Wagamama Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi forsøgte at spise der på min datters fødselsdag..... Maden var lunken/kold, hvilket ikke er så heldigt når man bestiller ramen. Desuden var maden uspiselig, den havde en kraftig bismag af metal.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Maden var gammel. En af os fik den serveret øjeblikkeligt, hvilket tyder på at de recycklerer bare gamle retter og den anden ventede 15 minutter for at få en eller andet blandning af alt mulig slags k... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligste oplevelse igår hos Wagamama tivoli først vente tid på 45 min før man kom ind. Og så startede mad kaos hvis man kan kalde det. forkerte retter kold mad rejer der smagte af olie drikkelse hvor... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi var to vennepar inde på Wagamama nytårsaften, hvor vi havde forudbestilt nytårsmenu 2023. Det var et 2-timers arrangement med en 3 retters menu og fri bar. Det var en rigtig god oplevelse med glad... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Restaurant
  2. Take-away-Service

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

wagamama noodle bars - serving up tasty noodles worldwide

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Aldrig

Aldrig, aldrig ALDRIG brug penge på deres mad. Absolut intet godt at sige om det - så øv!!!!

19. August 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Smagløst og næsten intet kød

Smagløst og næsten intet kød.
Maden blev leveret hurtigere end Mcd. tror ikke på, at de har lavet det, men at det var klart og opvarmet i microbølgeovn.

23. Mai 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke fordi det er ulækkert eller…

Ikke fordi det er ulækkert eller dårligt mad, men det er bare virkeligt kedeligt og smagsløst og tydeligvis ikke lavet af kokke. Vi var 4 ude og spise på Frederiksberg, og fik 4 forskellige retter, og alle var dødsyge. Det er ikke ligefrem det man forventer af en asiatisk restaurant! Betjeningen var dog god.

22. Mai 2021

Øv øv

Øv øv

Håbede på lækker mad, men de glemte mine bønner, og brændte min mund med al den chili de puttede i, selvom jeg udtrykkeligt havde bedt om UDEN karry og chili, fik begge dele. Det sgu en ærgerlig omgang.

Det bliver et nej her fra :(

29. Oktober 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Real big difference between different…

Real big difference between different restaurants. Wagamama Frederiksberg is very good. The menu is boring, this is another story. But if you are hungry for a good noodle/ramen soup in a nice and clean place with good service, then you should visit Wagamama in Frederiskberg.

19. September 2020

Øv for en skefuld

Kan godt lide setuppet men maden er simpelthen for kedelig. Vi fik ramen, padthai og en børnemenu, men det bliver nok første og sidste gang på Wagamama

8. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig mad og dårlig service.

En virkelig skuffende oplevelse på alle måder.
Dårlig service og virkelig dårlig mad. Vi var 3 personer. Vi fik mad hver for sig. Den sidste, børnemenuen, måtte vi rykke for, den var glemt. Maden smagte som en færdigret fra frost i et supermarked. Personalet mere optaget af hinanden end af gæsterne. Og så toppede oplevelsen da det viste sig, at der ikke var vand i vandhanen på handicaptoilettet, og det her i en coronatid.
ØV

15. Juni 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg bestilte takeaway

Jeg bestilte takeaway fra jeres resturant i Tivoli. Bestilte over nettet og i bemærkningen bedte jeg om at det skulle være uden ingefær og rejer. Modtog det med begge dele i. Tænk på dem som faktisk er allergisk og så ikke kan spise maden, der i forvejen er dyr!

21. Dezember 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var på Wagama idag den 22/11 på…

Var på Wagama idag den 22/11 på Frederiksberg. Det var en rigtig dårlig oplevelse. Det tog 20 min inden vi fik drikkevarerne, men det værste var jeg min kone fik sin ret og fik efter 5 min mere min , desværre ikke det bestilte. Der gik 10 min mere til jeg fik min ret og igen ikke det bestilte. Jeg opgav og der kommer til at gå lang tid inden jeg sætte mine ben i Wagama

22. November 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker Wagamama!

Wagamama er på min top liste over steder jeg vil spise med min familie og mine venner! Det er supper lækkert og servicen er altid til tops.
Jeg prøvede Wagamama ved Frederiksberg

9. Oktober 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig mad , aldrig nogensinde vil jeg anbefale det

På Frederiksberg . Simpelthen så trist så trist og så uretfærdigt at man skal betale 304 kr for 2 retter hvor der er blevet brugt grødris til tunfisken og der var tydelig dårlig eftersmag af deres købe dressing. Vil aldrig anbefale stedet!! Ellers var der betjeningen god ! Det manglede også bare !

