prijs!

Lastig.... zelf druk op het werk, maar wel snel een nieuwe wasmachine nodig.
Het woord wasmachine via Google, bracht me snel bij Wasmachine .nl.
Geen bezorgkosten, oude machine mee en de beste prijs!
Snel klaar dus.
Naderhand blijkt ook de informatie duidelijk, up dates van de levering per mail en
goede afleverservice.
Weer een tevreden klant.

Groet,

Leo Staffhorst

22. April 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr