Beste Lezer, Wat in eerste instantie een goed product leek, blijkt achteraf helaas een kat in de zak te zijn geweest. Onze Zanussi ZWF81663W wasmachine hebben wij op 27/11/2018 aangesch... Mehr ansehen
Wasmachine
Ik zit nu al 3 maanden op mijn geld te wachten week of 3 geleden nog contact gehad, en is mij weer een belofte gedaan dat na de uitzending is belooft dat iedereen eind november zijn geld terug h... Mehr ansehen
Een ster is nog teveel.Een wasmachine besteld en volledig betaald. Die was op voorraad en zou de volgende dag geleverd worden. De wasmachine is nooit geleverd. Ruim 30 dagen gewacht. Tig keer gebeld... Mehr ansehen
Me laten leiden door de aantrekkelijke prijzen... maar beter doe je dat niet!!! Had op 23 Augustus een warmtepomp droger besteld, hij is nooit geleverd! Het meest vervelende is dat ze uit contact gaan... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
wasmachine is de online wasmachine aanbieder van Nederland en biedt een veelzijdig assortiment van wasmachines en drogers van topmerken gecombineerd met scherpe prijzen, bezorging en installatieservice.
Niederlande
- www.wasmachine.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Weer super goed geslaagd
Wij moesten een nieuwe afwasmachine en dan kom je toch weer terug bij de wasmachine discounter voor de goede service , vlotte bediening en scherpe prijs.
Indesit
Goed gevoel. Nieuwe wasmachine en droger van Indesit. Gelijk gebruikt. Efficiënt! Keurige combinatie , netjes naast elkaar geplaatst. In mijn hoofd speelt het liedje " Alles wat je ziet, in de Indesit". Verzamelen dus maar. Super machines voor ouderen ;niet te moeilijk, weinig geluid.
Feilloos
Recentelijk hadden we met spoed een wasmachine nodig. Één telefoontje later wisten we dat men hem had staan en een uur later lag hij in mijn auto.
Ongeïnteresseerde verkoper.
Verkoper had er die dag niet echt zin in.
Er kwam totaal geen info vanuit de verkoper over de wasdrogers die daar in de showroom stonden. Ook niet dat we een strijkijzer cadeau kregen bij de aankoop van de Siemens wasdroger. Was dus een verassing toen we deze bij de levering van de wasdroger erbij kregen.
Levering en wasdroger zelf is prima.
Het personeel is bijzonder klantvriendelijk en nemen de tijd voor je.
Het personeel is bijzonder klantvriendelijk en nemen de tijd voor je.
En geven een goed advies.
Men probeert ook niet om een duurder artikel aan je te slijten.
Ik vind het een toppertje.
Prima prijs met foute aanpak
Vooropgesteld, we zijn keurig geholpen en kochten de wasmachine voor een prijs die nergens anders te vinden was. Wat dat betreft perfect netjes en snel. Maar, de verkoper gaf na aankoop aan dat bij problemen contact moet worden opgenomen met Samsung. En dat is simpelweg 100% fout. De verkopende partij is altijd verantwoordelijk voor een juiste afhandeling van klachten en mag nimmer zomaar doorverwijzen naar de fabrikant. Dat weet wasmachine.nl vast en zeker zelf ook wel. Gewoon niet doen dit soort zaken. Tip: Regel wat touw in het magazijn om een achterklep van de auto vast te zetten. Kost niets en helpt je klanten in geval van een net niet passende aankoop veilig naar huis.
Tom is top
Een nette winkel met goede servies en nette winkelpersoneel
beste prijs en direct lever en afhaalbaar
Prima service, eenvoudig pand prima locatie voor bereikbaarheid als je weet wat je wilt hebben en voor de beste prijs. Door af te halen kan je je aankoop direct in gebruik nemen
Beoordeling aanschaf en levering van een wasmachine
Ik heb uitgebreid uitleg en advies gekregen over de verschillende wasmachines uit het assortiment, waardoor ik een goede keuze kon maken. Ik ben prettig geholpen, kreeg goede antwoord op mijn vragen. De levering is prima verlopen en de wasmachine is netjes aangesloten.
snel geholpen en geslaagd
Onze oude wasmachine was aan vervanging toe dus moest er een nieuwe komen. Je wil niet te lang zonder zitten en daarom ben ik blij dat het snel geregeld is.
Goed en goedkoop, perfecte combinatie.
Handig online kunnen reserveren. En snelle service bij ophalen. Klein nadeel dat de verpakking wat vochtig was. Apparaat werkt na behoren dus maakte mijn niets uit. Zeer tevreden.
Snel thuis
Bestellen en thuiskrijgen bij ons boven was snel en netjes op de geplande tijd het enige min puntje was dat we met het verpakkingsmateriaal bleven zitten zijn toch een aantal zakken
Ik vind wasmachine.nl een fijne winkel. We zijn daar goed geholpen en geadviseerd hoe wij de wasdroger zelf het beste konden aansluiten aangezien we dit zelf wouden doen. De medewerker hielp ook nog om de droger de auto in te tillen. Fijne winkel met goede service!
prima wasmachine
net een dag in huis, is nog even wennen maar tot op heden, prima wasmachine
Perfect behandeld door personeel.[ 2 keer ] 5 sterren.
Wij hebben 1 dag eerder een wasmaschine gekocht en deze beviel gelijk
goed, dus hebben wij gelijk 1 dag later, een passende droogtrommel
gekocht.
J.J.Kokx.
wasmachine kapot don't worry ga naar wasmachine.nl waar je snel een nieuwe bestel
Dit is voor de tweede keer dat ik iets bij wasmachine.nl hebt besteld. Goede service. Een dag van te voren besteld, kon het gelijk de volgende dag ophalen. Super! De wasmachine nu een paar dagen helemaal te vreden. Wast schoon, geruisroos en senl. makkelijke bediening.
Geweldig goede kwaliteit voor een scherpe prijs
We werden uitstekend geadviseerd door een deskundige verkoper die kennis van zaken had.
Lekker vlot en gemakkelijk!
Had snel een nieuwe machine nodig. In Naarden was het apparaat voorradig. Ben netjes geholpen in de winkel en met het inladen.
Als je mijn wasmachine niet hoort......hoor je mij ook niet!!!!!!
Nieuwe Indesit gekocht.Waarom niet gewoon vervanging van de oude??? Ik ben heel tevreden over Indesit....echter de leeftijd geeft aan dat het tijd was voor een nieuwe.Maar de kwaliteit blijft!!!!Eigenlijk zou je automatisch
iedere 5 jaar een andere neer moeten zetten.Moet je niet op zoek naar wat anders.Ik kom toch weer terug bij Indesit!!!!
1 telefoontje en het was geregeld!
Als verjaardagscadeau mocht ik een wasdrogen uitkiezen. Normaal gesproken betaal ik direct via Ideal maar nu ging iemand anders de rekening betalen. Even telefonisch contact opgenomen en mijn bestelling doorgegeven. Hierna kreeg ik netjes een mailtje met een link naar Ideal. Deze doorgestuurd voor betaling en de volgende dag werdt de wasdroger al geleverd!
Dat is nog eens service!
mvg Jeroen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.