25. Juli 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Værste service og mad oplevelse

Den 5 juli 2019 var min veninde og jeg på wagamama i Tivoli og det var både første og sidste gang!

Vi starter med at få tildelt et bord, herefter går der 30 minutter før tjener 1 kommer ned og spørg om vi er klar til at bestille. Vores ordre lyder på en chili ramen med kylling uden forårsløg og en pad thai med kylling uden rejer og koriander + en stor Pepsi max og en iste.

Der går omkring 45-60 minutter før vi får serveret chili ramen og ca. 10 minutter efter får vi serveret vores pad thai MED koriander i! Vi har stadigvæk ikke fået vores drikkevare.

Chili ramen har ikke noget med ramen at gøre, der er vand m. Bouillon og store stykker kylling og løg samt et halvt kilo nudler.

Vi hiver fat i tjener 2 og siger at der er kommet koriander i pad thai retten og hun benægter. Herefter påpeger vi, at vi ej heller har modtaget vores drikkevare og hun bliver virkelig sur og går sin vej i mens hun råber “two minutes”.

Vi får herefter fat i tjener 3 som er villig til at give os en ny tallerken med pad thai uden rejser og koriander. Her går der ca. 15 minutter og så får vi retten serveret MED rejser og koriander. Vi orker ikke kommentere mere på maden og ca. 10 minutter efter får vi serveret en Pepsi max og en GRØN TE, istedet for den iste vi bestilte. Vi kommentere på det og får herefter en iste.

Da vi er færdige får vi ingen undskyld for den ringe betjening, men derimod lov til at betale fuld pris for maden.

Det er den dårligste service jeg i mit liv har fået og jeg vil ikke anbefale folk at tage derind. Maden lever ej heller op til forventningerne om asiatisk mad og det virker mere som de har travlt med at hive kunder ind end at komme med god service og mad.

Vi er skuffede og kede af den ringe oplevelse, som vi havde set frem til at skulle have på vores fælles fødselsdagsfejring :(

6. Juli 2019
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De spørger efter drikkepenge 🙄

Maden smager dejligt, dog er det lidt ærgeligt, at maden ofte ikke serveres til alle på nogenlunde samme tid. Værst er dog, at personalet spørger efter drikkepenge ved betaling!

22. April 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

helt igennem kedelig og næsten…

helt igennem kedelig og næsten smagsløst mad. Børneretten bestod af alm kogte hvide nudler, revet gulerod, en ske fuld majs, revet agurk og overtilberedt kyllingbryst. lidt sovs i en skål, som ikke smagte af meget. det var svært at gennemskue udfra meny kortet at det var så kedelig en ret. troede det var stegte nudler, med lidt kryderier o.l.
enhver kan selv koge nudler og stege et kyllingebryst. så det er godt nok tamt at få når man er ude at spise.
Jeg bestilte en ret meget grøn karry, kunne på ingen måder smage den grønne karry. mest smagte det bare af boullionsuppe med koriander. kyllingen var også meget tør i min ret.
I det mindste slap vi rimelig billigt, og tjernen var søde.
men alt i alt, mega skuffet over maden.

5. März 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

WACKamama (wack betyder dårlig)

Hej wagamama. jeg besøgte jeres restaurant i Edinburgh for noget tid siden. jeg bestilte noget kylling i karry, der skulle dog nok have stået ris med karry på menuen da jeg kun fik ca. 5 stykker kylling. i forhold til den mængde mad man fik var de 11 £ maden kostede helt hen i vejret. derudover var der 4 forskellige tjenere der sværmede rundt om bordet konstant som tydeligvis ikke anede hvad de lavede. en af dem tog en af mine venners suppeske selvom han var langt fra færdig med maden.dog fortjener i 2 stjerner da den sidste tjener der betjente os var sød og snaksagelig.

2. Mai 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr