Wagamama Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi forsøgte at spise der på min datters fødselsdag..... Maden var lunken/kold, hvilket ikke er så heldigt når man bestiller ramen. Desuden var maden uspiselig, den havde en kraftig bismag af metal.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Maden var gammel. En af os fik den serveret øjeblikkeligt, hvilket tyder på at de recycklerer bare gamle retter og den anden ventede 15 minutter for at få en eller andet blandning af alt mulig slags k... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi var to vennepar inde på Wagamama nytårsaften, hvor vi havde forudbestilt nytårsmenu 2023. Det var et 2-timers arrangement med en 3 retters menu og fri bar. Det var en rigtig god oplevelse med glad... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Restaurant
  2. Take-away-Service

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

wagamama noodle bars - serving up tasty noodles worldwide

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Forfærdelig betjening

Forfærdelig betjening! Drikkevarer blev glemt, og vi ventede længe på bare at få lov at bestille. Tjenerne havde øje på alt andet end gæsterne. Maden var god, men sammenlagt en meget dårlig oplevelse, og ikke et sted vi har lyst til at besøge igen.

26. Dezember 2022

Restauranten på Frederiksberg

Restauranten på Frederiksberg. Vi var 4, der havde bestilt bord. En af os fik først serveret hovedretten længe efter, vi andre havde spist vores. Efter den sidste hovedret blev serveret, kom også først dér en sideorder, på et tidspunkt hvor vi var klar til at gå hjem. Selvom vi fik den sidste hovedret på husets regning, var det alligevel en lyseslukker for stemningen på vores aften, som skulle være en fejring af en fødselsdag. Tjenerne var heller ikke “på”/opmærksomme på gæsterne eller fulgte op - vi skulle “råbe” efter dem, når vi ville have fat i dem. Så et køkken, der serverer mad sporadisk/usammenhængende, og uopmærksomme tjenere. Endelig synes jeg ikke, at man burde tage penge for helt almindeligt postevand, når vi også bestiller øl og sodavand til alle. Det kunne man nøjes med at gøre, hvis det kun var postevand, som man bestilte.

13. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig mad og dårlig oplevelse

Igår spiste mig og en anden på Wagamama i tivoli. Det var nok det dårligeste mad jeg noglesinde har betalt for. Virkelig smagløs, og virkelig tør. Kan ikke anbefales!
Udover dette var service virkelig dårlig også. Meget upersonligt og meget kedeligt.
Virkelig dårligt!!!!

9. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spiste i dag fra wagamama frederiksberg…

Spiste i dag fra wagamama frederiksberg og jeg har aldrig fået noget så dyrt som var så kedeligt. Maden var kold, smagte ikke af andet end kogt vand og nudler. Og retterne er virkelig små i forhold til prisen. Øv en dårlig oplevelse som førstegangs spisende hos jer.

9. Dezember 2022

Wagamama Frederiksberg

Tog forbi Wagamama Frederiksberg. Vi var to der bestilte deres vegetarisk ramen og katsu. Tænkt at man kan servere så smagsløse retter og forlange så meget. Vegetarisk ramen som smagte af vand og bouillon. Asiatiske retter? Det er de bestemt ikke.

7. November 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det blev ikke lige min aften hos jer

Det blev ikke lige min aften hos jer.
Vi bestiller vores retter og jeg fortæller min ret skal være uden løg og hvidløg.
Da retten kommer spørger jeg igen om den er uden løg og hvidløg, hvortil der bliver svaret JA!

Jeg får min ret som den første, nr 3 ret spørger vi til hvornår kommer efter en halv time, men den var blevet glemt.

Da nr 3 pers ret bliver serveret, har jeg spist halvdelen af min suppe og den ene dumpnings (jeg observere et løg stykke) og spørger tjeneren om der er løg i.
Ja det er der?? Og spørger hvem vi har bestilt hos? for alle er ikke lært op i allergier 😫
Det aner man jo ikke som kunde - så en anbefaling herfra, få lært alle op i allergier og hvad der er i jeres mad.

Min ret bliver taget ud og jeg får noget mad uden løg og hvidløg uden beregning.

Men det ændre ikke på at min aften er ødelagt, og jeg måtte tage tidligt hjem fra vores kbh tur med kraftige mavesmerter.
Fordi i ikke har styr på hvad der er i maden, på trods af man bestiller UDEN det man ikke kan tåle.
Og jeg derved har fået noget mad jeg ikke kan tåle.

Tjeneren var sød, undskyldte og kom med vand til mig.
Men rigtig træls oplevelse 😕

Mvh Amanda

11. Oktober 2022

Smagløs ramen

Smagløs ramen
En pose nuddel suppe til 5 kr. har mere smag end de to ramen vi fik i dag.
Vi spiste næsten ingenting og gjorde venligt opmærksom på det til tjeneren.
Han kvitterede med en fuld regning uden kompensation.

30. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi kom idag kl 1230 og der var ikke…

Vi kom idag kl 1230 og der var ikke særlig mange mennesker i restauranten. Vi ventede og ventede der kom ingen personale. Vi har et mindre barn med og vi er sultne. Min søn går op for at bestille men for at vide de kommer ned til os. Ca 30 efter var der intet sket og der stod mange mennesker nu ventede på at blive henvist til et bord. Jeg gik derefter op og sagde at hvis de ikke kom ned og tog imod bestilling så gik vi. Først efter ca 45 min fik vi vores drikkevarer sim havde stået på baren et stykke tid. Jeg kommer ikke igen

26. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wagamama Tivoli - kæmpe ommer!

