Vi forsøgte at spise der på min datters fødselsdag..... Maden var lunken/kold, hvilket ikke er så heldigt når man bestiller ramen. Desuden var maden uspiselig, den havde en kraftig bismag af metal.... Mehr ansehen
Maden var gammel. En af os fik den serveret øjeblikkeligt, hvilket tyder på at de recycklerer bare gamle retter og den anden ventede 15 minutter for at få en eller andet blandning af alt mulig slags k... Mehr ansehen
Dårligste oplevelse igår hos Wagamama tivoli først vente tid på 45 min før man kom ind. Og så startede mad kaos hvis man kan kalde det. forkerte retter kold mad rejer der smagte af olie drikkelse hvor... Mehr ansehen
Vi var to vennepar inde på Wagamama nytårsaften, hvor vi havde forudbestilt nytårsmenu 2023. Det var et 2-timers arrangement med en 3 retters menu og fri bar. Det var en rigtig god oplevelse med glad... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
wagamama noodle bars - serving up tasty noodles worldwide
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Never again!
Vi vil tilslutte os en af anmelderne, Mads, som har skrevet følgende: "Noget af det kedeligste mad jeg længe har fået, ligner noget fra fryseren der har været en hurtig tur i mikroovnen og smager derefter."
Bedre kan det ikke udtrykkes. Maden vi fik serveret var ganske elendig. Til en pris på 115 kr (x2) fik vi små bunker af helt bløde, udflydende nudler med enkelte, små stykker kylling i. Bortset fra stærke krydderier, var retten fri for enhver smag. Vi bestilte forskellige slags rødvin, men da vinen kom, var tjeneren usikker, hvilket glas indeholdt hvad. En af vinene var tålelig.
Ingen af de unge tjenere, vi kom i kontakt med, kunne dansk. Det virker næsten, som om "wagamama" bevidst undgår at ansætte unge danskere. Mærkeligt. Mon ikke der er mange "indfødte", der kunne tænke sig at tjene lidt ekstra?
great but limited for vegetarians
i kmow this will irritate some (well stuff the bunny huggers, etc) but this is not for you. the food is great and fresh and there are a few really good veggie dishes, but...
Fan af Firecracker
For en børnefamilie på 4 er Wagamama et supersted. Billigt, lynhurtig servering, børnevenlige omgivelser og mad til store og små, der bare smager bare så godt. OG SÅ HAR WAGAMAMA BYENS STÆRKESTE RET - FIRECRACKER. Jeg er fan. Den brænder så vildt, at man får udløst enorme mængder dopamin i kroppen. Det er bare så fedt at en restaurantkæde også tilgodeser chilifreaks, samtidig med at børnene også kan vælge noget lækkert. Derudover får man 20% rabat ved fremvisning af kvittering fra forrige besøg. Så kære Wagamama, det er os der har været på besøg hos jer hver 14. dag i løbet af sidste år.
God mad i megen larm
Maden og prisen er god.
Dog var det ikke den mest hyggelige oplevelse, da man sidder ved langborde med rigtig meget larm omkring én.
Passer perfekt til mine behov
Jeg er ofte på wagamama med min familie, bestående af 2 børn 2 voksne. Vi går altid tilfredse derfra. Det kan dog være en langsommelig affære at få lov til betale da, hvilket jeg undres over. Restauranter vil normalt gerne have sine penge og få plads til nye gæster??
Skuffet..
Betjeningen er ikke super god... Jeg fik take away som jeg virkelig blev skuffet over... Det virker mest af alt som noget der bare er smidt i en balje...
Jeg bliver spurgt om jeg vil købe en cola til min mad. Ja tak det vil jeg gerne.
Så får jeg et flamingkrus med cola i? Come on man sælger da ikke postmix til take away.
Jeg spiser ude 4-5 gange om måneden i forbindelse med min rejseaktivitet så jeg er bestemt ikke kræsen.
Jeg bestilte flg.
49 Chicken chill.men
103 Ebi Katsu
Tiger beer
pepsi
292kr (Ja det er dyrt når 2/3 bliver smidt ud!)
Regning nr. 423378
Hurtig mad - svingende kvalitet
Spis i en fart. Wagamama leverer mad af gode friske råvarer i en rygende fart..dog har jeg oplevet at deres oksekødssalat var ganske forfærdelig...til gengæld er de gode til at undskylde med gavekort og lignende.
Ringe mad, ringe betjening
Noget af det kedeligste mad jeg længe har fået, ligner noget fra fryseren der har været en hurtig tur i mikroovnen og smager derefter. Vi spiste fire mennesker, og jeg fik min mad 5-10 min efter de andre var færdige med at spise (de havde glemt min mad, jeg måtte minde dem om det). Jeg kommer ikke igen.
godt billigt nemt
men husk at bestille bord mindst 24 timer før for at være sikker på en plads :-) fint koncept, også hvis man er mange. det er billigt og menuen er overskuelig. til de priser kan man jo ikke forvente personlig service etc.
Elendig service !
Min kæreste og jeg havde en rigtig dårlig oplevelse på Wagamama.
Vi havde bestilt bord til kl. 20 og da vi møder op får vi af vide at man ikke kunne bestille bord.
Jeg viser så emailbekræftigelse på min telefon og den ansatte må så rundt og undersøge det.
10 min senere kommer han tilbage og siger at okey den var da god nok.
Vi får så vores bord, men sidder så og venter et godt stykke tid på at der kommer en tjener. Nå men vi får så bestilt en ret hver samt noget at drikke. Normalt plejer man at få sine drikkevarer FØR maden men åbenbart ikke hos Wagamama. Vi får vores mad og jeg spørg efter vores drikkevarer og de burde være på vej. Der går 5 min - 10 min - 15 og stadig ingen drikkevarer. Vi retter henvendelse til en fra personalet og han siger at det er under al kritik og de kommer med det samme.
Igen bliver vi slemt skuffet. Efter 10 minutter må jeg selv gå op til dem og hente vores drikkevarer.
Alt i alt en rigtig skuffende oplevelse, der gør at vi ikke kommer der igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.