Spiste fredag d.22/4 hos Wagamama - Tivoli. Jeg har aldrig oplevet så ringe en services. Bevares - der var travlt, men man serverer bare ikke drikkevarer 40 minutter efter, at man har fået sin mad. Derudover, så ventede jeg 60 minutter på min mad - som den eneste i selskabet. Så da de andre ved bordet var færdige, så kom min ret. Tjenerne var slet ikke tilstede, og gav intet for, at min ret var så forsinket. Vi er ofte kommet i restauranten. Men dette var sidste gang.

24. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg spiste på Wagamama Frederiksberg i…

Jeg spiste på Wagamama Frederiksberg i går. Vi var to der bestilte deres ramen. Jeg har aldrig fået så smagsløs og kedelig mad på en restaurant før. Det smagte vitterligt at vand med en lidt bouillon i. Super kedeligt mad og service var heller ikke noget at råbe hurra for. Jeg synes virkelig ikke de kan være de priser bekendt i forhold til madens kvalitet. Jeg kommer ikke tilbage!

3. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skriver ikke der lukket for takeaway

Virkelig dårlig service her til aften! Jeg kører mod jeres restaurant på Frederiksberg for at hente min takeaway jeg har bestilt. Der står ingen steder at restauranten på Frederiksberg er lukket og da der står det tager 20 minutter for maden at være klar bestiller jeg i bilen. Jeg kan se i reservere beløbet på min konto MED DET SAMME men jeg modtager ikke nogen bekræftelse på mail. I den forbindelse ringer jeg til jer op til flere gange uden at I tager telefonen. Først efter flere opkaldsforsøg tager I telefonen hvor I siger at restauranten er lukket og at jeg ikke kan hente takeaway!!! Virkelig dårlig stil ikke at skrive i har lukket. Jeg har brugt min tid og penge på benzin og oven i det har I reserveret over 400kr på min konto som jeg nu ikke kan bruge!! Jeg har været fast kunde i flere år og anbefalet jer til venner og familie! Jeg besøger jer aldrig igen!

13. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligste oplevelse igår hos Wagamama…

Dårligste oplevelse igår hos Wagamama tivoli først vente tid på 45 min før man kom ind. Og så startede mad kaos hvis man kan kalde det. forkerte retter kold mad rejer der smagte af olie drikkelse hvor koppen var halv flydt med is så det smagte mere af vand som 50 kr for lidt sodavand. Gulvet var beskidt madrester og spise pinde under bordene. Medarbejder løb rundt måske skulle i ansætte nogle flere så de ikke stressede rundt og ikke kunne give noget som hed service

31. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god mad

Virkelig god mad, og sød betjening. Maden kom hurtigt og smagte dejligt. Deres bad var specielt gode.

20. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spiste på Wagamama på Frederiksberg i…

Spiste på Wagamama på Frederiksberg i går.
Vi var 2 der bestilte en hovedret hver . Den 1. Hovedret kom hurtigt hvorimod min gæsts hovedret først kom efter 20 min og der var jeg færdig med at spise!
Maden så lækker ud, men smagte absolut ikke af noget.
Der manglede i den grad krydderier.
Vi blev ikke på noget tidspunkt spurgt om vi vartilfredse med maden .
De 2 juice vi fik smagte dejligt frisk.
Mvh Jette

13. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lang ventetid og rå kylling

Jeg var med min datter og hendes kæreste på besøg hos Wagamamma for at fejre hendes fødselsdag. Vi blev bænket nær køkkenet med en del støj. Vi bestilte retterne og en kande vand, hvorefter vi ventede i 30-40 min. Min datter lagde mærke til, at både vores vand og forretter, som vi ventede så længe på, blev serveret ved andre borde. Vores vand blev sat til dem der sad ved bordet ved siden af os, de havde ikke bestilt vand, men troede det var gratis. Først ved henvendelse til overtjeneren skete der endelig noget.
Jeg fik en ret med and, som ikke var hele stykker, men nærmest en smule hakket kød, hvor jeg finder et par stykker brusk/ben i. Maden var stærk og smagte ellers ikke af særlig meget. Desuden var der også alt for meget ris i forhold til kød og grøntsager. Min datters kæreste fik en ret med oksefilet, som var tør. Min datter fik en nudelret med kylling, og værst af alt, hun fandt et stykke kylling, der var helt råt i midten. Kaldte på en tjener, der bekræftede, at det ikke var i orden og tog den retur til køkkenet med besked om, at hun ville få en ny ret. Dog fik hun fik den samme ret tilbage, som var blevet stegt igen (hun fandt det chili fra forretten, som hun havde taget over i kyllingeretten). Der blev fra tjenernes side ikke fulgt op på, om alt var ok, og vi endte med at rejse os og betale i baren. Alle tjenere virkede fortravlede og forvirrede og jeg følte ikke, at vi var særlig velkomne. Øv for en dårlig oplevelse, kommer ikke igen.

19. September 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

We had some ramen and pad thia

We had some ramen and pad thia. The food was not so flavourful as we expected. The ramen soup was noy that great. It doesn't taste bad it i just it doesn't taste anything at all.
Pad thai is okey. I was expecting bigger pieces of shrimps and as it came it was few pieces of tiny shrimps.

Food is okey but would not thinking to back again.

First and last experience.

22. August 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr